06/09/2007 15:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλυπτικά στοιχεία για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ στο Αντί που κυκλοφορεί

Το «Αντί» που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή (7/9) στα περίπτερα αποκαλύπτει ποια είναι τα εννέα πρόσωπα για τα οποία ζήτησε άνοιγμα λογαριασμών η Αρχή για την Καταπολέμηση Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες του κ. Γ. Ζορμπά. Το αίτημα για άνοιγμα των λογαριασμών υπεβλήθη στο πλαίσιο των ερευνών του κ. Ζορμπά για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ.

Όπως επισημαίνει το «Αντί» σε εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα των ομολόγων, τα νέα στοιχεία, που αποκαλύπτονται συνεχώς από τον Τύπο «δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση των ομολόγων και επιβεβαιώνουν ότι στην πραγματικότητα πρόκειται περί ενός καλά στημένου κόλπου ασύλληπτων ακόμα διαστάσεων. Αποκαλύπτονται επίσης οι ευθύνες της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών , αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης, που τεχνηέντως διαχώρισαν το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ και το οδήγησαν μόνο του στη δικαιοσύνη για να συσκοτίσουν την ύπαρξη ενός και του αυτού οργανωμένου σχεδίου και να αποπροσανατολίσουν σε ότι αφορά τις σαφείς πλέον πολιτικές ευθύνες».

Διαβάστε επίσης στο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο που προηγήθηκε της υποβολής του πορίσματος για το ΤΕΑΔΥ, υπο τον τίτλο: «Καραμανλής – Ζορμπάς: Η πορεία μιας ναρκοθετημένης εξαρχής σχέσης». Γράφει μεταξύ άλλων το περιοδικό για το θέμα αυτό: «Η πορεία των σχέσεων του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον Γεώργιο Ζορμπά, συμπυκνώνει, θα έλεγε κανείς, την πορεία των σχέσεων αυτής της κυβέρνησης με την διαπλοκή και την διαφθορά. Πριν το 2004, ο κ. Ζορμπάς (και μερικοί πολύ λίγοι  άλλοι δικαστές) πρόσφεραν στη ΝΔ με τα πορίσματα και τις παρεμβάσεις τους ένα ηθικό πλεονέκτημα που διαφορετικά δεν θα μπορούσε να αποκτήσει ποτέ ένα κόμμα που όπως αποδείχθηκε έχει ασφυκτικούς δεσμούς με τη διαπλοκή. Επί κυβέρνησης  της ΝΔ όμως έγιναν εμπόδιο στην εγκαθίδρυση του νέου συστήματος εξουσίας και ως εκ τούτου αποδιοπομπαίοι τράγοι».
Διαβάστε επίσης στο «Αντί» ένα συνταρακτικό επιτόπου ρεπορτάζ για τις καταστροφικές πυρκαγιές που θέτει τα νέα μεγάλα προβλήματα και τους κινδύνους που προκαλούνται στις πληγείσες περιοχές: «Και τώρα τι γίνεται; Καλά τα τριχίλιαρα για να αναστραφεί προεκλογικά το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση στις καμένες περιοχές. Ωραίες και οι βαρύγδουπες εξαγγελίες για φιλόδοξα σχέδια ανασυγκρότησης της Πελοποννήσου. Όμως, θα ξαναφτιαχτεί η Ηλεία και τα κομμάτια της Μεσσηνίας, της Λακωνίας και της Αρκαδίας που καταστράφηκαν; ’Η θα αφανιστούν οικονομικά από το χάρτη ολόκληρες περιοχές της χώρας και θα υπάρξει ένα πρωτοφανές για τα μεταπολεμικά δεδομένα κύμα εσωτερικής μετανάστευσης στην Ελλάδα»;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.