#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/03/2010 23:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα

 «Απέχουμε ένα βήμα από την αδυναμία δανεισμού» (δηλαδή την χρεοκοπία) δήλωσε την Παρασκευή στο πρακτορείο Reuters ο Πρωθυπουργός

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα χρεοκοπίας της χώρας» διαβεβαίωσε αντιθέτως χθες το βράδυ από την Θεσσαλονίκη.

«Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει», είπε σήμερα και όλα κατάλαβαν ότι ο κίνδυνος χρεοκοπίας είναι πιθανός

«Δεν ζητάμε από κανέναν να πληρώσει τα δικά μας χρέη» δηλώνει σταθερά όλες αυτές τις ημέρες.

Αλλά, αν δεν ζητάμε βοήθεια, τότε γιατί να μας δώσουν οι Ευρωπαίοι;  Το είπε άλλωστε και ο Σόϊμπλε: «Η Ελλάδα έχει πει πως δεν χρειάζεται βοήθεια».

Και πως είναι δυνατόν να περιλαμβάνει (και μόνο ) την λέξη «χρεοκοπία» στις ομιλίες του ενώ ετοιμάζεται να δανεισθεί;

(ο μετρητής κυβερνητικής ...σταθερότητας είναι απο το www.olympia.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 21/03/2010 00:02:05

  Η απάντηση στο ερώτημα είναι: Γιατί είναι πανέξυπνος!

 2. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 21/03/2010 00:25:52

  όργανο συγκεκριμένων συμφερόντων= συνδυασμός που σκοτώνει τη χώρα.

  Τα πράγματα είναι απλά..οδεύουμε σε οικονομική "Μικρασιαστική καταστροφή".

  Στη θέση του Βενιζέλου...ο Κ.Κ β που την "κοπάνησε" νωρίς

  Στη θέση του Κωνσταντίνου β ο "Γιωργάκης β"

  και στη θέση του Γούναρη ο Παπακωνσταντίνου

  Ρόλους επίσης θα πάρουν οι

  Πάγκαλος ο β-με αντίστροφη όμως παράταξη

  Το ρόλο του Κεμάλ θα ερμηνέυσει η Γκόλντμαν Σάκς

  Τον Λόυδ Τζώρζ ερμηνεύει ο Σαρκοζύ

  Τον Λένιν...ο Ομπάμα


  Τον Στεργιάδη ερμηνεύει η ευρύτερη "καμαρίλλα" της οικογένειας Παπανδρέου

  Τους Έλληνες μαλάκες...οι Έλληνες μαλάκες


  Δυστυχώς το Γουδί μετατράπηκε σε νοσοκομειακό σύμπλεγμα και πάρκινγκ, οπότε πρέπει να ανζητηθούν, άλλοι χώροι με ανοικτό ορίζοντα, πράσινο και ιδανικές συνθήκες για πρωινή εξάσκηση στην αρχαία τέχνη της σκοποβολής.

  Γιατί αγαπητές φίλες και φίλοι, υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο πλήν του ΔΝΤ και της ΕΕ και αυτό λέγεται ουδείς να έρθει να μας δανείσει, περιμένωντας την πραγματική χρεωκοπεια και κατάρρευση της χώρας, για να την αγοράσουν όλη τσάμπα.

  Σε αυτήν την περίπτωση, η καταστροφή που θα υπάρξει θα συγκρίνεται μόνο με το '22 και κάποιος πρέπει να την πληρώσει.
  Υ.Γ Ο ρόλος Μανιαδάκη δίδεται στον Υπουργ. ΠΡΟΠΟ. Λίγο παράταιρο ιστορικά, αλλά σίγουρα ταιριαστό ιδεολογικά.  ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

 3. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 21/03/2010 00:29:59

  To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, προχωρά ενωμένο δυνατό, με γιωργάκη αρχηγό, πάμε όλοι μαζί...

 4. Κοινὸς νοῦς avatar
  Κοινὸς νοῦς 21/03/2010 01:29:14

  Ἡ πηγὴ τοῦ διαγράμματος βρίσκεται ἐδῶ.

  Διαβάστε τὸ συνοδευτικὸ ἄρθρο. Ἒχει ἐνδιαφέρον.

 5. Χαμενος avatar
  Χαμενος 21/03/2010 03:25:22

  Σε περίπτωση που κανείς δεν μας δανείσει, Η χώρα θα βγει από το ευρό, θα κάνει υποτίμηση, και θα σταματήσει να πληρώνει το εξωτερικό της χρέος μέχρι να ισορροπήσει κάπως. Θα είναι δύσκολα για ένα διάστημα, αλλά όχι αναγκαστικά καταστροφικά. Θα εξαρτηθεί από την ψυχραιμία και την σύμπνοια των Ελλήνων και φυσικά από την υπευθυνότητα τον πολιτικών...
  Συνέβει στην Ισλανδία πρόσφατα.

 6. shareholder-cs avatar
  shareholder-cs 21/03/2010 06:43:16

  Η φτηνή κριτική είναι εύκολη...
  Το πρόβλημα είναι ακριβώς το εξής:

  Στα αυτιά του Ελληνικού λαού ο ΓΑΠ είναι αναγκασμένος για να περάσει τη πολιτική του, να πει ότι είμαστε πολύ δύσκολα, και πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε σκληρά μέτρα και να τα αποδεχτούμε ως κοινωνία χωρίς απεργίες και κοινωνική ένταση και να μην υπάρχουν απαιτήσεις εξαιρέσεων και κεκτημένων και να τα στηρίξει το κόμμα, και να δείξει ανοχή η αντιπολίτευση για να μη χρεοκοπήσουμε που είναι κατάσταση πολύ χειρότερη ακόμα από τη σημερινή.

  Όσο όμως το λέει αυτό, στα αυτιά των ξένων ακούγεται ως ομολογία αυξημένου ρίσκου της χώρας που επιφέρει δυσκολίες και υψηλά spreads στα επιτόκια δανεισμού μας. Πρέπει λοιπόν από την άλλη να διαβεβαιώνει σε πλήρη ένταση ότι δεν θα πτωχεύσουμε, ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα αν λογικευτούν τα επιτόκια, μήπως και έτσι μείνουν στις Ελληνικές τράπεζες οι καταθέσεις και δεν φύγουν στο εξωτερικό, μήπως έρθει καμιά επένδυση, μήπως τολμήσουν κάμποσοι και αναχρηματοδοτήσουν το χρέος μας κλπ

  Είναι αυτό που λένε «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»

 7. popolaros avatar
  popolaros 21/03/2010 09:22:19

  Τις τελευταίες εβδομάδες στον ξένο τύπο βγαίνουν όλο και πιο συχνά άρθρα πλάγιας γελοιοποίησης του ίδιου του ΓΑΠ και της κυβέρνησης οπερέτας.
  Στα ντόπια ΜΜΕ βέβαια συνεχίζεται η 'αγιοποίηση' του Μέγα Εθνικού στρατηλάτη και άλλες αηδίες.
  Είναι τραγικό, εκείνος που κατάργησε την λέξη εθνικό στα υπουργεία να επικαλείται τώρα τον πατριωτισμό των Ελλήνων στην 'επίθεση' που δεχόμαστε.
  Η κυβερνητική πολιτική του Jeffrey στηρίχθηκε σε μια μαιμού 'κρίση' σκηνοθετημένη στην εσπερία.
  Μέχρι και η φρασεολογία είναι μετάφραση από τα αμερικάνικα.
  Μόνο που εδώ Βαλκάνια.
  Δεν του κάθεται όπως τα σχεδίασε και γυρίζει μπουμεραγκ να τον χτυπήσει.
  Οι ξένοι δεν θα εκτεθούν για χάρη του και θα προχωρήσουν στην αποκαθήλωση του.
  Ο ΓΑΠ ίσως σκέφτεται και ηρωική έξοδο μέχρι το φθινόπωρο, αλλά δον κιχώτη...πολεμώντας τους δράκους.
  Το μέλλον δείχνει οικουμενική.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ popolaros 21/03/2010 10:35:55

   Τα ντόπια ΜΜΕ είναι ευθυγραμμισμένα σε γραμμή ΠΑΣΟΚ, το σύστημα θέλει ΓΑΠ για να μπορέσει επιβάλει μέτρα που μόνο μια κυβέρνηση μπορεί να τα πάρει καθώς ελέγχει τα συνδικάτα, σοσιαλισταράδες εργατοπατέρες.

 8. sim avatar
  sim 21/03/2010 10:14:10

  Ας μας εξηγήσει κάποιος ειδικός πως γίνεται η κακή ΝΔ ,με λαμόγια κλπ κακά ,έυρισκε να δανείζεται χαμηλά και γιά όσα ποσά είχε ανάγκη και κανείς ευρωπαίος δεν μιλούσε προσβλητικά για την χώρα και τώρα 6 μήνες μετά μας έχουνε πάρει το σώβρακα μας δανείζουν σε ύψη ρεκόρ ,καθημερινά υπάρχει διασπορά ειδήσεων απο τα παπαγαλάκια για χρεωκοπία ,για επιστροφή στην δραχμή ,στάση μισθών και συντάξεων κλπ ΚΑΙ οι ξένοι μας προσβάλλουν απαράδεκτα.
  Την ίδια ώρα στην αγορά το δημόσιο κλείνοντας την κάνουλα των χρημάτων υλοποίησης των λειτουργικών δαπανών του κράτους προς την αγορά ,δημιούργηθηκε ασφιξία ρευστότητας στις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα στο επόμενο διάστημα να αρχίσει το μαζικό κλείσιμο επιχειρήσεων που σε συνδιασμό με την προσπάθεια περιστολής λειτουργικών δαπανών απο τις επιχειρήσεις που θα παλέψουν να κρατιθούν,θα έχουμε ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΕΚΡΙΚΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ-ΦΤΩΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΛΠ
  Την ίδια ώρα υπογράφουμε σύμβαση για υποβρύχια δις και παράλληλα τα υπάρχοντα έχουν προβλήματα λόγω έλλειψης ανταλακτικών και αρχίζουν να ακινητοποιούνται ,γιατί ο τεράστιος Υπουργός των ΕΔ ασχολείται με αρνιά ,υφάσματα,τζίπ και μετον Βερύκιο και σκέφτεσαι οτι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να ηγηθεί μεγάλου πολιτικού κόματος.
  Ολα αυτά τα πρωτόγνορα που συμβαίνουν με την κάλυψη των ΜΜΕ δεν είναι βέβαια συνέπεια προηγούμενης κυβέρνησης ,αλλά συνδιασμός προηγούμενων και σημερινών κυβερνητικών λαθών που καταδεικνύουν την ανικανότητα των πολιτικών μας ,χωρίς βέβαια αυτή να τιμωρείται.
  Αρα αυτοί που φταίνε είναι εμείς οι ψηφοφόροι με τις επολογές μας και ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ

 9. ευτυχια avatar
  ευτυχια 21/03/2010 11:57:59

  Απο το "Τσοβόλα δωστα όλα" του Ανδρέα, απο το"το Χρηματιστηριο θα φτασει τις 7.000 μονάδες" του Παπαντωνίου και του Σαλλα, απο το ¨εχουμε μια ισχυρή Οικονομία" του Αλογοσκουφη, απο το "Λεφτα υπάρχουν" του Γ.Α. Παπανδρέου υπάρχει μια τριαντάχρονη διαδρομή ψεμμάτων, κλοπών, κατασπατάλησης του Δημοσίου Χρήματος και διακομματικής σύστασης πολιτικής και δημοσιογραφικής Συμμορίας. Πως είναι δυνατόν να πιστέψεις οποιονδήποτε που σου φερεται λες κι επαθες Αλτσχαιμερ?

 10. γαλάζιος avatar
  γαλάζιος 22/03/2010 12:52:52

  Συνδιάστε το email του Παπακωνσταντίνου στην ΕΣΥΕ που ζητούσε να βγαλει έλλειμα 14,8% και την αναφορά του ΓΑΠ σε πιθανή χρεοκοπία το Δεκέμβριο σε απευθείας σύνδεση στο Υπουργικό και πείτε μου αν είναι βλάκες ή προδότες.
  θα το πω αλλιώς. Π.χ. η γενική συνέλευση τράπεζας που είναι εισηγμένη με τιμή 10 ευρώ εκλέγει νέο Πρόεδρο. Πρώτη κίνηση του εν μέσω διεθνούς κρίσης3 είναι να κάνει νέο ισολογισμό , αναδεικνύοντας τις επισφάλεις και τα τοξικά και δεύτερη κίνηση να πεί δημοσίως ότι πάει για φαλιμέντο. Το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ελληνική οικονομία.
  Η μετοχή εκτός διαπραγμάτευσης και αδυναμία δανεισμού. Μιλώντας και μόνο για χρεοκοπία την καθιστούμε αναπόφευκτη. Αυτό δεν το ήξεραν οι νεοπασόκοι ή το έκαναν επίτηδες;
  Είναι βλάκες ήΠροδότες;
  Ή και τα δύο μαζί...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.