06/09/2010 19:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απο στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες άρχισαν τα τηλέφωνα προς υπουργήσιμους και υφυπουργήσιμους εν όψει του ανασχηματισμου που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

Ο πρωθυπουργός αναχώρησε από τη Βουλή λίγο πριν τις  9 και αμέσως οι συνεργάτες του, αφού παρέλαβαν την τελική λίστα και άρχισαν τα τηλεφωνήματα.Παρόντες ήταν ο Γιώργος Πεταλωτης, και ο Χάρης Παμπούκης, ο Νίκος Αθανασάκης και η διευθύντρια της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδρύεται Υπουργείο Προεδρίας, με υπουργό τον κ. Γιάννη Ραγκούση καθώς και Υπουργείο Επενδύσεων με υπουργό τον κ. Χάρη Παμπούκη.

Σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, Υπουργός Υγείας, Διατροφής και Άθλησης αναλαμβάνει ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει Υπουργός Ανάπτυξης και Ενέργειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται επανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας , με τίτλο Υπουργείο Θαλασσίων Μεταφορών και Νήσων, με υπουργό τον κ. Γιάννη Διαμαντίδη και υφυπουργό την κ. Ελπίδα Τσουρή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πιθανότατα αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Παπουτσής, Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, με υφυπουργό την κ. Μιλένα Αποστολάκη, Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Δημήτρης Δρούτσας και αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Από το Υπουργείο Οικονομίας στο Υπουργείο Εργασίας μετακινείται πιθανότατα η κ. Λούκα Κατσέλη, ενώ από το Υπουργείο Υγείας στο Υπουργείο Παιδείας μεταφέρεται η κ. Φώφη Γεννηματά, αναλαμβάνοντας αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας.

Αμετακίνητοι φαίνεται ότι παραμένουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ενώ αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τα μέσα ενημέρωσης αναμένεται να αναλάβει ο Τηλέμαχος Χυτήρης.

Εκτός κυβέρνησης φαίνεται ότι μένει η νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, ενώ στην κυβέρνηση φαίνεται ότι μετακινείται ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος και αναλαμβάνει πιθανότατα αναπληρωτής υπουργός Προεδρίας με θέματα Βορείου Ελλάδος.

Κατά πάσα πιθανότητα η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών θα γίνει την Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ataktos avatar
  ataktos 06/09/2010 19:31:54

  Οι βασιλιάδες είναι γυμνοί στην περιοχή μας...


  Μια φορά κι ένα καιρό ζούσε ένας απατεώνας «αυτοκράτορας» στον οποίο άρεσαν τόσο πολύ οι καινούριες φορεσιές που ξόδευε όλα τα χρήματα του λαού του για να ντύνεται όμορφα. Το μοναδικό του ενδιαφέρον ήταν να πηγαίνει στα θέατρα με την άμαξά του και να επιδεικνύει τα καινούρια του ρούχα. Είχε διαφορετική στολή για κάθε ώρα της μέρας.
  Μια μέρα ήρθαν στο βασίλειο δύο απατεώνες. Είπαν ότι ήταν υφαντές και ράφτες, υποστηρίζοντας πως ήξεραν να φτιάχνουν τα καλύτερα ρούχα που μπορούσε να φανταστεί κανείς. Δεν ήταν μόνο υπέροχα τα σχέδια και τα χρώματα που δούλευαν, αλλά υποστήριξαν πως γνώριζαν έναν τρόπο να κατασκευάζουν ένα ύφασμα που είχε την εκπληκτική ιδιότητα να είναι αόρατο σε όποιον ήταν ανεπαρκής ή ηλίθιος.
  "Θα ήταν υπέροχο να είχα ρούχα φτιαγμένα από τέτοιο ύφασμα" σκέφτηκε ο αυτοκράτορας. "Έτσι θα γνώριζα ποιοι από τους υπηκόους μου δεν ταιριάζουν στις θέσεις τους και θα ξεχώριζα τους έξυπνους από τους ανόητους".
  Έτσι αμέσως έδωσε στους δύο απατεώνες ένα μεγάλο ποσόν για να του υφάνουν τη στολή του.
  Έστησαν λοιπόν τους αργαλειούς τους και άρχισαν να προσποιούνται ότι δουλεύουν, αν και δεν υπήρχε τίποτα απολύτως σ' αυτούς. Ζητούσαν το καλύτερο μετάξι και το αγνότερο χρυσάφι, και μόλις τους τα έδιναν αυτοί τα έκρυβαν, συνεχίζοντας να δουλεύουν στον άδειο αργαλειό, ακόμα και αργά τη νύχτα.
  Μετά από κάμποσες μέρες ο αυτοκράτορας σκέφτηκε: "Θα στείλω τον πιστό μου πρωθυπουργό στους ράφτες. Είναι ο πιο κατάλληλος για να δει πως πάει η κατασκευή του υφάσματος. Είναι πολύ λογικός και κανείς άλλος δεν αξίζει περισσότερο από αυτόν τη θέση που κατέχει."
  Έτσι ο καλός γέρο -πρωθυπουργός, πήγε στην αίθουσα όπου οι δύο απατεώνες δούλευαν στους άδειους τους αργαλειούς. "Κύριε ελέησον!" σκέφτηκε, γουρλώνοντας τα μάτια του. "Δεν βλέπω τίποτα!". Δεν τόλμησε όμως να το παραδεχτεί…
  Οι δυο απατεώνες τον κάλεσαν να πλησιάσει, και να τους πει αν η φορεσιά δεν ήταν τέλεια, και αν τα χρώματα δεν ήταν υπέροχα. Του έδειξαν τον άδειο αργαλειό, κι ο καημένος ο πρωθυπουργός, άνοιξε τα μάτια του ακόμα περισσότερο, χωρίς και πάλι να μπορέσει να δει τίποτα. "Θεέ μου, σκέφτηκε, μήπως είμαι ηλίθιος; Ποτέ μου δεν το σκέφτηκα. Μήπως δεν κάνω για τη θέση μου; Κανείς δεν πρέπει να το μάθει αυτό. Όχι, δεν θα πω ποτέ ότι δεν κατάφερα να δω το ύφασμα."
  "Δεν λέτε τίποτε…", του είπαν οι ράφτες. "Ω, μα είναι υπέροχη! Τέλεια!", είπε ο πρωθυπουργός, κοιτάζοντας με προσοχή μες απ' τα γυαλιά του. "Τι υπέροχο σχέδιο, τι χρώματα! Μάλιστα, θα πω στον αυτοκράτορα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί σας!"
  Ο Αυτοκράτορας, έστειλε κι άλλους αξιωματούχους να παρακολουθήσουν την πρόοδο των υφαντών. Στην αρχή ξαφνιάζονταν κι αυτοί όταν δεν έβλεπαν τίποτα, όμως όταν γύριζαν πίσω, του ανέφεραν πόσο σπουδαίο ύφασμα ήταν, και τον συμβούλευαν να φορέσει τη νέα στολή του σε κάποια μεγάλη παρέλαση. Όλη η πόλη ζούσε παινεύοντας τα ρούχα!
  Όλο το βράδυ, πριν την παρέλαση οι απατεώνες έμειναν ξύπνιοι, "δουλεύοντας" πυρετωδώς. Όλοι μπορούσαν να δουν ότι βιάζονταν να τελειώσουν τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα. Προσποιούνταν πως έβγαζαν το ύφασμα από τους αργαλειούς τους. Το έκοβαν με μεγάλα ψαλίδια. Το έραβαν με βελόνες που δεν είχαν κλωστή. Τελικά ανακοίνωσαν: "Ορίστε! Τα ρούχα τέλειωσαν!"...

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 06/09/2010 19:57:36

  Θα το αφήσει για χάπενινγκ των ειδήσεων των 8, άραγε;

  Μιλάμε για πολύ προχωρημένους επικοινωνιακά τύπους.

 3. aengus avatar
  aengus 06/09/2010 20:02:51

  Γίνεται σοβαρή και αγωνιώδης προσπάθεια από τα γνωστά ΜΜΕ να μας πείσουν πως ο Γιωργάκης άλλαξε. Δεν είναι το γνωστό άβουλο και περιορισμένων ικανοτήτων πλάσμα που ανελίχθηκε στα σκαλοπάτια της πολιτικής αποκλειστικά και μόνο λόγω του μπαμπά του και του ονόματός του, αλλά ένας πολύ σοβαρός πρωθυπουργός με πυγμή και τόλμη, εργατικός και οργανωτικός, που θα μας οδηγήσει έξω από την κρίση και εν ολίγοις στον νέο χρυσούν αιώνα. Βέβαια δεν είναι θέμα προσώπων. Κι ο Βενιζέλος να ‘τανε στην θέση του κι ο οποιοσδήποτε πασόκος την ίδια πολιτική θα εφάρμοζε αφού όλοι στα ίδια κέντρα υπακούουν. Σ’ αυτούς όμως που μιλάνε για έναν “νέο Γιωργάκη” είναι αφιερωμένο το παρακάτω ανέκδοτο.
  Ήταν κάποιος που είχε πολύ μεγάλο κεφάλι. Εξ’ αιτίας αυτού όλοι τον φώναζαν “κεφάλα” και τον κορόιδευαν για την εμφάνισή του. “Πόσες ασπιρίνες παίρνεις όταν έχει πονοκέφαλο;” και “Εσύ τα όνειρα πρέπει να τα βλέπεις σε wide screen.” κλπ κλπ. Ο καημένος όμως ήταν ιδιαίτερα ντροπαλός, είχε μια φυσική συστολή και συν τοις άλλοις δεν τα κατάφερνε στα λόγια. Μπερδευόταν, κόμπιαζε, δυσκολευόταν να βρει της λέξεις. Έτσι δεν απαντούσε ποτέ στα πειράγματα και τους χλευασμούς. Κι αυτό του είχε δημιουργήσει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, ώσπου κάποιος γνωστός του σύστησε μια σχολή ρητορικής σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Πήγε λοιπόν ο κεφάλας να σπουδάσει ρητορική και μάλιστα μετά από 5 χρόνια σπουδών έκανε και μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Γύρισε κάποια στιγμή στο σπίτι του με όλα τα εφόδια που θα του επέτρεπαν να βάλει στην θέση του όποιον τολμούσε να τον κοροϊδέψει. Καθώς περνούσε μπροστά από το καφενείο κάποιος τον αναγνώρισε και λέει, “Ρε σεις ξαναγύρισε ο κεφάλας. Γι αυτό τις τελευταίες μέρες έχει κρυφτεί ο ήλιος από την γειτονιά.“. Οπότε γυρνάει ο κεφάλας και του απαντάει “Άντε γαμήσου ρε.“. (Από το ιστολόγιο «Βαρόμετρο»)

 4. pikaia gracilens avatar
  pikaia gracilens 06/09/2010 20:15:33

  Λετε να το κανει ιντενετικο και να τον ανακοινωσει μονο σε κυβερνιτικη ιστοσελιδα?

  • aengus avatar
   aengus @ pikaia gracilens 06/09/2010 21:16:24

   Πρόεδρε Γιωργάρα, πονάνε τα μυαλά μας
   Βγάλε μια ανακοίνωση να ΄ρθούμε στα καλά μας
   ;) :) :) ;)

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ aengus 06/09/2010 22:02:45

    ολε ολε ολε
    γιωργακη βαλε ενα γκοολλλλ ενα γκοοοολλλλ

 5. ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ avatar
  ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ 06/09/2010 20:23:00

  ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ!!

 6. ataktos avatar
  ataktos 06/09/2010 20:43:17

  przezylismy gestapowcow ..przezyjemy i ormowcow

  • ευτυχια avatar
   ευτυχια @ ataktos 06/09/2010 23:52:18

   Επιβίωσε η Γκεστάπο, θα επιβιώσει ......ο ποιός?

 7. aengus avatar
  aengus 06/09/2010 20:44:52

  Όμως η πτώσις [τους] είναι βέβαια. Επάνω,
  στα τείχη, άρχισεν ο θρήνος…

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 06/09/2010 20:54:15

  Βρε πως τους έχω βαρεθεί... και δεν έχουν κλείσει χρόνο... Τα βρήκανε τα λεφτά και ανέβηκε το ΧΑ;;;

  • aengus avatar
   aengus @ archaeopteryx 06/09/2010 21:07:25

   Που κακό χρόνο νάχουν, έλεγε η γιαγιά μου…

 9. stefan avatar
  stefan 06/09/2010 21:27:08

  Άμα διώξει την Κατσέλη, είναι οτι δε χρωστάει σε κανέναν....

 10. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 06/09/2010 21:53:13

  Στη ΝΕΤ μεταδόθηκε πριν από ένα λεπτό ότι ο νεοταξίτης Δρούτσας αναβαθμίζεται σε υπουργό Εξωτερικών. Αν γινει ετσι, ψάξτε για φέσια, θα γίνουμε και επισήμως αποικία της Τουρκίας.

 11. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 21:57:11

  Μην ανησυχειτε φιλοι μου, τωρα που εμεινε ελευθερος ο Μαντελης θα τον βαλει υπουργο -συντονιστη για τον τεταρτο δρομο

 12. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 06/09/2010 22:01:56

  Θα πέσει πολύ γέλιο με τις πληροφορίες που διαρρέουν. Το "αλουμινόχαρτο" Μιλένα Αποστολάκη πάει, λέει, υφυπουργός Ανάπτυξης. Αυτή δεν είναι που έσκουζε "ρίξτε τον τώρα" εναντίον του Τζέφρυ στην αλήστου μνήμης και απείρου κάλλους συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τις εκλογές του 2007;

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Αυριανιστής 06/09/2010 22:06:59

   Μήπως ὑπάρχει κανένα σχετικὸ δημοσίευμα γιὰ νὰ θυμοῦνται οἱ παλαιότεροι μαθαίνουν οἱ νεώτεροι;;;

 13. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:05:42

  Μαριλιζα Ξενογιαννακοπουλου, αφου τιναξε στον αερα το ΕΣΥ τωρα αναλαβανει λεει το ΥΠΕΞ!!! Σωσον κυριε τον λαον σου

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:08:19

   Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι!

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:08:21

   Ἔ ὄχι! -ΑΥΤΟ- ἐπαρκεῖ γιὰ ἐξέγερση! Ὄχι καὶ ΞΝΓΝΚΠΛ στὸ ΥΠΕΞ!

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:09:05

   Ό, τι νά' ναι!

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Orestios 06/09/2010 22:13:03

    είναι δυνατόν;;;

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:14:47

   Ξερετε οτι η κυρια μαζι με τουσ διοικητες καταφερε να διχασει του γιατρους και να ταουσ χωρισει σε προνομιουχους καιμη;
   Δεν σεβονται τιποτα πλεον

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:19:55

    Τα' χουμε ξαναπεί. Θυμάσαι? Οι φάκελοι με τους διοικητές των νοσοκομείων είχαν βαρεθεί τη διαδρομή Ιπποκράτους-Υπουργείο Υγείας.
    Τώρα πήρε προαγωγή.

    Υπάρχει όμως και άλλη ανάγνωση της "αναδόμησης". Μήπως δε βρήκε εθελοντές για να αναλάβουν?

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:34:56

    Θυμαμαι και οσο θυμαμαι τοσο μου ανεβαινει η πιεση.
    αντι να θεσπισει δικλειδες ασφαλείας αντι να τονωσει το κυρος του ΕΣΥ χασκογελαει στα καναλια

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:36:36

    Εθελοντες; που και γιατι;
    φροντισαν και αυτο να το μαγαρισουν ναι ετσι οπως το λεω ειναι

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:42:10

    Εθελοντές εννούσα υποψήφιους υπουργούς. Αλλά, ασχέτως αυτού, στο σχόλιό σου έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι

 14. Orestios avatar
  Orestios 06/09/2010 22:05:49

  Υπηρεσιακή κυβέρνηση

 15. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 06/09/2010 22:05:52

  Ώρα 22. Ο ανασχηματισμός έγινε-δεν έγινε. Επίσημα αναμένονται. Τα ανεπίσημα είναι ολίγον για γέλια και ολίγον για κλάματα.

  Βλέποντας στην ΤιΒι τον Γιωργάκη έχουμε την εντύπωση ότι, έχει χαμένα και τα αυγά καί τα πασχάλια.

  ΠΕΛΙΑΣ

 16. tony avatar
  tony 06/09/2010 22:07:00

  Και όμως τελικά ο Γιώργος ίσως είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας τύχει.
  Μαζί με την χώρα θα διαλύσει και το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ.
  Χώρα κράτος εκκλησία,δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.
  Θεόσταλτος.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ tony 06/09/2010 22:20:54

   ναι σιγουρα..να αντικαταστησουμε την εικονα του Παντοκρατωρα στις εκκλησιες με αυτην του Γιωργαρου.
   Ο ΓΑΠ ποδηλατης, ο ΓΑΠ κανονιερης, ο Γαπ ταξιδευτης, ο ΓΑΠ κατατροπωνων το δρακοντα της χρεωκοπιας κτλ

   • παραέλληνας avatar
    παραέλληνας @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:25:48

    Ο γαπ γενικός γραμματέας του ΟΗΕ

   • παραέλληνας avatar
    παραέλληνας @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:28:52

    ο φόρεστ γαπ, είστε τρελοί ρε.

 17. Orestios avatar
  Orestios 06/09/2010 22:12:42

  Η Ντόρα δεν θα πάρει υπουργείο?
  Τόση λάντζα έκανε.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ Orestios 06/09/2010 22:17:27

   ο καρατζαφερης το κατι τις του; που ελεγε και η γιαγια μου

 18. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 06/09/2010 22:13:29

  αν όντως μπαίνει Σκανδαλίδης, Παπουτσής, Χυτήρης, Αποστολάκη, μόνο η Βάσω Παπανδρέου και ο Πρωτόππαπας μένουν έξω για το...νέο ξεκίνημα

  ΥΓ

  ...μετά από 11 μήνες αλλάζει όχι μόνο Υπουργούς (θεμιτό δικαίωμα ενός Πρωθυπουργού) αλλά συνενώνει Υπουργεία και μετακυλούν αρμοδιότητες...νέες εξουσιοδοτικές ενημερώσεις στελεχώσεις μετακομίσεις...καλά Χριστούγεννα (...ΕΣΠΑ στα σκουπίδια πχ) αληθινός κλαυσίγελος

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ Ο Ιθαγενής 06/09/2010 22:15:57

   ξεχασες τον Λαλιωτη

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:19:02

    ...xaxaxa ελπίζω ακόμα...
    Ας είναι καλά ο ΓΑΠ ...Λοβέρδος: Υγείας, Αθλητισμού και Υγιεινής διατροφής...δεύτερη μέρα γέλιου από τον Πρωθυπουργό μας συνεχόμενη .

    ΥΓ

    Σκανδαλίδης Αποστολάκη στο Γεωργίας ...Θεούλη μου
    Χυτήρης Πολιτισμού....

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:20:50

    Θα απαγγέλει τα άπαντά του κάθε πρωίαν.

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:22:13

    φιλοι μου γελαω μονος μου αυτη την στιγμη..τι μου συμβαινει;

  • Orestios avatar
   Orestios @ Ο Ιθαγενής 06/09/2010 22:17:30

   Δηλαδή το προηγούμενο σχήμα, με τις μετακινήσεις που έκανε, ήταν αποτυχημένο. Νέες μετακινήσεις ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

  • Misha avatar
   Misha @ Ο Ιθαγενής 06/09/2010 22:18:15

   Koυτσόγιωργας και Γεννηματάς μένουν απέξω;
   Ο Λάζαρης και ο Αρσένης πού είναι;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Misha 06/09/2010 22:28:38

    Πάντως για τον Τσοβόλα άκουσα ότι έχει προβάλει βέτο το ΔΝΤ.

 19. pikras57 avatar
  pikras57 06/09/2010 22:16:30

  .... τι δυστοκία θεέ μου!

 20. pikras57 avatar
  pikras57 06/09/2010 22:17:25

  ....έχουν μπερδέψει τα.... τους

 21. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 06/09/2010 22:17:37

  Ο Παπουτσής στο υπουργείο προστασίας του λαθρομετανάστη....Καλά κρασιά τον αύγουστο που ναι παχιές οι μύγες,τετέλεσται

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ Μαύρος Ιάκωβος 06/09/2010 22:24:19

   Το ΣΑΜΙΝΑ το θυμαται;

   • Ιωαννης Ένατος avatar
    Ιωαννης Ένατος @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:34:18

    Πως δεν το θυμάται; Έγινε υποψήφιος Δήμαρχος αμέσως μετά το Σάμινα!!!

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:40:51

    Τοσο θρασος ειχε και εχει ακομα. Παιζει θεατρο του χειριστου ειδους και τα καναλια το προβαλουν στην πρωτη ζωνη!!! αυτος δεν ειναι που φωναζε δηθεν για τους μισθους;
    Και στην Κολαση ο διαβολος δεν θα τους δεχτει... δεν θα βρισκει μαρτυριο για τα εγκληματα τους

   • vardarskian avatar
    vardarskian @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:52:13

    έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία από το Σάμινα, θα μπορεί πλέον να κουβαλά με ασφάλεια τους λαθρομετανάστες στο Ελλαδιστάν...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Μαύρος Ιάκωβος 06/09/2010 22:31:00

   Ας περιμένουμε, μην τυχόν και τον φάει στη στροφή η Άφρα Αλ Σαλέχ και υπουργοποιηθεί αυτή αντ' αυτού!

 22. Orestios avatar
  Orestios 06/09/2010 22:19:43

  Πολύ φασαρία κάνουν τα κανάλια και αυτό σηματοδοτεί ότι θα είναι μια μεγάλη πατάτα ο ανασχηματισμός. Σαν την διαφήμιση των μπλοκμπάστερς που είναι πατάτα.

 23. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 06/09/2010 22:21:04

  ...μια αλλαγή περιμένω ακόμα...Σημίτη για πρωθυπουργό

  χαχαχα...ξέχασε και Καρατζαφέρη στο Αμυνας, Κουβέλη Δικαιοσύνης και Ντόρα Εξωτερικών

 24. Akyros avatar
  Akyros 06/09/2010 22:23:58

  Οποιος νυχτα περπατει λασπες και θκατα πατει η της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελαει! Μεχρι δακρυων!
  Εαν δε δουμε και τον χυτηρη παλε, θα πεσει κατω και θα χτυπιεται απο τα γελια!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Akyros 07/09/2010 09:46:03

   Σε πρόλαβαν άλλοι: περίπου την ώρα που έγραφες αυτό το σχόλιο, έσκασαν στην πλατεία Εξαρχείων από το πουθενά μερικές διμοιρίες ΜΑΤ... ο κόσμος στα καφενεία, που παρακολουθούσε το σήριαλ του πολυαναμενόμενου σχηματισμού, άρχισε να ψάχνεται, καθώς ίχνος ταραχής δεν φαινόταν πουθενά, και μετά βάλαν όλοι τα γέλια!!!

 25. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:30:59

  Με τον νεο ανασχηματισμο θα πρσινισει και η Ηλεια....Πιστευω να γνωριζετε οτι εχει δεσμευσει 164 δις € και δεν τα δινει για να αποκατασταθουν εως ενα σημειο ο ζημιες του 2007
  και κατι αλλο., αποψε πεθαινει οριστικα και το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ναι οπωσ το ακουτε.
  Οχι οτι επι ΝΔ δεν γινοταν τιποτα, αλλα τωρα η δουλεια γινεται επιστημονικα

 26. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 06/09/2010 22:31:03

  Μήπως θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο και ο Τζουμάκας?

 27. ευτυχια avatar
  ευτυχια 06/09/2010 22:34:56

  "we are just two lost souls swimming in a fish bowl.Year after year."Pink Floyd-Wish you were here.
  Αυτόν τον στίχο θυμήθηκα΄όταν διάβασα την τρομερή ΕΙΔΗΣΗ του ανασχηματισμού.
  Μα τι ανασχηματίζουν? Τον θίασο του ΔΝΤ? Ούτως ή άλλως παραμένουν υπάλληλοι του Στρος-Καν.Για Καρατζαφέρη, δεν άκουσα τίποτα.Τόση αχαριστία?

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ευτυχια 06/09/2010 22:43:05

   θα το βαλει αντιπεριφεριαρχη ο Μεγας Χειρουργος Οσιομαρτης Τατουλης

 28. sauraki avatar
  sauraki 06/09/2010 22:35:52

  και όσο σκέφτομαι ότι δε θα δω 50-50 για να διαφημήσουν το νεο προιον ΓΑΠ τα αντικειμενικά παιδιά του Μεγα τρελένομαι...

 29. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 06/09/2010 22:39:33

  Υπουργειο συντονισμου με υπουργο τον Βαλβερδε;

 30. eiraman avatar
  eiraman 06/09/2010 22:41:29

  Τρίχες και δει κατσαρές...!!!

  • petros avatar
   petros @ eiraman 06/09/2010 23:43:29

   δη!

 31. ευτυχια avatar
  ευτυχια 06/09/2010 22:43:55

  Ρηγα@
  Μην συγχίζεσαι τόσο, παιδί μου.

  Τον Βούγια τι τον κάνανε? Θα μας τον στείλουνε πίσω? Θ αναστενάξουν οι καφετέριες της Π.Π.Γερμανού πάλι.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ευτυχια 06/09/2010 22:52:06

   Ευτυχια μου, ο παρασιτισμος εχει φθασει σε επιπεδα εξωφρενικα. Διαιρει και βασιλευε ειναι το μονο που ξερουν να κανουν..και φθηνους πολυ φθηνους εκβιασμους. Προτιμω να ειμαι χωρις κανενα αξιωμα (πολιτικο, κομματικο...)παρα να προσπαθω να βγαλω το ματι του αλλου, για να το πω ετσι απλα.

 32. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 06/09/2010 22:46:12

  Υπουργός offshore εταιριών κ εξοπλιστικών προγραμμάτων:'Ακης Τσοχατζόπουλος

  • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
   ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ @ Μαύρος Ιάκωβος 06/09/2010 23:01:48

   Πραγματικα μια ομαδα υπουργων θα μπορουσε να ειναι η εξης:
   Υπουργος υπερακτιων εταιρειων και εξοπλιστικων προγραματων-Α.Τσοχατζοπουλος.
   Υπουργος εθνικης οικονομιας-Παπουτσης Χρηστος(Σαμινα)
   Υπουργος ταχυμεταρων-Τσουκατος θεοδωρος
   Υπουργος υγειινης διατροφης τομεας λαδιου-Τασος Μαντελης.

 33. BlueSky avatar
  BlueSky 06/09/2010 22:46:26

  Πρασινογυαλούροι νεοτσολάκογλου του πασόκ, φτάνει η ώρα σας και θα λάβετε τη μούντζα από τον ελληνικό λαό.

 34. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:55:46

  τι ακουω στν ΝΕΤ!!!! Ο Ξυνιδης υπουργος Βορειου Ελλαδας και Αναπτυξης!!!!

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 22:56:38

   Δηλαδη η Ν. Ελλαδα θα εχει αλλον;

   • Ιωαννης Ένατος avatar
    Ιωαννης Ένατος @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:03:37

    Αφού είναι άλλο κράτος. Κοιμόμαστε Ρήγα μου και δεν με τρομάζει που κοιμόμαστε. Που δεν ξυπνάμε φοβάμαι, να τους πάρουμε με τις πέτρες!!

   • ευτυχια avatar
    ευτυχια @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:07:42

    Οσο κοιμάσαι, δεν πεινάς!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 07/09/2010 09:51:58

   η κρατική ΝΕΤ έγινε ρεντίκολο χθες, κοιλοπονώντας επί ώρες με διαλείμματα ... κουλτούρας προκειμένου να ... ενημερώσει πρώτη για έναν επικείμενο (από πολλές μέρες) ανασχηματισμό, που δεν έλεγε να σκάσει μύτη... και δος του σχόλια επί σχολίων, άνευ ουσίας...

 35. ευτυχια avatar
  ευτυχια 06/09/2010 23:01:50

  Εκείνη η Τζάκρη ζεί? Την έκανε τίποτα ή τζάμπα τα louboutin των 1500 ευρω?

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ευτυχια 06/09/2010 23:11:47

   εχει μπερδεψει την γλωσσα της αστην τωρα την καημενουλα

 36. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 06/09/2010 23:05:52

  ΥΠΕΞ Μαριλίζα; για όνομα.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ Σολιαληστής 06/09/2010 23:10:02

   Πιο πανω εγραψα οτι αποψε πεθαινει το ρουσφετι, αλλα κανεις δεν τσιμπισε...και ετσι να ο Ροβλιας παλι στην κυβερνηση!! Ας προσεχατε!!!

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ Σολιαληστής 06/09/2010 23:13:47

   Αποψε οι Τουρκοι εχασαν τον υπνο τους!!!!

   • Ιωαννης Ένατος avatar
    Ιωαννης Ένατος @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:20:45

    Όχι απλώς οι Τούρκοι. Ο Πέρσες, οι Φοίνικες, οι Ασσύριοι! Νομίζω πως όλοι οι προαιώνιοι εχθροί μας χάνουν τον ύπνο μας!!

   • ευτυχια avatar
    ευτυχια @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:21:23

    Εμαθα οτι και οι UCKαδες κάνουνε συνεχείς συσκέψεις!
    :)

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:24:56

    Και μην ξεχνατε οτι σαν σημερα το 1955 εγιναν τα Σεπτεμβριανα στην Πολη...παιχνιδια που παιζει η ζωη και η Ιστορια.

  • Σολιαληστής avatar
   Σολιαληστής @ Σολιαληστής 06/09/2010 23:17:33

   ναι κάψανε και το κεμπάμπ και τον ναργιλέ

 37. BlueSky avatar
  BlueSky 06/09/2010 23:07:29

  Το υπουργείο τύπου της κυβερνήσεως μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, αποφασίστηκε να μετακομίσει στο πασοκοκάναλο μέγκα, έτσι για να μη κουράζονται. Νέα υπουργός τύπου, η κατά τα άλλα αντιπαθής κα Όλγα Τρέχη με Υφυπουργούς τον Γ.Ντερμπεντέρη και τον Μ.Καρφή.
  Αθάνατο πασόκ ζεις και φασιστεύεις.........
  Κατά τα άλλα, δήλωσε ο Φόρεστ γκάπα γκούπα μπροστά στους πραιτωριανούς, στους γραικύλους, στους κρατικοδίαιτους διορισμένους υπαλληλίσκους του, μέσα σε ένα άδειο στάδιο, ''η σοφία του λαού οδηγεί την πολιτική μας''. Ελληνικέ λαέ, μόλις ο πρωθυπουργός σου σε αποκάλεσε ηλίθιο, άραγε το αξίζεις;

  • ευτυχια avatar
   ευτυχια @ BlueSky 06/09/2010 23:09:34

   Εσύ τί λές, αφού τον έχει Πρωθυπουργό?Κοντά στο νού, κι η γνώση.

 38. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 06/09/2010 23:19:18

  τι έγινε ο ΠΡΟΠΟ αερίστηκε μέντα; με ελαφρά μετά το φάκελο;

 39. ApoTel avatar
  ApoTel 06/09/2010 23:29:07

  Καλά μόνοκαμιά 55αριά στο υπουργικό, Αφού έχει και άλλους 100 να βάλει! Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που σε ανασχηματισμό δεν φεύγει κανένας. Και μας ταχαν πρήξει πέρισυ με το μικρό και ευέλικτο υπουργικό. Αλήθεια σε εποχές ΔΝΤ έχουμε την πολυτέλεια να πληρώνουμε τόσο μεγάλο υπουργικό; Εκεί λεφτά υπάρχουν φαίνεται.

 40. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:37:27

  Την Μιλενα!!! γιατι τη εβαλε παλι στη κυβερνηση; Της τελειωσε η διατροφή;

  • ευτυχια avatar
   ευτυχια @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:47:22

   Οχι, αυτού του τελείωσαν τα λεμόνια!

 41. Τζώννη Μπη Γκουντ avatar
  Τζώννη Μπη Γκουντ 06/09/2010 23:37:39

  Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ο Ερντογκάν;;

 42. deldio avatar
  deldio 06/09/2010 23:38:35

  Μας τα έχουν πρήξει με το εάν αναβαθμίζεται ο Ραγκούσης ή ο Παμπούκης, εάν είναι καλύτερος ο Χρυσοχοϊδης στο Ανάπτυξης, ποιοί "παίζουν" για δήμαρχοι ή περιφερειάρχες, γιατί "σκοτώνονται" οι φατρίες και η καμαρίλα μεταξύ τους. Για την "ταμπακέρα" βεβαίως κουβέντα και σε αυτό συμφωνούν άπαντες: Γιατί είναι όλοι τους υπέρ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, γιατί είναι όλοι τους υπέρ του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, γιατί ΚΑΝΕΙΣ τους δεν είναι ανεξάρτητος ή υπερκομματικός όπως θέλουν να παραστήσουν (ούστ ρε). Δίκιο έχει ο Ρήγας Φεραίος πιο πάνω που το υπενθυμίζει: Ωστόσο δεν έκανε ιστορική αναφορά στα Σεπτεμβριανά του 1955 ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΡΤ, ώστε να μην πάει στράφι η προετοιμαζόμενη διανομή του Αιγαίου προς συνεκμετάλλευση με την ομπρέλλα των "συμμάχων" αλλά και για να μην χαλάσει το νέο σχέδιο Α(υ)νάν που ετοιμάζει ο αναβαθμιστείς Δρούτσας.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ deldio 06/09/2010 23:43:43

   Εαν διαβασετε τι εγινε μεσα σε πεντε ωρες στις 6-9-1955 και δειτε και τις φωτογραφιες θα καταλαβετε γιατι δεν λενε τιποτα.

 43. victoria avatar
  victoria 06/09/2010 23:39:02

  Όχι τίποτα άλλο, ποιος αντέχει να βλέπει τις χαρούμενες φάτσες τους ξανά σε ορκωμοσία?
  Ας γίνει κάτι με τις εκλογές του Νοεμβρίου γιατί δεν πάει άλλο.

 44. ευτυχια avatar
  ευτυχια 06/09/2010 23:43:40

  Ξαναρωτάω: ο Καρατζαφέρης τίποτα? Ουτε ένα υφυπουργείο "αθλησης, υγείας κλπ"?
  Τόσες "εξυπηρετήσεις" κι αυτός τόση αχαριστία στον φίλο?Ο άνθρωπος είπε σήμερα οτι "θα εξασφάλιζε τα παιδάκια του για τρείς γενιές, αν είχε πάρει τα λεφτά που του πρόσφεραν οι διεθνείς κερδοσκόποι για να ψηφίσει ΟΧΙ στο Μνημόνιο" κι αυτός στάθηκε βράχος στο πλευρό του ΓΑΠ και το ψήφισε. Κι έτσι τον πληρώνει? Θα κλαψω, πιά!

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ευτυχια 06/09/2010 23:45:26

   Ανεφερα πιο πανω κατα αποκλειτικοτητα οτι θα τον βαλει αντιπεριφεριαρχη ο Μεγας Χειρουργος Οσιομαρτης Τατουλης

   • ευτυχια avatar
    ευτυχια @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 06/09/2010 23:49:07

    Σίγουρη θέση!Με προοπτικές!

 45. gloup avatar
  gloup 07/09/2010 00:33:15

  Πιστός στα καραγκιοζιλίκια του ο GAPας. Όντας γελοίος ο ίδιος γελοιοποιεί ακόμα και την ανακοίνωση νέου κυβερνητικού σχήματος. Γκραν γκινιόλ στις τηλεοράσεις, απανωτά τα έκτακτα δελτία.

  Κοιμήσου ήσυχα λαέ, αν χτυπήσει για ανάγκη το τηλέφωνο τη νύχτα, ο πρωθυπουργός είναι πάντα έτοιμος να κάνει γυμναστική.

 46. Σπύρος avatar
  Σπύρος 07/09/2010 01:32:48

  Λοβέρδος στό Υπουργείο Υγείας-Διατροφής καί Αθλησης..Λοβέρδος.

  Κόψτε τά δυό πρώτα συνθετικά και αρχίστε τήν τρεχάλα....

  Δρούτσας στό ΥΠ.ΕΞ..
  ΥΠ.ΕΞ τίνος?

 47. Σπύρος avatar
  Σπύρος 07/09/2010 01:34:02

  Καλά ρέ αυτοί έκαναν γύρω-γύρω όλοι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.