#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/05/2008 20:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυτόν τον γάμο μήπως τον χρηματοδότησε η Ζήμενς;

 _______________________________________ 

Τώρα που ολοκληρώνονται οι ανακρίσεις για τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς, μπορεί κάποιος εισαγγελέας, ή δημοσιογράφος να μας απαντήσει αν μεταξύ των κοινωνικών εκδηλώσεων που χρηματοδοτούσε η εταιρεία ήταν και ο εικονιζόμενος γάμος; Δεχόμεθα απαντήσεις κι από υπαλλήλους της εταιρείας που έκαναν χρήση της περίφημης «ασυλίας». Τι είναι αυτό; Όποιος υπάλληλος ομολογούσε τι έπεσε στην αντίληψή του, δεν θα υφίστατο συνέπειες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. isnogood avatar
  isnogood 25/05/2008 21:11:13

  Μιλάτε για τον ...γνωστό γάμο στο ...βουνό;

 2. Sokrates avatar
  Sokrates 25/05/2008 22:09:27

  Το έχεις πιάσει για τα καλά το θέμα φίλε μου αυτοί οι τρεις είναι χεστήκανε και τους αδειάσανε αλλά γιατί δεν μιλούνε πριν 1.2.3 χρόνια??? Να τιμωρηθούνε και αυτοί αλώστε ο Μικές έχει λερωμένη τη φωλιά του πολύ άσχημα

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 25/05/2008 23:59:06

  Αληθεύει ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που σχετιζόταν με τον ΟΤΕ;

 4. Factorx avatar
  Factorx 26/05/2008 00:58:05

  Δεν νομίζω. "Αστείο" του κουρδιστού ηταν

 5. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 26/05/2008 07:58:40

  Σβησμένα ήρθαν έγγραφα από Γερμανία. Δεν τα δίνουν όλα οι Γερμανοί.

  http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=903712&lngDtrID=244

 6. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 26/05/2008 09:29:02

  Νομίζω οτι έχουμε αρκετά στοιχεία για να πάνε μέσα καμιά δεκαριά της Siemens Hellas και του ΟΤΕ. Δεν χρειαζόμαστε κι άλλα στοιχεία. Επειδή όμως το ζητούμενο δεν είναι να πάνε μέσα (μόνο) ο Χριστοφοράκος κι ο Μαυρίδης αλλά οι ρεμπεσκέδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (αυτό είναι το ζητούμενο!) αυτό που χρειαζόμαστε είναι:

  Deal (αμερικάνικο σύστημα) της Αστυνομίας/Εισαγγελίας με Χριστοφοράκο και Μαυρίδη!

  Η ανάκριση δηλαδή θα είναι του στιλ:

  "Μαυρίδη και Χριστοφοράκο θα πάτε αβλεπή 25 χρόνια φυλακή! Για κάθε όνομα Πασόκου και Νεοδημοκράτη πολιτικού που θα μας δίνετε (στον οποίο τα χώνατε) με ακριβής στοιχεία (πόσα του δώσατε, για ποιά υπηρεσία, που του τα δώσατε κτλ.) θα σας αφαιρειται και ένας χρόνος ποινής!

  Κάπως έτσι δηλαδή θα βγει μια άκρη.

  Εάν έχουν πολιτική γενναιότητα ο Καραμανλής κι ο Παπανδρέου θα το συναποφασίσουν για να κάνουν κι ένα καλό "ξεσκαρτάρισμα" ο καθένας στο κόμμα του. Θα τους καταχειροκροτήσουν όλοι!

  Τώρα εάν είναι ακόμη ΚΑΙ αυτοί οι δύο προσωπικά μπλεγμένοι στην ιστορία (προσωπικά ωφέλη, είχαν γνώση του τι γίνεται κτλ.) τότε φοβάμαι οτι έχει δίκιο αυτός εδώ μέσα που φωνάζει να γίνει στρατιωτικός νόμος...

 7. Gianni avatar
  Gianni 26/05/2008 11:18:07

  Mauridis= "Paidi" toy Xristoforakou pou apofasise na anexartopoihthei

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 26/05/2008 15:16:34

  Lakis, Malaga Says:
  «φοβάμαι οτι έχει δίκιο αυτός εδώ μέσα που φωνάζει να γίνει στρατιωτικός νόμος…»

  Anonymous Says:
  Exei dikio o Lakis.

  Επίσης, (σχόλια στo “Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τις Μήζενς”, May 25th, 2008):

  Αγανακτισμένος Says:
  Κατεπειγόντως διάλυση των κομμάτων και κήρυξη του στρατιωτικού νόμου!

  Έκτακτα Στρατοδικεία θα καθαρίσουν τον τόπο από τα λαμόγια (πρώτα τους πολιτικούς) με συνοπτικές διαδικασίες και έπειτα θα αποχωρήσουν για να γίνουν επιτέλους για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ελεύθερες Εκλογές χωρίς μίζες, βαλίτσες, πάμπερς, χρηματιστήρια, πόρτο καρράς, ΑΓΕΤ-ΜΑΥΟ, C4I, Κοσκωτάδες κτλ…

  Anonymous Says:
  Γιατί κήρυξη στρατιωτικού νόμου Αγανακτισμένε, και όχι επαναστατικού νόμου; Γιατί στρατοδικείο και όχι λαϊκό δικαστήριο;"...

  ***

  Από την σύσταση του ελληνικού κράτους, δύο ήταν οι παρατάξεις, «πολιτικοί» και «στρατιωτικοί», και πολλά τα κόμματά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι με Επανάσταση, με τα όλπα κατακτήθηκε η εξουσία και όχι με χαρτοπόλεμο και μελανοδοχεία σε γραφεία. Και, όταν έχεις τα όπλα, (κυρία, Βάρκιζα), έχεις Λόγο. Μάλλον, δε, τον πρώτο. Κι όταν έχεις Λόγο, ασκείς Πολιτική.

  Μέχρι την Βάρκιζα, ο Λαός ήταν οπλισμένος. Μετά, μόνο ο μισός, και γι' αυτό ανέβηκε στον σβέρκο των υπολοίπων. Στο αποκορύφωμα αυτής της καταπίεσης ήρθε η Χούντα, οι "στρατιωτικοί" που λέγαμε, για να βάλει ...τάξη στους "πολιτικούς". Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι "πολιτικοί" βγήκαν τροπαιοφόροι από την Χούντα! Ο στρατός έφαγε τέτοια ξεφτίλα που, ενώ όταν εμείς είμαστε παιδιά καμάρωναν σαν "γύφτικα σκερπάνια" μέσ' τις στολές τους και ήταν και οι πρώτοι γκόμενοι στα μάτια των θηλυκών, μετά το 74 άρχισες σπάνια να βλέπεις στολή στον δρόμο και οι ίδιοι ψιλο-ντρέπονταν να δηλώσουν την ιδιότητά τους!

  Ανεξέλεγκτοι οι "πολιτικοί" από "στρατιωτικούς", γιατί έως τότε ΠΑΝΤΑ υπήρχε ο εκατέρωθεν φόβος που εξισορροπούσε την Πολιτική σκηνή, εγκαθίδρυσαν σιγά σιγά ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Βουλή- Νομοθετική εξουσία και Κυβέρνηση- Εκτελεστική εξουσία, τα "βρήκαν" με την Δικαιοσύνη και σαν μονομπλόκ, πλέον, συνεταιρίζονται διαχρονικά με το Κεφάλαιο. Έτσι, το τελευταίο βρήκε την ησυχία του να κάνει τις δουλειές του χωρίς να ανησυχεί για τις εκάστοτε πολιτικές εξελίξεις. Μέχρι και την Χούντα, οι επιχειρηματίες για να κάνουν δουλειές είχαν την ανάγκη σύμπλευσης των πολιτικών μαζί τους. Τώρα, οι πολιτικοί έχουν ανάγκη τους επιχειρηματίες για να γίνουν ...πολιτικοί!

  Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, (εμένα, πάντως, μ' αρέσει ο προβληματισμός αυτός), η μόνη ΠΟΛΙΤΙΚΗ δύναμη που επέμεινε στην καταγγελία της ψευδεπίγραφης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, και την ανάγκη ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ για να εκφραστεί η γνήσια λαϊκή ΒΟΥΛΗ-ΣΗ, ήταν η 17Ν. Αυτός ήταν και ο Λόγος που δεν τους αναγνωρίστηκε το πασιφανές της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ οργάνωσης. Δεν είναι τυχαίο που όλο το πολιτικό φάσμα για να αποφύγει τα αμείλικτα πολιτικά ερωτήματα που έθετε, ομονοούσε πριν τις συλλήψεις ότι ήταν πράκτορες- προβοκάτορες και μετά ότι είναι "ληστοσυμμορίτες", ή γκάνγκστερ, -στα ...σύγχρονα. Να, τώρα, που άρχισε να φαίνεται ότι η μόνη ελπίδα είναι τα ΟΠΛΑ. Και από τα Δεξιά και από τα Αριστερά! Οριζόντια η αποδοχή! (Ε, ρε, τι έχει να γίνει σε λίγα χρόνια!).

  Το αν είναι ο στρατός, που λέει ο "αγανακτισμένος", ή λαϊκή εξέγερση, που λέει ο ανώνυμος, οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ του "αγανακτισμένου", δυστυχώς.

  Προφήτης Είπε:
  (14/2/2008)

  (Ο Κύρκος) συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις του Δεκ. 1944. Εντυπωσιασμένος, όπως και οι άλλοι, από το γεγονός και μόνο ότι κατέστη ομοτράπεζος του Τσωρτσιλ, έχασε τι πραγματικά διακυβευόταν και συμφώνησε σε ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ. Ο παμπόνηρος αυτοκρατορικός χειριστής αντελήφθη με τι χαμηλής ποιότητας ανθρώπους είχε να κάνει και κολακεύοντάς τους τούς πήρε τα σώβρακα. Η συνέχεια γνωστή. Υπάρχουν σε αναμνήσεις του Τσωρτσιλ οι απαξιωτικές για τους τότε συνομιλητές του κρίσεις. Σε πρόσφατη συνέντευξη ο ΛΚ αποφάνθηκε «ευτυχώς που δεν νικήσαμε». Θαυμάστε ηγεσία που είχε το κίνημα, λογική η κατάληξη.

  Και έβγαλε όλο το σύμπλεγμα γιατί ο Αντρέας «δεν τον υπολόγισε και δεν τον χρησιμοποίησε». Αυτό ήταν πάντοτε το ζήτημα : ένα κομμάτι αστικής εξουσίας με αριστερή ρητορική.

  Αλλά, αυτός ο γαμ…νος χώρος του πρώην ΚΚΕεσ. , διασπαρμένος (σκόπιμα στελεχιακά σε ΠΑΣΟΚ (κυρίως) και ΝΔ, με τα υπολείμματα στον ΣΥΝ, ελέγχοντας ΑΕΙ-Διαφήμιση-Τύπο- ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ- πολιτικούς συμβούλους, μέρος της «πνευματικής ελιτ», κυβερνά από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;", (από "theamapati")...


  ΥΓ. Υπάρχει, όμως, ελπίδα και, μάλιστα, συμαντική και ολόφρεσκη: βιώνουμε, ήδη, την "Εποχή του Χάους": απειροελάχιστη αλλαγή των αρχικών δεδομένων δίνει εντελώς άλλο αποτέλεσμα... Ίδωμεν!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.