#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/11/2010 16:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλύπτουμε πότε θα συμπράξει ο Σαμαράς σε ΟικουμενικήΔεν είναι δουλειά μoυ να το υποδείξω, αλλά είναι προφανέστερο του προφανούς πλέον ότι διάφορα μαγαζάκια και παραμαγαζάκια συνεχίζουν να λειτουργούν ακόμα στο παλαιολιθικό …συγνώμη παλαιοκλασσικό της Ρηγίλλης.

Για παράδειγμα εκείνα που επικεντρώνουν απο χθες το βράδυ τις διαρροές στην «Οικουμενική».

Τι είπατε; Θα συμπράξει ο Σαμαράς σε «κυβέρνηση προσωπικοτήτων»;

Βεβαίως. Τον Κόκκινο Μάη. Τον ίδιο μήνα ακριβώς που θα κάνει διάλογο με τον Καρατζαφέρη και θα επιστρέψει και η Ντόρα.

Και ξέρετε γιατί, μεταξύ άλλων, δεν θα συμπράξει ποτέ σε οικουμενικά σχήματα; Επειδή έχει τις χειρότερες των εντυπώσεων  απο την Οικουμενική του 89-91 που συμμετείχε.

Στην φωτογραφία μια άποψη της Οικουμενικής. Η οποία στην καθομιλουμένη λέγεται «μπλέξαμε τα μπούτια μας».

Τι γράφει ο Ροδινός; Ότι ο Σαμαράς ήταν «σοβαρός» και «ήπιος». Για το «σοβαρός» συμφωνώ απολύτως. Για το ήπιος» υπάρχουν και άλλες αναγνώσεις Κώστα μου.

Π.χ: τα βαρίδια έγιναν ασήκωτο «βάρος» και τραβήχτηκε και μια διαχωριστική γραμμή απο το παρελθόν  που βγάζει μάτι.Eίδατε Γιώργο να τρέχει μαραθώνιο; Κι εγώ. Και δεν ξέρω αν για τη συγκεκριμένη εικόνα υπάρχει πρόβλεψη στη συνθήκη της Χάγης, στον τομέα βασανιστήρια.

Εκτός κι αν ο Γιώργος με μαύρο κολάν προβλέπεται στο μνημόνιο για να καμφθεί το φρόνημα του Ελληνικού λαού.

Βεβαίως υπάρχει και η καλή πλευρά του πράγματος. Αν ο πρόεδρος της κυβέρνησης έλειπε θα τον αντικαθιστούσε ο αντιπρόεδρος. Δηλαδή θα βλέπαμε με κολάν τον Πάγκαλο.

Και σαν ιδέα που το σκέφτομαι θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη απειλή απ’ τις εκλογές. Αν επικαλούνταν αυτό, ο Γιώργος, με τα πόδια θα ψηφίζαμε Σγουρό.
Οι κακές γλώσσες βέβαια υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος μας ενημέρωσε με τον τρόπο αυτό, για το ΠΩΣ θα φύγει απο την Ελλάδα


Οι μέρες είναι πονηρές και οι νύκτες γκαστρωμένες, παντως

Έτρεξε και η Μανωλίδου στο Μαραθώνιο. Κι ο θόρυβος που ακουγότανε ήταν απ’ τα κόκαλα του Φειδιππίδη που έτριζαν.

Πολύ την αναβάλει την ίδρυση του κόμματος η Ντόρα. Έχει τίποτα προβλήματα, ή έχει στείλει γράμμα και περιμένει να της το φέρει ο Αη Βασίλης;

Έχω ακούσει πολλά καλά ανέκδοτα αλλά αυτό που, υποτίθεται ότι, ο Παπανδρέου αντιστάθηκε στη Μέρκελ ήταν κορυφαίο

Το καλύτερο όμως είναι ότι μοιάζει να το πιστεύει κι ο Γιώργος. Ας τον ενημερώσουν μην πάει να το κάνει αλήθεια και βρεθεί να κάνει βαφή και περμανάντ σε πολικές αρκούδες

Εδώ του φτιάχνει η Μαργαρίτα φακές, που δεν θέλει να τις βλέπει, και τις τρώει γιατί δεν έχει τολμήσει να της το πει ακόμα

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.