04/01/2008 22:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απο τα μπαλκόνια στα…φορτηγά

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει πλέον υπόθεση Ζαχόπουλου μετά το δραματικό περιστατικό με το δικηγόρο, Ηρακλή Κουτελιδά για το οποίο γράψαμε ήδη προηγουμένως (βλ.εδώ). Ήδη συνεδριάζει η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης υπο τον προεδρία του κ. Πρ. Παυλόπουλου, ενώ η υπόθεση αφαιρέθηκε από την Τροχαία και ανατέθηκε στην ασφάλεια. Η είδηση για το περιστατικό με τον δικηγόρο κ. Κουτελιδά (που εμπλέκεται στην υπόθεση εκβιασμού του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού) έπεσε σαν βόμβα στα κανάλια που όλα κάνουν πλέον λόγο για «νέα απόπειρα αυτοκτονίας» στην υπόθεση που είχε ήδη βαρύνει πολύ την ατμόσφαιρα για την κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι ότι στο «παιχνίδι» μπαίνει πλέον και το ΛΑΟΣ, μέσω των επιστολών Κουτελιδά προς βουλευτές του κόμματος. Ο κ. Κουτελιδάς, εξάλλου, συνδεόταν με τον γνωστό ακροδεξιό, Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή του ΛΑΟΣ. Η μια από τις δύο επιστολές είχε δοθεί στον ένα βουλευτή από σήμερα το μεσημέρι (!). Εκεί ο δικηγόρος αναφέρει ότι ούτε ο ίδιος, ούτε και ο δεύτερος δικηγόρος, μετείχαν στον εκβιασμό και πετάει το «μπαλάκι» στην Τσέκου, για την οποία λέγει ότι από τον Σεπτέμβριο κιόλας τους πίεζε να την βοηθήσουν για τα στοιχεία που είχε εις βάρος του Ζαχόπουλου. Αφήνει επίσης σαφώς να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει. Ο άλλος εμπλεκόμενος δικηγόρος είναι ο κ. Δημήτρης Μπαλέρμπας και κατηγορείται ότι μαζί με τον κ. Κουτελιδά είχαν γνώση του περίφημου οπτικοακουστικού υλικού και συνόδευαν την κα Τσέκου στις επαφές της με τα κανάλια. Λέγεται επίσης ότι είχαν κληθεί από την κα Τσέκου, όσο αυτή ήταν ιδιαιτέρα του κ. Ζαχόπουλου,  να αναλάβουν τη στήριξη αγωγών του εναντίον εφημερίδων.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο δικηγόρος, γύρω στις έξι το απόγευμα, διέσχισε τη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Φλοίσβου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, και προσπάθησε να πέσει πάνω σε διερχόμενο φορτηγό. Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται όμως να αντιλήφθηκε την κίνηση του και πρόλαβε να πατήσει φρένο, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να τον τραυματίσει ελαφρά. Στην πολυεθνική ΤΝΤ, στην  οποία ανήκε το φορτηγό θεωρούν τον οδηγό έναν από τους καλύτερους.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξάκτινος avatar
    Εξάκτινος 04/01/2008 23:27:16

    Κύριοι η υπόθεση είναι βαθιά. Η Τσέκου κάποιο παιχνίδι έπαιζε και το αφεντικό ή τα αφεντικά είναι άλλοι μάλλον υψηλά ιστάμενοι. Θα βγουν πολλά πράγματα στη φόρα και μάλλον πάμε σε αλλαγή Πρωθυπουργού. Η Ντόρα ίσως? Πως όμως θα συνυπάρξει με το Σαμαρά? Ενδιάμεση λύση με κανένα Σουφλιά-Σιούφα-Παυλόπουλο?

    Επίσης τα στοιχεία που έχουν είναι πολλά, δεν είναι μόνο ροζ ή μάλλον τα ροζ είναι τα πιο ασήμαντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.