23/04/2008 11:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απορρίπτει το «Νέα Μακεδονία» το ΠΑΣΟΚ

Δεν αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό το «Νέα» δίπλα από το «Μακεδονία» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καλώντας την κυβέρνηση «να σταματήσουν και τα παιχνίδια με τον γεωγραφικό προσδιορισμό». Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τη ΝΔ «να σταματήσει το δημόσιο παζάρι σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ».Την ίδια ώρα, ο ΛΑΟΣ αναφέρεται σε συνέντευξη της υπουργού Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη στη ΝΕΤ, επισημαίνοντας πως όταν λέει πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα που είναι στο τραπέζι, «εκτός της σύγχυσης ανάμεσα σε χρόνο και χώρο, (αφού θεωρεί το «Νέα» γεωγραφικό προσδιορισμό - τρίζουν τα κόκαλα του Αϊνστάιν) η κ. Μπακογιάννη προσπαθεί να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει σύγχυση και εντύπωση σκληρής διπλωματικής μάχης με βάση τα πολλά ονόματα». 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 23/04/2008 11:49:52

  Tο καλύτερο που μπορεί σήμερα να μας γλιτώσει απο τους χειρισμούς του απερχομένου Πλανητάρχη και της υποτακτικιάς του εν Ελλάδι που είναι έτοιμη να μας πεί ότι, η Μακεδονία δέν είναι Μακεδονία, είναι, να μελετηθεί και να εφαρμοσθεί η συνέχεια της αναμονής της λύσεως, που μπορεί να εξασφαλισθεί με τις εκλογές στην χώρα μας, που θα προκηρυχθούν την επομένη των εκλογών στα Σκόπια, δηλαδή μέσα στον Ιούλιο και μετά απο τα μπάνια του λαού, ώστε όταν θα έχουμε αποτελέσματα, θα μας έχουν αποχαιρετίσει και οι σημερινοί ένοικοι του Λ.Οίκου.

  Το εργαλείο της ανανέωσης της εμπιστοσύνης του λαού άρχισε πλέον να μορφοποιείται και μοιάζει πλέον αρκετά στον Μανώλη και στον Τατούλη.

  Μπορεί όμως ακόμα περισσότερο να βολεύει και ένα δημοψήφισμα. Ποιός το φοβάται; Και γιατί;

  ΠΕΛΙΑΣ

 2. Nick avatar
  Nick 23/04/2008 13:43:41

  Το τελευταίο δημοψήφισμα έγινε μετά τη χούντα. 8 Δεκεμβρίου 1974 και αφορούσε στην αλλαγή του πολιτεύματος.

 3. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 23/04/2008 17:40:24

  Anonymous 2:35,

  τα είπες όλα, αδερφέ, σε τέσσερις σειρές και τέσσερις λέξεις!!!

 4. bill avatar
  bill 23/04/2008 18:13:30

  να δούμε κάτι Μακεδονομάχοι της ΝΔ πώς θα κάνουν γαργάρα το Νέα Μακεδονία....λαός λωτοφάγων.

 5. βλάξ avatar
  βλάξ 23/04/2008 18:24:37

  Το ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει τεράστια πλεονεκτήματα έναντι του σκέτου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κυριώτερο ότι δεν κόβεται στην μέση. Ομως πρέπει κάποια Κυβέρνηση, κάποτε να το υπογράψει.

  Αν την επόμενη ώρα όλοι θα αρχίσουν να λένε και να κλαίνε για το τί πάθαμε, οι ίδιοι από μέσα τους θα λένε επιτέλους τελειώσαμε.

  Οι πολιτικοί όροι του 2008 δεν έχουνε καμμία σχέση με τους όρους του 1991, ούτε και με τους όρους του 1946 που πρωτοφάγαμε το ROM του FYROM.

  Και μιά και μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ εφόσον "κάλεσε την κυβέρνηση να ...." σημαίνει ότι και αυτό το θέμα έκλεισε, άρα μπορούμε να "διαφωνήσουμε". Καλά κάνει που βλέπει την κυβέρνηση να κλείνει τα θέματα ένα ένα, και σημειώνει τους πολιτικούς του αστερίσκους στα περιθώρια (οποία κούρασις). Ούτως ή άλλως αυτή την φορά θα κυβερνήσει 40 χρόνια (με την ευγενική χορηγία της ΝΔ), ας είναι και ξεκούραστα.

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 23/04/2008 20:39:09

  αριστεροί νεοταξίτες;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.