24/07/2009 19:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από τον ΟΤΕ στους ανακριτέςΕλεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της δεύτερης τακτικής ανακρίτριας Βασιλικής Μπαστά, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ  Παναγής Βουρλούμης, που κατηγορείται για απιστία.

Η κατηγορία αφορά συμβάσεις συνολικού ύψους 40,6 εκατ. ευρώ που υπέγραψε ο ΟΤΕ το 2005 με εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Ιντρακόμ, για υπερτιμολογημένες, σύμφωνα με τη δικογραφία, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που είχαν παράσχει τα δυο προηγούμενα χρόνια. Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη απολογηθεί ενώπιον της κ. Μπαστά και έχουν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους άλλα δέκα μέλη του ΔΣ του ΟΤΕ

Δείτε το ιστορικό: Κλήση για απολογία Βουρλούμη, Siemens και Ιντρακόμ

 Στο μεταξύ, ο Γ. Σκαρπέλης, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ που είναι κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και για δωροδοκία ζήτησε νέα προθεσμία 48 ωρών προκειμένου να μπορέσει η υπεράσπισή του να εξετάσει πλήρως την ογκώδη δικογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. dia_ploki avatar
    dia_ploki 26/07/2009 13:42:46

    Η ανακρίτρια Μπάστα και οχι Μπαστά, είχε δει πριν για την ίδια υποθεση τον τοτε γεν διευθυντη του ΟΤΕ Γ.Ιωαννίδη, που ήταν και διευθύνων συμβουλος στην οτενετ, με πρόεδρο το Σκαρπέλη. Ο Ιωαννίδης είχε πάρει πάνω του την υπόθεση για τις υπέρογκες αμοιβές σε Siemens Intracom. Αφέθηκε και αυτός ελευθερος χωρις κανεναν ορο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.