Από… γενεές δεκατέσσερις περνάνε τον Καμμένο τρεις πρώην βουλευτές του
18/06/2014 12:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από… γενεές δεκατέσσερις περνάνε τον Καμμένο τρεις πρώην βουλευτές του

Γιαταγάνα, Γιοβανόπουλος, Νταβρής ενανντίον Καμμένου

Από… γενεές δεκατέσσερις περνάνε τον Πάνο Καμμένο τρεις βουλευτές του που ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε πρόσφατη ομιλία του είχε μιλήσει για αποστασίες και ενορχηστρωμένο σχέδιο και άφηνε να εννοηθεί ότι έχουν γίνει εξαγορές συνειδήσεων ενόψει την εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Με επιστολή τρεις πραγματικά… ανεξάρτητοι βουλευτές αναφέρουν τα εξής:

«Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες Βουλευτές του κόμματός του, παρά την ηχηρή δυσαρέσκεια του Λαού που εισέπραξαν, αρνούνται πεισματικά να κάνουν αυτοκριτική, ενώ ταυτόχρονα προβαίνουν σε μία ανεξέλεγκτη λασπολογία σε βάρος των Βουλευτών του κόμματος που αποχώρησαν. Μας αποκαλούν «εξαγορασμένους», «προδότες», «αποστάτες», «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους». Τους καλούμε λοιπόν να πουν δημόσια:

Πόσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πήραμε και από ποιον, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εξαγορασμένους»;

Ποια θέση μας εντός ή εκτός Βουλής είναι αντίθετη στην ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε ΑΠΑΝΤΕΣ το έτος 2012, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «προδότες και αποστάτες»;

Σε τι υποκύψαμε, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους»;

Άλλως αμέσως να ανακαλέσουν ΑΠΑΝΤΕΣ δημόσια.

«Αιδώς Αργείοι»

Γιαταγάνα Χρυσούλα

Γιοβανόπουλος Κώστας

Νταβρής Γεώργιος

ΣΧΟΛΙΑ

  1. popolaros avatar
    popolaros 18/06/2014 21:36:36

    Βρε τι ασχολείστε με το Πάνο και τους Ανελ αφού φύγατε? Εκτός και αν θέλετε να γυρίσετε πίσω μιας και στη πράσινη ΝΔ όλες οι καρέκλες έχουν καλυφθεί από το πασοκιστάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.