#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/07/2011 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από την 3η του Σεπτέμβρη στην Πλέρια Χημική ΔημοκρατίαΠλησιάζει η συμπλήρωση 37 χρόνων από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, την ιδρυτική πράξη του σοσιαλιστικού καθεστώτος που ηγεμονεύει μεταπολιτευτικά στη χώρα. Διαβάζοντας τη διακήρυξη, μπαίνει κανείς στον πειρασμό να κάνει ένα απολογισμό. (Με πλάγια γράμματα σημεία της διακήρυξης)

Βασικός κυριαρχικός στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή επεμβάσεις, πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του Έθνους και στην υπηρεσία του Λαού.

Η χώρα βρίσκεται ήδη υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο. Οι έξωθεν επεμβάσεις είναι σχεδόν καθημερινές. Η εγχώρια οικονομική ολιγαρχία έχει διαβρώσει το πολιτικό σύστημα. Η Ελλάδα είναι υπό καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας.

Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν.

Η επιβολή του διεθνούς οικονομικού ελέγχου έγινε ερήμην του λαού. Η λαϊκή κυριαρχία και η δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου είναι ανέκδοτο.

Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία, σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του Λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας.

Μετά από 37 χρόνια το κείμενο θα μπορούσε να λέει: «Η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με τη διαπλοκή της οικονομίας και τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου…κλπ»

Και βέβαια πρέπει η Ελλάδα να αποχωρήσει και από το στρατιωτικό και από το πολιτικό ΝΑΤΟ. Και βέβαια πρέπει να ακυρωθούν όλες οι διμερείς συμφωνίες που έχουν επιτρέψει στο Πεντάγωνο να μετατρέψει την Ελλάδα σε ορμητήριο για την προώθηση της επεκτατικής του πολιτικής.

Φυσικά οι βάσεις έφυγαν και η χώρα δεν αποτέλεσε ορμητήριο για τον πόλεμο στο Ιράκ, για το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, για τις επιχειρήσεις στη Λιβύη κλπ.

Για να απολαμβάνει ο αγρότης το προϊόν του ιδρώτα του και της γης του, για να απολαμβάνει ο εργάτης, ο βιοτέχνης, ο μισθωτός, ο υπάλληλος, ο απλός Έλληνας, το προϊόν του μόχθου του. Για να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η εντυπωσιακή εισοδηματική ανισότητα ανάμεσα σε γεωγραφικές περιφέρειες και κοινωνικά στρώματα που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη Ελλάδα.

Η αγροτική οικονομία έχει συρρικνωθεί. Η γη των αγροτών είναι υποθηκευμένη κατά μεγάλο μέρος στις τράπεζες. Ο εργάτης μετατρέπεται σε άνεργο και όσοι έχουν εργασία δεν έχουν εργασιακά δικαιώματα. Ο βιοτέχνης βάζει λουκέτο στο μαγαζί του. Ο μισθωτός είναι η αγελάδα των φορολογικών εσόδων που είναι έτοιμη να ψοφήσει. Η εισοδηματική ανισότητα έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Για να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για να συμμετέχει ενεργά ο Λαός στον προγραμματισμό της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής πορείας της Χώρας. Για να εξασφαλιστεί η εργασία και η κατοικία σε όλους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ο Λαός δε συμμετέχει πουθενά, παρά μόνο σε πορείες διαμαρτυρίας στις πλατείες. Η ανεργία ξεπερνά το 20% και η κατοικία είναι υποθηκευμένη στους τραπεζίτες.

Για να καταργηθούν τα προνόμια των λίγων στην ιατρική, νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη. Για να προστατευτούν η μητέρα, το παιδί, τα γερατειά. Για να κατοχυρωθεί η κοινωνική και η οικονομική ισότητα των δύο φύλων. Για να ελευθερωθεί η σκέψη και να γίνει η παιδεία κτήμα όλων των Ελλήνων.

Τα νοσοκομεία είναι άντρο διαφθοράς. Τα φάρμακα κόβονται. Από τα γηρατειά ληστεύονται οι κόποι μιας ζωής. Η σκέψη και η παιδεία γίνεται κτήμα όλων των Ελλήνων στο Νέο Σχολείο Αμάθειας.Κάθε εξουσία πηγάζει από το Λαό, εκφράζει το Λαό και υπηρετεί το Λαό. Η κοινωνική, οικονομική και πολιτική δομή της δύναμης στη χώρα μας διαρθρώνεται με τρόπο που να αποκλείει την παραβίαση της λαϊκής θέλησης με οποιοδήποτε τρόπο...

Εκτός αν συγκεντρώνονται έξω από την πλατεία του Συντάγματος οπότε αναλαμβάνουν τα ΜΑΤ

Κατοχυρώνεται συνταγματικά το δικαίωμα άμυνας κάθε πολίτη σε κάθε προσπάθεια κατάλυσης της νόμιμης εξουσίας, κατάργησης του Συντάγματος και υποδούλωσης του Λαού μας.

Εκτός κι αν το έχει αποφασίσει η ίδια «φωτισμένη» σοσιαλιστική κυβέρνηση για το καλό του λαού.

Εξασφαλίζεται με γνήσιες δημοκρατικές διαδικασίες η άμεση και ενεργός συμμετοχή όλων των πολιτών στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο συνδικαλισμός αποδεσμεύεται από την εξάρτηση της οικονομικής ολιγαρχίας και από την κηδεμονία του κράτους, κατοχυρώνεται ως ελεύθερο και αυτόνομο κίνημα και τίθεται στην υπηρεσία των συμφερόντων του εργαζόμενου Λαού.

Φωτεινά παραδείγματα: Πιπεργιάς, Πρωτόπαπας, Κουσελάς, Φωτόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Παπασπύρος, Παναγόπουλος, Μίχας, κλπ

Η Ελλάδα ακολουθεί δυναμική ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική με στόχους: την εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας, την κατοχύρωση της αδέσμευτης λαϊκής κυριαρχίας και την καλύτερη δυνατή πραγμάτωση των επιδιώξεων του Ελληνικού Λαού. Ως χώρα που είναι ταυτόχρονα στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο κάνει την παρουσία της αισθητή και στους τρεις αυτούς χώρους.

Με την τεχνική βοήθεια της πρεσβείας και διακεκριμένων συμβούλων όπως ο Ρόντος.

Ακυρώνονται οι διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική, πολιτική και στρατιωτική εξάρτηση από τα μονοπωλιακά συγκροτήματα της Δύσης και ιδιαίτερα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Και αντικαθιστώνται από μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και εφαρμοστικούς νόμους…

Έτσι καταλήξαμε μετά από 37 χρόνια στην πλέρια πράσινη χημική «δημοκρατία».

Γιάννης Φαίλτωρ (πνιγμένος στη δημοκρατία)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. remali avatar
  remali 03/07/2011 15:29:02

  Θυμαμαι και τα ....Δεκεμβριανα. Παρε τον ενα και κτυπα τον αλλον.

 2. S.R. avatar
  S.R. 03/07/2011 15:43:41

  Εξαιρετικη αναλυση...Για τον ανθρωπο(Αντρεα) και το κομμα που διελυσε την Ελλαδα...

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 03/07/2011 15:47:26

  25-30 παιδιά σε κάθε τμήμα, αλλοίωση των εθνικών χαρακτηριστικών της παιδείας ,δίδακτρα για την απόκτηση πτυχίου, αντιμετώπιση των παιδιών διαζευγμένων ζευγαριών σαν παιδιά ΄΄β΄διαλογής΄΄, εξαφάνιση κάθε είδους κράτους πρόνοιας...
  Μια μικρή συμπλήρωση έκανα Γιάννη..έξοχο το κείμενό σου

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 03/07/2011 16:09:29

  Αυτό το οποίο σήμερα οι Ελληνες βιώνουμε, είναι η Εθνοκτονία σε εξέλιξη.
  Εναντίον των Ελλήνων, πέραν κάθε λογικής και αμφιβολίας, επιχειρείται η φονική «Τελική Λύση».

  Σε πείσμα της αποτυχημένης νεο-αταξίας και των αχυρανθρώπων της, όμως!
  «Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΠΡΩΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ»

  Επειδή, οι Ελληνες, είμαστε Λαός Μεγάθυμος! Εύψυχος! Ευδαίμων! Ορθός!
  Γι'αυτό, ΕΣΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!

 5. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 03/07/2011 16:10:57

  factorx: άκου φίλε, δεν γράφεις στο καφενείο. ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να ανχόμαστε τις αμετροέπειές σου. κι αν είσαι όσο σκληρός διατείνεσαι υπάρχουν πολλά μπλογκς του ΛΑΟΣ στην γυρα

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ ΣΠΥΡΟΣ 03/07/2011 16:32:59

   "εκ γενετής αλήτες"
   μ' αρέσεις

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ΣΠΥΡΟΣ 03/07/2011 16:38:18

   Χτυπάς μεγάλη φλέβα, γιατί οι περισσότεροι μένουνε στις προσλήψεις του δημοσίου και ξεχνάνε την πολυποίκιλη ρουσφετολογία του ιδιωτικού: από τακτοποιήσεις ημετέρων σε εταιρείες συνδιαλλασομένων (θα σου δώσω το έργο, θα τακτοποιήσεις μέσα 5-10 δικούς μου) μέχρι τσαμπουκά και εκβιαστικά "δέσμευση" θέσεων σε επενδύσεις (αν θες να βγάλει άδεια το πολυκατάστημά σου, τόσες θέσεις σε δικούς μου). Μην ξεχνάμε φυσικά και το κρατικιστικό μοντέλο σε μπασταρδεμένης φύσεως εταιρείες, οιονεί ιδιωτικές (τράπεζες, ΕΛΠΕ κλπ).

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ TopGunZ 03/07/2011 17:44:57

    Εγκρίσεις επιδοτήσεων αλλά με προσλήψεις "πρασίνων" στις δημιουργούμενες θέσεις εργασίας κλπ κλπ.
    Οι πασόκοι είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    Ο Καρ. ορθά είπε για "επανίδρυση", αλλά έμεινε εκεί. Βέβαια τότε οι πράσινοι εργατοπατέρες θα έκαιγαν τα πάντα. Σήμερα κοκοκοκοκο.

 6. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 03/07/2011 16:38:29

  Θυμάσαι και εσύ κάτι πράγματα....

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Κώστας Ροδινός 03/07/2011 19:00:27

   Έχω γίνει ελέφαντας, από τα χημικά που έφαγα...Μεταλλάχθηκα (χαχαχα)

 7. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 03/07/2011 16:42:22

  Αν δεν το διαβάσατε: αυξήσεις 5% θα δώσει σε μισθούς και συντάξεις ο Μπερίσα στην Αλβανία, παρά την αντίθεση του ΔΝΤ, που εκφράζει φόβους οτι θα αυξηθεί το δημόσιο χρέος!

 8. Προφήτης avatar
  Προφήτης 03/07/2011 17:36:59

  Γιάννη, προσπαθώ να βρω ένα ιστορικό αντίστοιχο καταστροφικής για τον ελληνισμό 30ετίας. Αλλά δεν...τίποτα.Η Κατοχή διήρκεσε 3,5 χρόνια.
  Μόνο η Τουρκική σκλαβιά και η Φραγκοκρατία διήρκεσαν περισσότερο.
  Αλλά το Γένος άντεξε.

  Τίποτα δεν αλλοίωσε τόσο τον ελληνισμό όσο ο πασοκισμός, σε συνδυασμό με την ιστορική συγκυρία της παγκοσμιοποίησης.

  • ό παγωτατζής avatar
   ό παγωτατζής @ Προφήτης 03/07/2011 18:48:29

   Τι να (πρωτο)λέμε ρε Προφήτη!!
   Οι χαρακτηρισμοί ,οι λέξεις,ακόμη και οι βρισιές(!),τής τόσο πλούσιας γλώσσας μας,έχουν ήδη εξαντληθεί,για να περιγράψουμε,αυτό το πολιτικοκοινωνικό μόρφωμα,πού σκέπασε την χώρα μας την τελευταία 30ετία.
   Το χειρότερο δε είναι ότι υπάρχει μια γεννιά 20ρηδων,πού έχουν γίνει ..Ζόμπι,από τα τόσα χρόνια διαχείρισης τόυ καρκίνου αυτού. Ζόμπι...χωρίς κρίση,γνώσεις,πιστεύω, με μόνο όραμα ,και Θεό,... tό life style....
   Και πρέπει αυτοί να "ξελασπώσουν" την Ελλάδα στο προσεχές μέλλον!!!;;;
   Βλέπω την Ιστορία να επαναλαμβάνεται με κάποιου τύπου ΠΑΣΟΚ στό μέλλον πάλι,ΜΕ ΠΑΡΌΜΟΙΟΥΣ "ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΥΣ" όπως και στό original ...
   Δυστυχώς!!!

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Προφήτης 03/07/2011 19:07:46

   Πως το όνειρο για πολλούς μετατράπηκε σε καθεστώς. Αυτή είναι η ουσία. ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Σε μικρογραφία δε διαφέρει η πορεία από τη μετάλλαξη π.χ. της οκτωβριανής επανάστασης σε ολοκληρωτικό γραφειοκρατικό καθεστώς. Πάντως, για να είμαστε ιστορικά δίκαιοι, το πολιτικό εκκρεμές πριν το 74 ήταν φορτισμένο με πολύ δεξιά ενέργεια και δεν προκαλεί έκπληξη η εκτόξευσή του στην άλλη πλευρά ως φυσική πολιτική αντίδραση που ήταν αποτέλεσμα των βιωμάτων του εμφυλίου. Το καθεστώς της μετεμφυλιακής δεξιάς κατέρρευσε από την ήττα στην Κύπρο. Αυτό το καθεστώς, φοβάμαι, ότι θα καταρρεύσει από κάτι ανάλογο. Γι' αυτό κατά τη δική μου άποψη, αυτό που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία είναι ένας νέος ολέθριος διχασμός.

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ Γιάννης Φαίλτωρ 03/07/2011 20:14:34

    Γιάννη, το εκκρεμές είχε πάει εκεί σαν αποτέλεσμα της έκβασης του 2ου ΠΠ και των συμφωνιών των νικητών, και λόγω Ψυχρού Πολέμου.
    Αντίστοιχα, σε Βουλγαρία-Ρουμανία κλπ είχε πάει αριστερά

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ Προφήτης 03/07/2011 20:28:48

     Συνφωνώ απολύτως. Αυτές όμως οι χώρες δε βίωσαν εμφύλια σύρραξη τέτοιας πρωτοφανούς έντασης.
     Το μοίρασμα είχε ήδη γίνει και εδώ δεν υπήρχε η πολιτική διορατικότητα ούτε τα πολιτικά αναστήματα που με τις πράξεις τους θα καταλάγιαζαν τα πολιτικά μίση. Η χώρα ήταν ένα άβουλο πιόνι στη διαμόρφωση των σφαιρών επιρροής. Ένα πιόνι καταδικασμένο να μην προαχθεί ποτέ.
     Από τι στιγμή που οδηγηθήκαμε στην ένοπλη σύγκρουση, το αποτελέσματά της ήταν αναμενόμενα. Δυστυχώς. Το νεανικό δυναμικό της χώρας αντί να εργαστεί για την ανασυγκρότηση και για την ανοικοδόμηση, έτρωγε τις σάρκες του στα ελληνικά βουνά, αφήνοντας πίσω του μη επουλώσιμες πληγές που ακόμα δημιουργούν φλεγμονές.

 9. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 03/07/2011 17:48:49

  ΠΑΣΟΚ...η μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη...τι να πρωτοαναφέρει κανένας....Ένα κόμμα που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ και ΔΙΕΛΥΣΕ την ελληνική κοινωνία,όχι μόνο από πάνω προς τα κάτω,αλλά ΚΥΡΙΩΣ από κάτω προς τα πάνω....

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 03/07/2011 18:41:22

  Μπράβο Φαίλτωρα.
  Η μεταπολίτευση χαρακτηρίστηκε από τρεις φάσεις: Από την πλέρια δημοκρατία, στη τηλεοπτική δημοκρατία, και τώρα βρισκόμάστε στη πλέρια χημική τηλεοπτική δημοκρατία.

 11. danaos avatar
  danaos 03/07/2011 18:50:45

  Η χειρουργική επέμβαση του Ανδρέα στον εγκέφαλο του ματαιόδοξου νεοέλληνα, χωρίς χειρουργικά εργαλεία, είναι υπόδειγμα για μελέτη των νευρολόγων,νευροχειρουργών,ψυχιάτρων και ψυχολόγων.Την αλλαγή του DNA του νεοέλληνα στις ελληνοκεντρικές πατριωτικές αξίες και την εμφύτευση νέων στάνταρ στον τομέα της απάθειας,της κλάκας,του ωχαδερφισμού,της ρεμούλας, του βολέματος και ο κατάλογος δεν τελειώνει θα την ζήλευαν οι μεγαλύτεροι γενετιστές του κόσμου!Τέτοια κοινωνική αλλοτρίωση σ'αυτόν εδώ τον τόπο δεν έγινε από καταβολής του κόσμου! Και τώρα ήρθε ο υιός να αποτελειώσει το ζηλευτό έργο του πατρός δίνοντας προίκα και ολόκληρο αυτόν τον τόπο που ζούμε!
  Αμ δε! Μέχρις εδώ όμως!Τα ορμέμφυτα του λοβοτομημένου και ταλαιπωρημένου αυτού λαού ξυπνούν σιγά σιγά και τότε να δεις Φαίλτορά μου τι θα γίνει!!!

 12. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 03/07/2011 19:24:56

  Να ξέρεις ότι τους επιτρόπους των ναών γενικά δεν τα πάω καλά!
  Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να αποτυπωθεί ιστορικά η μετάλλαξη το ονείρου σε γραφειοκρατικό ολοκληρωτικό καθεστώς. Γιατί οι άνθρωποι δε σταματάνε να ονειρεύονται και για να μη γίνουν τα όνειρα εφιάλτες πνιγμένοι στα αέρια πρέπει να δουμε τι πήγε στραβά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ εκμαύλισε την ελληνική κοινωνία, αλλά ότι μια κοινωνία που είχε ήδη διαμορφωθεί και είχε ήδη διαλέξει το πως θα πορευόταν, εκφράστηκε πολιτικά μέσα από το κίνημα και το μετέτρεψε εν τέλει σε μηχανισμό αναπαραγωγής της. Τα υπόλοιπα περί ιδεολογικών αναφορών ήταν απλώς το μέσο νομιμοποίησης μιας αξίωσης ισχύος, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα. Ο λογαριασμός, βέβαια, ήρθε τώρα και είναι και μεγάλος.

 13. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 03/07/2011 19:41:48

  Kαταρχάς εγώ δεν σε είπα ΛΑΟΣ. Στό επιστρέφω. Άν νομίζεις τώρα ότι έχοντας να αντιμετωπίσεις ΠΑΣΟΚΟΥΣ έχεις μπροστά σου τίποτα Δημοκράτες κεντρώους είσαι ή αφελής ή περιμένεις την σειρά σου. Εάν νομίζεις ότι η Ν.Δ. θα έρθει στην κυβέρνηση με το κυρ' ελέησον , θα έρθει βέβαια αλλά με 2-3 μονάδες διαφορά και όχι με 12-15 που χρειάζεται για να κυβερνήσει ΜΟΝΗ για το καλό της πατρίδας και του Έθνους. Πραγματικά λυπάμαι.

 14. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 03/07/2011 19:49:25

  Αφέοντέσοι οι αμαρτίες!
  Τελικά ο σοσιαλισμός και ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα μάλλον πνίγηκαν από τη μικρομεσαία μαζική δημοκρατία. Κι όπως λένε στο χωριό μου: Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους.
  Τώρα τι γίνεται...

  • danaos avatar
   danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 03/07/2011 20:02:31

   Τώρα Γιάννη μου θα ψέλνουμε τα νεκρώσιμα:"Το απολωλός πρόβατον εγώ ειμί..."και θα θα προσδοκούμε ανάσταση νεκρών!

   • danaos avatar
    danaos @ danaos 03/07/2011 20:15:45

    Χοροστατούντος βεβαίως του πατρός ημών και ποιμενάρχου κ.κ.Μπενυζέλου! Τον σκέφτεσαι με αρχιερατικά άμφια και μίτρα;

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 03/07/2011 20:38:50

     Χαχαχαχα. Σώσον Κύριε τον ΛΑ(Γ)ΟΣ σου...

 15. αν.βορινος avatar
  αν.βορινος 03/07/2011 21:35:10

  ΟΛΟΙ οντως ειμαστε για λυπηση ΣΠΥΡΟ αυτο ομως δεν αλλαζει τιποτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.