15/07/2009 17:46
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποστάσεις Μαρκογιαννάκη απο τις αλλαγές στην ΕΥΠ

Αποστάσεις από την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΥΠ κράτησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τους λόγους αντικατάστασης του πρέσβη Ιωάννη Κοραντή, καθώς –όπως είπε- πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ είναι ο κ. Παυλόπουλος.

«Δεν γνωρίζω τους λόγους. Ξέρω όμως ότι εγώ με τον κ. Κοραντή είχα μια πολύ καλή συνεργασία στην τελευταία υπόθεση από κει και πέρα δεν γνωρίζω κάτι. Προφανώς εκείνοι οι λόγοι οι οποίοι εκτίθενται στη δήλωση του κ. Παυλόπουλου είναι και εκείνοι οι οποίοι ισχύουν» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν στην αντικατάσταση Κοραντή έπαιξαν ρόλο οι παρακολουθήσεις που έγιναν μέσω της ΕΥΠ, ο κ. Μαρκογιαννάκης εκτίμησε ότι δεν έπαιξε ρόλο το θέμα.

Στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών τόσο ο πρέσβης Ιωάννης Κοραντής όσο και ο νέος διοικητής κ. Παπαγγελόπουλος. Υπέρ του αιτήματος τάχθηκαν όλα τα κόμματα και η ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.