#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/06/2012 16:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλύπτουμε στον ΣΥΡΙΖΑ τα μυστικά της κυβέρνησης για να μην κουράζεται...Έχουμε κάνει αυστηρή κριτική για τις αστοχίες της κυβέρνησης, τα λάθη, τις παραλείψεις και την αλαζονεία ορισμένων. Και περιμένουμε φυσικά να διορθωθούν.

Όμως, δε μπορούμε να μην κάνουμε και κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πιστεύει ότι έχει γίνει... θεός και μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει. Κι από τα πρώτα δείγματα γραφής αντιπολιτευτικής τακτικής, καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Ξεκινάμε με το γεγονός της παραίτησης του Γ. Βερνίκου ο οποίος ως μέτοχος σε υπεράκτια εταιρεία για τυπικούς λόγους δεν μπορούσε να είναι μέλος της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και ημέρες κοκορεύεται για την τεράστια επιτυχία του, να αποπέμψει μέλος της κυβέρνησης προτού καν αυτή ξεκινήσει να δουλεύει. Μάλιστα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέκτειναν την κριτική τους και δεν την προσωποποίησαν στον Γ. Βερνίκο. Άρχισαν τον εξάψαλμο για το Ράπανο και μετά για τον Στουρνάρα οι οποίοι, κατά τους Συριζαίους και την Αυγή είναι άνθρωποι των τραπεζών, επομένως συνάγουν το συμπέρασμα ότι θα εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.

Μαθαίνουμε δε ότι ψάχνουν κι άλλα πρόσωπα της κυβέρνησης για να βρουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και να βγουν επιχαίροντας στα κανάλια λέγοντας ότι δε μπορεί να κυβερνούν διότι είναι εγκάθετοι κάποιας επαγγελματικής ομάδας.

Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολιτικοί πρέπει να προέρχονται από παρθενογένεση, να μην έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, να είναι μόνο δημόσιοι υπάλληλοι, να μην έχουν ποτέ κανέναν εργοδότη.

Για παράδειγμα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γινόταν κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να ήταν πρωθυπουργός αφού ως γιος εργολάβου θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των κατασκευαστικών εταιρειών.

Η κ. Ρένα Δούρου, που δούλεψε στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου, δε θα μπορούσε να έχει θέση στο Αμυνας ή το Εξωτερικών διότι, ποιος ξέρει με ποιους... εμπόρους όπλων ήρθε σε επαφή.

Ο κ. Στρατούλης, γνωστός συνδικαλιστής του ΟΤΕ δε μπορούσε να είναι στο Εργασίας διότι θα ήταν υποκειμενικός σε θέματα τηλεπικοινωνιών. Και ο κατάλογος είναι μακρύς με παραδείγματα.

Τους αποκαλύπτουμε λοιπόν τα... κρυφά μυστικά της κυβέρνησης ώστε να μην κουράζονται να ψάχνουν:

Ο Δ. Αβραμόπουλος πρέπει να παραιτηθεί από υπουργός Εξωτερικών αφού ως διπλωμάτης καριέρας έχει ασυμβίβαστο.

Ο Αν. Λυκουρέντζος παίρνει τα φάρμακά του από συγκεκριμένο φαρμακείο, οπότε δε μπορεί να γίνει υπουργός Υγείας.

Ο Π. Παναγιωτόπουλος όταν ήταν φαντάρος είχε.. τιμήσει το Καψιμί, οπότε ως υπουργός Άμυνας θα ευνοήσει τους καψιμιτζήδες.

Ο Αντ. Ρουπακιώτης ως μάχιμος δικηγόρος δε μπορεί να είναι υπουργός Δικαιοσύνης αφού μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δικηγόρων.

Ο δε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί διότι σκέφτεται, ως γνήσιος Μεσσήνιος, να μεταφέρει την πρωτεύουσα στην Καλαμάτα.

Ας προσέξουν λοιπόν στην κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ καραδοκεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 29/06/2012 16:12:57

  Ο Στρατούλης στον ΟΤΕ, σε ποιό τμήμα ήταν; Των βλαβών; και μάλιστα των ανεπανόρθωτων;

  • Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
   Στυλιανός Παπαδόπουλος @ dikefalosaitos 29/06/2012 16:47:58

   Ο Στρατούλης στον ΟΤΕ, ήταν συνδικαλιστής.
   Ως εκ τούτου, δεν ήταν σε κανένα τμήμα.
   Του ανήκαν όλα...

 2. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 29/06/2012 16:19:41

  Δεν είναι οι συνιστώσες που είναι ακραίες και φασίζουσες. Είναι ο πυρήνας των προβεβλημένων στελεχών που είναι χαρακτηριστικά ακατάλληλοι για μεγάλο κόμμα: Μηλιός, Μπαλάφας( κοινός φανατικός) , Λαφαζάνης, Δρίτσας(σοβαροφανής άσχετος) , Τατσόπουλος( καλάμι που μόνο οι ατάλαντοι έχουνε), η κολλητή του Άκη Miss επιτροπές( καλά ποιός θα της το αμολήσει επιτέλους στην tv πως ήταν παρούσα στα φαγοπότια για να της κοπεί το θράσσος;), Στρατούληςκλπ. Θίασος με τα όλα του.

 3. GreekInLux avatar
  GreekInLux 29/06/2012 16:22:57

  Να συμπληρώσω επίσης τον κο Πάντζα και την Κα Κανελλοπούλου (;), ιερά τέρατα της υποκριτικής τέχνης αμφότεροι... φαντάζομαι ότι ηθικά και μόνον δεν θα πρέπει ν' αναλάβουν τον τομέα πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.