19/08/2009 15:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαγγέλης Μαρινάκης, το όνομα του ακούγεται για τη WindΜετά την είσοδο του στα media και στον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η πρόθεση του Σαουίρις να πουλήσει το μερίδιο του στην Tellas έχει ανάψει συζητήσεις σε επιχειρηματικούς κύκλους. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.kolonaki-press.com

ΣΧΟΛΙΑ

 1. leon avatar
  leon 19/08/2009 16:18:16

  Δεν καταλαβαινω το post.
  Εχει προθεση ο Σαουιρις να πουλησει το μεριδιο του στην Τελλας...
  Ποιο μεριδιο? Της Wind?
  ΠΩΣ? Αφου του ανηκει η Τελλας!

 2. El Gekko avatar
  El Gekko 19/08/2009 16:29:23

  Τι ακριβώς σημαίνει είσοδος; Πόσα χρήματα έχει δώσει και τι έχει αγοράσει;

 3. leon avatar
  leon 19/08/2009 16:55:34

  Πριν αγοράσει οτιδήποτε ας ρίξει μια ματιά στο το γίνεται στο μαγαζί…

  Ανακοινωση της ΠΑΣΕΤΙΜ
  Η Γενική Συνέλευσή μας συζήτησε διεξοδικά τις εξελίξεις που διαμορφώνονται για το Σωματείο μας.
  Η επίθεση που δεχόμαστε από την Διοίκηση της WIND συνεχίζεται αυτή την φορά με την προκλητική και τρομοκρατική απόλυση του μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου Όλγας Κολιούση.
  Ιδιαίτερα μετά την χθεσινή προκλητική στάση της διοίκησης στην Επιθεώρηση Εργασίας, όπου εμφανίστηκε να περιφρονεί ετσιθελικά ακόμα και τους στοιχειώδεις νόμους για την προστασία των συνδικαλιστικών ελευθεριών και των εκλεγμένων συνδικαλιστών, τα προσχήματα έπεσαν και οι προθέσεις της αποκαλύφτηκαν ξεκάθαρα.
  Η Διοίκηση της WIND επιδιώκει με αυτή την τακτική να εκφοβίσει τους συναδέλφους μας, να τους αποτρέψει από την συνδικαλιστική δράση ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
  Θέλει να μεταφέρει την κρίση σε εμάς τους εργαζόμενους, που είμαστε οι μόνοι που δεν την δημιουργήσαμε, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα μεγαλοστελέχη της με τους παχυλούς μισθούς, τα μπόνους και τα προνόμια.
  Θέλει να κάμψει την δράση μας ενάντια στην πώληση τμημάτων, για την μετατροπή των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου σε αορίστου, για την επαναφορά των διατακτικών τροφής και να μας κόψει κάθε διάθεση για την διεκδίκηση της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2009 με κεντρικό αίτημα αυξήσεις 100€ σε όλους τους μισθούς.
  Εκτιμώντας τα παραπάνω αποφασίσαμε:
  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ
  ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΛΓΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗ
  Οι δραστηριότητες που αποφασίσαμε είναι οι ακόλουθες:
  Πέμπτη 20/8: Περιοδεία στα καταστήματα της WIND στο κέντρο της Αθήνας και ενημέρωση των κατοίκων της Αθήνας με ανακοινώσεις του Σωματείου.
  Τρίτη 25/8: Παράσταση συνδικαλιστών στα κεντρικά γραφεία της WIND στην Κηφισίας 66 στο Μαρούσι, από την «Επιτροπή Αλληλεγγύης για την ανάκληση της απόλυσης».
  Πέμπτη 27/8 και Παρασκευή 28/8, Θεσσαλονίκη: περιοδεία και ενημέρωση του κόσμου στα καταστήματα της WIND στην πόλη
  Παρασκευή 28/8 το απόγευμα και Σάββατο 29/8/09 το πρωί: νέα περιοδεία στα καταστήματα της WIND στο κέντρο της Αθήνας και ενημέρωση των κατοίκων της Αθήνας.
  Πέμπτη 03/9: 24ωρη Πανελλαδική απεργία και περιφρούρηση της στα κτήρια της Κηφισίας 66, στο Μαρούσι και στο Ωραιόκαστρο.
  Στο ενδιάμεσο διάστημα, σε συννενόηση με την Επιτροπή Αλληλεγγύης, θα κολλήσουμε αφίσες, θα κρεμάσουμε πανό, θα πετάξουμε τρικ, με σκοπό να κάνουμε όσο πιο πλατιά ενημέρωση και να δυναμώσουμε την πίεση στην Διοίκηση της WIND, ώστε να ανακαλέσει την απόλυση.
  Οι εργασίες είναι αρκετές και για να διεκπεραιωθούν θα χρειαστούν την συμμετοχή κυρίως των συναδέλφων στην WIND.
  Η ενότητα, η αποφασιστικότητα, η δύναμη μας και η αλληλεγγύη από την Επιτροπή, μπορούν να πετύχουν την ανάκληση της απόλυσης.
  Αθήνα, 19.8.2009
  Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων ΤΙΜ (WIND)-ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ
  Ταυτόχρονα…..
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΣΤΗ WIND
  Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, μετά από πρόσκληση του Σωματείου μας, σύσκεψη σωματείων, εργατικών συλλογικοτήτων και εργαζομένων, με θέμα την απόλυση της συναδέλφου και εκλεγμένου μέλους της ΔΣ Όλγας Κολιούση.
  Παρά την δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω των καλοκαιρινών αδειών, η συμμετοχή ήταν μαζική, με συναδέλφους και εκλεγμένους συνδικαλιστές από τα παρακάτω σωματεία και χώρους δουλειάς:
  - Σωματείο Εργαζομένων στις Ταχυδρομικές-Ταχυμεταφορικές Εταιρίες ν. Αττικής
  - Σωματείο Εργαζομένων ΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ
  - Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών
  - Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ»
  - Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone-Panafon
  - Σύλλογος Εργαζομένων Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
  - Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος
  - Σωματείο Εργαζομένων Forthnet
  - Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου ν. Αττικής
  - Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Αθλητικά Σωματεία
  - Επιτροπή ΕΙΝΑΠ νοσοκομείου «Ιπποκράτειο»
  - Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ
  - Σωματείο Quality Mail (φραντσάιζ της εταιρίας ACS)
  - Γ’ ΕΛΜΕ Αττικής
  - Πανελλήνιος Σύλλογος Προσωπικού ΟΓΕΕΚΑ «Δήμητρα» (υπ. Γεωργίας)
  - Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου
  - Σύλλογος Τεχνικών Επιστημόνων Βιομηχανίας
  - Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν. Αττικής
  - Σωματείο Ιατρών του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»
  Στη σύσκεψη τονίστηκε:
  => Ο εξόφθαλμα παράνομος και καταχρηστικός χαρακτήρα της απόλυσης, σε ευθεία παράβαση των σχετικών νόμων. Η προφανής προσπάθεια της διοίκησης της WIND να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας μέσα στους εργαζόμενους, ώστε να χτυπήσει το Σωματείο και να αποδυναμώσει τον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά του.
  => Η ανάγκη ενός πλατιού μετώπου αλληλεγγύης, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι διώξεις εκλεγμένων συνδικαλιστών, αλλά και γενικότερα αγωνιστών εργαζομένων, που το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πάγια πρακτική των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους και χώρους δουλειάς, για να τσακίσουν τη συνδικαλιστική οργάνωση, τις αντιστάσεις και τους αγώνες των εργαζομένων.
  Το αμέσως επόμενο διάστημα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης, με κεντρική ευθύνη του Σωματείου μας και σε συνεργασία μαζί του, θα προχωρήσει στην έκδοση σχετικού υλικού, σε μαζικές εξορμήσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις με αίτημα την ανάκληση της απόλυσης, στην ανάδειξη του θέματος στα ΜΜΕ και στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση του κινήματος αλληλεγγύης. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υποχρεώσουμε την διοίκηση της WIND να ανακαλέσει την απαράδεκτη ενέργειά της.
  - Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης…
  - Η τρομοκράτηση των εργαζομένων και το χτύπημα του Σωματείου…
  - Η αλαζονεία της διοίκησης ενάντια στα δίκαια αιτήματά μας…
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

 4. Le canard avatar
  Le canard 19/08/2009 17:41:24

  Μαρινάκης στη Wind, Μαρινάκης και στον Ελεύθερο Τύπο. Τι γίνεται; Το άτομο πάει να πάρει ό,τι κλείνει;

 5. leon avatar
  leon 20/08/2009 13:40:44

  Κλεινει η WIND????

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.