#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/12/2010 09:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκάλυψη: Οι εξωγήϊνοι που ανακάλυψε η NASA βρίσκονται …εδώΠάει, θα μας τρελάνει τελείως ο πρωθυπουργός.Ενεργεί λες και βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. Μ’ αυτά που λέει κάθε φορά που βγαίνει από την Ελλάδα για να μιλήσει σε Σοσιαλιστές ή αλλού μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως ο Γ. Παπανδρέου είναι ο… εξωγήινος που ανακάλυψαν οι Αμερικανοί σε λίμνη της Καλιφόρνια.

Αυτός που έχει διαλύσει πλήρως το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα κι έπεται και συνέχεια με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, τις περικοπές μισθών, συντάξεων, τη διάλυση της Παιδείας, του ΕΣΥ, του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, τι νομίζετε ότι είπε από τη Βαρσοβία και το συνέδριο Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος;

«Οι συντηρητικοί είδαν την κρίση σαν χρυσή ευκαιρία να εξασθενήσουν το κοινωνικό κράτος, να μειώσουν τα εργατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες. Ευθύνη μας είναι να τα διαφυλάξουμε με κάθε κόστος. Πρέπει να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των άνεργων νέων Ευρωπαίων να βρουν δουλειά, να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν στη φτώχεια» τόνισε ο κ Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «το να διασώζουμε τις τράπεζες εις βάρος των φτωχότερων πολιτών δεν είναι μόνον οικονομικά μη βιώσιμο, είναι κοινωνικά και ηθικά απαράδεκτο».

Πρόκειται για το άκρον άωτον της διγλωσσίας και της αφασίας. Ότι έχει κάνει αυτός στη χώρα του τα αποδίδει στους συντηρητικούς τους οποίους, λέει, πρέπει να σταματήσει.

Δηλαδή ο Γ. Παπανδρέου θα κάνει πόλεμο στον… γιο του Ανδρέα; Ή μήπως ο Γιώργος στον… Γιωργάκη; Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή.

Και συνέχισε ακάθεκτος να μιλά για τους συντηρητικούς: «Λένε ήρθε η ώρα της λιτότητας αλλά τι εννοούν; Τις συντάξεις, το κράτος πρόνοιας, τα επιδόματα ανεργίας, την εκπαίδευση. Αν τα κόψουμε θα προκύψει μεγαλύτερη ανισότητα». Σας θυμίζουν όλα αυτά μήπως τα μέτρα που πήρε το ΠΑΣΟΚ σε ένα χρόνο; Μπα, δε νομίζω…

Και βέβαια δεν ξέχασε τα… πράσινα άλογά του: «Χρειαζόμαστε αφενός ένα Ευρωπαϊκό 'New Deal' με 'πράσινη συνιστώσα' που θα μας δώσει μια βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και ένα παγκόσμιο 'New Deal'.»

Λέτε να γίνει και παγκόσμιος ηγέτης; Αν κρίνουμε απο το χειροκρότημα που εισέπραξε, όπως διαβάζουμε αλλού:

Κάνοντας ένα αιχμηρό λογοπαίγνιο με τη λέξη "PIGS" (γουρούνια), από τα αρχικά των "προβληματικών χωρών" Πορτογαλίας, Ιρλανδίας, Ελλάδας και Ισπανίας, ο Γιώργος Παπανδρέου, από το βήμα του  Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, καυτηρίασε τις πολιτικές των Συντηρητικών και υπεραμύνθηκε της κοινωνικής δικαιοσύνης. "Είμαι υπερήφανοs που ανήκω στα PIGS, στην ομάδα αυτών των χωρών" σημείωσε ("I belong to a group called the PIGS. I dont Know if I look like, but I am also one of the pigs and I am proud to be one of the pigs"), αποσπώντας το χειροκρότημα του ακροατηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 03/12/2010 09:28:09

  ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΧ ΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΑΑ

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ (A)θανάσης 03/12/2010 09:37:25

   “I belong to a group called the PIGS"

   Εντάξει...αυτό κατοχυρώθηκε και πάει για στάμπα σε t-shirt.

   I 'm a PIIG...Pull my finger.

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ (A)θανάσης 03/12/2010 10:50:30

   Σε άλλα ζώα απευθύνεται ...που τό παράξενο πού αυτοπροσδιορίζεται;;;;

 2. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 03/12/2010 09:44:32

  Mr. Papandreou, Prime Minister: Go home to your compatriot blood suckers. Your time is approaching fast....

 3. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 03/12/2010 10:06:28

  Δεν πα-με κα-θό-λου κα-λά! Α-πί-στευ-το! Ο τύπος είναι χειρότερος και από τους χειρότερους εφιάλτες μας. Η πλάκα είναι ότι πρέπει να τα πιστεύει αυτά που λέει...

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Επώνυμος 03/12/2010 10:23:30

   Είμαι βέβαιος ότι όχι μόνο τα πιστεύει αλλά θωρεί αναλφάβητους και οπισθοδρομικούς όσους δεν συμφωνούν ή έχουν άλλη κοσμοαντίληψη.
   Το πρόβλημα είναι ότι τα πιστεύουν και πολλοί άλλοι με καίρια πόστα στην εκπαίδευση, στη "διανόηση", στην ενημέρωση και γενικά στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

 4. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 03/12/2010 10:12:44

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!
  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι εξέτασαν το ανθρωπόμορφο ομοίωμα το οποίο ανακαλύφθηκε στο Ρόσγουελ το 1949, έκαναν μια πρωτοφανή για την τεχνολογία της εποχής χειρουργική επέμβαση, δίνοντας ανθρώπινη μορφή στο εξωγήινο αυτό Ον! Η επέμβαση έγινε σε μυστικά εργαστήρια βιοανθρωπολογίας κάπου στη Μινεσότα με τη βοήθεια ειδικών εξωγήινων γιατρών που συνόδευαν τον άτυχο εξωγήινο!

  Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι κατοικούν στον Πράσινο Πλανήτη, έναν εξωπλανήτη του Πράσινου Γαλαξία μερικές εκατοντάδες χιλιλάδες έτη φωτός μακριά από το δικό μας. Η εξωτική τεχνολογία των συγκεκριμένων Πράσινων μορφών ζωής (η οποία στηρίζεται στην πράσινη Ανάπτυξη) έχει καταστήσει τα ταξίδια στο σύμπαν υπόθεση ρουτίνας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία στηρίζεται στις αρχές της Πράσινης Κβαντικής Μηχανικής και πιο συγκεκριμένα στην εκμετάλλευση κάποιων άγνωστων σε μας ιδιοτήτων του Πράσινου Κουάρκ.

  Έλληνες υπομονή! Σε λίγο θα μετοικήσουμε όλοι στον Πράσινο πλανήτη όπου μας περιμένει η ευδαιμονία και η μακροζωία. (Στο ταξίδι δεν θα συμπεριληφθούν όσοι αντιοτάσσονται σθεναρά στο Μνημόνιο η οποίοι θα μείνουν εδώ να πεθάνουν της πείνας)

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ Γιάννης Φαίλτωρ 03/12/2010 10:36:13

   Είσαι εγκάθετος, πορωμένος, συνομωσιολάγνος και φανατικός προβοκάτορας της αντισυστεμικής προπαγάνδας που επιθυμεί να καταστήσει την χώρα μας άνδρο κουμουνιστών και ρεμπεσκέδων.

   Η τιμωρία σου θα είναι να κλειστείς σε ένα σκοτεινό θάλαμο 2χ2 για ένα μήνα με ένα κασετοφωνάκι και όλη την σειρά υπνοθεραπείας "GAPland-Higher Intelligence & Green Horses"...!!

   Mπας και βάλεις μυαλό...

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ tsilivithras 03/12/2010 11:01:05

    Όχι, όχι αυτό, όχι. Δεν αξίζω τέτοια τιμωρία.
    Να μην ξαναδώ πρωτάθλημα ποτέ! (που δε θα ξαναδώ δηλαδή!)
    (Στο θάλαμο θα έχει φωτογραφίες της Σάρα?)

    • tsilivithras avatar
     tsilivithras @ Γιάννης Φαίλτωρ 03/12/2010 11:04:49

     Aν είσαι καλό παιδί θα χει...

   • loretta avatar
    loretta @ tsilivithras 03/12/2010 12:51:30

    χαχαχα they keep me in dark and feed me bullshit!!!

 5. Panagiotis anagnostopoulos avatar
  Panagiotis anagnostopoulos 03/12/2010 11:45:19

  Πολύ ευρηματικό άρθρο. Οι εξωγήινοι που έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη είναι πράγματι στην Ελλάδα. Αν δεν ενωθεί η Ευρώπη (http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/2236.aspx ), δεν πρόκειται να τους αντιμετωπίσει. Καλό Σαββατοκύριακο.

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/12/2010 11:58:02

  Εμενα δε με καταλαβαινουνε εμενα..
  Ειμαι υποστηριΧτης το ρολο του ΟΗΕ στην Παγκοσμια Διακυβερνηση,
  Εγω δεν γνωριζω καλα τον Ελληνα

  Αρσενικο μου εσυ.

  ΠΠ

 7. Kostas D avatar
  Kostas D 03/12/2010 15:27:13

  Ο ''ανθρωπος" αυτος ειναι ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ κι Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ!!!!!!!!!!
  Μην χάνουμε χρόνο αναλυωντας τις ασυναρτησιες του.. ενώ αυτος συνεχιζει
  την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πολιτικη του με την μαφια που τον ακολουθει..!!

  ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!

  http://www.antinews.gr/?p=74290

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/12/2010 15:29:53

  Τα UFO βοηθησαν να παρουμε την Ολυμπιαδα 2004 !!!
  Διαβαζω στο κουρδιστο και αναμενω κλαμα και γελιο και γιαουρτια ολα σε 1!
  http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3789

  ΠΠ

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/12/2010 15:36:06

   Που τέτοια τύχη...να δω τις φάτσες τους άσπρες από τον πανικό και τι στον κόσμο.!!

 9. geoc54 avatar
  geoc54 03/12/2010 15:57:07

  Εγραψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  but I am also one of the pigs and I am proud to be one of the pigs
  πως την λενε την μαμα του.....να δεις πως την λενε......

 10. oli avatar
  oli 03/12/2010 16:02:24

  Σας βρισκω ζηλοφθονους και μοχθηρους με τον Γιωργακη.Εβδομηκοστος ενατος βγηκε-φιλοτεχνουν το πορτρετο του οι ξενοι με πασα επιμελεια-και εχω αρχισει να αναρωτιεμαι αν εχει πιασει πατο το α"ι" κιου του ανθρωπινου γενους ...

 11. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 03/12/2010 16:52:18

  Χμμ, βλέπω να διορίζεται διαγαλαξιακός σοσιαλιστής, τα ταξίδια πια ανά τον κόσμο είναι βαρετά καιρός για το Αλφα του Κενταύρου.

 12. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 03/12/2010 17:19:36

  Βασικά πάλι την αλήθεια λέει ο ΓΑΠ, απλά δεν τον ερμηνεύετε σωστά. Όπως όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και ο κόσμος που τον ψήφισε νόμιζε ότι εννοούσε για το λαό (καλά να πάθουν αλλά την πληρώνουμε και οι υπόλοιποι) αλλά αυτός εννοούσε για τις τράπεζες, τους εξωτερικούς δανειστές μας και την τρόικα. Έτσι και τώρα, πράγματι θέλει να υπάρχει ένα κράτος πρόνοιας για τους Ευρωπαίους. Μόνο που ως Ευρωπαίους δεν εννοεί τους Άγγλους, Γάλλους, Έλληνες, κ.λ.π. αλλά τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που εισβάλλουν και εγκαθίστανται στη γηραιά ήπειρο και στους οποίους αν μπορούσε θα έδινε αμέσως ιθαγένεια και πλήρη δικαιώματα. Και σωστά τοποθετεί τους συντηρητικούς ως αντιπάλους του: είναι οι μόνοι που θέλουν να διασώσουν τα εθνικά κράτη και τους εθνικούς τους πολιτισμούς και αντιστέκονται στο φασισμό της παγκοσμιοποίησης. Μόνο που δεν υπάρχουν πια γνήσια συντηρητικά κόμματα. Τα έφαγε ο φιλελευθερισμός.

 13. Θεωρείο avatar
  Θεωρείο 03/12/2010 23:31:50

  Μα πώς περιμένετε να τον καταλάβετε, μικρόψυχοι και μικρόνοες;
  Δεν είναι τυχαίο φυσικά ότι τον παραδέχτηκαν ως παγκόσμια πηγή σκέψης.
  Αυτά που σκέφτεται δεν μπορούμε εμείς ούτε να τα φανταστούμε. Είναι 100 χρόνια μπροστά.
  Θα τον δικαιώσει η Ιστορία!
  Κατά τη γνώμη μου, το έχω δηλώσει εδώ και καιρό, είναι πολύ καλός πολιτικός!
  Τώρα, αν είναι καλός σαν άνθρωπος, δεν βρίσκω κανένα λόγο να το πιστέψω.
  Και όπως μου είπε ένας φίλος μου:
  "Να φυλάγεσαι από έξυπνο κακό άνθρωπο!"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.