#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/06/2013 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ας τολμήσει ο Βενιζέλος να ρίξει την κυβέρνηση, και δε θα βρίσκει ούτε την ψήφο τουΤελικά πρέπει να έχεις μεγάλο θράσος για να είσαι ακόμη πρόεδρος σε ένα ΠΑΣΟΚ που καταρρέει επειδή ο κόσμος το οδηγεί στην κατάρρευση. Ο Β. Βενιζέλος, λοιπόν, αποφάσισε να δηλώσει μπαϊράκι και με ψευτοτσαμπουκάδες να επιτεθεί κατά πάντων. Όλοι του φταίνε εκτός από τον ίδιο.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην επιτεθεί στον Σαμαρά. Ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι με τη ΝΔ συνεργάζεται για εθνικούς λόγους, όμως έχουν μεγάλες διαφορές τα δύο κόμματα και αυτό φάνηκε πιο καθαρά στο ζήτημα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μπορεί ο κ. Σαμαράς να θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι δική του, και η ΝΔ ότι είναι της ΝΔ, όμως ο ίδιος δεν στηρίζει μια κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά μια κυβέρνηση συνεργασίας τριών κομμάτων, επισήμανε.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς εταίρους», είπε κι έθεσε εκ νέου ζήτημα ανασχηματισμού, επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων, λειτουργίας της κυβέρνησης και της Βουλής. Παράλληλα άφησε αιχμές για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά και του Φώτη Κουβέλη, όταν ήταν εναντίον του Μνημονίου και για τον κ. Σαμαρά είπε ότι ήθελε, τότε, να κερδίσει από τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

«Στην Ελλάδα είναι και υποχρεωτικό να υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας τα επόμενα χρόνια, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε οριστικά το πρόβλημα», τόνισε και πρόσθεσε: «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα. Είναι η εγγύηση της σταθερότητας, της ενότητας και της προοπτικής». Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπάρχει ακόμα ένας σκληρός πυρήνας μελών και στελεχών του και τους κάλεσε να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου για την εκλογή των γραμματειών του κόμματος και να συμβάλλουν έτσι στην αναζωογόνηση και ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.

«Τους θέλουμε όλους, αλλά δεν μπορούμε να παρακαλάμε, να δεχόμαστε προσβολές, δεν μπορούμε να ανεχόμαστε μικροαλαζονείες ανιστόρητες. Είμαστε ανοιχτοί, είμαστε ευγενείς, είμαστε γενναιόδωροι, αλλά είμαστε αξιοπρεπείς και αποφασισμένοι. Χρειάζεται πίστη, αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για δική μας εσωτερική χρήση, αλλά για να μεταφέρουμε και στην κοινωνία», επισήμανε. Πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπό τον έλεγχο κανενός, ούτε θα τεθεί ποτέ, γι’ αυτό και κρατούν απόσταση από το κόμμα αυτοί που ονομάζονται «συμφέροντα».

«Έχουμε υπερβολικά μεγάλο αριθμό ώριμων αρχηγών και πρωθυπουργών τους οποίους δεν μπορούμε να συντονίσουμε. Κανείς δεν αναγνωρίζει κανέναν. Αυτό είναι ένα παθολογικό φαινόμενο», επισήμανε μιλώντας στο Κιλκίς, και πρόσθεσε πως στα δύσκολα, όπως είναι σήμερα, χρειάζεται να έχει κανείς και ορισμένες δυνατότητες για να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες.

Σχετικά με το κλίμα αμφισβήτησης στο ΠΑΣΟΚ και με τις συμπεριφορές όσων έχουν διαφοροποιηθεί, παρατήρησε ότι «τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παθαίνουν σοκ επειδή το κόμμα είχε 162 βουλευτές κι έμεινε με 32». Παρατήρησε ότι από τους 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν τα Μνημόνια οι 33 ήταν με τον Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 και οι δύο δικοί του, ενώ σημείωσε πως στη συνέχεια όλοι αυτοί «φυσικά τον ρίξανε» τον κ. Παπανδρέου.

Επέκρινε συμπεριφορές πρώην στελεχών λέγοντας: «Πολιτικά στελέχη θέλουν να φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ αλλά να κρατάνε τους ανθρώπους τους σε διάφορες υπηρεσίες. Φεύγω από το ΠΑΣΟΚ αλλά θέλω να έχω τους δικούς μου συμβούλους ως συμβούλους του Στουρνάρα, τους μεταθέτω εκεί. Θέλω να φύγω από το υπουργείο Ανάπτυξης αλλά θέλω να αφήσω το γραφείο μου στον Χατζηδάκη».

Για τα πρώην στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν ή στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αναζητούν το παλιό ΠΑΣΟΚ αλλά δεν πρόκειται να το βρουν. «Όποιος θεωρεί ότι θα ξαναβρεί το παλιό ΠΑΣΟΚ αλλού και ότι θα λειτουργήσει το κράτος όπως λειτουργούσε δεν θα μπορέσουμε να τον ικανοποιήσουμε. Πρέπει να πούμε την αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε με δριμύτητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγόρησε για «φασίζουσα αθλιότητα» με αφορμή αντισυγκέντρωση στο Κιλκίς. «Αυτό που έγινε ήταν μια αθλιότητα, μια αντισυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είπαν τίποτε. Ούτε υπάρχει θέμα χρυσού, ούτε το επισπεύδει κανείς. Ήταν συνθήματα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν εναντίον της επένδυσης. Αυτό ήταν μια φασίζουσα αθλιότητα διότι αντισυγκεντρώσεις κάνει η ακροδεξιά», υπογράμμισε.

Προφανώς ο κ. Βενιζέλος βλέπει ότι χάνει το κόσμο κάτω από τα πόδια του, γι' αυτό και αντιδρά με τέτοιο τρόπο. Διότι όπως έχουμε κατά καιρούς γράψει, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Αν θέλει ο κ. Βενιζέλος ας ρίξει την κυβέρνηση. Και τότε δε θα βρίσκει ούτε την ψήφο τους στις κάλπες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 03/06/2013 10:16:37

  Καλά όλα αυτά, όμως και ο Σαμαράς πρέπει, ακόμη, να προσέχει πολύ. Η χώρα σώζεται, αλλά δεν έχει σωθεί ακόμη. Η ισχύς των δανειστών έχει μειωθεί, αλλά το κουμάντο εξακολουθύν να το έχουν. Η ΝΔ ανεβαίνει δημοσκοπικά, αλλά δεν έχει κυριαρχήσει ακόμη στις δημοσκοπήσεις και όσο τα ποσοστά της είναι στο 20 κάτι τοις εκατό η κυβέρνηση θα είναι όμηρος του Βενιζέλου και άλλων.

  Είδαμε και ορισμένες διεθνείς αντιδράσεις τις τελευταίες ημέρες (ΟΟΣΑ, ΔΝΤ, IIF κλπ.) που θέλουν να επιφέρουν πολιτικά πλήγματα στην κυβέρνηση και, όσοι είμαστε υποψιασμένοι, αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι οι αντιδράσεις αυτές και η προσπάθεια διασποράς απαισιοδοξίας και κλίματος αποτυχίας εις βάρος της κυβέρνησης δεν προέρχονται από ειλικρινείς εκτιμήσεις, αλλά από την προσπάθεια να βλαφθεί η χώρα και ο Σαμαράς προσωπικά. Λαμβάνοντας υπόψη από τα σπρεντ "τσίμπησαν" την τελευταία εβδομάδα πάνω από 100 μονάδες βάσης χωρίς να έχει αλλάξει τίποτε σημαντικό στην οικονομία, συμπεραίνουμε ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, οι εχθροί της χώρας έχουν ακόμη μέσα για να την βλάψουν και ότι η κατάσταση είναι ακόμη εξαιρετικά εύθραυστη.

  Αναμφίβολα έχουν γίνει τεράστια βήματα από τον Σαμαρά και την κυβέρνησή του, όμως πρέπει να μην χάνει την γενική εικόνα και να μπορεί να δει πέρα από την καθημερινή μικρο-διαχείριση, στην οποία θέλοντας και μη έχει εμπλακεί (και ευτυχώς που έχει εμπλακεί). Και η γενική εικόνα λέει, ότι η Ελλάδα δέχεται και πάλι επίθεση. Ίσως την τελευταία, αλλά δέχεται. Η επόμενη επιτυχία θα εδραιώσει πλήρως την κυβέρνηση, πού είναι όμως να έρθει και πότε, δεν το ξέρει ακόμη κανείς.

 2. Αλέξ avatar
  Αλέξ 03/06/2013 10:36:06

  Προσωπικά, αν αυτές τις κρίσιμες στιγμές ο κος Βενιζέλος στηρίξει τον κο. Σαμαρά, εμένα με πείθει ακόμα παραπάνω για την ειλικρίνεια των προθέσεών του... Πολλά απ' όσα λέει είναι σωστά, όπως ότι ουσιαστικά ο ΓΑΠ έριξε τον ΓΑΠ ως μέρος σχεδίου ή ότι γίνεται αγώνας να μείνουν κάποια πρόσωπα κλειδιά σε συγκεκριμένες θέσεις σε ρόλο Δούρειου Ίππου -και ανεξάρτητα επίγνωσης του ρόλου τους. Συμφωνώ ότι είναι πολιτικός με μεταπτώσεις, αλλά και με πολλά άλλα προτερήματα.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Αλέξ 03/06/2013 15:26:34

   Ἀγαπητέ Αλέξ,ὁ Βενιζέλος ἔχει δοκιμαστεῖ ὥς πολιτικός σέ κυβερνητική θέση. Ὥς πρός τήν εἰλικρίνεια τῶν προθέσεών του δέν ξέρω,ἄλλά ὥς πρός τίς ἰκανότητές του στήν πολιτική δέν πείθει...

 3. Διογένης avatar
  Διογένης 03/06/2013 10:47:01

  Κάτι ακόμη που δείχνει την τεράστια επιρροή των εχθρών της χώρας μέσα στην κυβέρνηση: Αναζητούσα τις τελευταίες ημέρες τα στοιχεία για την Γενική Κυβέρνηση του Απριλίου 2013, τα οποία συνήθως βγαίνουν τις πρώτες ημέρες του μεθεπόμενου μήνα. Τελικά, βγήκαν σήμερα. Ψάχνω στον οικονομικό τύπο, μήπως και έχει κανένας καμία είδηση, τίποτα. Παρόλα αυτά, είναι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών. Φαίνεται ότι δεν ασχολείται κανένας άλλος πλην εμού με το ζήτημα.

  Αν λοιπον πάει κανείς εκεί, τι θα δει; Πρωτογενές έλλειμμα 462 εκατομμύρια ευρώ! Θρίαμβος του Αλέξη και του Πάνου, διασυρμός για την κυβέρνηση, δικαίωση του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ, του IIF και του Focus και προάγγελος αποτυχιών της κυβέρνησης;

  Όχι! Μαγειρεύονται, αγαπητοί, τα οικονομικά μας στοιχεία για μια ακόμη φορά από τους εχθρούς της χώρας. Δεν ξέρω για ποιον αυτοκτονικό για την ίδια λόγο, η κυβέρνηση δέχεται να συμβαίνει το εξής:

  Η Γενική Κυβέρνηση, όπως είχα πολλές φορές την ευκαιρία να εξηγήσω στο κοινό της ιστοσελίδας αυτή, αποτελείται από το Κράτος (δηλαδή, τον κρατικό προϋπολογισμό), τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Νοσοκομεία και ορισμένα άλλα κρατικά νομικά πρόσωπα. Το μόνο που γίνεται είναι ένα άθροισμα όλων αυτών των των αποτελεσμάτων, αφού πρώτα εκκαθαριστούν οι μεταξύ τους συναλλαγές (γίνει δηλαδή η λεγόμενη ενοποίηση).

  Θυμόμαστε λοιπόν, όσοι θυμόμαστε, ότι η χώρα είχε στο τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2013 πρωτογενές έλλειμμα 305 εκ. ευρώ. http://www.skai.gr/news/finance/article/232646/-upoik-surriknosi-tou-protogenous-elleimmatos-to-a-tetramino-tou-2013/

  Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα, 699 εκ. πρωτογενές πλεόνασμα από τα λοιπά Νομικά πρόσωπα, 414 εκ. από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και 1.038 από τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης και τα Νοσοκομεία. Σύνολο που θα έβγαινε: 1.846 εκ. ευρώ, ενώ λαμβάνοντας υπόψη και τους τόκους θα είχαμε ισοζύγιο -421 εκ. ευρώ, δηλαδή έλλειμμα με τα κριτήρια του Μάαστριχτ περίπου 0,23%. Τίποτα δηλαδή, πόσο μάλλον που τα "πολλά" έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό θα έρθουν στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, που θα πληρώνεται ο φόρος εισοδήματος, με ορατή την δυνατότητα δημιουργίας πλεονάσματος. Τα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε στο ΥπΟικ, εδώ: http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/be/39/a3/be39a313978ebf7b328b1cfa5b4f8eaec272cfc8/application/pdf/genikiskyv+2013final.pdf

  Όοοοχι, όμως! Δεν είναι, λέει, αυτό το πρωτογενές αποτέλεσμα. Ως βάση για τον υπολογισμό του ελήφθη από τον κρατικό προϋπολογισμό το ποσό των -2.613 ευρώ, και όχι το ποσό των -305 εκ. ευρώ, που είχαμε πληροφορηθεί αρχικά ως πρωτογενές έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. Τι είναι αυτό το ποσό; Είναι το πρωτογενές αποτέλεσμα "μετά τη διόρθωση ταμειακών στοιχείων" που, όπως βλέπουμε στην σημείωση στο κάτω μέρος της σελίδας είναι κυρίως εξοφλήσεις ληξιοπρόθεσμων οφειλών ύψους 2.101 εκ. ευρώ και επιστροφές φόρων ύψους 586 εκ. ευρώ. Προφανώς, για να μην περιλαμβάνονται αυτά στα "κανονικά" στοιχεία, σημαίνει ότι είναι πληρωμές για παρελθόντα έτη.

  Εάν όμως είναι για παρελθόντα έτη - όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι έτσι είναι - τότε αυτά, με βάση τους κανόνες ESA 95, που διέπουν την κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων του κράτους, δεν περιλαμβάνονται στο φετεινό πλεόνασμα-έλλειμμα, αλλά πρέπει να περιλαμβάνονται στις οικείες κατά περίπτωση χρήσεις! Έτσι θα υπολογιστεί στο τέλος το πλεόνασμα-έλλειμμα της Ελλάδας από την ΕΛΣΤΑΤ και την Eurostat.

  Τι θα έχει συμβεί, όμως, μέχρι τότε; Η κυβέρνηση θα έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι, οι εχθροί της εντός και εκτός της χώρας θα μπορούν να πανηγυρίζουν την "αποτυχία" της και το κλίμα που με τόσο κόπο προσπαθεί να φτιάξει ο Σαμαράς, συκοφαντούμενος, πάει άκλαυτο! Καληνύχτα!

  Δεν ξέρω πότε αποδέχθηκε η κυβέρνηση να υπολογίζονται τα ανακοινούμενα στοιχεία Γενικής Κυβέρνησης με τις αποπληρωμές παλαιότερων οφειλών να εμφανίζονται στο 2013, όμως τώρα, άντε να το αλλάξεις αυτό χωρίς να κατηγορηθείς για "παραποίηση στοιχείων", αφού μάλιστα πας να τα εμφανίσεις δήθεαν "καλύτερα" από τα "πραγματικά", που τα πραγματικά είναι αυτά που κρύβουν!

  Πρόκειται για τεράστιο αυτογκολ, που η κυβέρνηση θα το βρει μπροστά της με διάφορους τρόπους. Και να είναι βέβαιη ότι δεν αρκεί η ανάλυση των στοιχείων από έναν σχολιαστή μιας ιστοσελίδας για να αλλάξει την εικόνα, όσο και εάν είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ για την ορθότητα των όσων σας αναλύω παραπάνω.

  • Αλέξ avatar
   Αλέξ @ Διογένης 03/06/2013 11:36:08

   Έχει γίνει προετοιμασία, παρεμβάσεις ή καθυστερήσεις, για να βγουν συγκεκριμένα θέματα με συγκεκριμένο τρόπο μέσα σε αυτήν την συγκυρία. Αμφιβάλλει κανείς ότι στο ζήτημα των χρεών προς το Δημόσιο, των κατασχέσεων, των απολύσεων, θα υπάρξει αφενός έντονη πίεση, συγκεκριμένα από το ΔΝΤ, για να παρθούν προκλητικά μέτρα και αφετέρου μια τελείως διαφορετική δήθεν φιλολαϊκή κάλυψη από συγκεκριμένα μέσα; Και ο καιροσκοπισμός της Δημάρ είναι αναμενόμενος που θα ασκήσει πολλές πιέσεις στο Πασόκ...

   • Διογένης avatar
    Διογένης @ Αλέξ 03/06/2013 11:50:28

    Αυτό είναι κάτι που το υποθέτετε ή το γνωρίζετε; Έχει μεγάλη σημασία εάν πρόκειται για το ένα ή για το άλλο. Στην πρώτη περίπτωση, πιστεύω ότι δεν ισχύει, διότι κάτι τέτοιο γινόταν και επί ΓΑΠ. Στην δεύτερη περίπτωση, εάν δηλαδή θετικά το γνωρίζετε, τότε πιστεύω ότι πρόκειται για μεγάλο λάθος ΚΑΙ ως προς την διαπαιδαγώγηση του λαού, που οφείλει να αυτοσυγκρατείται όταν πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα και να δίνει προτεραιότητα στο μέλλον και όχι στο παρόν. Χώρια του ότι δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το ότι με πρόσχημα αυτή την "παιδαγωγική" προσέγγιση, καλύπτονται πολύ σοβαρότερες συνωμοσίες εις βάρος της χώρας, τις οποίες πολύ καλά γνωρίσαμε από τον καιρό του ΓΑΠ.

    • Αλέξ avatar
     Αλέξ @ Διογένης 03/06/2013 13:39:55

     Αποκλειστικά βασίζομαι στην παρατήρηση των γεγονότων και βλέπω κάποια πράγματα να συνταιριάζουν, όπως αυτό που αναφέρατε ότι υπήρξε τεράστια επιρροή ξένων κέντρων μέσα στην κυβέρνηση, όχι μόνο τη δική μας, αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών -και ειδικά της Γερμανίας. Και από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το μεγαλοπρεπές τράβηγμα του χαλιού... Ότι προετοιμάζεται σκηνικό με τις απολύσεις το οσμίζεται κανείς στον αέρα. Για τις καθυστερήσεις που αναφέρω, και εγώ ακούω από γνωστούς ότι κάποια πράγματα μείνανε πίσω... και τώρα θα τα βρούμε όλα μαζί μπροστά μας και σερβιρισμένα από το ΔΝΤ...

  • Χρήστος Χ. avatar
   Χρήστος Χ. @ Διογένης 03/06/2013 13:28:11

   Άμα φεσώνω τους πάντες και εγώ δεν έχω έλλειμμα.

   • Διογένης avatar
    Διογένης @ Χρήστος Χ. 03/06/2013 17:54:28

    Μια απλή μελέτη των στοιχείων δείχνει ότι αυτή η αιτίαση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 4. Αθώρ avatar
  Αθώρ 03/06/2013 12:38:08

  «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα»
  ....Άντε καλέ.

 5. panos avatar
  panos 03/06/2013 13:27:32

  Που να μαζεψει τα συντριμια...........Το Πασοκ εχει τελειωσει και σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει καν. Λιγοι εμειναν για να θυμαμαστε τη λαιλαπα των νεοπλουτων........μοναχοφαιδων, των πρασινοφρουρων, των κηπουρων. Τουλαχιστον οι πιο πολλοι ειναι υπερανω χρηματων...........................

 6. miko avatar
  miko 03/06/2013 15:30:33

  Η άμμος στην κλεψύδρα τελειώνει!!!! Γουστάρω......

 7. fe avatar
  fe 03/06/2013 16:06:15

  Δεν ειναι μονο ο βενιζελος.Ο φωτης αρχισε περιοδειες-προγουμενη εβδομαδα στον βολο τωρα παει θεσσαλονικη-συνεντευξεις κτλ. Να ετοιμασουμε τις ταυτοτητες;

 8. Paynek avatar
  Paynek 03/06/2013 23:36:50

  Πραγματικά, απαξιώ πλέον να ασχολούμαι σοβαρά κάθε τόσο με τα δράματα του κ.Βενιζέλου,αλλά και με τις εκλάμψεις "τάχα μου",περισσής ευαισθησίας σε καίρια ζητήματα και υπέρμετρης σοβαροφάνειας του κ.Κουβέλη σε σχέση με τους άλλους εταίρους προς δημιουργίας εντυπώσεων. Το αν έχουν προβλήματα είναι ένα θέμα βέβαια καθόλα αμελητέο και σε κάποιο βαθμό κληροδοτημένα απ΄την πρότερη κατάσταση κυβερνήσεων. Αλλά αποκεί και πέρα το πως θεωρούν οτι τα αντιμετωπίζουν καλύτερα οι ίδιοι με τέτοιες κοντόφθαλμες τακτικές είναι ένα άλλο, μεγαλύτερο ακόμα.Αν θέλουν να πάμε σε εκλογές με γειά τους με χαρά τους, αλλά να το γνωρίζει ο κόσμος,γιατί πάμε...και οχι να συρθεί εν αγνοία του και σε σύγχυση.Πόσω δε μάλλον που διάφοροι καιροσκόποι σ'αυτό ακριβώς ποντάρουν,στην σύγχυση.
  Όμως τελικά η ιστορία δεν ξεχνά να γράψει ακριβώς οτι οφείλει στον καθένα και σε όλους που φέρουν την ιδιότητα του πολίτη,μη παραλείποντας βέβαια σε περίοπτη θέση όλους όσους κατέχουν και την ιδιότητα του πολιτικού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.