18/10/2009 21:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απο την λίστα της Ντόρας δηλώνει ότι στηρίζει Σαμαρά

Ανοικτή επιστολή του κ. Ι. Παυλάκου, που ήταν στο ν. 702 της λίστας της Ντόρας

Σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με σεβασμό απέναντι στις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας, τοποθετούμαι υπεύθυνα στο θέμα της δημοσιοποιημένης λίστας υποψηφίου με υπογραφές υποστήριξης για την αρχηγία της Ν.Δ.

Στεκόμενος υπεύθυνα στο ύψος των περιστάσεων και με μοναδικό γνώμονα την ενότητα για την ομαλή διεξαγωγή των διαδικασιών για την εκλογή του επόμενου Προέδρου, δηλώνω ανοικτά και με τη δυναμική που με διέπει ως ενεργό στέλεχος της Νεολαίας της Ν.Δ., την αμέριστη στήριξή μου στον υποψήφιο για την ηγεσία κ. Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τιμής,

Ιωάννης Παυλάκος

Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Σπάρτης

Εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο

ΣΧΟΛΙΑ

 1. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 18/10/2009 23:42:21

  Δηλαδή τώρα τι να πιστεψουμαι; Το Νο 702 της λίστας υποστήρηξης της Μητσοτάκαινας ή την δημόσια δήλωση του εν λόγω κυρίου. Γιατί δεν ξεκαθαρίζει το πως βρέθηκε το όνομά του στην λίστα; Πατάει σε δύο βάρκες ώστε να παραμείνει ΓΓ ΟΝΝΕΔ Σπάρτης σε όποια βάρκα επιπλεύσει;;

 2. kanis avatar
  kanis 19/10/2009 00:49:37

  Πως βρέθηκε στη λίστα το παλληκάρι και τώρα κάνει δήλωση;
  Πως βρέθηκε ο Θοδωρας στην λίστα;
  Τα βαφτηστήρια την κάνανε;
  Μήπως να αναλάβει ο γραμμένος να την ξαναδιαβάσει;

 3. Swell avatar
  Swell 20/10/2009 11:57:33

  Το ίδιο έγινε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η ΝΜΜ* έβαλε στη λίστα που παρουσίασε ονόματα ανθρώπων χωρίς να τους ρωτήσει. Στη Ρόδο έχουν αρχίσει γι' αυτό το λόγο από κάποιους "παθόντες" τα όργανα...

  * Ντόρα Μπους Μπακογιάννη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.