#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/06/2012 14:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκατάσταση της σχέσης Κοινωνίας – ΠολιτικήςΓνωρίζω ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και τα κόμματα. Δικαίως θα έλεγα εάν έκρινα εκ του αποτελέσματος. Αυτοί που μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια, μας δημιούργησαν μία εικονική πραγματικότητα με παροχές, πρόωρες συντάξεις, επιδοτήσεις … ΟΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνία έχτιζε σπίτια, δωμάτια για ενοικίαση, μικροεπιχειρήσεις με σκοπό να έχουν πελάτη το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα (τοπική αυτοδιοίκηση, οργανισμούς κλπ).

Ελάχιστες παραγωγικές επενδύσεις έγιναν και λίγες από αυτές άντεξαν τον πόλεμο των συνδικαλιστών και της γραφειοκρατίας.

Όλοι ήμασταν μέρος του παιχνιδιού αυτού, σε διάφορους ρόλους … όλοι βλέπαμε και ακούγαμε για μίζες, διορισμούς, λαμόγια και πρασινοφρουρούς. Αλλά πάντα υπήρχε το χάπι για τον λαό, διορισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, χρηματιστήριο, ολυμπιακοί αγώνες, euro. Όσο δεν υπήρχε αντίδραση τόσο μεγαλύτερος γινόταν ο εκτροχιασμός του πολιτικού συστήματος, ώστε ο κάθε Άκης να θεωρεί δικαίωμα του να παίρνει προμήθειες για κάθε αγορά του Δημοσίου.

Ο λαός όμως που εν μέρει έκανε τα στραβά μάτια, δεν περίμενε ποτέ ότι θα πεινάσει, δεν περίμενε ποτέ ότι οι σοσιαλιστές ηγέτες του θα ήταν τα μεγαλύτερα αρπακτικά της ιστορίας, δεν περίμενε να τον θεωρούν δεδομένο …. Και επαναστάτησε !!!

Μέσα από την σκόνη του χαμού εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς, έμπειρος πολιτικός, που γύρισε από την πολιτική έρημο και έχει σκοπό να αλλάξει την χώρα, το πολιτικό σύστημα, το κόμμα του, τον τρόπο διακυβέρνησης.

Έχει εμπόδια τεράστια να αντιμετωπίσει τόσο μέσα στην παράταξη του όσο και την χειρότερη οικονομική κρίση. Ξέρει ότι είμαστε εύκολη λεία για τους εχθρούς μας σε αυτή τη φάση, ξέρει ότι όσο περνάει ο χρόνος και αιμορραγούμε οικονομικά τόσο λιγότερη δύναμη θα έχουμε για διαπραγμάτευση με την διεθνή κοινότητα και ότι καταστρέφεται ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας.

Οι πολιτικοί αντίπαλοι – καιροσκόποι οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται την ανέχεια και την αγανάκτηση του κόσμου και τάζουν λαγούς με πετραχήλια ακόμα μία φορά…

Έξοδο από το ευρώ, από το μνημόνιο από την Ευρώπη από το ΝΑΤΟ … αλλά όλα αυτά απλώς θα επιδεινώσουν την κατάσταση…

ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!! Την προσπάθεια για ανάπτυξη και αυτή μπορεί να πετύχει μόνο εάν γίνει ΕΘΝΙΚΗ !!!

Εμπιστευτείτε τον είναι ο μόνος σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός σήμερα, είναι έμπειρος και πραγματικά θα αλλάξει τα πάντα εάν του δοθεί η ευκαιρία !!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.

Δ. Κεκερής

ΥΓ : Οι άλλες επιλογές είναι :

Η απειρία του Τσίπρα είναι σαν να δίνουμε όπλο σε ένα παιδί !

Ο αυθορμητισμός του Καμμένου και η παρόρμηση του θα διαλύσει τα πάντα και μετά θα κλαίει για την καταστροφή που έγινε.

Η Χρυσή Αυγή θα οδηγήσει την χώρα στην εποχή του MAD MAX

Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το χάος

Και οι υπόλοιποι είναι απλώς κομπάρσοι που αναζητούν πρωταγωνιστικό ρόλο !!!


ΣΧΟΛΙΑ

 1. Jim Bim avatar
  Jim Bim 15/06/2012 14:39:19

  Πρέπει να δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία στο πολιτικό σύστημα να διορθώσει την κατάσταση και ο Σαμαράς είναι ο πιο αναρχικός πολιτικός του συστήματος !

  Ο Τσίπρας είναι απλώς βιτρίνα του αριστερής - μίζερης μεταπολίτευσης !

  • Ανδρέας avatar
   Ανδρέας @ Jim Bim 15/06/2012 14:56:02

   Σαν τον γιωργάκη ένα πράγμα;Που δήλωνε αντιεξουσιαστής στην εξουσία :D

 2. ktisias avatar
  ktisias 15/06/2012 14:49:05

  ..............Η απειρία του Τσίπρα είναι σαν να δίνουμε όπλο σε ένα παιδί !..........Ενώ αυτός που υπογράφει το Μνημόνιο και που στην θέση των αριθμών είχε παρενθέσεις ειναι έμπειρος πολιτικός ε?.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ ktisias 15/06/2012 15:26:55

   ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ πια αυτή τη καραμέλα με την υπογραφή του μνημονίου. Αναμασάτε διαρκώς το ίδιο και το ίδιο. Είναι δανειακή σύμβαση ΔΕΝ είναι μνημόνιο. Μνημόνιο ήταν το πρώτο! Με την υπογραφή δεσμεύτηκε για το αποτέλεσμα του προγράμματος που είναι η εξυγίανση του τόπου ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ όμως το δικαίωμα για ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ με άλλες ΒΙΟΣΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΤΙ!!!!!;;;;;;; ΔΕΝ! καταλαβαίνετε πια! ΤΙ;;;;; Αρνείστε ότι η χώρα πρέπει να εξυγιανθεί; Το εθνικό σχέδιο ανόρθωσης που λέει ο Τσίπρας δεν θα είναι μνημόνιο μόνο και μόνο επειδή το ονόμασε εθνικό σχέδιο; αυτό δεν θα χρειάζεται την έγκριση αυτού που σε χρηματοδοτεί; εν λευκώ θα σου σπρώχνει τα λεφτά του επειδή είσαι μάγκας και έλληνας; Τους συριζαίους που τα κάνουν γαργάρα τελευταίες μέρες τα περί καταγγελίας τα 'χεις ακούσει; Θα βγαίνεις να κατακεραυνώνεις τότε με τόση πρεμούρα τον Τσίπρα που δεν θα έχει ακυρώσει το μνημόνιο ενώ θα το έχει απλώς αντικαταστήσει με κάτι άλλο ΑΝ το έχουν εγκρίνει οι ξένοι (και λέω ΑΝ γιατί θέλει και διαπραγμάτευση βλέπεις από μηδενική βάση); Στηρίξτε κι ένα επιχείρημα πια, ανέξοδη κριτική ισοδύναμη της πολιτικής σας ανεπάρκειας κάνετε μόνιμα. Και θέλετε να κυβερνήσετε και τον τόπο με τσιτάτα του τύπου "η εθνική ανάταση που θα δει η χώρα θα είναι ίδια με αυτή της εθνικής αντίστασης"!!!!

 3. Jim Bim avatar
  Jim Bim 15/06/2012 15:06:51

  Ενώ αυτός που διαλέγει την αυτοκτονία από την μάχη είναι ήρωας ....ε ?

 4. Simon Bolivar avatar
  Simon Bolivar 15/06/2012 16:15:36

  Για τις 3.000 αυτοκτονίες του μνημονίου μάλλον θα αναφέρεσαι.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ Simon Bolivar 15/06/2012 16:50:51

   τις οποίες οι όμοιοι σου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά. Τέτοιο είναι το ποιόν σας.

   • Simon Bolivar avatar
    Simon Bolivar @ GreekInLux 15/06/2012 18:06:42

    Σε σύγκριση με την αδιαφορία των ομοίων σου μιλάς μάλλον όπως ο Jim Bim

    • GreekInLux avatar
     GreekInLux @ Simon Bolivar 15/06/2012 19:02:19

     αδιαφορία; ενώ εσείς το ενδιαφέρον σας για πες μου εσύ, με το επαναστατικό nick, πως το εννοείτε; δεν την πήρατε την ευαισθησία και την απόγνωση εργολαβία κύριε.

 5. Jim Bim avatar
  Jim Bim 15/06/2012 17:43:02

  Με τα μυαλά αυτά, στην εποχή MAD MAX θα πάμε σίγουρα ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.