#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/06/2012 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυτά που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδήγησαν στο Μνημόνιο!

Επιτέλους, ας ψηφίσουμε για την Κυβέρνηση που έρχεται και όχι αυτή που φεύγει!!!Ο Σλαβόι Ζίζεκ ο οποίος παρουσιάζεται ως νέος «σούπερ σταρ» της φιλοσοφίας, και μάλιστα ως μαρξιστής (από τους γνωστούς μαρξιστές που είναι τόσο μαρξιστές ώστε είναι ορθάνοιχτες γι’ αυτούς οι πόρτες της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας και όλων των αμερικανικών πανεπιστημίων!), είπε ανάμεσα στα άλλα και το εξής βαθυστόχαστο:«Υπάρχει και ο «οπορτουνισμός των αρχών», ο οπορτουνισμός ο οποίος βασίζεται στις αρχές. Είναι η περίπτωση που λέμε ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε διότι θα προδώσουμε τις αρχές μας και αυτό εμφανίζεται ως στάση αρχών, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ακραία μορφή οπορτουνισμού» (!!).

Το έχουμε ξαναγράψει: Ο ΣΥΡΙΖΑ κουβαλάει πάνω του, το κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που τυχοδιωκτικά πασχίζει να διατηρήσει τα συμφέροντά του, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Αυτό το κομμάτι που λειτουργεί οπορτουνιστικά, μας έφερε στην ουσία το Μνημόνιο.

Γιατί το Μνημόνιο, δεν μπορεί να είναι το απότοκο απλώς και μόνο μιας κακής δεκαετίας.

Το Μνημόνιο είναι η συσσωρευμένη πολιτική απόληξη ενός ολόκληρου μεταπολιτευτικού κράτους. Ενός παγιωμένου συστήματος-ΠΑΣΟΚ.

Πάνω σε αυτό το σάπιο σύστημα, η πολιτική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, διακυβεύει το μέλλον των γενεών που έρχονται.

Είναι προφανές πως ο κόσμος παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη να πυροβολήσει, οργισμένος, το σύστημα που τον έφερε ως εδώ. Σωστό. Αλλά είναι πολύ διαφορετικό αυτό, και πολύ διαφορετικό να ξαναμπείς σε μια λογική του λεφτά υπάρχουν.

Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση ο κόσμος τώρα πρέπει να γνωρίζει πως τα σκάγια θα πάρουν και αυτόν.

Όπως είπε και ένας φίλος, το πρόγραμμα του Τσίπρα, μόνο για την "Πράσινη Ανάπτυξη" δε μας είπε.

Είναι πλέον καιρός να ωριμάσουν οι συνθήκες για να ψηφίσει ο λαός, όχι για την κυβέρνηση που φεύγει αλλά για αυτήν που έρχεται.

Είναι καιρός ο κόσμος να ξυπνήσει από τα όνειρα που του βάζουν.

Δηλαδή οι Ιρλανδοί, οι Ισπανοί και η Πορτογάλοι είναι τόσο κακοί και άτυχοι που δεν βρίσκουν ένα παλικάρι να τρίξει τα δόντια στη Μέρκελ;

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε από το όνειρο…Γιατί άντε και το Μνημόνιο έφυγε, το χρέος διαγράφηκε, η Τρόϊκα ξεκουμπίστηκε…

Μετά..ξυπνάς και τι γίνεται;

Θ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nik avatar
  Nik 12/06/2012 13:17:22

  Μιλά και για πράσινη ανάπτυξη, δηλαδή υπανάπτυξη "οικολογικού" τύπου.

  Πάντως προσέχετε με τον Ζίζκε, ο τύπος δεν αστειεύεται, κόβει αδένες, και μάλιστα με νέα τακτική, κόβει σιγά-σιγά, χωρίς να το πάρετε χαμπάρι. Ξυπνάς ένα πρωί και φσστ, αδένες γιοκ.

 2. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 13/06/2012 01:35:13

  (από τους γνωστούς μαρξιστές που είναι τόσο μαρξιστές ώστε είναι ορθάνοιχτες γι’ αυτούς οι πόρτες της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας και όλων των αμερικανικών πανεπιστημίων!)

  Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσετε να τσεκάρετε αν αυτά που λέει ο μαρξισμός είναι όντως βλαπτικά για τον καπιταλισμό.
  Πέραν τούτου, πολύ σωστά τα χώνετε στο σύριζα γιατί είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνος από κάθε άποψη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.