25/03/2010 10:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυτά που οι Έλληνες ήθελαν να ακούσουν από έναν δικό τους ΈυρωβουλευτήNigel Farage: Η ΕΕ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κόσοβο

Πριν από λίγες ημέρες ένας Βρετανός Ευρωβουλευτής επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ραμπούι, υπερασπιζόμενος την Ελλάδα η οποία, όπως είπε, έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο και λέγοντάς του ότι έχει «το χάρισμα ενός βρεγμένου κουρελιού και την εμφάνιση ενός χαμηλόβαθμου τραπεζικού υπαλλήλου». Ο Nigel Farage, ο ευρωβουλευτής ο οποίος για πολλούς είπε αυτά που περίμεναν πολλοί Έλληνες να ακούσουν από έναν δικό μας Ευρωβουλευτή μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» και δηλώνει ότι «Η Ε.Ε σκοπεύει να διοικήσει την Ελλάδα με το ίδιο τρόπο που διοικεί το Κόσοβο.»

Μέχρι στιγμής και μετά τις συναντήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την κ Άνγκελα Μέρκελ και τον κ. Νικολά Σαρκοζί, πώς αποτιμάτε τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οικονομική κρίσης της Ελλάδας 

Ο Γαλλο-Γερμανικός άξονας καλείται πάντα για να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή πιστεύω ότι είναι και η ένδειξη ότι ουσιαστικά η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα Γαλλο-Γεμανικό σχέδιο που σκοπό έχει να επιβάλλει την κυριαρχία της σε όλη την Ευρώπη. Ούτως η άλλως και η Γαλλία και η Γερμανία έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν -με στρατιωτικά μέσα -να επιβληθούν στην Ευρώπη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τώρα βέβαια προσπαθούν να το κάνουν από κοινού, καλύτερα και με άκρα μυστικότητα. Από την άλλη , η Αγγλία και η Αμερική βοηθούν και υποστηρίζουν τις προσπάθειες αυτές μιας και αυτό αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου τους για μια παγκόσμια δικτατορία. Αυτό που μένει είναι να δούμε κατά πόσο τα οικονομικά προβλήματα των Πορτογαλία Ιταλία Ιρλανδία Ελλάδα και Ισπανία θα δράσουν προς όφελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν όλη αυτή η κρίση είναι προς το οικονομικό όφελος της Ε.Ε. τότε ίσως έχει γίνει για να ενισχύσουν το σχέδιο των Γάλλων, Γερμανών και κατ επέκταση των Άγγλων και Αμερικανών. Αν πάλι όχι τότε πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να ανακτούμε την δημοκρατικής μας κυριαρχία.  

Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την Ε.Ε αν η Ελλάδα προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;

Αρχικά η Ε. Ε θα χάσει την αξιοπιστία της. Επίσης θα χάσει την ευκαιρία να επωφεληθεί από την οικονομική κρίση με το να επιβάλλει στις παραπάνω χώρες τα μέτρα που θέλει. Με την επιβολή αυτών των μέτρων θα μπορέσει η Ε. Ε να διαχειρισθεί τα οικονομικά της Ελλάδος, όπως θα ήθελε να κάνει με τις οικονομίες όλων των εθνών. Αν και είναι ντροπή που το λέω, η Αγγλία έχει ήδη ασκήσει βέτο προς την Ελλάδα για τυχόν προσφυγή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 

Πριν από λίγες ημέρες σε μια ομιλία σας εκφραστήκατε κατά  του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy καθώς υποστηρίξατε ότι έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Που βασίζεται αυτή την άποψη;  

Η Ε.Ε σκοπεύει να διοικήσει την Ελλάδα με το ίδιο τρόπο που διοικεί το Κόσοβο. Μάλιστα η προσπάθεια αυτή έχει κιόλας ξεκινήσει. Όταν η Ελλάδα συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα που θα τις επιβάλλει η Ε.Ε τότε -και μόνο για τυπικούς λόγους- θα μπορέσει η χώρα σας να έχει κάποια δική της κρατική υπόσταση. Ουσιαστικά όμως θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία της Ε.Ε. Οι υπόλοιπες χώρες (Πορτογαλία Ιταλία Ιρλανδία Ελλάδα και Ισπανία) θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδος.

Η Αγγλία, αν και δεν βρίσκεται στην ευρωζώνη, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αντιδράσει για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τις κερδοσκοπικές επιθέσεις.

Η κυβέρνηση της Αγγλίας είναι μέρος του προβλήματος –και μάλιστα είναι ένας από τους κυριότερους υπαίτιους για αυτή την κατάσταση - αν τώρα η διακυβέρνηση της Αγγλίας συνεχίσει να παραμένει στα χέρια των κατεστημένων κομμάτων τότε η στάση της θα παραμείνει η ίδια. Ωστόσο η Αγγλία υπό τη διακυβέρνηση του κόμματος UKIP θα βοηθούσε σίγουρα την Ελλάδα. 

Στην ομιλία σας, στο Ευρωπαικό συμβούλιο στις 24 Φεβρουαρίου, αναφέρατε ότι κάποιες πλευρές εμφανίζονταν να θέλουν να αποδυναμωθεί η έννοια της λέξης έθνους στην Ε.Ε. Τι κινδύνους πιστεύετε ότι έχει κάτι τέτοιο; 

Η «εξαφάνιση» της έννοιας αυτής είναι, καθαρά, πρόθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο όταν η έννοια του δημοκρατικού έθνους εξαφανιστεί,  θα μπορέσουν οι «επιλεγμένες» χώρες της Ε.Ε να αισθάνονται ασφαλείς στην αυτοκρατορία τους. Το μοναδικό πρόβλημα τους θα είναι ότι δεν θα μπορούν να έχουν τις εθνικές κυβερνήσεις ως εξιλαστήρια θύματα  Η λύση για αυτό λοιπόν είναι να αποδυναμώσουν κάθε έθνος και να το μετατρέψουν σε ημι-αυτόνομες περιοχές, οι οποίες- στο μέλλον- θα παρακαλούν για να έχουν μια προνομιακή μεταχείριση από την αυτοκρατορική πόλη των Βρυξελλών. 

Θεωρείται ότι η οικονομική κρίσης αφορά μόνο την Ελλάδα και κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι μόνο οι Έλληνες; 

Αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα θα το αντιμετωπίσει αύριο η υπόλοιπη Ε.Ε Αν δεν είναι αύριο τότε θα είναι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Αυτό θα γίνει γιατί είναι στη φύση της Ε.Ε να δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Ε.Ε συστάθηκε για να δημιουργεί προβλήματα. Φυσικά και οι  Έλληνες ευθύνονται για την οικονομική αυτή κατάσταση αφού η Ελλάδα έγινε  μέλος της Ε.Ε και του ευρώ. Το ίδιο βέβαια έκαναν και οι λαοί των υπόλοιπων 26 Ευρωπαϊκών χωρών. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που εισέρχεται στην πιο καταπιεστική φάση της Ε.Ε 

Φοβάστε ότι το Ελληνικό έλλειμμα σε βάθος χρόνου θα επηρεάσει και άλλες οικονομίες της Ε.Ε 

Σίγουρα θα επηρεάσει και άλλες οικονομίες. Θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτό. Εκτός και αν η ΕΕ σταματήσει να υπάρχει. 

Ποια είναι η άποψή σας για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε ;

Κάθε νέα ένταξη στην Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία είναι μια ενέργεια που μόνο φρικτή θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Αυξάνοντας τον αριθμό των μουσουλμάνων μεταναστών είναι μέρος του σχεδίου, καθώς με αυτό τον τρόπο έχουμε φθηνότερα εργατικά χέρια, διαιρούνται οι αυτόχθονες πληθυσμοί και επιπλέον αποδυναμώνεται η δημοκρατία. Άρα η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε θα ήταν προς όφελος της Ε.Ε 

Περιττό να πω ότι το κόμμα «UKIP» αντιτίθεται με νύχια και με δόντια στην ένταξη της Τουρκίας. 

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=64315

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 25/03/2010 11:03:36

  Aπο ενα ευρωσκεπτικιστη βουλευτη -στην ευρωομαδα του οποιου ειναι και ο ΛΑΟΣ.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ ψυχραιμια 25/03/2010 11:06:17

   κάτι είπα για προσκυνημένους!

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 25/03/2010 11:05:43

  άντε, δόξα τω Θεώ, να ανοίξουμε τα μάτια και να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

  Και πριν αρχίσουν οι προσκυνημένοι να λένε ο Farage έτσι ή αλλιώς, ΔΕΝ με νοιάζει αν είναι δεξιός ή αν φοράει ζαρτιέρες. Με νοιάζει ΤΙ ΛΕΕΙ!

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ archaeopteryx 25/03/2010 13:41:13

   Ναι αλλα πρεπει και κατι να κανεις.Αν θελεις αποχωρηση απο την ΕΕ πρεπει να στηριξεις τα αναλογα κομματα : ΚΚΕ ή ισως ΛΑΟΣ.
   Η ΝΔ ειναι το πιο φιλευρωπαικο.

  • yangoolas avatar
   yangoolas @ archaeopteryx 25/03/2010 16:31:10

   τα τεχνητά διλλήματα σου τα χαρίζω. Και την δικιά σου εκδοχή της κάθε "ΝΔ" επίσης. Αυτά σε έχουν φέρει εδώ που είσαι.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ archaeopteryx 25/03/2010 16:54:33

   Τι "δεξιός" και κουραφέξαλα, περίπου τα ίδια λέει και το ΚΚΕ!
   Άν πάρουμε κατά γράμμα τα λεγόμενα στα πέριξ (το ξέρω, η κατά γράμμα ερμηνεία προυποθέτει χαμηλό IQ, αλλά πέστε μου που αφθονεί το υψηλό να πάω), η ΚΟΕ (η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, λέμε), είναι μπροστά του πολύ "δεξιούρα"!

 3. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 25/03/2010 11:12:30

  Ελληνες Ευρωβουλευτές υπάρχουν;

 4. fitsulas avatar
  fitsulas 25/03/2010 11:23:12

  Αν τους πεις Έλληνες θα σε βρίσουν ή θα χτυπήσουν ξύλο ή θα σου πουν "κρύβε λόγια". Δυστυχώς, το ότι ο Ελληνισμός διώκεται είναι μια πραγματικότητα και όχι μια εμμονή κάποιων γραφικών. Ελλαδίτες και όχι Έλληνες, Ελλαδική και όχι Ελληνική Δημοκρατία. Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας(;;;), αυτό και το πολίτευμά μας...

 5. Λαμπάδα avatar
  Λαμπάδα 25/03/2010 11:37:02

  Παραθέτω ένα video με ελληνικούς υπότιτλους, όπου ο Nigel Farage αποδομεί τον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Herman Van Rompuy.

  Για τον τελευταίο, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, να διαβάζετε την ιστορία του, ώστε να κατανοήσετε και την αντίδραση του Άγγλου (άρα και το μέγεθος της προσπάθειας του, γιατί δεν τα βάζει και με μικρό "μηχανισμό".)

  Ενδεικτικά αναφέρω για την ιστορία του "Προέδρου":

  "... At a meeting in the Castle of the Valley of the Duchess for a meeting held by Bilderberg group on 12 November 2009, Van Rompuy made a speech about his vision of the European governance"...."On 19 November 2009 (μια εβδομάδα μετά, δηλαδή), Van Rompuy was chosen unanimously by the European Council, at an informal meeting in Brussels, to be the first full-time President of the European Council"

  Τέλος, θα κλείσω με ακόμα ένα video που εμφανίζεται ο Nigel Farage. Πριν από αυτόν, εμφανίζεται ως υπέρμαχος της Ελλάδας, ο Daniel Cohn Bendit, Ευρωβουλευτής και ηγέτης του κινήματος του Μάη, το 1968 στην Γαλλία.

  Χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως στους Εθνοπατέρες μας.

 6. Liberty avatar
  Liberty 25/03/2010 11:38:54

  Min trelathoume entelws.. o Nigel Farage einai melos tou UK Independence Party. Antieurwpaistes mexri to kokalo. Auto pou thelw na pw einai oti den einai antikeimenikos o logos tou, exei kai autos ta dika tou symferonta na yperaspistei kai giauto leei auta pou leei. Gia alli mia fora tha pw: otan akoume logia pou mas akougontai glyka logo twn peristasewn as koitazoume kai ligo parapera na broume ti mporei na symainoun. Min katapinoume synexeia masimeni trofi.

 7. JOHN avatar
  JOHN 25/03/2010 11:42:15

  Για τη κονομα βρησκονται οι δικοι μας ευρωβουλευτες στις Βρυξελες και για τιποτε αλλο.Δειτε τι μισθο παιρνουν και θα καταλαβετε!Σιγα μην ενδοιαφερονται για την Ελλαδα.

 8. donaE avatar
  donaE 25/03/2010 11:42:38

  Και ρωταω.Ειμαστε οι Ελληνες λαθος,απεναντι σε ποιους σωστους;

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ donaE 25/03/2010 17:01:37

   There is nothing right in the wrong!
   Τρειανταπέντε χρόνια μακακίες ήταν δυνατόν να βγάλουν κάτι σωστό;
   Εκτός άν εμείς δεν αρμενίζουμε στραβά κι είναι ο γιαλός στραβός!
   Δημοκρατίαν έχομεν, ο καθείς διαλέγει και παίρνει κατα συνείδηση!

 9. Dimi avatar
  Dimi 25/03/2010 12:51:58

  Σήμερα, 25η Μαρτίου 2010, Ελληνική Εθνική Διπλή Γιορτή, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες, λέμε κάθετα και ηχηρά «Fuck Νο!!!” στον πολιτικό ευνούχο Herman Van Rompuy. Σ' αυτό το νυσταγμένο, άσφαιρο, θλιβερό φασιστοειδές εκ Βελγίου, που ως γνήσιος Εφιάλτης και κολλητάρι Κissinger, προσπαθεί (μάταια) να μακελέψει την Ελλάδα, η οποία συνεχίζει ν’αντέχει και ν’αντιστέκεται, παρά τις κακουχίες.

 10. πολίτης avatar
  πολίτης 25/03/2010 22:08:29

  Αυτός ο τύπος λέει την αλήθεια. Δε βλέπω να μπορεί κανείς να διαφωνήσει με την ουσία των λόγων του. Άλλο τα "οράματα" για τη δήθεν ενωμένη ευρώπη και άλλο η πραγματικότητα, που είναι αυτή ακριβώς, δεν υπάρχει ενωμένη ευρώπη, υπαρχουν συμμαχικά, οικονομικά συμφέροντα και μια τυραννική, υπερεθνική εξουσία, που τα υπερασπίζεται και τα επιβάλλει. Μπορείτε να ισχυριστείτε με επιχειρήματα ότι ισχύει κάτι διαφορετικό; Μπορείτε να υποδείξετε έναν έστω λαό κράτους μέλους, που να ευημερεί λόγω της πολιτικής της ένωσης; Λαό, όχι οικονομίες. Μπορείτε ακόμη να ισχυριστείτε ότι έχει διαμορφωθεί, έστω στο ελάχιστο, μετά από τόσα χρόνια, ευρωπαϊκή συνείδηση; Μέσα στην "ένωση" το κάθε κράτος υπερασπίζεται τα συμφέροντά του, με τα πιο αδύναμα να καταπιέζονται σε οικονομικό και πολιτικο επίπεδο, όλο και πιο ασφυκτικά.
  Η διαφωνία μου με το ΚΚΕ είναι ότι αυτοί υποστηρίζουν την έξοδο από την ένωση, κάτι που στην παρούσα φάση δεν είναι ρεαλιστικό. Όσο υπάρχει αυτό το έκτρωμα, πρέπει να το πολεμάμε από μέσα. Το ζητούμενο είναι η διάλυση, η οποία έτσι κι αλλιώς θα συντελεστεί, απλά όσο καθυστερεί θα είναι πιο επωδυνη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.