24/01/2008 14:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλύπτεται το deal με την Τσέκουv\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);}


Θυμάστε τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού της  Tσέκου που βρέθηκε στα χέρια του παραλίγο αυτόχειρα; Διαβάστε λοιπόν τώρα πως ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα, που διάβασα σήμερα στο ΒΗΜΑ. «Πρόθεσή της ήταν να παγιδεύσει τον πρώην γενικό γραμματέα, να τον εκβιάσει, καθώς έβλεπε ότι ήταν αναβλητικός στις αποφάσεις που την αφορούσαν» γράφει και συνεχίζει: «Όταν είδε και απόειδε με τις ανακολουθίες του Ζαχόπουλου σχετικά με το θέμα του διορισμού της, πίστεψε, όπως εκτιμούν οι εισαγγελικές αρχές, ότι μπορούσε να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, απαιτώντας την καταβολή 200.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται οι ανακριτικές αρχές, καθώς ο αριθμός του τραπεζικού της λογαριασμού βρέθηκε στην κατοχή του παρ΄ ολίγον αυτόχειρα.  Όπως προκύπτει, μάλιστα, από πλήθος στοιχείων και μαρτυρικών καταθέσεων, ο πρώην γενικός γραμματέας είχε πεισθεί να προχωρήσει στην ικανοποίηση του αιτήματός της, σπεύδοντας σε συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη».

Έτσι λοιπόν και όπως μας λέει τώρα το ΒΗΜΑ, αφού η Τσέκου είχε μόνο πρόθεση να εκβιάσει τον Ζαχόπουλο,  ο εκβιασμός έγινε από άλλους που ήξεραν τις κινήσεις της επειδή την παγίδευσαν και κατέγραφαν για λογαριασμό τους: «Αυτό που δεν γνώριζε η 35χρονη συμβασιούχος ήταν ότι τα βήματά της ακολουθούσαν όχι μόνον γνωστά αλλά και άγνωστα στην ίδια πρόσωπα, ότι πίσω από τους μικρούς της εκβιασμούς έπονταν άλλοι, πολύ μεγαλύτεροι εκβιασμοί, και ότι εκτός από τα ταπεινά της ελατήρια στη ζωή υπάρχουν ποικιλώνυμα συμφέροντα, πολύπλοκοι συσχετισμοί και ρωμαϊκές δολοπλοκίες… Στα ξενοδοχεία, στα διαμερίσματα και στις εξοχικές κατοικίες  που συνευρίσκοντο ο πρώην γενικός γραμματέας και η ιδιαίτερα γραμματέας του, οι τοίχοι είχαν και μάτια, υπερσύγχρονες μικροκάμερες, οι οποίες επί μακρό διάστημα απαθανάτιζαν κάθε πονηρό στιγμιότυπο και κάθε γαργαλιστική ή αποκαλυπτική αναφορά….σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, σε εξοχικά και σε βιλίτσες των νησιών του Αιγαίου…».  Όλα αυτά γινόντουσαν επί «μήνες πολλούς» και έτσι σήμερα οι «μεγάλοι» εκβιαστές διαθέτουν  «σπάνιο υλικό, το οποίο αποτελεί «την πρώτη ύλη του πολύκροτου σκανδάλου, των μηχανορραφιών και του σχεδίου «πολιτικού εκβιασμού» που, σύμφωνα με τις απόψεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης, εξυφαίνεται στα παρασκήνια». Υπάρχουν δηλαδή πολλά DVD και CD.

Είναι προφανές ότι μπαίνουμε σε νέο κύκλο του δράματος που ζει η κυβέρνηση και μαζί της ο ακυβέρνητος τόπος. Η «αποκάλυψη» του ΒΗΜΑΤΟΣ γίνεται μετα την εμπλοκή και του MEGA  (Χίος – Καμπουράκης) στην διαδρομή του επίμαχου DVD και βγάζει στη σέντρα τον Θεμομακισμό ως τον «μεγάλο εκβιαστή». Είναι επίσης προφανές ότι οι διαρροές προέρχονται από δικαστικούς κύκλους που γνωρίζουν το περιεχόμενο των καταθέσεων. Και προετοιμάζουν όπως φαίνεται την κα Τσέκου να πέσει στα μαλακά από την κατηγορία περί εκβιασμού αποδίδοντάς της  μόνο …«πρόθεση». Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 24/01/2008 15:24:34

  Το είχαμε πει εδώ και καιρό ότι μάλλον έτσι είναι. Αυτό έβαινε από τις κινήσεις των πρωταγωνιστών.
  Τι πρέπει να γίνει?
  1) Να πιάσουμε τους εκβιαστές μικρούς ή μεγάλους και στην ψειρού. Είναι πολύ βασικό να δείξουμε ότι υπάρχουν κανόνες και λειτουργεί κράτος.
  2) Μόλις το δείξουμε αυτό να αλλάξουμε τους πάντες που εμπλέκονται στο πολιτικό μέρος της υπόθεσης. Είναι δηλ εξίσου σημαντικό να αποδοθούν οι πολιτικές ευθύνες και να πάνε σπίτι τους όσοι πολιτικοί εμπλέκονται. Όσοι εμπλέκονται όχι για σεξουαλικές ή άλλες ιδιομορφίες αλλά γιατί απέτυχαν να διαχειριστούν την κατάσταση και βρεθήκαμε σε αυτό το τσίρκο.

 2. factorx avatar
  factorx 24/01/2008 18:47:53

  Οχι, τα εννοεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.