#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/02/2012 13:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ας εκλεγεί πρώτα βουλευτής ο κ. Βενιζέλος και μετά ας μιλά18 Νοεμβρίου 2011

«Εάν εφαρμοστούν τα νέα που έχουν αποφασιστεί, δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα περικοπής εισοδημάτων. Έχουμε πλέον καθαρές σχέσεις με τους πολίτες» -

22 Νοεμβρίου 2011 - «Δε θα χρειαστούν άλλα μέτρα το 2012»-

Για το 2011 και το 2012 έχουν νομοθετηθεί όλα τα μέτρα, αρκεί εμείς να είμαστε συνεπείς, οργανωμένοι και δίκαιοι. Μπορούμε να εφαρμόσουμε τα μέτρα αυτά, βοηθώντας ταυτόχρονα όλους αυτούς που έχουν ανάγκη, διορθώνοντας αδικίες, στηρίζοντας όσους πραγματικά δεν έχουν εισόδημα.  Για τα επόμενα χρόνια -το 2013, το 2014, το 2015- ούτως ή άλλως, τα μέτρα που απαιτούνται είναι ελάχιστα: είναι 1% του ΑΕΠ περίπου, κατά μέσο όρο τον χρόνο, όταν μόνο τον Οκτώβριο, για να πάμε στην απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, αναγκαστήκαμε να πάρουμε μέτρα που ξεπερνούν το 3% του ΑΕΠ. Αυτό για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά.  Κι αυτό το 1% μπορεί να εξοικονομηθεί από τις δαπάνες,

27 Νοεμβρίου 2011

«Δεν θα γίνουν μειώσεις μισθών, περικοπές συντάξεων και αύξηση φορολογικών συντελεστών. Οι δαπάνες θα περικοπούν από τις διαρθρωτικές αλλαγές και τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι ελάχιστα σε σχέση με ότι έχει ζήσει ο Έλληνας πολίτης».

Ποιος το έλεγε όλα αυτά; Μα φυσικά ο ανεκδιήγητος Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος από τις Βρυξέλλες και μέσω συνεργατών του τόλμησε χθες το βράδυ να τα βάλει με τον Αντώνη Σαμαρά γιατί, λέει, έκανε διάγγελμα και απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό ενώ γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες.

Βλέποντας στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά το μελλοντικό πολιτικό του αντίπαλο, ο κ. Βενιζέλος διαγράφει μονοκονδυλιά τις δικές του ευθύνες για τα δύο καταστροφικά χρόνια, καθώς και την παντελή έλλειψη διαπραγματευτικής ικανότητας τις τελευταίες ημέρες.

Όπως λένε οι… συνεργάτες του, ο κ. Σαμαράς κομπάζει για τις επιτυχίες του ενώ ήταν αυτός που έφυγε από το Μαξίμου και άφησε τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο να συζητήσουν με την τρόικα. Επανέλαβαν ξανά αυτά που έλεγαν και πριν λίγο καιρό ότι δε μπορεί ο κ. Σαμαράς να διαπραγματεύεται με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ξεχνά άραγε ότι είναι μέλος μιας δοτής κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζει ο κ. Σαμαράς.

Κάποτε λοιπόν πρέπει να σταματήσει το παραμυθάκι με τον παραμυθά κ. Βενιζέλο. Ο μετρ του ψέματος και της παραπλάνησης διά των λεκτικών του ικανοτήτων δε μπορεί να κρυφτεί πια από τον κόσμο. Ας φροντίσει να εκλεγεί πρώτα στο Κοινοβούλιο και μετά να μιλά. Διότι κάποιες κακιές γλώσσες λένε ότι στη Θεσσαλονίκη θα φάει «μαύρο».

Ας φροντίσει επίσης ο κ. Βενιζέλος να μας πληροφορήσει τι έγινε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα κι αν είναι και ο ίδιος συνυπεύθυνος. Διότι αν είναι να αντιπαρατεθεί με τον Σαμαρά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει γιατί έδινε το πράσινο φως για να διαλύσει ο ΓΑΠ τη χώρα. Και γιατί ο ίδιος από τον Ιούνιο έχει κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να μας αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ.

Ελεος πια με τον κ. Βενιζέλο και τους προστάτες του στα μέσα ενημέρωσης.

Ο βασιλιάς είναι γυμνός και το θέαμα αποκρουστικό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΑΝΤΕΛΗΣ avatar
  ΠΑΝΤΕΛΗΣ 10/02/2012 13:19:05

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

  • Dikigoros avatar
   Dikigoros @ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 10/02/2012 16:10:47

   Παντελή η φωτογραφία είναι από το πρώτο Eurogroup που συμμετείχε ο Βενιζέλος ως ΥΠΟΙΚ.
   Κατά τα άλλα απορώ που δεν γράφει κανείς για την μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έκανε σε διάστημα 24 ωρών ανακοινώνοντας αρχικά στη ΔΕΘ το τέλος ΔΕΗ με χρέωση από 0,5 μέχρι 10 ευρώ/τ.μ. και την επομένη που ανακοίνωση τις κλίμακες ήταν μέχρι 16 ευρώ το τ.μ. και επιπλέον χρεώσεις για ακίνητα κάτω της 20ετίας.

 2. mx avatar
  mx 10/02/2012 13:53:31

  neo goudi

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 10/02/2012 14:47:45

  Λέγοντας ''γυμνός βασιλιάς'' εννοούμε..τον Μπένι; Ωχ Παναγίτσα μου...

 4. Orestios avatar
  Orestios 10/02/2012 15:11:49

  Ο Βενιζέλος μπορεί και μιλά γιατί κάποιοι τον στηρίζουν με την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν στην Κυβέρνηση Παπαδήμου.
  Το ότι έχει θράσσος είναι γνωστό.
  Η φωτιά δεν σβήνει όμως με το να πετάς οινόπνευμα σε αυτή.

 5. Boson avatar
  Boson 10/02/2012 16:01:12

  Αλήθεια πόση εκτίμηση πρέπει να έχεις σε κάποιον ώστε να τολμάς μια χειρονομία όπως της φωτογραφίας!!!

 6. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 10/02/2012 17:11:33

  Ο Θεός έρριξε σε όλο τον κόσμο για χρίση δύο τσουβάλια ψέματα. Το ένα το πήρε μόνος του ο Βενιζέλος.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ΠΕΛΙΑΣ 10/02/2012 17:21:54

   ...θα μπορούσε να έχει κι άχυρα το τσουβάλι..

 7. ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
  ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 10/02/2012 20:06:28

  Προσέξατε βρε παιδιά οτι ο Αντιπρόεδρος (Βενιζέλος) τα έχει παίξει.Τι δηλώσεις ήταν αυτές μετά το τέλος του eurogroup;;;Σε ποιούς απευθυνόταν με ύφος Νίκου Ξανθόπουλου (όλο δράμα).Μέτα τον Νίκο Ξανθόπουλο(Ψωμιάδη) της ΝΔ τώρα έχουμε και τον Νίκο Ξανθόπουλο του ΠΑΣΟΚ .Μπας και φταίει ο Βαρδάρης;;;;

  (Έφτασε η ώρα των ψυχιάτρων).

 8. ΜΕΝΕΛΑΟΣ avatar
  ΜΕΝΕΛΑΟΣ 10/02/2012 20:51:43

  ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
  ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;

 9. Grekos avatar
  Grekos 11/02/2012 08:51:46

  To απύθμενο θράσος του κ.Βενιζέλου

  Ενώ περιφέρεται βλοσυρός και αυστηρός στο εσωτερικό της χώρας,
  στο εξωτερικό δίνει την εντύπωση ενός παρατημένου,ηττημένου και χαμερπή πολιτικού που με τις ατυχείς εμπνεύσεις τους τελευταίους μήνες έχει μεταβληθεί σε ...καρπαζοεισπράκτορα όλων των συσκέψεων,τηλεδιασκέψεων και συναντήσεων με τους δήθεν φίλους και εταίρους..
  Την ίδια ώρα έχει το θράσος να πετάει το μπαλάκι στους απλούς έλληνες πολίτες αλλά και βουλευτές βάζοντας και πάλι το δήθεν δίλημμα της παραμονής ή όχι στο ευρώ.
  Ε,όχι κ.Βενιζέλο,αρκετά!  •Είναι ο άνθρωπος που ανάγκασε την... Τρόικα να αποχωρήσει απ΄την Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς μη έχοντας την παραμικρή ιδέα του πως να χειριστεί την εν εξελίξει διαπραγμάτευση με τους υπαλλήλους των δανειστών μας ,νόμισε προφανώς πως έχει να κάνει με ...συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ απειλώντας και βάζοντας νέα ζητήματα στο τραπέζι.

  Αποτέλεσμα: το θρίλερ της έκτης δόσης που καθυστέρησε 3 μήνες και στρίμωξε για τα καλά την ελληνική πλευρά.


  •Είναι ο πολιτικός που σε μια στιγμή πανικού -μόλις αντιλήφθηκε το μέγεθος της γκάφας που ανάγκασε την Τρόικα να αποχωρήσει- και συνοδεία μερικών ακόμα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εμπνεύστηκε,και επέβαλε το χαράτσι της ΔΕΗ μετά από μια σύσκεψη μισής ώρας στο φουαγιέ του Μακεδονία Παλλάς κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ..(Ναι,έτσι επιβλήθηκε το χαράτσι.)

  Αποτέλεσμα:Η επιβολή ενός αντισυνταγματικού νόμου που όμοιό του δεν έχει επιβάλλει ούτε η σκληρότερη δικτατορία, συνδέοντας την παροχή ενός κοινωνικού αγαθού όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα με την εμπρόθεσμη καταβολή ενός άδικου φόρου!


  •Eίναι ο υπουργός που μας διαβεβαίωσε δύο φορές τους τελευταίους μήνες (22 και 27 Νοεμβρίου) πως «δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις μισθών, περικοπές συντάξεων και αύξηση φορολογικών συντελεστών. Οι δαπάνες θα περικοπούν από τις διαρθρωτικές αλλαγές και τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι ελάχιστα σε σχέση με ότι έχει ζήσει ο Έλληνας πολίτης».

  Αποτέλεσμα: o έλληνας πολίτης να αισθάνεται πολλαπλά εξαπατημένος και η οργή του να εκτρέφει μια έκρηξη που δεν θα αργήσει να ξεσπάσει


  •Ως βουλευτής δέχθηκε τη θέση του υπουργού οικονομικών κατά την κρισιμότερη περίοδο της μεταπολιτευτικής ιστορίας.Απέτυχε όμως να αναδιοργανώσει τους φοροεισπραχτικούς μηχανισμούς,τα έσοδα είναι μονίμως εκτός στόχων.Ποιός είπε άλλωστε πως ένας συνταγματολόγος -όσο ικανός κι αν είναι- αποτελεί τον ιδανικό άνθρωπο να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που απαιτεί έμπειρους γνώστες των αγορών και του διεθνούς παρασκηνίου γύρω απ΄αυτές;

  Αποτέλεσμα: Όσα δεν κατάφεραν να περικόψουν απ΄το σπάταλο κράτος και να εισπράξουν απ'την οργιώδη φοροδιαφυγή τα ...κλέβουν για μια ακόμη φορά απ΄τις τσέπες των συνεπέστερων φορολογουμένων: των μισθωτών και των συνταξιούχων.


  •Είναι ο υπουργός που μιλώντας χθες βράδυ μετά το eurogroup είχε το θράσος να πετάξει το μπαλάκι και πάλι στους Έλληνες πολίτες αλλά και τους απλούς βουλευτές επαναφέροντας το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή" τη στιγμή που γνωρίζει -εάν δεν το γνωρίζει καλύτερα να παραιτηθεί..χθες- πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν οι ευρωπαίοι το μαύρο πρόβατο "Ελλάδα" να ανοίξει την πόρτα και να φύγει απ΄το μαντρί του ευρώ καθώς είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και άλλα ...πρόβατα.

  Αποτέλεσμα: Θα το δούμε την Κυριακή..


  •Είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.Δεν τα έκλεψε βέβαια αλλά δεν είναι δυνατόν να μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο του καθημερινού πολίτη ένας άνθρωπος με περιουσία κινητή και ακίνητη εκατομμυρίων ευρώ.Θα διαπραγματευόταν πολύ καλύτερα ένας πολιτικός αν κινδύνευε το μέλλον του,αν είχε άνεργα παιδιά,αν είχε δουλέψει...

  Αποτέλεσμα:Μια ματιά στο σημείο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις αρκεί  Αν υπάρχουν πραγματικοί Έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο πρέπει να πουν "όχι" την Κυριακή.
  Καμία χρεοκοπία δεν πρόκειται να υπάρξει.
  Τα ομόλογα του Μαρτίου θα πληρωθούν έτσι κι αλλιώς (δείτε εδώ)
  Το μόνο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις -πριν ή μετά τις εκλογές-έχοντας όμως σαν κόκκινη γραμμή αυτή τη φορά την εξεφρασμένη άρνηση του κοινοβουλίου να αποδεχθεί το σκληρότερο πακέτο μέτρων που έχει επιβληθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου μετά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο.
  Κάθε "ναι" θα φέρνει νέα σκληρότερα μέτρα.
  Όλοι γνωρίζουμε -όλοι- πως με τα μέτρα αυτά η Ελλάδα θα βουλιάξει,δεν υπάρχει καμιά προοπτική ανάπτυξης.Πρώτοι και καλύτεροι οι δανειστές μας που θέλουν κάποτε τα χρήματά τους πίσω..

  Μπορούμε να τα καταφερουμε διατηρώντας την όποια αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει.
  ΑΡΚΕΤΑ...
  σ/α


  http://greece-salonika.blogspot.com/2012/02/to_1674.html

 10. Γιώτης Πάνου avatar
  Γιώτης Πάνου 11/02/2012 19:02:23

  Πρέπει κάποιος να υπενθυμίζει τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου από την έκθεση
  της Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, γιατί φαίνεται ότι δεν θυμάται τι έχει πει κατά καιρούς. Από το ότι "το τέλος ακινήτων δεν πρέπει να μπει στους λογαριασμούς
  της ΔΕΗ" μέχρι το "ότι μέτρα ήταν να πάρουμε για το 20011 και 2012 τα έχουμε πάρει". Πιο ψεύτης πολιτικός δεν έχει ξαναβγεί.
  Φτιάξτε ένα βίντεο με τις παραπάνω δηλώσεις και να παίζουν αντί άλλης απάντησης στους ισχυρισμούς του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.