29/10/2009 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αρνείται η Singular Logic να αναλάβει τις εκλογές στη ΝΔΣτα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρηγίλλης ήρθε να προστεθεί και η άρνηση της εταιρείας Singular Logic να αναλάβει την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία, που οργανώνει επί δεκαετίες την έκδοση αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές, αποσύρθηκε γιατί «δεν γνώριζε με ποιον να συνεννοηθεί από την πλευρά του κόμματος και να υπογράψει σχετική συμφωνία».

 Η εταιρία λέει ότι δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη όταν δεν ξέρει ούτε που θα βάλλει τους υπολογιστές, σε ποια εκλογικά κέντρα ούτε πόσοι θα είναι οι υπολογιστές αυτοί, ούτε με ποιους θα συνεννοείται που θα έχουν την ευθύνη για την προσέλευση των πολιτών και θα εγγυώνται το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούνται υπόνοιες ότι κάποιοι σκοπίμως δημιουργούν συνεχώς διαδικαστικά προσκόμματα ώστε στο τέλος να αναιρεθεί η δυναμική της εκλογής αρχηγού από την βάση λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Κομματικές πηγές υποστήριζαν χθες ότι η Ρηγίλλης βρίσκεται σε επαφή με τρεις άλλες ιδιωτικές εταιρείες που θα εγκαταστήσουν το on line σύστημα στα εκλογικά κέντρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zaza avatar
  zaza 29/10/2009 16:34:35

  "Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούνται υπόνοιες ότι κάποιοι σκοπίμως δημιουργούν συνεχώς διαδικαστικά προσκόμματα ώστε στο τέλος να αναιρεθεί η δυναμική της εκλογής αρχηγού από την βάση λόγω τεχνικών δυσκολιών"

  ή
  υπάρχει κάτι που λέγεται Φήμη & Πελατεία, δηλ. μετά από το πετυχημένο πείραμα των Εθνικών Εκλογών θα διακινδύνευες το όνομα της εταιρίας σου σε μία διαδικασία όπου την επόμενη μέρα πιθανά θα βγει ο/οι χαμένος/οι να αφήνει υπονοούμενα ευθέως ή μέσω διαρροών περί «διαβλητού συστήματος»?

 2. blue nile avatar
  blue nile 29/10/2009 20:03:43

  Μπορεί να είναι και έτσι.
  Όμως όσο περνάει ο καιρός τόσο αυτοί που με βαριά καρδιά συναίνεσαν να παγματωθεί εκλογή από τη βάση, καταλαβαίνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό για αυτούς. Δεν θα το αποδεχτούν έτσι εύκολα. Θα το πολεμήσουν με κάθε μέσο... Αν και κάποια άλλη εταιρία αρνηθεί δεν θα μιλάμε τότε για απλή σύμπτωση.

 3. Αλέκος Ν. avatar
  Αλέκος Ν. 30/10/2009 08:55:46

  diavase kai ayto to dimosieyma.Exei leptomereies.
  http://politis-gr.blogspot.com/2009/10/singularlogic.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.