Από πότε ο Χατζηνικολάου διορίστηκε σύμβουλος του Τσίπρα;
25/02/2015 07:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από πότε ο Χατζηνικολάου διορίστηκε σύμβουλος του Τσίπρα;

Ο αστός δημοσιογράφος, γίνεται τώρα… αριστερός;

Αυτοί οι συμβουλάτορες μεγαλοδημοσιογράφοι, που δίνουν γραμμή στα κόμματα για το πώς πρέπει να πολιτεύονται, θα είχαν πολύ πλάκα… αν δεν ήταν ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Καλή ώρα... ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος αφού πολέμησε λυσσαλέα την προηγούμενη κυβέρνηση, τώρα δίνει συμβουλές στη ΝΔ πώς θα πρέπει να κάνει αντιπολίτευση.

Ο κόσμος φρίττει με τα όσα βλέπει να κάνει η κυβέρνηση και όσα του κρύβει. Ο δε μεγάλος δημοσιογράφος – επιχειρηματίας, βγήκε να βγάλει έναν «δεκάρικο» κατηγορώντας την αντιπολίτευση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην πατρίδα. Και τους συμβουλεύει να στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση αφού ο λαός αποφάσισε.

Δεν του πέρασε ποτέ βεβαίως από το μυαλό του ότι η μόνη στήριξη που μπορεί να προσφέρει κάποιος αντιΣυριζαίος είναι αυτή στην πατρίδα. Αυτή έχει ανάγκη από την στήριξη εξαιτίας των καταστροφών που επιφέρει μια αδιέξοδη πολιτική και μια διαπραγμάτευση που οδήγησε σε Βατερλό. Τις συνέπειες του οποίου θα τις ζήσουμε λίαν συντόμως.

Κι αντί, λοιπόν, ο άτεγκτος και αντικειμενικός δημοσιογράφος Χατζηνικολάου να ασκεί κριτική στα μπαρουφάκεια κόλπα που οδηγούν τη χώρα σε νέα μνημόνια, αφιέρωσε ελάχιστα για το mail Βαρουφάκη και τα έβαλε με το mail Χαρδούβελη. Και άσκησε κριτική στον Σαμαρά για την αντιπολίτευσή του, λέγοντας ότι καλύτερα θα ήταν να δείχνει στον ελληνικό λαό ότι στηρίζει και συμβουλεύει τον Τσίπρα.

Μα είναι δυνατόν; Τι άλλο θέλει δηλαδή ο Χατζηνικολάου; Να καταργηθεί η αντιπολίτευση και να κάνει ο Τσίπρας ό,τι γουστάρει; Να στέλνει μηνύματα ο Βαρουφάκης και να μην τους ασκείται κριτική ούτε για ένα λεπτό; Όταν ο Χατζηνικολάου και οι άλλοι «αντιμνημονιακοί» δημοσιογράφοι διέλυσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για το e-mail Χαρδούβελη το οποίο μάλιστα είχε αποδοκιμαστεί και δεν θα περνούσε ποτέ από τη Βουλή.

Δεν είδαμε να ασκείται κριτική στο έγκλημα που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας. Από πότε ο Χατζηνικολάου διορίστηκε σύμβουλος του Τσίπρα; Ο αστός δημοσιογράφος, γίνεται τώρα… αριστερός; Από τι, από μίσος για τον Σαμαρά; Από το γεγονός ότι βάζει πολιτική παρακαταθήκη; Από το ότι του φούσκωσαν τα μυαλά κάποιοι που τον θέλουν ως τον… Θεοδωράκη της Δεξιάς;

Ας αφήσει λοιπόν και ο Χατζηνικολάου και όλοι οι επιχειρηματίες δημοσιογράφοι, εκδότες κατά μέρος τις συμβουλές. Αυτοί που αποθέωσαν τον Τσίπρα προεκλογικά, που τον στηρίζουν μετεκλογικά είναι σίγουρο ότι θα τον θάψουν μόλις δεν τους κάνει καλά τη δουλειά. Το ίδιο έκαναν και με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά, το ίδιο θα κάνει και με τον Τσίπρα όλη αυτή η δημοσιογραφική ομάδα που θέλει να κατευθύνει την πολιτική στην Ελλάδα. Βαρεθήκαμε τους νταβατζήδες της ενημέρωσης. Οι πολιτικοί κάνουν λάθη και πληρώνουν. Οι δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν συμφέροντα και κάνουν ότι λέει το αφεντικό πότε θα τιμωρηθούν; Γιατί να είναι μια ζωή στο απυρόβλητο και να το παίζουν και τιμητές των πάντων; Φτάνει πια με τα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφίας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 25/02/2015 07:58:37

  "Αυτοί που αποθέωσαν τον Τσίπρα προεκλογικά, που τον στηρίζουν μετεκλογικά είναι σίγουρο ότι θα τον θάψουν μόλις δεν τους κάνει καλά τη δουλειά." Αλλά όπως λέει ο σοφός λαός "το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται". Επίσης ο λαός λέει ότι κάποιος "πιάνει πουλιά στον αέρα" όταν η διανοητική του ικανότητα "προσπερνάει" τις εξελίξεις δηλ. βλέπει πολύ μπροστά. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι μετράνε και τα "βαλσαμωμένα"! Άλλο "πιάνει πουλιά στον αέρα" κι άλλο "πιάνει πουλιά ... βαλσαμωμένα", να εξηγούμαστε! Τι σχέση έχει αυτό, όχι μόνο με το συγκεκριμένο δημοσιογράφο/δημοσιολόγο/δημοσιοσυμφεροντολογούντα αλλά γενικά με όσους ανησυχούν ακούγοντας να επανέρχεται το θέμα των αδειοδοτίσεων; Προφανή!

 2. Pikeman avatar
  Pikeman 25/02/2015 10:29:49

  Μα όλοι αυτοί είναι μισθοφόροι. Και τους διακρίνει το ανάλογο ύφος και κώδικας συμπεριφοράς.

 3. das13 avatar
  das13 25/02/2015 10:30:10

  Κλασικός "Νεοδημοκράτης" που φοβάται τόσο πολύ να παραδεχτεί ότι είναι δεξιός που θα πάει και σε διαδήλωση του Σύριζα προκειμένου να διασφαλίσει την ΄ομαλή λειτουργία΄του μαγαζιού του... Αλήθεια, αγαπητέ Νίκο Χατζηνικολάου, που βρήκες τόσα λεφτά για εφημερίδες,ραδιόφωνα,ιστοσελίδες???? Επίσης, που τα βρίσκεις αυτά τα δεκαχίλιαρα που μοιράζεις στην εφημερίδα σου κάθε Κυριακή??? οεο????

  • das13 avatar
   das13 @ das13 25/02/2015 12:28:23

   Ο Ν.Χατζηνικολάου έχει δηλώσει on air (τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου) ότι δεν είναι αριστερός.

   • das13 avatar
    das13 @ das13 25/02/2015 13:56:16

    Ντρέπεται να πει όμως ότι είναι δεξιός...

    • das13 avatar
     das13 @ das13 25/02/2015 14:30:43

     Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει ! ούτε ντροπή ούτε τίποτα !

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ das13 25/02/2015 12:57:12

   Σωστά όλα,η τελευταία σου όμως ερώτηση περιττή. Είδες ποτέ κανέναν να κερδίζει το δεκαχίλιαρο; Αν ήταν,πρώτη η Real θα το διαφήμιζε...

   • das13 avatar
    das13 @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/02/2015 13:57:32

    Παλιότερα έλεγε ονόματα που είχαν κερδίσει το δεκαχίλιαρο

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ das13 25/02/2015 14:00:26

     Δεν το είχα δεί,ομολογώ.

 4. βαγόνι avatar
  βαγόνι 25/02/2015 11:09:16

  Πολύ αργά...! 'Ηδη. απο το '89-'90, η συγκυβέρνηση Μητσοτάκη, Φλωράκη, Κύρκου παρέδωσε τα κλειδιά της "ενημέρωσης, της επιμόρφωσης και της ψυχαγωγίας" σ'αυτούς, που ο νεώτερος Καραμανλής περιέγραψε επιτυχώς, όχι ανοικτά και δημοσίως αλλά με τη γνωστή Μπαϊρακτάρειο διαρροή... ο Κος της φωτογραφίας είναι, έτσι κι'αλλοιώς, ένα κάτω του μετρίου,επακόλουθο!

 5. sender avatar
  sender 25/02/2015 13:02:46

  Προς συμβούλους κ.Τσίπρα:Ανθρωπιστική κρίση είναι η μη καταβολή μισθών και συντάξεων,λόγω έλλειψης ρευστότητος(εκρούσθη ήδη ο κώδων από τον υπουργό οικονομικών).Ανθρωπιστική κρίση είναι,όταν υπάρχει μόνιμο άγχος στους πολίτες από μια δεκάχρονη(περίπου) αγωνία για αιφνίδια ''ατυχήματα''και επαπειλούμενο άδειασμα των ασφαλιστικών ταμείων.Ανθρωπιστική κρίση είναι η απώλεια εμπιστοσύνης στους πολιτικούς και η διάλυση του κοινωνικού ιστού,από ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που παραλύουν κάθε ενθουσιασμό για δημιουργία.Ανθρωπιστική κρίση είναι όταν,με πρόσχημα αδικημένους συμπολίτες μας(τους οποίους έπρεπε έγκαιρα η προηγούμενη κυβέρνηση να φροντίσει και όχι να τους εντάξει στα ''ισοδύναμα μέτρα''),ολόκληρη η χώρα να οδηγείται στην πτώχευση και το αδιέξοδο.Ποιός μπορεί να εμπνεύσει πια αυτόν τον λαό;Οχι,πάντως,η καθεστηκυία τάξη των συμβούλων-επιχειρηματιών δημοσιογράφων.

 6. Ραβινος avatar
  Ραβινος 25/02/2015 14:08:48

  Παρακαλω μην ασχολειστε με σχολιστες τυπου Χ''ου αποφευγετε τους οπτικα & ακουστικα ,οπως εγω ,κι'εχω βρει την ησυχια μου .

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Ραβινος 25/02/2015 15:18:24

   Συμφωνώ απολύτως.

 7. intruder avatar
  intruder 25/02/2015 22:43:44

  Η αλίευση ψήφων από την κεντροδεξιά αποτελεί προσωπική εργολαβία του κυρίου και των Μ.Μ.Ε. που ελέγχει.Και πάντα απέναντι από τον Σαμαρά.Και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την οικογένεια Μητσοτάκη. 'Ενας περίεργος ρόλος ο οποίος όμως έχει εξήγηση.Τον θυμάμαι να λέει το 2009 ότι προτιμά έναν ποδηλάτη πρωθυπουργό από έναν κουρασμένο.Τον θυμάμαι να βγαίνει υπέρ Μνημονιου 1 επί Γ.Α.Π. και τον Μάιο του 2012 να λέει στο ραδιόφωνο ότι θα προτιμήσει μικρό φιλελεύθερο κόμμα , δηλαδή το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Και από τον Ιούνιο του 2012 είναι το κατ'εξοχήν αντιμνημονιακό Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα.Και πάντα παθιασμένος εναντίον του Σαμαρά σε σημείο να νομίζει κανείς ότι έχουν προσωπικά θέματα να λύσουνε.Στήριξε με πάθος τον Σύριζα συνειδητά και μεθοδικά.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ intruder 27/02/2015 22:34:50

   Μπράβο! Θύμησες σημεία κλειδιά που δείχνουν στόχευση και σκοπιμότητα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.