#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/02/2013 10:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από τις λαϊκές στα νοσοκομεία τα Χρυσαυγίτικα «τάγματα εφόδου»(Ανανεωμένο) Ένα από τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα είναι και αυτό της απομάκρυνσης της διοικητού του Παναρκαδικού νοσοκομείου γιατί επέτρεψε σε Χρυσαυγίτικα «τάγματα εφόδου» να μπουν στο νοσοκομείο και να κάνουν έλεγχο για τα αν εργάζονται παράνομα αλλοδαπές νοσοκόμες. Στη συνέχεια η κ. απομακρυνθείσα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Α. Λυκουρέντζου, δέχθηκε στο γραφείο της του Χρυσαυγίτες και άρχισε να λέει ότι έχει κοινούς στόχους για την αντιμετώπιση του φαινομένου και άλλα τέτοια.

Η κ. Σιουρούνη, μάλιστα, αφού απομακρύνθηκε, εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία κάνει μαθήματα δημοκρατίας ενώ για τις δηλώσεις της περί συνεργασίας και κοινών στόχων με τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι ήταν ένα… φραστικό λάθος. Φυσικά το κόμμα του Μιχαλολιάκου την χαρακτήρισε «έντιμη Ελληνίδα» σε ένα κράτος διεφθαρμένων και ότι διώχθηκε γιατί τόλμησε να δεχθεί κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Ποια είναι η ουσία, όμως, του θέματος; Διότι το να πηγαίνει ένα κλιμάκιο κόμματος που, μάλιστα, είναι και στη Βουλή, σε ένα νοσοκομείο για να ενημερωθεί για τα προβλήματά του, δε φαίνεται να είναι μεμπτό. Και σίγουρα δε δικαιολογεί απομάκρυνση του διοικητή. Έτσι, θέλει να το παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή, η κ. Σιουρούνη και όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Μιχαλολιάκος και οι μπράβοι του στα «Τάγματα εφόδου» είναι άγγελοι που ήρθαν να σώσουν την Ελλάδα από τους διαβόλους. Ρωτάμε λοιπόν εμείς και ζητούμε απαντήσεις με κάθε ειλικρίνεια.

1.      Έχει δικαίωμα οποιοδήποτε κόμμα, ακόμη και η Νέα Δημοκρατία που είναι πρώτο κόμμα στην κυβέρνηση, να «μπουκάρει» σε έναν δημόσιο χώρο και να ζητά από τις νοσοκόμες τα χαρτιά τους; Είναι αυτό ή δεν είναι υποκατάσταση της νόμιμης εξουσίας; Είναι ή δεν είναι αντιποίηση αρχής; Και σε τι διαφέρει με τους Χρυσαυγίτες που ζητούσαν τα χαρτιά από τους μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές;

2.      Υπήρχαν, λέει, καταγγελίες ασθενών ότι στο νοσοκομείο εργάζονται αλλοδαπές που δεν έχουν χαρτιά. Έγιναν αυτές οι καταγγελίες στη διοίκηση και δεν έκανε τίποτε; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η διοικητής έπρεπε να φύγει εδώ και καιρό διότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά.

3.      Είναι αλήθεια ότι εκτός από τις αλλοδαπές νοσοκόμες οι Χρυσαυγίτες «μπάτσοι» έλεγχαν αν υπάρχουν στα δωμάτια των νοσοκομείων και αλλοδαποί ασθενείς; Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η κ. Σιουρούνη έπρεπε να έχει φύγει κακήν κακώς και χωρίς την παρέμβαση του υπουργού.

4.      Οι Χρυσαυγίτες για να έχουμε καλό ερώτημα, ερευνούσαν μόνο για τις αλλοδαπές νοσοκόμες που δεν έχουν χαρτιά ή και για τις Ελληνίδες; Διότι απ’ ότι ξέρουμε, εκτός από αλλοδαπές παράνομες νοσοκόμες, υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται Ελληνίδες για ένα κομμάτι ψωμί και τις πάει στα νοσοκομεία για να κάνουν τις νοσοκόμες. Ποια η διαφορά της παράνομης νοσοκόμας που είναι αλλοδαπή κι αυτής που είναι Ελληνίδα;

5.       Αν στο Παναρκαδικό γίνεται χαμός με τις αποκλειστικές κάτω από τη μύτη της διοίκησης, τότε καλύτερα να πάει σπίτι της, δεν κάνει γι’ αυτή τη θέση. Τι περίμενε δηλαδή; Τους Χρυσαυγίτες για να της δείξουν τη δουλειά της;

6.      Οι αποκλειστικές στα νοσοκομεία από ασθενείς δεν προσλαμβάνονται για να γλιτώσουν λίγα ευρώ; Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, λοιπόν, δεν έχουν εξίσου ευθύνη με τις νοσοκόμες για το φαινόμενο που διαιωνίζεται; Επίσης, η ασφάλεια του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι εκεί δε βλέπουν τι γίνεται κάθε βράδυ στα δωμάτια; Αν υπάρχουν παράνομες αποκλειστικές τότε τα νοσοκομεία είναι ξέφραγο αμπέλι.

7.      Και τέλος, στην κοινή συνέντευξη με τους Χρυσαυγίτες η κ. Σιουρούνη που είδε τους κοινούς στόχους; Κοινοί στόχοι είναι να «καθαρίσει» το νοσοκομείο από τους κακούς αλλοδαπούς; Τότε γιατί δεν συνεργάζονται με τους Χρυσαυγίτες να τις πλακώνουν στο ξύλο για να μην ξαναπατήσουν; Ωραία χώρα ονειρεύεται η κ. διοικητής.

Αν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος, και είναι πολλά, έρχεται και ένας φασίστας να το υποκαταστήσει όπως αυτός νομίζει, τότε ας παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας στο Μιχαλολιάκο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 10/02/2013 10:57:44

  Η φραση ''ρίχνουμε νερό στον μύλο της ΧΑ'' σας λέει κάτι;

 2. Γιώργος avatar
  Γιώργος 10/02/2013 11:55:34

  Ωραία, τον διώξαμε τον μπαμπούλα... Ο Λυκουρέντζος θα κοιτάξει τώρα αν δουλεύουν παράνομα αλλοδαποί στο νοσοκομείο αυτό, όσο και σε άλλα νοσοκομεία; Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε!

  • tzagerCrete avatar
   tzagerCrete @ Γιώργος 10/02/2013 16:09:12

   Ρε φίλε, ΕΣΥ δεν καταλάβες τίποτα;;;

   Το πρόβλημα σου είναι οι παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές ή οι παράνομες αποκλειστικές στα νοσοκομεία της χώρας;;;;

   Αν είναι το πρώτο είσαι ΕΝΑ με τους κάφρους τα Χρυσαυγόπουλα, αν πάλι είναι το δεύτερο έπιασες την ουσία του προβλήματος. Και ποδιά είναι αυτή;

   Η αδήλωτη και μαύρη εργασία και οι τεράστιες ανεπάρκειες του ΕΣΥ.

   Δε θα μας τρελάνει το φασισταριό ο Μιχαλολιάκος και οι κομπλεξική συμμορία του!!!

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 10/02/2013 12:24:29

  Δυστυχώς η λερναία ύδρα που λέγεται ΧΑ απλώνεται παντού διότι οι ρόλοι κράτους και κομμάτων δεν ήταν ΠΟΤΕ διακριτοί.
  Η δουλέιά της κας. αυτής δεν είναι να φέρνει τα τάγματα εφόδου αλλά να ελέγχει ΝΟΜΟΤΥΠΑ τους αιτόυντες για δουλειρά αν δικαιούνται να εργαστούν νόμιμα.

 4. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 10/02/2013 12:43:50

  Κατάπτυστη η ενέργεια καθαίρεσης της κας Σιουρούνη! Αντί το κράτος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις παράνομες λαθρονοσοκόμες ρίχνει και πάλι τη μπάλα στην κερκίδα.Η παρανομία κ.Υπουργέ δεν έγκειται στο ότι κάποιος προσπάθησε -ίσως με λάθος τρόπο- να λύσει το πρόβλημα,αλλά στο ότι κάποιες εργάζονται παράνομα-και φυσικά κλέβουν τη δουλειά των νόμιμων Ελληνίδων νοσοκόμων.Το κράτος από την άλλη δεν ελέγχει αλλά ...τιμωρεί όποιον προσπαθεί να ελέγξει!!! Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να χτυπήσετε και ν' απομονώσετε τη ΧΑ αλλά το μόνο που καταφέρνετε -ενεργώντας ενάντια στο συμφέρον των Ελλήνων- είναι να την ενισχύετε συνεχώς.Κοιτάτε το δέντρο -την πιθανά παράνομη είσοδο των Χρυσαυγιτών στο Νοσοκομείο- και χάνετε το δάσος,δηλ.την παράνομη εργασία των μεταναστριών. Και για να το κάνω πιο λιανά: αμφιβάλλετε ότι οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες θα στηρίξουν (και με την ψήφο τους φυσικά) τη Χρυσή Αυγή;;;;;;;;;;;;;;;

  • Σωτήρης avatar
   Σωτήρης @ Δον Κιχώτης 10/02/2013 13:22:53

   Ναι αμφιβάλλω γιατί η πλειοψηφια ψηφιζει με βαση κυριως την οικονομικη πολιτικη ενος κομματος και οχι τα show ή το αχτι.
   Ας δεχτω όμως οτι θα πάρει πιο πολλες ψηφους απο οτι πηρε στις προηγουμενες εκλογες.

   ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ;
   ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;
   ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ;
   ΜΟΝΗ ΤΗΣ;(ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)
   ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;
   ΕΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ; (ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)
   Μπορεί κάποιος εθνικιστής να μου απαντήσει;

 5. Προφήτης avatar
  Προφήτης 10/02/2013 13:07:12

  Νοσοκόμες με πλαστό πτυχίο και μπράβους

  Οι έλεγχοι του ΙΚΑ αποκαλύπτουν κύκλωμα προώθησης παράνομων αποκλειστικών σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας

  Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2013 10:00

  Τα δίχτυα του στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας έχει απλώσει ένα καλοστημένο κύκλωμα προώθησης παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων. Εν απουσία ελέγχου στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, οι αποκλειστικές-μαϊμού… ψαρεύουν πελάτες με δέλεαρ καλύτερες τιμές.

  Οι - κατά κανόνα - μετανάστριες ωστόσο, που απασχολούνται παρανόμως το βράδυ στα δωμάτια των νοσοκομείων, δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ούτε έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να φροντίζουν τους ασθενείς.
  Το πόσο βαθιά έχει διεισδύσει το κύκλωμα των παράνομων αποκλειστικών στο ΕΣΥ διαφαίνεται και από αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις των ελεγκτών της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ, σε συνεργασία με την Αστυνομία, σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μία μόνο έφοδο, τον περασμένο Οκτώβριο, οι ελεγκτές εντόπισαν 133 ανασφάλιστες αλλοδαπές που δεν διέθεταν τη σχετική άδεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας.
  Σε δύο άλλους ελέγχους εντοπίστηκαν 152 περιπτώσεις παράνομων αλλοδαπών, ενώ έναν μήνα πριν συνελήφθησαν ακόμη δέκα αποκλειστικές νοσοκόμες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

  Οταν όμως χαμηλώνουν τα φώτα στους θαλάμους των ασθενών, οι παράνομες αποκλειστικές τρυπώνουν ανενόχλητες, με τους μπράβους που τις συνοδεύουν να τις παρακολουθούν στενά αφού οι γυναίκες πέφτουν συχνά θύματα εκβιασμών. «Είμαι η οικιακή βοηθός» ή «κάνω παρέα στον παππού», τους έχουν πει να απαντούν σε περίπτωση ελέγχου.
  Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι εγκέφαλοι των κυκλωμάτων διαθέτουν στις αλλοδαπές ακόμη και πλαστά πτυχία για να καλύψουν την παρανομία.

  Ειδικότερα, σε υπόμνημα της Πανελλήνιας Ενωσης Νοσοκόμων Νοσηλευτριών Αποκλειστικής Απασχόλησης «Αλληλεγγύη», το οποίο έχει παραδοθεί και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα κυκλώματα.
  Οι μεσάζοντες προμηθεύουν με πλαστά πτυχία τους ενδιαφερομένους έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών, με αποτέλεσμα να τους χορηγείται από τα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ άδεια εργασίας. «Δυστυχώς το ΙΚΑ δεν προβαίνει σε κανένα έλεγχο των εν λόγω πτυχίων», υπογραμμίζεται στο συγκεκριμένο υπόμνημα.

  Στη συνέχεια, το κύκλωμα, που συχνά έχει συμμέτοχους και γραφεία συμβούλων εργασίας, καθοδηγεί τις αποκλειστικές-μαϊμού να μη ζητούν από τους συγγενείς των ασθενών απόδειξη.
  Η ταρίφα, όπως λένε στα «ΝΕΑ» εργαζόμενοι των νοσοκομείων, είναι περίπου 50 ευρώ για 12 ώρες φροντίδας - σε αρκετές περιπτώσεις πέφτει ακόμη και στα 35 ευρώ -, όταν οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες αποζημιώνονται με 78 ευρώ (μεικτά) τις καθημερινές και με 117 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

  Υπάρχει, όμως, ένα επιπλέον παραθυράκι που χρησιμοποιεί το κύκλωμα: οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση, βάσει της οποίας η συνοδός τους είναι η οικιακή βοηθός, έτσι ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να δικαιολογεί την παρουσία τους μέσα στον χώρο.
  Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Αθανάσιος Βασιλάκης, επιμένει ότι για την αντιμετώπιση της μαύρης εργασίας και της φοροδιαφυγής η Πολιτεία θα μπορούσε να υποχρεώσει τους ασθενείς και τους φροντιστές τους να αναγράφουν στη σχετική βεβαίωση το ΑΜΚΑ εργοδότη και εργαζομένου.

  Οι μαρτυρίες των νόμιμων αποκλειστικών νοσοκόμων και των νοσηλευτριών είναι αποκαλυπτικές: υπάρχουν γυναίκες οι οποίες παραμένουν στον χώρο του νοσοκομείου ολόκληρα 24ωρα, κάνοντας μπάνιο στις ντουσιέρες του θαλάμου και τρώγοντας ακόμη και το φαγητό των ασθενών.
  «Με το πέρας της νύχτας, εκπρόσωπος του κυκλώματος πηγαίνει και εισπράττει τα χρήματα από τις παράνομες αποκλειστικές» που έχουν πλέον «βαφτιστεί» οικιακές βοηθοί, αναφέρεται στο ίδιο υπόμνημα.

  Η διοίκηση του ΙΚΑ αναγνωρίζει το πρόβλημα και απαντά με ελέγχους και διασταυρώσεις στοιχείων, ώστε μεταξύ άλλων να παταχθεί και η εισφοροδιαφυγή.

  Ρεπορτάζ Μάρθα Καϊτανίδη

  h**p://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4781875

  • Σπορέας avatar
   Σπορέας @ Προφήτης 10/02/2013 15:36:31

   Αγαπητέ Προφήτη, άψογο το άρθρο που παραθέτεις, κεραυνός!
   Αλλά και η αντίδραση του γκουβέρνου άμεση, γύρισε από το άλλο πλευρό και συνέχισε τον ύπνο του!
   Όχι θα κάτσει να σκάση.

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10/02/2013 13:33:09

  Η διεύθυνση τού Παναρκαδικού οφείλει νά διευκρινίσει εάν "..έχει κοινούς στόχους.." μέ τήν κυβέρνηση πού τήν διόρισε καί τήν ελέγχει, ή μέ κάποιους άλλους.
  Η λογική πού η διεύθυνση τού Παναρκαδικού διατύπωσε "ον κάμερα", τήν θέτει αυτομάτως εκτός θέσης! Άς ενεργήσει επί τέλους καί λίγο τό δημόσιο σύμφωνα μέ τούς νόμους καί τήν χρηστή διοίκηση!
  Η αφορμή, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τήν παρατυπία.
  Προσωπικά πάντως, έχω εκπλαγεί μέ τήν κυρία πού, εκ μέρους τής διοίκησης όπως παρουσιάστηκε, εξέφρασε τέτοιες θέσεις "..κοινών στόχων..".
  Μέ ποιούς, τό ακούσατε.
  Οι "παροικούντες τήν Ιερουσαλήμ", έχουμε "πάθει τήν πλάκα μας" μέ αυτές τίς δηλώσεις τής διοίκησης.
  Καί γιατί όλοι φαίνεται νά πληρώνουμε τίς ανεπάρκειες τών όποιων διοικούντων.
  Λές καί δέν υπάρχουν ένα σορό ικανοί άνθρωποι νά μπορούν νά διοικήσουν επί τέλους αυτή τή χώρα!

  Φίλε Δόν Κιχώτη,
  τό θέμα είναι η "καλυπτόμενη παράνομη εργασία", ή οι δηλώσεις τής κυρίας καί κατ' επέκταση τής διεύθυνσης τού Παναρκαδικού, οι οποίες προκάλεσαν καί τήν οργισμένη αλλά καί ευγενή κατά τά λοιπά ανακοίνωση τού Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας;
  Γιά σκύψε λίγο εκεί!

  • Β.Κ.Σ. avatar
   Β.Κ.Σ. @ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10/02/2013 20:47:39

   Οι κοινοί στόχοι ενός δημόσιου λειτουργού με ένα κοινοβουλευτικό κόμμα αφορούν στην τήρηση των νόμων.
   Οι αποκλειστικές νοσοκόμες όπως και οι τραπεζοκόμες πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικά υγείας και να διενεργούν τακτικά συγκεκριμένες εξετάσεις για την πρόληψη μεταδοτικών νοσημάτων.

 7. submarine avatar
  submarine 10/02/2013 14:20:33

  Σε λιγο θα εχουμε και ταγματα στρατιωτικων που θα κανουν εφοδους

  • ηλιας avatar
   ηλιας @ submarine 10/02/2013 22:27:20

   Λεεες;

 8. Eθνικοφρων avatar
  Eθνικοφρων 10/02/2013 14:23:36

  η αριστερα παιζει το ντεφι
  και η ΝΔ χορευει, 40 χρονια δεν μαθατε τιποτα...

 9. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 10/02/2013 15:02:13

  ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΩΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; Συμφωνούμε ότι έκανε η Χρυσή Αυγή αντιποίηση αρχής και ότι δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα, αλλά τέλος πάντων που είναι οι υπεύθυνοι; Ελεγκτές, λέει, βρήκαν εκατοντάδες αλλοδαπές να δουλεύουν παράνομα σαν αποκλειστικές, αλλά καμία δεν εκδιώχθηκε, ούτε βέβαια χτύπησαν τα κυκλώματα που τις προωθούν... Πάντα τον εύκολο στόχο χτυπάνε τόσα χρόνια, τα κυκλώματα δρουν ακόμα όμως... Μπας και έχουν κονέ στις διάφορες κυβερνήσεις τόσα χρόνια γι'αυτό και δεν τους έχει πιάσει κανένας;;;

  • kapoios avatar
   kapoios @ Γιώργος1 10/02/2013 22:02:19

   τελικά αυτοί με τα μαύρα επιτήθοντε σε ανθρωπάκια, παρακαλώ να πάω μαζί τους σε έλεγχο γιαααα λαθρέμπορους πετρελαίου, τσιγάρων, ναρκοτικών,ταξιτζίδων,μπράβων της νύχτας και της μέρας κ.λ.π.

 10. Μαρία Εφραίμογλου avatar
  Μαρία Εφραίμογλου 10/02/2013 16:10:50

  Η αλήθεια είναι ότι η ΧΑ δείχνει πυγμή και πειθαρχημένες κινήσεις που -κακά τα ψέματα- εντυπωσιάζουν. Που να πήγαινε τώρα η ΟΝΝΕΔ να κάνει κάτι τέτοιο?

  • θανασης avatar
   θανασης @ Μαρία Εφραίμογλου 10/02/2013 23:06:35

   Ποιά να πήγαινε;;;;Η ΟΝΝΕΔ;;;;;;;
   Μπα σε καλό σου Μαράκι μου,ευθυμήσαμε πάλι βραδυάτικα.

 11. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 10/02/2013 16:40:09

  Μας ενοχλεί η παρανομία των αλλοδαπών μόνο; Των Ελλήνων όχι; Αν εμένα -που είμαι και ...μελαχροινό χαβιάρι- μου ζητήσουν οι ΧΑυγίτες χαρτιά στο δρόμο ή σε νοσοκομείο ή στη δουλειά μου, έχω δικαίωμα να τους διαολοστείλω ή σαν φοβισμένο ανθρωπάκι θα πρέπει να βγάλω να τους δείξω ταυτότητα (αν την έχω μαζί μου) μη φάω σφαλιάρες ή και μαχαιριές; Απαντήστε μου σας παρακαλώ διότι μου φαίνεται ότι έχετε πολύ επιλεκτική αντίληψη για το τι συνιστά παρανομία και πείτε μου και ποια παρανομία είναι πιο ενοχλητική και διαβρωτική για την κοινωνία, της αλλοδαπού που δουλεύει παράνομα ή του τραμπούκου και της κουστωδίας του που θα σε εξαναγκάσει να δεχτείς την εξουσία του και να υποταχτείς στις προσταγές του, σαν τον φοβισμένο μαθητή που θα σκύψει το κεφάλι στον νταή του σχολείου...

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ MAYRO XABIARI 10/02/2013 17:10:52

   Πρώτα-πρώτα δεν με ενδιαφέρει η Χρυσή Αυγή, δεν την ψηφίζω, δεν την υπερασπίζω, οπότε μην μου μιλάς σαν να είμαι οπαδός της. Δεύτερον, εγώ λέω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τις παράνομες αλλοδαπές που δουλεύουν σαν αποκλειστικές σε νοσοκομεία χωρίς πτυχία και προσόντα (μπορεί να υπάρχουν αλλοδαπές που δουλεύουν νόμιμα και έχουν τα προσόντα, αυτές τις συγχαίρω), οπότε μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα μπλέκοντας άλλα πράγματα... Ναι, μπορεί να υπάρχουν και Ελληνίδες που να δουλεύουν παράνομα. Να διωχθούν και αυτές! Αλλά οι αλλοδαπές ως επί το πλείστον όχι μόνο δουλεύουν παράνομα, αλλά βρίσκονται και παράνομα στη χώρα... Δεν φταίνε μόνο αυτές, φυσικά, φταίνε πρώτα-πρώτα τα διάφορα κυκλώματα (ναι, στα οποία μπορεί να κάνουν κουμάντο και Έλληνες, αυτό είναι αδιάφορο). Και κάτι τελευταίο: Αν νομίζεις ότι μόνο το χρώμα διαχωρίζει έναν Έλληνα με έναν Πακιστανό π.χ. (δηλαδή εγώ που κοκκινίζω στον ήλιο και έχω αρκετά λευκό δέρμα θα με περάσουν για Άγγλο???), νομίζω ότι κάνεις λάθος......

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ MAYRO XABIARI 10/02/2013 23:35:33

   Ὅλες!

 12. Μαιρη Κ. avatar
  Μαιρη Κ. 10/02/2013 17:01:03

  Αν και δεν ειμαι εθνικιστρια, οπως το εννοεις εσυ λανθασμενα βεβαια, για πες μου Σωτηρακη, η πλειοψηφια ψηφιζει με βαση ποια οικονομικη πολιτικη ενος κομματος ? την αναγγελομενη προεκλογικα η την εφαρμοσμενη κατοπιν απομακρυνσης απ το ταμειο ?

  • Σωτήρης avatar
   Σωτήρης @ Μαιρη Κ. 10/02/2013 23:27:57

   Δεν εχει καμια σημασια τι πιστευω εγω.
   Αυτο που εχει σημασια ειναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΑ;
   Μπορει καποιος απο εσας τους εθνικιστες να απαντησει στα ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ερωτηματα που έθεσα παραπανω;

   Υ.Γ. Με την προσπαθεια απαξιωσης μου με το περιπεκτικο "Σωτηράκη" δείχνεις την απολυτη φτώχια επιχειρημάτων και την αμορφωσιά σου

   • Γιάννης Μ. avatar
    Γιάννης Μ. @ Σωτήρης 11/02/2013 00:02:17

    Χωρίς να είμαι εθνικιστής να τολμήσω να πω την αυτονόητη απάντηση :

    Για να διώξει τα κόμματα της συγκυβέρνησης που τα θεωρεί υπαίτεια για το σημερινό μας χάλι
    Θα έχει άδικο στο σκεπτικό του ;
    Η κουτσή Μαρία κυβερνούσε από το 74 μέχρι σήμερα ;

    • Σωτήρης avatar
     Σωτήρης @ Γιάννης Μ. 11/02/2013 00:14:58

     ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΙΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
     ΕΠΟΜΕΝΩΣ κ.Εθνικιστες τα απλα ερωτηματα μου:

     1. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΑ;
     2. ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ;
     3. ΜΟΝΗ ΤΗΣ;(ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)
     4. ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;
     5. ΕΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ; (ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)

     • Γιάννης Μ. avatar
      Γιάννης Μ. @ Σωτήρης 11/02/2013 01:47:08

      Όπως είπα και πριν δεν είμαι εθνικιστής για να ξέρω πως σκέφτονται αλλά έχω την αίσθηση ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου πηγαίνει με την λογική να φύγουν αυτοί που μας έφεραν εδώ και ότι νάναι.
      Αν σκεφτείς και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβεις ότι ο κόσμος προσπαθεί σαν τον πνιγμένο να πιαστεί απ όπου μπορεί. Είναι στα όριά του, στα όρια της επιβίωσης και σε εκείνο το σημείο δεν χωρούν αναλύσεις με καμμία λογική.

     • Επισκέπτης avatar
      Επισκέπτης @ Σωτήρης 11/02/2013 12:40:52

      Μάθε πρώτα τι είναι εθνικισμός και εθνικιστής, μία αρετή που εσύ φορτίζεις αρνητικά και μετά ζήτα απαντήσεις.

 13. tpe avatar
  tpe 10/02/2013 17:24:07

  Χριστέ μου, ουδείς ασχολήθηκε με την ουσία του θέματος;
  Μα είναι δυνατόν;

  Δηλαδή μας λέτε πως το ακριβότερο σύστημα υγείας της Ευρώπης (αν όχι του κόσμου), χρειάζεται αποκλειστικές νοσοκόμες!
  Εμ βέβαια, αφού οι νοσοκόμες "δεν φτάνουν", "δεν επαρκούν", δεν, δεν, δεν...
  Αλήθεια, είναι όλες οι νοσοκόμες στις θέσεις τους ή μήπως είναι σε τίποτα υπουργεία;
  Πόσες νοσοκόμες ανά πόσους ασθενείς; Ποιος είναι ο ΜΟ στην ΕΕ;
  Αλήθεια, γιατί πρέπει να νοσηλεύονται οι παράνομοι μετανάστες στα νοσοκομεία τα οποία μου στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά; Γιατί πρέπει να πληρώσω εγώ την αρρώστια του κάθε Πακιστανού;
  Αν αρρωστήσω σε ταξίδι μου στην Ευρώπη ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΡΤΑ, απλά την έκατσα την βάρκα... Γιατί εμείς εδώ είμαστε τόσο "πονόψυχοι" άραγε;

  Τελικά, το θέμα μας είναι η ΧΑ; Ή το πως θα βελτιώσουμε αυτό το ρημάδι το κράτος ώστε να εξαφανιστεί η ΧΑ κι ο τσίριζα;

  • akenaton avatar
   akenaton @ tpe 10/02/2013 17:48:33

   Επιτέλους, έλεγα ότι κανείς δεν θα μιλήσει για την αληθινή ταμπακιέρα του θέματος, που όλοι αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι! Εύγε αγαπητέ tpe!

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ tpe 10/02/2013 18:02:08

   Άντε μπράβο! +1 Αν ήταν όλα καλά στην Ελλάδα, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Χρυσή Αυγή θα βρίσκονταν στην Βουλή.....

  • helios avatar
   helios @ tpe 10/02/2013 19:01:54

   Τραπεζοκόμοι και αποκλειστικές νοσοκόμες είναι καθαρά ελληνικά εφευρήματα καθώς στα σοβαρά κράτη όλες αυτές τις δουλειές τις κάνουν νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που εργάζονται με βάρδιες σε νοσοκομεία που λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ tpe 11/02/2013 00:22:47

   Αυτά που λες δεν αφορούν το κράτος μας...Όπως και στην περίπτωση της Ραφήνας, δεν είναι το θέμα που γύρω και μέσα από κάθε λαϊκή στήνουν παράνομους πάγκους παράνομοι ή παράνομα νομιμοποιηθέντες Πάκιδες, αλλά το ότι δυο-τρεις νταγλαράδες της ΧΑ πήγαν και έσπασαν έναν τέτοιο πάγκο. Και μίλησαν κάποιοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας προκειμένου για τους πάγκους! Προφανώς είχε και τα τιμολόγια αγοράς των σανίδων μαζί του ο Πάκι, όσο για τα τιμολόγια αγοράς των εμπορευμάτων, όπως και δήποτε....Και ταμιακή μηχανή, βεβαίως-βεβαίως...
   Κατά τα άλλα, κοπτόμαστε για τους θεσμούς.
   Η χώρα που ανήγαγε σε θεσμό το κλείσιμο (και τις καταστροφές) γυμνασίων-λυκείων για 1 μήνα τουλάχιστον κάθε χρόνο λόγω καταλήψεων, αγίου Γρηγορόπουλου, κλπ, κλπ, που υπερασπίζεται το δικαίωμα των ΑΕΙ στη διάθεση χώρων προς φύλαξη λαθραίων, μολότωφ, κλπ, κλπ, τώρα με αποτροπιασμό καταδικάζει τους "ελέγχους"της ΧΑ.
   Δεν καταλαβαίνουμε ότι η ΧΑ βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα της στο ξεχαρβαλωμένο μεταπολιτευτικό κράτος και παίζει με επιτυχία το ρόλο του αυθαίρετου επόπτη της τάξης, όταν ο νόμιμος επόπτης της τάξης κάθεται απ' έξω και λιάζεται και μέσα στην τάξη επικρατεί πανδαιμόνιο...
   Δεν θα είχε καμία ελπίδα η ΧΑ να βγει από τον περίβολο του νεοναζιστικού εκκεντρικού μορφώματος δι' ολίγους (βαρεμένους) αν το κράτος δεν είχε παραιτηθεί από τις αυτονόητες υποχρεώσεις του....
   Να καταλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή η ΧΑ παίζει, ηθελημένα, τον ρόλο του τρελού του χωριού, που λέει πράγματα που πολλοί λένε χαμηλόφωνα, αλλά δεν τολμούν να τα πουν ανοιχτά.

 14. Γ.Σ. avatar
  Γ.Σ. 10/02/2013 20:21:03

  Οι "αποκλειστικές νοσοκόμες" (που δεν είναι, συνήθως, ούτε καν βοηθοί νοσηλευτή), είναι αποκλειστικά ελληνική εφεύρεση, ανύπαρκτη σε άλλη χώρα. Επειδή το κόστος των πιστοποιημένων αποκλειστικών σε κάθε νοσοκομείο είναι πολύ μεγάλο, οι ασθενείς και οι συγγενείς τους προσλαμβάνουν ανειδίκευτες εκτός καταλόγου, ισχυριζόμενοι συνήθως ότι πρόκειται για οικιακές βοηθούς που απασχολούν στα σπίτια τους. Τα νοσοκομεία είναι "ανοιχτά συστήματα", όπου δεν ισχύουν κανόνες επισκεπτηρίου, όπως στις προηγμένες χώρες. Αν ένας Διοικητής επιχειρήσει να εφαρμόσει επισκεπτήριο, θα ξυλοκοπηθεί από συγγενείς ή θ΄απολυθεί από τον πολιτικάντη υπουργό, που ενδιαφέρεται για τις ψήφους. Η ορθολογική λύση είναι η απαγόρευση δια ροπάλου των επικίνδυνων και συνήθως κοιμώμενων "αποκλειστικών", με ταυτόχρονη εφαρμογή του θεσμού των εφημερευόντων νοσηλευτών, αλλά αυτό προυποθέτει αφενός επάρκεια νοσηλευτών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αφετέρου πολιτικούς με στοιχειώδη ικανότητα υπολογισμού κόστους ή έστω παραδοχής ότι τα νοσοκομεία χρειάζονται επαγγελματίες managers, στη θέση των προσωπικών ή κομματικών άεργων συγγενών τους. Η απομάκρυνση της μέτριας κ. Διοικήτριας, ουσιαστικά επειδή έδωσε ανοήτως κοινή συνέντευξη με τη Χρυσή Αυγή, δεν θα συνέβαινε αν επρόκειτο για αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ή του ΚΚΕ κλπ. Αν αύριο γίνει το ίδιο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ή Μεσολογγίου ή ΑΧΕΠΑ κλπ, θα απολυθεί πάλι ο Διοικητής? Μήπως πρέπει να απολυθεί κανένας μέτριος υπουργός, για ν' αποκτήσουμε κάποτε σοβαρή νομοθεσία και ικανούς Διοικητές νοσοκομείων?

 15. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 10/02/2013 20:39:46

  Μιας και είμαι είκοσι πέντε χρόνια στον χώρο της νοσοκομειακής περίθαλψης έχω ζήσει πολλές επισκέψεις κλιμακίων κοινοβουλευτικών κομμάτων, προεξάρχοντος του ΚΚΕ (τότε που ακόμα νοιαζόταν πράγματι για τις συνθήκες εργασίας). Τα κοινοβουλευτικά κόμματα όχι μόνον έχουν κάθε δικαίωμα, αλλά έχουν και υποχρέωση να γνωρίζουν από πρώτο χέρι την διαχείριση του δημοσίου τομέα και των δημοσίων πόρων.
  Η διοικητής, έχει και κομματικές και ακαδημαϊκές περγαμηνές, το να λειτουργήσει ως όφειλε έναντι ενός κοινοβουλευτικού νόμιμου κόμματος δεν εκπλήσσει κανέναν που έχει εργασθεί στο δημόσιο. Φυσικά εάν στη θέση της ΧΑ ήταν ο Τσύριζα ο Λυκουρέντζος θα της έδινε και εύφημο μνεία. Μόνον που η διοικητήρια καθώς φαίνεται έχει επαφή με την πραγματικότητα, εν αντιθέσει με τον υπουργό (και μάλλον θα την πληρώσει και θα την πληρώσουμε την μαγκιά του πανάκριβα, σίγουρα θα την κερδίσει την αγωγή της....)

 16. ηλιας avatar
  ηλιας 10/02/2013 22:37:58

  Αγαπητε Γ.Σ. , στα παλαια χρονια της υποαναπτυκτου Ελλαδος,ετσι ηταν τα νοσοκομεια οπως και των αναπτυγμενων χωρων που περιγραφεις...
  Οπως η αλλγη του παπαφιγκου και ο εκσυγχρονισμος του σημιτη ,αφησε τα νοσοκομεια της ελλαδας του ευρω,πισω στα επιπεδα των νοσοκομειων του...Μοκαντισου...
  Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΗΣ...
  Κατα τα αλλα ολυμπιαδα και ξερο ψωμι...

 17. ηλιας avatar
  ηλιας 10/02/2013 22:38:40

  ομως η αλλαγη...

 18. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/02/2013 00:09:02

  Εργαζόμενη σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας έλεγε στη μητέρα μου τις προάλλες ότι στα πλυντήρια του νοσοκομείου προσελήφθη πρόσφατα Αλβανός, ο οποίος επιπλέον είναι οκνηρός με κακό χαρακτήρα. Και όταν ρώτησε αυτή την προϊσταμένη του τομέα για ποιο λόγο προσέλαβαν Αλβανό (σε δημόσια υπηρεσία!) τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι Έλληνες άνεργοι, αυτή απάντησε ότι της το επέβαλαν, ότι επιβάλλονται ορισμένες προσλήψεις αλλοδαπών. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, μου φάνηκε χονδροειδές, απλά το αναφέρω. Πάντως, η πρόσληψη του Αλβανού σε δημόσιο νοσοκομείο είναι εξοργιστική, έτσι και αλλιώς, σήμερα με τέτοια ανεργία που σκαρφαλώνει στο 30% σιγά-σιγά...
  Να σημειώσω ότι η εν λόγω εργαζόμενη δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ ή γενικότερα με κόμματα. Τυχαίνει συντοπίτισσα της μητέρας μου και έτσι έγινε η κουβέντα.

 19. Γ.Σ. avatar
  Γ.Σ. 11/02/2013 10:55:27

  Σημειώστε, ΒΙΣ, ότι στα νοσοκομεία δεν γίνονται προσλήψεις εδώ και χρόνια. Τους αλλοδαπούς εργαζόμενους τους φέρνουν -και τους εκμεταλλεύονται- οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει την καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη κλπ των νοσοκομείων. Παρά τις νομοθετικές προβλέψεις, κανείς δεν ελέγχει την τήρηση των συμβάσεων. Το ίδιο πρόσωπο μπορεί να δηλώνεται ως εργαζόμενος σε δύο νοσοκομεία, την ίδια ημέρα και ώρα. Βέβαια, ορισμένοι διοικούντες ή διευθύνοντες κομματοφρουροί, μπλέ και πράσινοι, εισπράττουν το κατιτί τους...

 20. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΚΩΝ avatar
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΚΩΝ 11/02/2013 11:30:48

  Εάν ήμουν ...Μιχαλολιάκος, σε όλους εσάς που θίγετε τέτοια θέματα, με τέτοιο τρόπο, θα σας έστελνα ...οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσετε! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι "εισπράττει" [σε ψήφους και νομιμοποίηση] η Χ.Α. από το σκεπτικό σας!

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΚΩΝ 11/02/2013 16:18:25

   Γιατί,λένε ψέματα;

 21. KAPS avatar
  KAPS 11/02/2013 12:29:15

  Ετσι με αυτά και αυτά πέρασαν 400 χρόνια Τουρκοκρατίας και αν δεν υπήρχαν 10 τρελλοί να ξεκινήσουν Επανάσταση σήμερα θα μετράγαμε 592 χρόνια Τούρκικου ζυγού . Iyi Humber sikeyim (Αντε καλά χαμπέρια ελληνιστί)

 22. Γ.Σ. avatar
  Γ.Σ. 11/02/2013 14:45:33

  Το σκεπτικό δεν είναι δικό μας, αγαπητέ Γεώργιε Λάκωνα, είναι αυτών που σκέφτονται και πράττουν έτσι. Η σιωπή δεν βοηθά σε τίποτα, ο κάθε Μιχαλολιάκος ξέρει τι γίνεται και εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Αν δεν υπάρξει κάθαρση από τους ίδιους τους κυβερνώντες -που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται το ίδιο από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα- μοιραία οι ψήφοι θα πετάξουν σαν πουλάκια. Οχι αποδημητικά, δυστυχώς...

 23. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 11/02/2013 16:28:34

  Αν οι Χρυσαυγίτες ζητούσαν την συνδρομή της Αστυνομίας για να ελέγξουν αυτήν την παρανομία, θα την 'επαιρναν; Αν όχι, με ποιό Δημοκρατικό δικαίωμα θα τους την αρνούντο; Αυτό με το οποίο τους έχουν αρνηθεί την Αστυνομική Προστασία; Ποιό, δηλαδή;

 24. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 11/02/2013 17:32:17

  το δημόσιο μέσω εργολάβων (δουλέμπορων) απασχολεί σε όλα τα κτίρια αλλοδαπές καθαρίστριες (προφανώς χωρίς χαρτιά, ΙΚΑ, κλπ) και όλοι με πρώτους τους κρατικούς συνδικαλιστές υποκρίνονται ότι δεν γνωρίζουν.
  Στον ΟΑΣΑ όμως γίνονται κανονικές προσλήψεις αλλοδαπών οδηγών (που είναι και αυθάδεις και ανθέλληνες).
  ΔΕΝ υπάρχει κράτος τελικά με τα αρμόδια όργανά του να ελέγξει την παρανομία (δεν είναι μόνον οι λαθρονοσοκόμες και οι λαθροοδηγοί). Υπάρχουν και λαθροδήμαρχοι με βιομηχανία πλαστών πιστοποιητικών νομιμοποίησης λαθρομεταναστών, οι ψευτοδήμαρχοι αυτοί πρέπει να καθαιρούνται γιατί παραβαίνουν το σύνταγμα.
  Δυστυχώς η ΧΑ θα εκμεταλλεύεται αυτήν την διαφθορά, παρακμή και την ασυδοσία που έχουν οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας όσο η κυβέρνηση (και το κόμμα της ΝΔ) θα κοιμάται.
  Επιτέλους σε αυτή την χώρα έχουν δικαιώματα οι σκληρά φορολογούμενοι Έλληνες.
  Ας ξυπνήσουμε όλοι με πρώτη την ΝΔ πριν είναι αργά, η ΧΑ κάνει την δουλειά της υποκαθιστώντας το παράλυτο κράτος με θεαματικές ενέργειες

 25. atilas avatar
  atilas 11/02/2013 22:42:41

  ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΡΙΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 80% ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 20% ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

 26. Tonia G. avatar
  Tonia G. 12/02/2013 14:12:28

  Το επόμενο σκηνικό που θα ακούσουμε:
  Τελικός φάιναλ φορ του μπάσκετ. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, τα εισιτήρια μοιρασμένα.

  3 ώρες πριν τον αγώνα: καίγεται η οδός Πειραιώς και ο σταθμός ηλεκτρικού Φάληρο καθώς συναντήθηκαν "φίλοι"των δυο ομάδων. Η αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά... (είναι σαφείς οι εντολές)
  Στην τηλεοραση ο Ευαγγελάτος με το εκλεκτό πάνελ συζητούν "για τα νεαρά αυτά παιδιά που το σύστημα τα έχει συνθλίψει και αντιδρούν με αυτόν τον βίαιο τρόπο".

  1 ώρα πριν τον αγώνα: Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ πυρπολούνται 20 οχήματα, 5 περιπολικά και 4 μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχουν ήδη 15 τραυματίες αλλά δεν μας νοιάζει, γιατί είναι μπάτσοι.
  Η Αστυνομία συνεχίζει να παρακολουθεί διακριτικά... (είναι σαφείς οι εντολές)
  Στην τηλεοραση ο Πρετεντέρης με άλλο εκλεκτό πάνελ συζητούν "για τα νεαρά αυτά παιδιά που αν και βίαια δεν θα πρέπει να τους ασκηθεί αστυνομική βία γιατί η βία φέρνει και άλλη βία κτλ κτλ"

  1 λεπτό πριν τον αγώνα: φωτοβολίδες χτυπούν 3 πράσινους παίκτες και βέλη 2 κόκκινους παίκτες, καθώς και το γιατρό της ομάδας. Στο παρκέ κυκλοφορούν νεαροί με καδρόνια, ματσέτες, κοντάρια, σκοινιά και μαστίγια... Απο τις εξέδρες "βρέχει" τα ολοκαίνουρια καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί μόλις προ μιας εβδομαδας (με χρήματα της Γ.Γ. Αθλητισμού φυσικά)
  Η Αστυνομία παρακολουθεί πάντα διακριτικά... (είναι σαφείς οι εντολές)

  Οι πρόεδροι των ομάδων στους πάγκους δίνουν εντολές/διαταγές από ασυρμάτους και κινητά προς τους λοχαγούς τους στις εξέδρες και ταυτόχρονα περιμένουν να στηθούν οι κάμερες για να απευθυνθούν και στους οπαδούς που δεν τα κατάφεραν γιατί είχαν σταλεί σε εκτός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Δίπλα στους Προέδρους εκει στους πάγκους κι από ένας Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. (είναι σαφείς οι εντολές είπαμε...)

  Ξαφνικά από τις σπασμένες θύρες μπαίνουν με βήμα 10 μαυροφορεμένες διμμοιρίες μαυροντυμένων "λεβεντόπαιδων", χωρίς δαικριτικά, εφοδιασμένα με δόρατα, κλομπς, ασπίδες, σιδερογροθιές, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες, και επιτίθενται με λύσσα σε ότι κόκκινο και πράσινο βλέπουν μπροστά τους! Σε 10 λεπτά ξαπλώνουν περί τα 100 πρασινοκόκκινα άτομα μπρούμητα και δεμένα πισθάγκωνα πάνω στο παρκέ. Κατευθυνόμενοι κατόπιν πλησιάζουν στους πάγκους όπου τα Ματ (με το ταξίαρχο φυσικά) έχουν κάνει κλοιό γύρω από τους δυο Προέδρους που πλέον τα λένε μαζί για το πως θα τη κάνουν μη και τις φάνε).

  Και ερωτώ για τη γνώμη σας. Η αστυνομία τι θα κάνει; (όταν αυτό που περιγράφω γίνει πραγματικότητα θα θυμόμαστε όλοι τι απαντήσαμε σε αυτήν την ερώτηση:
  Η αστυνομία τι θα κάνει;
  α) θα αφήσει τα μαυροντυμενα λεβεντόπαιδα να ολοκληρώσει τη δουλειά; (περίπτωση νοσοκομείων με αλλοδαπές νοσοκόμες)
  β) θα κάνει τη δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και θα συλλάβει πράσινους + κόκκινους που είναι δεμένοι πισθάγκωνα; (πράγμα που δεν έκανε στα νοσοκομεία)
  γ) θα επιτεθεί μόνο στα "μαυροντυμένα λεβεντόπαιδα" και μετά όλες οι δυναμεις του δημοκρατικού τόξου (από τηλεοπτικού αέρος) θα μιλάνε για τους φασίστες που χάλασαν τη γιορτή του αθλητισμού;

  και μια άλλη ερώτηση: Οι Κεντροδεξιοί και Δεξιοί πολίτες τι θα ήθελαν να χειριστεί η Αστυνομία το θέμα: α, β, ή γ;

  Θα σας πως όμως εγώ τι πιστέυω... ότι η Αστυνομία θα κάνει.
  Απολύτω τίποτα. Μόλις οι μαυροντυμένοι τελειώσουν η Αστυνομία θα τους πείσει να αποχωρήσουν και κατόπιν θα επελευθερώσει του πρασινοκόκκινους οπαδούς οι οποίοι μαζί με τους εντολείς τους θα φύγουν μια χαρά κι ωραία...

  Και στα παράθυρα οι λοιποί δημοσιογράφοι & πολιτικοί μαϊντανοι του δημοκρατικού τόξου θα μιλάνε για το κίνδυνο του πολιτεύματος, τη βία της ακροδεξιάς κτλ κτλ κτλ.

  Τέλος θα διαταχθεί και μαι ΕΔΕ γιατί πάνω απ όλα τα θέματα πρέπει να κλείνουνε κιόλας. Στη περίπτωση δε που αποπεμθεί ένας από τους Ταξίαρχους θα πάει κατευθείας υπεύθυνος ασφαλείας σε μια από τις δυο ομάδες με 3 φορές καλύτερα λεφτά... και όχι μαύρα πλέον.-

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.