Αποκαλυπτικό: Η Δούρου εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη
27/05/2014 09:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλυπτικό: Η Δούρου εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη

Αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.

Λίγες ημέρες πριν τις κυριακάτικες κάλπες όλη η Ελλάδα συζητούσε για μια πιθανή μετακίνηση ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς του ψηφοφόρους. Γράφαμε κι εμείς ότι η Κουμουνδούρου ψαρεύει στα θολά νερά του νεοναζιστικού κόμματος και πολλά από τα στελέχη του κόμματος μας επιβεβαίωναν. Είχαμε γράψει για το φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής καθώς η Δούρου, ο Σακελλαρίδης, ο Σκουρλέτης, ο Καλύβης είχαν φροντίσει να ρίξουν την χρυσαυγίτικη ψήφο στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ γιατί την χρειαζόταν προκειμένου να εκλεγούν.

Φυσικά στην Κουμουνδούρου όποτε τους συμφέρει χαρακτηρίζουν τις ψήφους στη Χρυσή Αυγή ως «παραπλανημένους» νεοδημοκράτες. Όμως, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό το exit poll της Metron Analysis για το που πήγαν τελικά οι ψήφοι του Παναγιώταρου και των υπολοίπων στην Περιφέρεια Αττικής. Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις, το 54,5% όσων στον πρώτο γύρο ψήφισαν τον Χρυσαυγίτη Παναγιώταρο προχθές υποστήριξαν τη Ρένα Δούρου και το 45% τον Γιάννη Σγουρό. Τι έχει να πει άραγε η «επαναστάτρια» η «τσαβίστρια» Ρένα που εξελέγη περιφερειάρχης με τις ψήφους του Παναγιώταρου; Είναι περήφανη; Και με τι μούτρα θα βγει στα κανάλια να μας πει ότι δεν ανέχεται τους Χρυσαυγίτες, δηλαδή αυτούς που την ψήφισαν; Μάλλον θα πρέπει να στείλει λουλούδια στον Κασιδιάρη για το ποτήρι νερό που της έριξε και την έκανε διάσημη στο Πανελλήνιο. Και να στείλει κανένα κουτί… τουλούμπες ή μια σούβλα κοκορέτσι στον Παναγιώταρο ως ευχαριστίες για τις ψήφους που της προσέφερε στο πιάτο.

Αλλά έχουμε κι άλλα στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα: Το 80,9% των ψηφοφόρων που είχαν στηρίξει Παφίλη, δηλαδή ΚΚΕ, πέρασαν στο στρατόπεδο της Δούρου. Εικόνισμα του Στάλιν θα στείλει στον Περισσό η Ρένα. Τέλος, το 71% των πολιτών που ψήφισαν Χαϊκάλη, δηλαδή Ανεξάρτητους Ελληνες, στη συνέχεια στήριξαν την κ. Δούρου.

Ο Σγουρός υποστηρίχθηκε σε ποσοστό πάνω από 95,4% από όσους είχαν στηρίξει τον Γ. Κουμουτσάκο, και μόλις 4,6% τη Ρένα Δούρου.

Σε πολιτικό επίπεδο λοιπόν αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.

[photo_1]

Σε ότι αφορά την ηλικία και την απασχόληση ή το φύλλο των ψηφοφόρων των δύο, φαίνεται να επικρατεί ισορροπία, μια μοιρασιά. Άνδρες σε ποσοστό 50,4% ψήφισαν Δούρου, επίσης 49,6% γυναίκες, 52,5% νέοι ηλικίας 18-24 ετών, 52,1% 25-34 ετών, 55,5% ηλικίας 35-54 και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία (55 και πάνω) 42,9%.

Ανεργοι κατά κύριο λόγο επέλεξαν τη Δούρου (67,4%) και μισθωτοί του δημοσίου (53,4%) αλλά και φοιτητές (57,2%).

Ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία για το ποιες περιοχές ψήφισαν… δαγκωτό Δούρου και ποιες τον Γ. Σγουρό.

Δούρου επέλεξαν κυρίως οι κάτοικοι των κεντρικών περιοχών της Αττικής αφού από εκεί η κυρία Δούρου έλαβε συνολικά 185.096 ψήφους με ποσοστό 50,03%, δηλαδή μόλις 226 περισσότερες ψήφους από εκείνες που συγκέντρωσε ο Ιωάννης Σγουρός, αφού τον τίμησαν 184.870 άτομα σε ποσοστό 49,97%.

Από την άλλη, ο βόρειος τομέας Αθηνών επέλεξε για περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό αφού συγκέντρωσε 138.705 ψήφους αφήνοντας την κυρία Δούρου στη δεύτερη θέση με 116.032 ψήφους.

Εμφανής είναι η διαφορά μεταξύ των δυο πολιτικών κομμάτων στις δυτικές περιοχές της Αθήνας αφού η κυρία Δούρου συγκέντρωσε 115.185 ψήφους ενώ ο κ. Σγουρός 83.187 δηλαδή 31.998 ψήφοι διαφορά.

Και στην Περιφέρεια του Πειραιά μεγαλώνει η διαφορά μεταξύ τους καθώς η κυρία Δούρου πήρε 111.970 ψήφους, ενώ ο κ. Σγουρός μόλις 87.336.

Η Ανατολική Αττική έδωσε μικρό προβάδισμα στον Ιωάννη Σγουρό με 105.464 ψήφους ενώ η κυρία Δούρου έλαβε 104.009 ψήφους.

Και οι νότιες περιοχές της Αθήνας, όμως, προτίμησαν για περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό καθώς του έδωσαν 111.826 ψήφους ενώ στην κυρία Δούρου 105.246.

Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, ωστόσο, προτίμησαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με 38.526 ψήφους αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον κ. Σγουρό με 34.371 ψήφους.

Τέλος, οι κάτοικοι από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων δηλαδή Αγκίστρι, Αίγινα, Κύθηρα, Πόρο, Σαλαμίνα, Σπέτσες, Τροιζηνία και Ύδρας, επέλεξαν για περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό με 22.850 ψήφους, ο οποίος έλαβε 4.683 ψήφους παραπάνω από ό,τι η κυρία Δούρου.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία η κ. Δούρου κατήγαγε περήφανη νίκη σε βάρος του κ. Σγουρού επειδή στον Πειραιά είχε 30.000 περίπου ψήφους περισσότερους από τον αντίπαλό της. Τι έχει ο Πειραιάς; Μα έχει Μαρινάκη και την μυστική συμφωνία που έκανε με την Κουμουνδούρου να στηρίξουν Μώραλη οι Συριζαίοι και να πάνε μονοκούκι όλοι οι… γαύροι του Πειραιά στη Ρένα Δούρου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η κ. Δούρου είχε «μαυριστεί» από τους ΑΕΚτζήδες, ένας λόγος παραπάνω δηλαδή να την στηρίξουν οι Ολυμπιακοί.

Συμπερασματικά: Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για τη νίκη της αλλά πόσο περήφανη είναι που εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 27/05/2014 09:30:27

  ο κόσμος βαρέθηκε να τον ληστεύει η κλεπτοκρατία που έχει αγκιστρωθεί στο (ξενοστηριζόμενο πλέον) κράτος με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και στο όνομά του (του κόσμου, ή της έρμης της πατρίδας). γι' αυτό επιμένω, βάλατε τις βάσεις για συγκρουσιακές καταστάσεις στο μέλλον...

 2. Jimakos avatar
  Jimakos 27/05/2014 09:32:28

  Οι ταμπέλες "φασίστες", "ψεκασμένοι", "σταλινιστές" δε φερνουν ψήφους, αλλά τους στέλνουν στην αγκαλία του αντιπάλου.

 3. iconology2009 avatar
  iconology2009 27/05/2014 09:50:04

  Για ψάξτε το καλύτερα. Αποκλείω τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ-τουλάχιστον σαν αντίληψη en bloc ψήφισης της Δούρου, για μεμονωμένες περιπτώσεις τράβα γύρευε. Το μυαλό μου πάει περισσότερο στις ομάδες φιλάθλων του Ολυμπιακού που υπάρχουν και εκτός Πειραιά.

 4. patriotis avatar
  patriotis 27/05/2014 10:18:17

  1η ερώτηση.Εσείς δε τους θέλετε αυτούς που ψήφισαν χρυσή αυγή?Τόσο άνετοι είστε? 2η ερώτηση.Τον Αρβανιτόπουλο και τα λοιπά ακατανόμαστα στελέχη που στήριξαν το Μαρινάκη ακόμα να τους ξαποστείλει ο πρόεδρος??????

 5. k. avatar
  k. 27/05/2014 10:49:37

  εγώ που ψήφισα Ζουράρι, είμαι "ψεκασμένος", κύριε φάκτορα; ενω αυτός που ψήφισε Σπυράκη, τί είναι;; προφανώς και οι μισοί χα ψηφοι που λίπαναν τα σγουρά μαρούλια είναι κεκαθαρμένοι και ευπρόσδεκτοι. ή μήπως να το βουλώναν και να μη ψηφίζαν τίποτα επειδή είναι "χρυσαυγίτες". η τυφλή σαμαροφροσύνη σας δεν είναι καλός σύμβουλος.

 6. Ρηνα avatar
  Ρηνα 27/05/2014 11:08:19

  Τα ειπαμε, τα ξαναλεμε: οταν δημιουργεις μισος ο αντιπαλος ψηφιζει ετσι που να σε βλαψει οσο μπορει περισσοτερο.....Δυσκολα θα ξαναγυρισουν οι οπαδοι της ΧΑ γιατι εκει τους γινεται και κατηχηση. Εχουν προσωπικη επαφη με ....ιθυνοντες και παιρνουν γραμμη. Ειχαμε και μεις καποια κρουσματα στο σοϊ, δεν το λενε ανοιχτα αλλα το υποψιαζομαστε. Πρωην Νεοδημοκρατες.

 7. rasputin avatar
  rasputin 27/05/2014 12:21:12

  Δύο παρατηρήσεις . Καλό θα είναι να μάθουμε από που προήλθε η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά . Είναι πολύ λογικό να μην ψήφισαν Δούρου , όσοι ψήφισαν τον Κουμουτσάκο . Αλλά πόσοι από αυτούς έριξαν έγκυρη ψήφο; Για τους ψήφους του Παφίλη , λογικό το 81% να πήγε στην Δούρου , αλλά μάλλον είναι το 81% των έγκυρων ψηφοδελτίων . Σε όλη την Ελλάδα είχε αρκετά άκυρα στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών από ανθρώπους που ήθελαν να ψηφίσουν μόνο για τις Ευρωεκλογές . Αν δεν ήταν αυτές , η αποχή θα ήταν μεγαλύτερη . Και βέβαια τραγικό λάθος της ΝΔ ότι κατάφερε να μην έχει υποψήφιο στον β΄ γύρο σε Δήμο Αθηνών και Περιφέρεια Αττικής . Για τον δυσαρεστημένο της ΝΔ ήταν εύκολο να μην πάει καθόλου στην κάλπη . Η άλλη παρατήρηση είναι ότι κάποιοι ψήφοι της ΧΑ είναι απλώς ψήφοι μαγκιάς και αντίδρασης , χωρίς ιδεολογικό πρόσημο . Ακροδεξιοί ,φασίστες , υπερπατριώτες δεν πάνε στην Δούρου . Οι αντιδραστικοί που νομίζουν ότι θα γκρεμίσουν το σύστημα δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίζουν την μια Κυριακή ΧΑ και την άλλη Σύριζα .Η μετακίνηση ψήφων μεταξύ ΧΑ και Σύριζα παρατηρήθηκε από το 2012 . Προέρχονται από κόσμο με θολή ιδεολογική άποψη και μοναδικό στόχο να μαυρίσουν κάθε παλιό κόμμα και "συστηματικό" υποψήφιο

 8. Naruto avatar
  Naruto 27/05/2014 13:20:15

  Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής με τα κοπάδια των οπαδών ψηφοφόρων, δηλαδη όπως θα λέγαμε πλέρια δημοκρατία .

 9. σκεπτικιστης avatar
  σκεπτικιστης 27/05/2014 16:02:11

  Μερικες φορες, ερμηνευουμε τα πραγματα οπως μας συμφερουν. Απο τα στοιχεια που παραθετετε, η κα δουρου πηγε πολυ καλα στα δυτικα προαστεια, οπου υπαρχει μεγαλη δυναμη της αεκ. Επισης, πολυ καλα στον πειραια, δεν διακρινετε ομως τις περιοχες του πειραια ωστε να λαμβανονται υποψιν τα κοινωνικα κριτηρια. Γενικα ο κ σγουρος πηγε καλυτερα εκει που κατα τεκμηριο, ζουν πιο ευπορα στρωματα, ενω η κα δουρου, στα πιο φτωχα. Απο την αλλη, αν ψηφηφοροι της χα ψηφισαν την κα δουρου, ειναι μαλλον παρηγορο, διοτι ενας ναζι ,ποτε δεν θα ψηφιζε αριστερο. Αλλο να παζαρευεις με την ηγεσια των Ναζι και αλλο να ζητας την ψηφο απλων ψηφοφορων. Μην τα συγχεουμε. Τι θα λετε οταν πολλοι απο αυτους επαναπατριστουν στη νδ; Δεν σας θελουμε; Η ο πραγματικος πονος ειναι οτι δεν επεστρεψαν εκει;

 10. Γιώργος avatar
  Γιώργος 27/05/2014 16:07:53

  Ο αρχηγός σας(Σαμαράς) κομπορρημονούσε δεξιά & αριστερά για το προσωπικό στοίχημά του αναφορικά με την πολιτική εξαφάνιση της ΧΑ. Οι γνωστές-άγνωστες "εθνοφιλελεύθερες" μετεγγραφές του ΛΑΟΣ, που έγιναν εν μία νυκτί πρωτοπαλλήκαρα, κατηγορούσαν τη ΧΑ ως αριστερή φραξιά, έχουσα κοινές οικονομικές συντεταγμένες με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο μαρξιστικών καταβολών μυστικοσύμβουλος του Σαμαρά επαναλάμβανε σε κάθε κανάλι τον γνωστό αφορισμό "καμία συζήτηση με ναζιστές". Τώρα, γιατί κόπτεστε που δεν σας ψήφισαν; Γιατί δεν γράψατε, έστω για την τιμή των όπλων, ένα τίμιο άρθρο ιδεολογικού διαχωρισμού για την επαίσχυντη απόφαση της Συγγρού να στηρίξει τον λαθρομεταναστολάγνο Καμίνη, ακυρώνοντας έτσι και τυπικά(γιατί ουσιαστικά είχε ακυρωθεί εξαρχής) την προεκλογική υπόσχεση περί "ανακατάληψης των πόλεών μας";

 11. η Dimi avatar
  η Dimi 27/05/2014 17:03:28

  Χαμός στη Χρυσή Αυγή: Το μήνυμα, που διάβασε ο Κασιδιάρης δεν ήταν του Μιχαλολιάκου news.gr.msn.com/political | Τρίτη, 27 Μαΐου, 2014 @14:04 | Ο αρχηγός της ΧΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ουδέποτε έδωσε σχετικη εντολή ή τέτοια δήλωση προς δημοσιοποίηση - Τι απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ Κρίση άνευ προηγούμενου έχει ξεσπάσει στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Ηλίας Κασιδιαρης φαίνεται να αυτονομείται όλο και περισσοτερο απο τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το γραπτό μήνυμα που διάβασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Κασιδιάρης το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως «μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών» δεν ήταν του αρχηγού του κόμματος, ο οποιος ουδέποτε έδωσε σχετικη εντολή ή τέτοια δήλωση προς δημοσιοποίηση!!! Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η πρωτοβουλία ανήκε στον θεωρούμενο ως «νούμερο δυο» και ουσιαστικό αντικαταστάτη του κ. Μιχαλολιακου, το διάστημα που ο γενικός γραμματέας του κόμματος ειναι στον Κορυδαλλό. Σε συνομιλητές του ο κ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την οργή του για τις κινήσεις του κ. Κασιδιάρη, αλλά προσπαθεί και να κρατήσει την ψυχραιμία του, αφού το ξέσπασμα μιας εσωκομματικής κρίσης στη Χρυση Αυγή αυτή την περίοδο ειναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε και ο ίδιος. Ωστόσο τα χάσμα είναι πλέον βαθύ και μοιάζει αγεφύρωτο. Οι δυο ηγετικοί παράγοντες της Χρυσής Αυγής δείχνουν να έχουν διαφορετικές στρατηγικές για την πορεία του κόμματος, εκτός του ότι η ιδιόμορφη κατάσταση στην κορυφή, μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης, έχει πυροδοτήσει και ενα ανεξέλεγκτο γαϊτανακι φιλοδοξιών. Το πρόβλημα έχει να κάνει και με τη στάση του κόμματος στο νέο πολιτικο σκηνικό. Μιχαλολιάκος και Κασιδιαρης φαίνεται να είχαν συγκρουόμενες απόψεις για τις επιλογές της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ειδικά σε Αττική και Αθήνα. Ο μεν αρχηγός έδωσε γραμμή για υποστήριξη των αντιμνημονιακών υποψηφίων, δηλαδή εμμέσως της Ρένας Δούρου και του Γαβριηλ Σακελλαρίδη, ωστόσο ο κ. Κασιδιαρης «έσπασε» τη γραμμή αυτή τουλάχιστον στο δήμο της Αθήνας. Ενώ ο κ. Μιχαλολιάκος έστειλε μήνυμα μαγνητοφωνημένο για τη στάση του κόμματος στο πνεύμα της καταδίκης των κυβερνητικών υποψηφίων, ο κ. Κασιδιαρης έσπευσε δημοσίως να δηλώσει ότι ο ίδιος θα ρίχνει παντού ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, ακόμα και στις κάλπες που το κόμμα δεν είχε υποψήφιους. Ωστόσο συνεργάτες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει «ρήξη» Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη για το περιβόητο «διάγγελμα» που ο δεύτερος ανέγνωσε τη βραδιά των εκλογών.

  Οι ίδιοι, επισημαίνουν με νόημα πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε το «διάγγελμα» του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, παρουσία της κόρης του Ουρανίας η οποία και στη συνέχεια διένειμε το σχετικό γραπτό κείμενο προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης που ήταν παρόντες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων.
  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης, ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρει τα εξής : “H Xρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μία γροθιά και γι' αυτό είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που καθημερινά ενισχύεται, την ώρα που ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο καταρρέει. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Κινήματός μας και βρίσκεται στην φυλακή γιατί έχει τρομοκρατήσει το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας. Εις ότι αφορά το μήνυμα της Κυριακής, ο Αρχηγός κάλεσε στο τηλέφωνο των κεντρικών γραφείων και μου υπαγόρευσε το μήνυμά του, το οποίο εν συνεχεία ανέγνωσα ενώπιον των ΜΜΕ. Οι νταβατζήδες, οι σαμαροφύλακες και τα παπαγαλάκια του μνημονίου μπορούν να κλαίνε όλη μέρα. Η Χρυσή Αυγή σήμερα είναι τρίτο κόμμα, αύριο θα είναι δεύτερο και έπειτα πρώτο, γιατί είναι η μοναδική φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας μέσα σε ένα σύστημα διαφθοράς και προδοσίας».

 12. Marcelos avatar
  Marcelos 27/05/2014 17:31:44

  Το θεωρώ τουλάχιστον άκομψο από τη Ν.Δ να "στεναχωριέται" για την μη εκλογή Σγουρού, τον οποίον μέχρι την Κυριακή 18.05 που ήταν ο Κουμουτσάκος μέσα στο παιχνίδι, νταβατζή τον ανέβαζε νταβατζή τον κατέβαζε...

 13. Thraphsorchis avatar
  Thraphsorchis 27/05/2014 18:05:45

  Ο Σγουρός είχε μετατρέψει την Περιφέρεια σε μαγαζί και καλά θα κάνει η Δούρου να στείλει εισαγγελέα για τις μεταχρονολογημένες εντάξεις στο ΕΣΠΑ και τα συμβουλίκια σε κολλητούς.
  Δεν ξέρω εαν ήταν το τελευταίο κάστρο αδιαφάνειας και φαυλότητας, σίγουρα ήταν (και είναι ακόμα) το μεγαλύτερο. Και ενώ ο Κουμουτσάκος είχε ενημερωθεί με στοιχεία για το βίο και πολιτεία του βασικού του αντιπάλου, σιώπησεγια κομματικούς λόγους.

 14. Αlex avatar
  Αlex 27/05/2014 21:58:36

  Επειδή εύκολα βγαίνουν κάποια συμπεράσματα... και πιο εύκολα βλέπω δημοσιεύονται... υπάρχει περίπτωση η Χ.Α. να ψήφισε Δούρο και Μαρινάκη, όπως λέτε, επειδή πολύ απλά η Χ.Α. στον Πειραιά (όπως και είναι ευρέως γνωστό στον Πειραιά) δεν θέλουν και δεν ήθελαν ποτέ σχέσεις με τον πρώην Δήμαρχο κ. Μιχαλολιάκο (άρα και τη Νέα Δημοκρατία που αντιπροσωπεύει) λόγω δικών τους παλιών διαφορών;

 15. Βατάτζης avatar
  Βατάτζης 27/05/2014 23:50:34

  Κολλητή μου εκλογική αντιπρόσωπος του Μιχαλολιάκου, μου είπε ότι το ΚΚΕ έδωσε γραμμή να ρίξουν λευκό στον Πειραιά. Μιλάμε για περίπου 50% των άκυρων, είχαν στο φάκελλο μέσα το λευκό και το ψηφοδέλτιο του Μιχαλολιάκου μαζί. Περίπου 6-7% χάθηκε, λόγω γραμμής ΚΚΕ.

 16. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 28/05/2014 10:18:31

  "Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για τη νίκη της αλλά πόσο περήφανη είναι που εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη;" Ο πολιτικός είναι ικανοποιημένος (περήφανος;) όταν εκλεγεί, διότι αυτός είναι ο στόχος του. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοησίες. Άλλωστε, υπάρχει κανείς αφελής που να πίστεψε ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν οι ψήφοι της ΧΑ να πάνε στην ΝΔΠΑΣΟΚ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.