Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της κλοπής της ... «Νέας Ελλάδας»
11/05/2014 16:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της κλοπής της ... «Νέας Ελλάδας»

O Τζιώτης του Τσίπρα, το φαγοπότι στον ΟΠΑΠ επί ΠΑΣΟΚ και οι «κολλητοί» επιχειρηματίες

Το παρασκήνιο γύρω από την κλοπή της «Νέας Ελλάδας» από τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτει το antinews. Δεν ήταν έμπνευση της στιγμής, ούτε θέλουν με τον τρόπο αυτό να πικάρουν τον Αντώνη Σαμαρά που προωθεί οικονομικές και θεσμικές αλλαγές βάζοντας τις βάσεις για τη νέα Ελλάδα. Ο λόγος που ο Τσίπρας αποφάσισε να παίξει το χαρτί του… Νέου Έλληνα ονομάζεται… Δημήτρης Τζιώτης. Πρόκειται για τον επικοινωνιολόγο που κάποτε ήταν στην αυλή του Γ. Παπανδρέου, είχε βάλει για υποψήφιος δήμαρχος στην Βουλιαγμένη και είχε συγκεντρώσει 30.000 υπογραφές για να θέσει υποψηφιότητα και για το ΠΑΣΟΚ αλλά αποσύρθηκε. Ο Δ. Τζιώτης λοιπόν ο οποίος έχει γίνει ο «στρατηγός» του Τσίπρα στην εκλογική μάχη είναι ο εμπνευστής των συνθημάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός ευθύνεται για το σλόγκαν «Ψηφίζουμε για τη ζωή μας - Πρώτη φορά Αριστερά στην Ελλάδα».

Αυτός όμως ευθύνεται και για τη Νέα Ελλάδα. Ο λόγος είναι ένα… βιβλίο που έγραψε το 2008 με τίτλο «Ταξίδι στη νέα Ελλάδα» στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων:

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της κλοπής της ... «Νέας Ελλάδας» 34822 photo

«Ο κόσμος αλλάζει, κάθε μέρα, πιο γρήγορα από ποτέ. Η βιομηχανική εποχή τελείωσε. Ό,τι ήταν μοντέρνο είναι ήδη παλιό. Ζούμε την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο στην ανθρώπινη ιστορία. Αλλάζουν οι δομές παραγωγής, η οικονομία, ο ρόλος του κράτους, η κοινωνική διαστρωμάτωση. Αλλάζουν οι ιδεολογίες, ο παγκόσμιος χάρτης, η έννοια της ηθικής, η μορφή της εργασίας, οι αλήθειες της επιστήμης, ο τρόπος ζωής μας. Οι νέοι βαρέθηκαν την πολιτική. Η κοινωνία άλλαξε και η πολιτική έμεινε πίσω. Άλλαξαν οι ανάγκες, οι αξίες και οι προοπτικές μας.

Η νέα γενιά αλλάζει ήδη στην Ελλάδα. Είναι τα παιδιά του 2004, οι πρωταθλητές Ευρώπης στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Η αλλαγή γεννιέται στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους αγώνες για το περιβάλλον, στη δουλειά, στην αποχή, στην αντίδραση, στις σχέσεις μας, στα όνειρά μας.

Το ταξίδι ξεκίνησε».

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για… βαθυστόχαστο βιβλίο το οποίο επιχειρεί να περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Τσίπρας λέει ότι αυτός θα χτίσει τη Νέα Ελλάδα κι όχι ο Σαμαράς. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ταξίδι του κ. Τζιώτη στη Νέα Ελλάδα.

Αλλά ποιος είναι ο επικοινωνιολόγος που θα γίνει και ο υπεύθυνος για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ;

Πρόκειται για αστό, γόνο πλούσιας οικογένειας με μεγάλη ακίνητη περιουσία. Ο πατέρας του ήταν επί χρόνια στο ΔΣ του Παναθηναϊκού. Καλή ζωή, με αρκετά χρήματα, γνωστός πλέι μπόι των νοτίων προαστίων αποφοίτησε από τη Σχολή Φλέτσερ (The Fletcher School of Law and Diplomacy) του Πανεπιστημίου Ταφτς, στη Βοστόνη. Φυσικά σπουδές στο Κολέγιο Αθηνών, στο Αμερικανικό Κολέγιο και στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μόλις στα 26 του αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004». Πώς την ανέλαβε ρωτήστε τους αρμόδιους.

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της κλοπής της ... «Νέας Ελλάδας» 34821 photo

Εργάστηκε και σε εταιρείες όπως Παπαστράτος, Ιντρακόμ και InfΟTE, καθώς και με τα υπουργεία Παιδείας, Τουρισμού και Εξωτερικών. Είναι υπεύθυνος για το σλόγκαν «Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα» ενώ το 2006 μπήκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ. Το 2006 διεκδίκησε το δήμο της Βουλιαγμένης με αντίπαλο τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα, όμως, δεν τα κατάφερε παρ’ ότι το χρήμα έρεε άφθονο. Έγινε, όμως, γνωστός, ίδρυσε την Clever Bank, την «πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επικεντρώθηκε στη διαχείριση έργων στρατηγικής», όπως έλεγε, έγραψε δύο βιβλία: «Πράσινη Αλλαγή» και «Ταξίδι στη Νέα Ελλάδα» και γενικά μπήκε στον κόσμο της πολιτικής και της επικοινωνίας ή και στα δύο μαζί.

Τον τελευταίο καιρό επελέγη από τον ΣΥΡΙΖΑ η Clever Bank για την προεκλογική καμπάνια των ευρωεκλογών, ο Τζιώτης έγινε κολλητός του Τσίπρα και του Νίκου Παππά, όπως και του επικοινωνιολόγου Αλέξανδρου Μπίστη που βρίσκεται στην Κουμουνδούρου.

Υπάρχουν και διάφορες φήμες που λένε γι’ αυτόν. Όπως π.χ. ότι κάποτε έκανε αρκετά τραπεζώματα σε διάφορους στο «Αλάτσι» το μαγαζί του Σταύρου Θεοδωράκη. Εκεί λένε οι κακές γλώσσες γύρω στο 2009, παρουσίασε και μια «πράσινη» πρόταση διακυβέρνησης και παρευρισκόμενοι ήταν ο Νίκος Παπανδρέου, ο Βούγιας, ο Ρουμπάτης και άλλοι. Όπως θα θυμάστε τότε άνθισαν και τα πράσινα μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ που διοργάνωναν συνέδρια για την πράσινη ανάπτυξη με χορηγούς από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κι όχι μόνο. Τότε ο Γ. Παπανδρέου άρχισε να μας πρήζει τ’ αυτιά για την πράσινη ανάπτυξη και μας φόρτωσε την Τίνα Μπιρμπίλη.

Θέλετε κι άλλες ιστορίες για τον Τζιώτη; Στους Ολυμπιακούς του 2004 που ήταν από τα βασικά στελέχη, το χρήμα ήταν πολύ, αλλά μόλις τέλειωσε το πάρτι μαζί με το άλλο στέλεχος και δεξί χέρι της Γιάννας Αγγελοπούλου, τον Μιχάλη Ζαχαράτο αποφάσισαν να περνούν τις ώρες τους φτιάχνοντας την Clever Βank. Μέσω της εταιρείας αυτής μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, πήρε την επικοινωνία του κόμματος, μπήκε στη Βουλιαγμένη για να γίνει γνωστός, έβαλε υποψηφιότητα για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ και αποσύρθηκε, μια διαδικασία που πολλοί είπαν ότι ήταν στημένη για να γελοιοποιηθεί η κατάσταση και να πάει η μονομαχία Παπανδρέου – Βενιζέλου σε μια στημένη υπόθεση υπέρ του πρώτου. Στη συνέχεια ο Τζιώτης έκανε τα «μαγικά» του στην αυλή του κ. Παπανδρέου, οργάνωσε τα green tank με ό,τι έγινε στη συνέχεια.

Όμως, υπάρχει κι άλλη ιστορία. Η εταιρεία του κ. Τζιώτη χειρίζονταν πολύ μεγάλους λογαριασμούς, μεταξύ αυτών και τα διαφημιστικά κονδύλια του ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό είχε καταθέσει ερωτήσεις στη Βουλή ο νυν βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος. Μπορεί αν θέλει να βγει και να μας διαφωτίσει (δείτε τα έγγραφα στο τέλος του κειμένου)

Ο Τζιώτης συνεχίζει να έχει επαφές με την οικογένεια Παπανδρέου και αν αληθεύουν οι φήμες περί προσέγγισης Τσίπρα με Γ. Παπανδρέου τότε σίγουρα αυτός έχει βάλει το χεράκι του.

Αυτός είναι λοιπόν ο επικοινωνιολόγος του κ. Τσίπρα, μ’ αυτόν θα φτιάξει τη Νέα Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακεφαλαιώνουμε για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιος είναι ο Τζιώτης.

Γόνος πλούσιας οικογένειας, με λεφτά, Porsche και γκόμενες στα νότια προάστια

Γιος μέλους του ΔΣ του Παναθηναϊκού

Επικοινωνιολόγος που προσέγγισε το ΠΑΣΟΚ για να κάνει τρελές μπίζνες με την πράσινη ανάπτυξη.

Κολλητός της Γιάννας Αγγελοπούλου από την εποχή των Ολυμπιακών.

Έφτιαξε εταιρία επικοινωνίας και στρατηγικής με έτερο στέλεχος του 2004 τον Μιχάλη Ζαχαράτο.

Πήραν πολλές δουλειές και χειρίζονταν για καιρό τα λεφτά του ΟΠΑΠ, διευθύνων σύμβουλος του οποίου ήταν ο κ. Σπανουδάκης, της παρέας του Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς.

Και μόλις μας τέλειωσε ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ, προσεγγίζει τον κ. Τσίπρα και του οργανώνει την προεκλογική καμπάνια ενώ τον εμβολιάζει και με το… φάρμακο δια πάσαν νόσον τη Νέα Ελλάδα.

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της κλοπής της ... «Νέας Ελλάδας» 34823 photo

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της κλοπής της ... «Νέας Ελλάδας» 34824 photo

[photo_5]

ΣΧΟΛΙΑ

 1. roadrunner avatar
  roadrunner 11/05/2014 10:31:09

  Πάει κι η «αγνή» Αριστερά λαμόγια την κουρσέψαν πίσω τα πλάνα δολερά λαού εχθροί σμιλέψαν.

 2. βαγόνι avatar
  βαγόνι 11/05/2014 11:36:42

  ...τίποτε το καινοφανές...κάνουν ό,τι βλέπουν γύρω τους...άλλο ένα μαγαζί,κοντά στα άλλα...οι ακέραιοι είναι πλέον αόρατοι δια γυμνού οφθαλμού...κατα κανόνα σιωπούν!

 3. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 11/05/2014 13:29:46

  Μα δεν έχει κυβερνήσει ο Σύριζα... Μόνο τα μισά στελέχη -ανεπίσημα για ξεκάρφωμα- είναι πρώην του ΓΑΠ. Πρέπει να έχει πάθει μεγάλη ζημιά ο εγκέφαλος για να ψηφίσει κάποιος Τσίπρα μετά από όσα μας έκανε ο ΓΑΠ και με τα χίλια ζόρια μόλις τώρα ξεκολλάμε από το βάλτο που μας έριξε.

 4. Πλούς avatar
  Πλούς 11/05/2014 13:44:11

  Κατακαυμένη ῾῾Αριστερά῾῾! Κ α μ ί α σχέση! Ξεμπροστιάστε τους πλούσιους τζιτζιφιόγκους, λαμόγια σαν τον τύπο αυτόν και τους ομοίους του. 'Αλλος ένας φελλός στα μέσα και στα έξω..άντε να τελειώνουμε με τα γλοιώδη υποκείμενα!

 5. airman avatar
  airman 11/05/2014 17:06:24

  "Γόνος πλούσιας οικογένειας, με λεφτά, Porsche και γκόμενες στα νότια προάστια Γιος μέλους του ΔΣ του Παναθηναϊκού Επικοινωνιολόγος που προσέγγισε το ΠΑΣΟΚ για να κάνει τρελές μπίζνες με την πράσινη ανάπτυξη. Κολλητός της Γιάννας Αγγελοπούλου από την εποχή των Ολυμπιακών." Αφού δεν έχει καμία σχέση με το Μητσοτακέικο κανένα πρόβλημα, όλα καλά! Ή μήπως έχει; Ρε λες!

 6. Δικαιοπολις avatar
  Δικαιοπολις 11/05/2014 19:37:57

  Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τακτικές οσο μεγαλώνουν και δυστυχως αυτο ισχυει και στον αιώνιο αντιγραφέα των αμφιθεάτρων του ΕΜΠ, νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως παλιά που ως μέλος ΚΝΕ υφαρπαξε απο μεσα την μεχρι τοτε ανεξάρτητη παράταξη του ´Εγκέλαδου ´ και την παρέδωσε στον Συνασπισμό που δεν ειχε φοιτητική παράταξη. Ετσι και σήμερα δεν εχει κανέναν ενδοιασμό να υπόσχεται τα πάντα, να μιμείται τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου και να αντιγράφει κατά λέξη τα συνθήματα του πολιτικού του αντιπάλου. Η τακτική αυτή δουλεύει πολύ καλά σε εξυπνάκηδες και ιθαγενείς που ως γνωστόν αποτελούν ενα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος. Ας όψονται τα τραγικά σφάλματα της πολιτικής ηγεσίας και η δίκαιη αγανάκτηση του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού που αναδυκνύουν ψευτοπροφήτες σε θεσμικούς κήνσορες.

 7. Διογένης avatar
  Διογένης 11/05/2014 19:55:43

  Μη στενοχωριέστε φίλοι. 1) Ας είναι αυτή η μοναδική "νίκη" του ΣΥΡΙΖΑ, "νίκη" επιπέδου δεκαπενταμελούς και λιγότερο. 2) Αν το όνομα neaellada.gr ήταν ήδη κατοχυρωμένο σε άλλο όνομα, αυτό του Τζιώτη, όπως αποδεικνύεται από διαδικτυακά "ίχνη" που οδηγούν πίσω στο 2007, τότε το όνομα αυτό ήταν εξαρχής "πιασμένο" και άρα απαγορευμένο: Στη σημερινή εποχή του Ίντερνετ δεν ειναι νοητό να ψάχνεις όνομα και να μην το έχεις κατοχυρωμένο στο Ίντερνετ. Άρα, το όνομα αυτό εξαρχής δεν θα έπρεπε να "παίζει" και ευτυχώς που διαπιστώθηκε τώρα και όχι αργότερα. 3) Κάθε εμπόδιο για καλό. Έτσι κι αλλιώς προσωπικά το "Νέα Ελλάδα" ποτέ δεν μου άρεζε. Κάτι σε πολύ κοινότοπο, κάτι σε πολύ συμβατικό, δεν ξέρω, πάντως εμένα προσωπικά δεν με ενέπνεε. Καλύτερα να βρεθεί κάτι άλλο.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Διογένης 11/05/2014 20:58:40

   Σωστά και τα τρία σημεία σου Διογένη.

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ Διογένης 12/05/2014 06:23:17

   ...πρόσθεσε και τό "μαζί σου Ανδρέα,για μιά Ελλάδα νέα" και κατάλαβε... Τσιφόρος,Γιαλαμάς,Σακελλάριος...!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.