#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/06/2012 11:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκάλυψη: ποιούς θεωρεί η σύζυγος του κ. Ράπανου υπεύθυνους για την περιπέτεια του συζύγου της;Το επεισόδιο που περιγράφουμε είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει την αξία του για να καταλάβουμε ποιοι κινούν τα νήματα σε διάφορες κορυφαίες πολιτικές διεργασίες και κυρίως ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Χθες, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο κ. Ράπανος, η σύζυγός του με αυστηρό τρόπο απευθύνεται σε στενό συνεργάτη του προέδρου της Εθνικής, “εκσυγχρονιστή”, διευθυντή καθημερινής εφημερίδας γνωστής για το ... αντισαμαρικό της μένος και μέγα ευνοούμενο του συστήματος ΠΑΣΟΚ:

“Φύγε από μπροστά μου να μη σε βλέπω! Εσείς φταίτε γι΄ αυτό. Εσείς που με τα παιχνίδια σας για να διατηρήσετε την εξουσία σας, φέρατε το Βασίλη σ΄ αυτή την κατάσταση!.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Και επιβεβαιώνει τα παιχνίδια διαπλεκόμενα εκδοτικά παιχνίδια που παίχτηκαν προκειμένου να επιβληθεί το σημιτικό οικονομικό κατεστημένο στη νέα κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Επισημαίνουμε ότι το ίδιο εκδοτικό - διαπλεκόμενο κύκλωμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο εν λόγω "δημοσιογράφος" μεθόδευσε και την επιβολή του Λ. Παπαδήμου ως πρωθυπουργού .

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tpe avatar
  tpe 26/06/2012 11:56:35

  Αδιαφορώ. Εγώ ψήφισα Σαμαρά για τους κοπούν αυτά...
  Δεν χρειάζεται πολύ για να καταλάβει πως αν τους κόψει τα πόδια θα μείνει στην Ιστορία ως τεράστιος...
  Πρόεδρε τι θες; Να είσαι ένας ακόμα πρωθυπουργός, ή Οπρωθυπουργός;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ tpe 26/06/2012 14:04:56

   Το κακό είναι ότι, με τη διαφαινόμενη επιλογή του νεοφιλελεύθερου Στουρνάρα, δεν φαίνεται να κόβονται αυτά. Και πολύ φοβάμαι ότι κάποια κέντρα απεργάζονται να "τελειώνουν" σχετικά σύντομα με το Σαμαρά και να μας ξαναφορέσουν καπέλο τον Παπαδήμιο.

   Υπάρχει ο Δήμας, ίσως και ο Αράπογλου. Γιατί να μη γίνει υπουργός κάποιος εξ αυτών, αλλά πρέπει σώνει και καλά να γίνει κάποιος της γνωστής σημιτικής "τριανδρίας";

 2. molly avatar
  molly 26/06/2012 12:30:14

  Ας είχαν μυαλό οι έλληνες και ας ψήφιζαν σωστά, τώρα πρέπει να συμφωνήσει στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών και η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ Όταν ο Σαμαράς έλεγε εμπιστευθείτε με και δώστε μου αυτοδυναμία δεν εισακούσθηκε, κυβερνήσεις συνεργασίας θέλαν οι έλληνες, τώρα πως θα παρασμερίσει τα συμφέροντα? Ας τον βοηθήσει ο Θεός να τα βγάλει πέρα!

  • noldor avatar
   noldor @ molly 26/06/2012 14:55:45

   Αρχή άνδρα δείκνυσι.

   Οι πράξεις δείχνουν. Όχι τα λόγια.

   Τι να το κάνω το : "Δεν συναινώ στο λάθος" όταν συναίνεσε;

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ noldor 26/06/2012 16:26:34

    Βιάζεσαι. Και θα σκοντάψεις...

   • PayneK avatar
    PayneK @ noldor 26/06/2012 17:44:37

    Στη λάθος συνταγή δεν συναινεί που δεν εξασφαλίζει την στοιχειώδη ανάπτυξη,ούτε και στις εμφανέστατες αδικίες στους κατώτατους μισθούς χαμηλοσυνταξιούχων, αντί δηλαδή να περικόπτονταν απλά οι σπατάλες του αδηφάγου κράτους-τέρας που το παραχαιδέψαμε ή τα προνόμια των λίγων καρεκλοκένταυρων.
    Απλά συμφέρει τελικά σε μερικούς να σηκώνουν λάβαρα δήθεν αντίστασης και να του χρεώνουν του Σαμαρά το κάθε τι στραβό που το βρίσκουμε μπροστά μας τώρα ενώ έπρεπε να τα'χαμε έστω ψυλιαστεί εδώ και δεκαετίες ή την οποιαδήποτε ενέργεια που έκανε προκειμένου να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και την θέση μας μέσα στην Ευρώπη, στο σημείο που είχαμε φτάσει να συζητιέται ακόμα και αυτό.Όπως και συμπεριλαμβάνεται σε αυτό και το ευρώ,ναι,δεν είναι ντροπή να δίνεις αυτού του είδους την μάχη και να έχεις υπολογίσει τις συνέπειες απ;το κάθε σου βήμα. Και αυτό σίγουρα έγινε,και ήταν μια σωστή πράξη κατ'εμέ. Αυτά που συνεχίζουν να με ανησυχούν είναι τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα που ίσως με λίγο σαματά και τυμπανοκρουσίες ακόμα θα θέλανε κάποιοι να γίνουν και πράξεις.

   • dim avatar
    dim @ noldor 27/06/2012 02:35:08

    Έχουμε φθάσει στο ωμέγα και εσύ έχεις μείνει ακόμα στο αλφα....

    Το "δε συναινώ στο λάθος", ήταν προ πρότασης για δημοψήφισμα. Μετά είναι ξεκάθαρο ότι το δίλλημα ήταν, ¨αφήνω τη χώρα μου να πέσει στο γκρεμό, λέγοντας μετά 'σας τα έλεγα εγώ' " ή "πέρνω το πολιτικό κόστος (-14% από 33% - 19%), αλλά κρατάω τη χώρα εντός ευρώ, ώστε όταν αλλάξει η Ευρώπη, εμείς να είμαστε εκει"

    Τώρα είμαστε στο ωμέγα. Η Ευρώπη ή αλλάζει ή διαλύεται, και εμείς είμαστε ακόμα μέσα. Το 'κουπί΄ θα το τραβήξουνε πλέον οι μεγάλοι εκτός συνόρων (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία). Ο Σαμαράς πρώτος από όλους, και μετά όλοι εμείς που δώσαμe τη πρωτιά στη ΝΔ, και αποφύγαμε τον ακαριαίο θάνατο με την πιθανή επικράτηση Σύριζα, κάναμε το καθήκον μας, κρατήσαμε τη χώρα ζωντανή, και τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν στην Ευρώπη, και η Ελλάδα θα καρπωθεί τις αλλαγές αυτές (χαλαρωση του χρονδιαγράμματος και ανάπτυξη ώστε να μη χρειαστούν νέα μέτρα, και να αποκατασταθούν σταδιακά και οι αδικίες). Αν αντιθέτως, δεν αλλάξει η Ευρώπη (που δεν το βλέπω πιθανό, νομίζω ότι κατά 90% θα επικρατήσει ο ΓαλλοΙσπανοΙταλικός Άξονας), θα καταστραφεί κι αυτή, και εμείς μαζί της βέβαια, αλλά αυτό θα ήταν έτσι κι αλλιώς αναπόφευκτο, και δεν θα είναι κάτι που θα το έχουμε προκαλέσει εμείς...

    Το στοίχημα όμως είναι στις εσωτερικές αλλαγές. Αν δεν αλλάξουμε δομές, νοοτροπίες, παραγωγικό μοντέλο κλπ., αν δεν εξασφαλίσουμε ασφάλεια στο πολίτη, αν – αν - αν..... τότε ό,τι κι αν αποφασίσει η Ευρώπη για ανάπτυξη κλπ., για εμάς δε θα έχει καμία σημασία, γιατί για άλλη μια φορά τις όποιες προσπάθειες ανάπτυξης θα τις καταβροχθίζει το σπάταλο κράτος, η διαφθορά και η γραφειοκρατία....

 3. TopGunZ avatar
  TopGunZ 26/06/2012 12:33:33

  5 πολιτικούς σαν τον Άκη θα προτιμούσα να δω έξω για 1 δημοσιοκάφρο μέσα...

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ TopGunZ 26/06/2012 13:46:12

   ...μεγάλη μπουκιὰ φάε, μεγάλη κουβέντα μὴν πεῖς!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ TopGunZ 26/06/2012 14:02:18

   Πες τα, χρυσόστομε!

 4. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 26/06/2012 12:56:13

  Δηλαδή, και εδώ πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης ή δεν εννόησα ορθώς το υπονοούμενο;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 26/06/2012 14:01:55

   Άλλο Αλέξης κι άλλο Alexis!

 5. sitting duck avatar
  sitting duck 26/06/2012 14:52:33

  Προς Καρακούση, Καλίτση το βλέπω το πράγμα. Τα γνωστά "2Κ" της σημιτικής...διανόησης !

 6. Παύλος avatar
  Παύλος 26/06/2012 15:16:51

  Όποιος είναι σίγουρος, ας δώσει "σήμα¨ για το ποιος είναι .....Δημιο- σιογράφος .

 7. theo1611 avatar
  theo1611 26/06/2012 15:31:31

  Δελτία των 8 δεν παρακολουθώ, αλλά χθές ήμουν πολύ περίεργος να συντονιστώ στο μεγάλο κανάλι να δω πως θα παρουσιάσουν την παραίτηση Ράπανου.

  Μου προξένησε εντύπωση η έκδηλη ανησυχία και νευρικότητα της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου κατά την παρουσίαση του θέματος.

  Παρότι υπάρχουν πάντοτε πολλές και διαφορετικές αναγνώσεις στις ανθρώπινες συμπεριφορές, εμένα θα μου επιτρέψετε να συνταχθώ με την άποψη της συζύγου του κ. Ράπανου. Τον έπρηξαν τον άνθρωπο που ανέλαβε και έδειχναν ανήσυχοι για να κρύψουν τη χαρά τους!!!

 8. Iωάννης33 avatar
  Iωάννης33 26/06/2012 15:44:01

  Αυτή η είδηση προσβάλει όλους τους πολιτικούς,ανεξαρτήτως αποχρώσεως και ιδεολογίας.Η τέταρτη εξουσία έγινε πρώτη στο νήμα..

 9. =G= avatar
  =G= 27/06/2012 11:15:13

  οταν θα καταλάβουμε οτι είμαστε ενα απλό προτεκτοράτο των πάσης φύσεως ξένων συμφερόντων (εθνικών ή ιδιοτικών) τοτε όλα εξηγούνται για το ποιοί και γιά ποιούς κυβερνούν αυτόν τον τόπο!! Δυστυχώς ουδέποτε έχουμε υπάρξει αυτόβουλο και ανεξάρτητο κράτος.........

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.