30/06/2008 19:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από αύριο οι αυξήσεις στη ΔΕΗ

Από αύριο ακριβαίνουν κατά 4% τα τιμολόγια του μονοφασικού ρεύματος στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ. Ακριβαίνουν επίσης κατά 8% τα τιμολόγια του τριφασικού ρεύματος, κατά 5% το νυχτερινό ρεύμα, κατά 6% τα τιμολόγια εμπορικών επιχειρήσεων και κατά 10% στα τιμολόγια των βιομηχανιών. Πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι προαναγγέλλουν μετακύλιση του κόστους στους καταναλωτές. Από τον Αύγουστο του 2007 έως σήμερα η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος έχει αυξηθεί ήδη κατά 21,30%.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ataktos avatar
  ataktos 30/06/2008 20:45:45

  ma pos alios tha dikeologisi tin avksisi tou misthu tou o Takis tis Toyota .
  ,mono ,me ta kathimerina deltia tipou tou Kimona kata tou Steriou Nezi .
  Avti ine I nea koultura
  http://www.dei.gr/ecPage.aspx?id=4558&nt=18&lang=1

 2. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 21:11:35

  άτακτε, νομίζω ότι έχει και άλλες πτυχές το θέμα...δεν νομίζω ότι ο «Τάκης» είναι ο χειρότερος που έχει περάσει μέσα από εκεί. Αντίθετα, οι εποχές είναι οι χειρότερες για την εταιρία που, σε τελευταία ανάλυση, υπήρξε ο μοχλός ανάπτυξης της χώρας μας.

  Αν τα συμφέροντα που ροκανίζουν τις τηλεπικοινωνίες έχουν κάνει την ζημιά που έχουν κάνει, οι περί την ΔΕΗ αλήτες υπογράφουν το τέλος της χώρας που ξέρουμε.

  Κάποιος σχολιαστής (αλήθεια που τον έχετε κρύψει εκείνον τον περίεργο;) πέταξε ότι εκπροσωπώ θέσεις ΣΕΒ ή καρτικοδιάιτων βιομηχάνων. Τρίχες σου λέω μάστορα. Χωρίς ρεύμα το μαγαζί δεν προχωράει. Οχι ρεύμα όταν φυσάει, ρεύμα συνέχεια.

  Μπορούμε να επιλέξουμε τον χλευασμό του οποιουδήποτε, ή να παρερμηνεύσουμε επιλεκτικά τι λέει.

  Δεν υπάρχουν αρκετά καφενεία να σερβίρουμε όλοι καφέ. Ούτε αρκετά κρουαζερόπλοια να γινουμε όλοικαμαρότοι, κύριε πρωθυπουργέ.

  Οταν οι βιομηχανίες, καλές κακές, ανάποδες, έχουν κλέισει ή έχουν πάει στην Βουλγαρία ή την Σερβία, η δεκαετία του 80 και του 90 θα είναι όπως οι παλιές ασπρόμαυρες ταινίες: Νοσταλγική.

  Θέλω μια δυνατή ΔΕΗ, χωρίς παρεμβάσεις από τρωκτικά, με 2500 πρόσθετα ΜW ισχύ βάσης.

  Μην γκρινιάζεις για τα τιμολόγια...γιατί δεν κοιτάς πόσο αυξήθηκε το 11888, το πετρέλαιο κίνησης, ο καφές, οι ντομάτες;

  Αν ξέρεις κανέναν από αυτούς που δήθεν προασπίζονται συμφέροντα τις ΔΕΗ φωνάζοντας έξω από τα γραφεία, μήπως είναι στο payroll κάποιου; Το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρουν.

  Αν ο «Τάκης» είναι σε payroll κάποιου, ξέσκισέ τον. Είναι;

 3. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 22:24:03

  έ τώρα ανοίγεις άλλα με τον Δασκ...δεν είσαι ο μόνος δυσαρεστημένος, αν αυτό σε παρηγορεί

 4. Sratis avatar
  Sratis 01/07/2008 00:25:06

  ....
  == Κε Αθανασόπουλε έχετε γνώση του θέματος ;

  =ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ , ΑΠΟ 1-7-8 .
  ....
  -ΑΛΛΑ ! ! ! !
  -ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ
  ΤΗΛ.10500, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΑ.

  =ΛΕΕΙ Η ΔΕΗ

  -Επικοινωνήστε μαζί μας.
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
  ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 30
  10432, ΑΘΗΝΑ
  Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 5230301
  E-mail: info@dei.com.gr

  Κέντρο Πληροφόρησης Πελατών: 10500

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 01/07/2008 00:37:24

  "Χρήματα 50 φορές σε 20 λεπτά σε μια κάρτα"!
  (30 Ιουνίου 2008, 00:28)


  Μια απίστευτη απάτη με κλωνοποιημένες πιστωτικές κάρτες, χτύπησε συναγερμό στις τράπεζες, στη Visa Hellas και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Την απάτη έστησαν δύο ρουμάνοι που κατάφεραν να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, αφού μέσα σε μια εβδομάδα σήκωσαν από σειρά ATM’s 3,2 εκατ. ευρώ.

  Οι δύο Ρουμάνοι χρησιμοποιώντας μια απλή συσκευή αντιγραφής καρτών στην υποδοχή κάρτας στο ΑΤΜ, την κάρτα Ισλανδού τουρίστα καθώς και το pin της κάρτας με τη βοήθεια μικροκάμερας. Στη συνέχεια έβγαλαν αντίγραφα – κλώνους της κάρτας και προχώρησαν στις αναλήψεις. Το μόνο που στοιχείο που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη αππάτη από άλλες αντίστοιχες είναι το γεγονός οτι η αρχική γνήσια κάρτα είχε εκδοθεί σε ξένη χώρα από ξένη τράπεζα ενώ η χρήση της έγινε στο εξωτερικό και περιορίστηκε σε μία πόλη και σε ATM’s που βρίσκονταν σε σχετικά μικρή ακτίνα", (περισσότερα: "protothema")

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.