#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/01/2012 12:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποδοκιμάστηκε πάλι ο κ . ΠαπούλιαςΟ Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, παρακολούθησε την Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

Για άλλη μια φορά όμως, ο κύριος Παπούλιας δέχτηκε τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της Χαλκίδας.

Υπήρξε ένταση και τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι που παραβρέθηκαν στην τελετή αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν χωρίς να κάνουν δηλώσεις, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις .

Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σημειώνεται ότι παραδοσιακά, ο Κάρολος Παπούλιας αλλά και σχεδόν όλοι οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας, παρακολουθούν την τελετή των Θεοφανείων στον Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ariadne avatar
  Ariadne 06/01/2012 13:09:55

  Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
  Πού να πάει στον Πειραιά; Εκεί μύριζε περισσότερο μπαρούτι.
  Και οι Χαλκιδείς όμως έδειξαν οτι δέν έχουν ξεχάσει όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 10 -20 χρόνια με την αποβιομηχάνιση του Νομού που ήταν τραγική για τον πληθυσμό.Εδώ βέβαια φταίνε και οι Βουλευτές του Νομού αλλά αυτό είναι για άλλη συζήτηση.΄Ετσι λοιπόν, σήμερα με τα γεγονότα νά τρέχουν μέσα σε ένα χρεωκοπημένο περιβάλλον, δίκαια διαμαρτυρήθηκαν.
  Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους και "καλή φώτιση" σε... ξέρουν αυτοί!

 2. Θοδωρής avatar
  Θοδωρής 06/01/2012 13:12:57

  Καλά αυτός ο άνθρωπος δεν βαρέθηκε να τον φτύνουν και να υποκρίνεται ότι βρέχει;
  Δεν καταλαβαίνει ότι πια είναι σε πλήρη δυσαρμονία με τον Ελληνικό λαό;
  Δεν καταλαβαίνει ότι είναι πια είναι το ίδιο μισητός με τους υπόλιπους της εκτελεστικής εξουσίας;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Θοδωρής 06/01/2012 13:32:52

   Ας έπαιρνες κι εσύ τα ζεστά χιλιαρικάκια της λεγόμενης προεδρικής "χορηγίας" και θα βλέπαμε αν βαριόσουν να συμβαίνει αυτό που γράφεις στην αρχή. Είναι πολλά, Άρη...

   • Ανδρομέδα avatar
    Ανδρομέδα @ Αυριανιστής 06/01/2012 14:28:33

    Σιγά ρε αυριανιστή....με τα ζεστά χιλιαρικάκια πια. Φτάνουν να αποκτήσουν πολύ μεγάλα αξιώματα. Τα χρήματα είναι το λιγότερο και το ευκολότερο που μπορείς να ζητήσεις και να κερδίσεις από αυτές τις θέσεις, πάντα, αλλά ειδικά σε τέτοιους καιρούς. Δε θα μας πείσουν κιόλας ότι δήθεν κάτι κερδίζουν έστω και για τους εαυτούς τους με τη στάση τους. Τίποτα δεν κερδίζουν. Παρηγοριά για να ξεχνούν πόσο λίγοι είναι, αυτό είναι όλο. Την αναξιοπρέπεια τους δε θα την παρουσιάζουν ως δήθεν μαγκιά. Ξεφτίλα είναι και τίποτα άλλο. Λες και είναι πεινασμένοι κάνουν. Και, όπως, λέει μια φίλη μου ηθοποιός, το χειρότερο δεν είναι να γίνεσαι στόχος των άλλων. Το χειρότερο είναι να γίνεσαι στόχος του εαυτού σου. Καλύτερο για αυτούς είναι να μην ξυπνήσουν ποτέ. Γιατί αν ξυπνήσουν μια μέρα και γίνουν στόχοι τους εαυτούς τους, θα καταλάβουν αυτό που, τουλάχιστον εγώ, αναρωτιέμαι για αυτούς τους ανθρώπους. Για ποιό λόγο έζησαν τι ζωή τους; Και ας τολμήσουν να απαντήσουν μέσα τους ότι: έζησα τη ζωή μου για την προεδρική χορηγία.

    • Diamond Angel avatar
     Diamond Angel @ Ανδρομέδα 06/01/2012 15:00:22

     Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις, με μια διαφορά, ότι αυτού του είδους οι ευαισθησίες, είναι άγνωστες γι'αυτόν και τους ομοίους του. Μα και η ίδια η λέξη, είναι άγνωστη έννοια . Η πορεία του και η στάση του , το επιβεβαιώνουν. Ενας εγωϊστής και ισχυρογνώμων γέρος ,δέσμιος του παρελθόντος του και της μικρότητάς του, που αδυνατεί να κατανοήσει την πραγματικότητα , προσπαθεί να δώσει κάποιο νόημα στην ασήμαντη ύπαρξή του.

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ avatar
   ΛΕΩΝΙΔΑΣ @ Θοδωρής 06/01/2012 15:54:33

   ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ'' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ''ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

 3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ 06/01/2012 13:32:58

  Καλύτερα φτωχός και αξιοπρεπής, παρά πλούσιος και προσκυνημένος.

 4. Γιάννης Μανιατάκος avatar
  Γιάννης Μανιατάκος 06/01/2012 13:34:45

  Αγαπητέ Θοδωρή, τι τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους της εκτελεστικής εξουσίας, ώστε να «βαρεθεί» να τον φτύνουν; Απλά, με την σημερινή του εμφάνιση διατήρησε το «άλλοθι», λόγω βροχής! Σφάλμα όμως, μπορεί να καταλογισθεί στους επικοινωνιολόγους του, που διάλεξαν την μεταφορά του εκτός Κέντρου, όπου δεδομένη, υπολόγιζαν την αποδοκιμασία του. Κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν την λιτή ανακοίνωση «η παρουσία του προέδρου δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω μικροαδιαθεσίας του», γεράκος είναι, από όλους θα ήταν κατανοητό!

  • juliet avatar
   juliet @ Γιάννης Μανιατάκος 06/01/2012 14:19:19

   Οταν πληρώνεσαι και μάλιστα αδρά κάνεις ότι σου λένε οι ''εργοδότες''.
   Οταν γελιοποιείται η αγία οικογένεια νομίζετε ότι δεν θα επιχειρήσει το ίδιο και για τους άλλους;Ολοι στο ίδιο καζάνι ...αφού όλοι μαζί τα φάγανε.

 5. juliet avatar
  juliet 06/01/2012 13:36:03

  Μαθήματα από τους Αιγυπτίους δικαστές για τον Πρόεδρο Μουμπάρκ:
  ''Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπεύθυνος για την προστασία του λαού,το θέμα δεν είναι μόνο να μάθουμε αν έδωσε ή όχι εντολές για να σκοτώσουν τους διαληλωτές ,αλλά εκτός αυτού να μάθουμε γιατί δεν επενέβη για να σταματήσει τη βιά κατά των διαδηλωτών'', αντιγραφή από τον χθεσινό Ελεύθερο Τύπο.
  Πότε αντιστασιακέ γέροντα ,θα απολογηθείς και εσύ;

 6. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 06/01/2012 13:45:28

  Αναμένεται επιστολή του Ν. Τροτκσυ (παρατσούκλι) που θα κατονομάζει τον Φαήλο Κρανιδιώτη (κατά κόσμον) ως υποκινητή των αποδοκιμασιών και οργανωτή-τυμπανιστή της εξέδρας.

 7. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 06/01/2012 14:05:29

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;Να τον χειροκροτήσει ο κόσμος;Είναι συνυπεύθυνος!!Η υποκρισία ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!Αντί να παραιτηθεί μένοντας στην Ιστορία,ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΕΙ στη πολυθρόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας απολαμβάνοντας ΟΛΑ τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ της θέσης του,ΕΝΩ ο πολίτης αυτής της ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ χώρας ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ,ΔΥΣΤΥΧΕΙ και ΠΕΙΝΑΕΙ...Ας μην γράψω τίποτα χειρότερο και δεν το θέλω.

 8. Πασχάλης avatar
  Πασχάλης 06/01/2012 14:20:40

  Παιδια ακουσα στο μεγαλο χουντοκαναλο οτι συνεληφθησαν 6 ατομα και σχηματιστηκε σε βαρος τους δικογραφια..για ποιο αδικημα ομως? Η διαμαρτυρια ποινικοποιηθηκε και δε μας το 'παν?

 9. Ηλίας avatar
  Ηλίας 06/01/2012 14:48:27

  Έξι προσαγωγές για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Κάρολου Παπούλια!

  Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια. Σε βάρος των έξι σχηματίζεται δικογραφία για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

  Σύμφωνα με το Mega, έχει ήδη ενημερωθεί η εισαγγελέας της Χαλκίδας και οι αστυνομικοί αναμένουν εντολή για το εάν θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.

  Κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, ορισμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, κατά κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της πόλης.

  Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι που παρέστησαν στην τελετή αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.


  ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΕΙ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ;;;

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Ηλίας 06/01/2012 17:13:06

   Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας η προσβολή κατά του προσώπου του ΠτΔ διώκεται ποινικά γιατί θεωρείται ως προσβολή του πολιτεύματος κατά κάποιο τρόπο. Όμως είναι υποκριτικό και κυρίως αποσπασματικό να γίνεται τώρα σε αυτή τη φάση που έχει παραβιαστεί η ίδια η ουσία του δημοκρατικού πολιτεύματος με την άνευ λαϊκής νομιμοποιήσης εκχώρησης μέρους της εθνικής κυριαρχίας από το ΠΑΣΟΚ και ιδίως τον απερχόμενο πρωθυπουργό και τους κηπουρούς του (Παπακωνσταντίνου κλπ)

   • Aris. A avatar
    Aris. A @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 06/01/2012 20:42:24

    Μανώλη και αν κάποιος πει εγώ έβριζα τον βουλευτή και όχι τον Παπούλια πως αποδεικνύεται ότι γιούχαρες τον Πρόεδρα.

 10. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 06/01/2012 15:13:56

  Όπως μάλιστα άρχισε να γράφεται στο διαδίκτυο, ο ίδιος ο "Πρόεδρος" έδωσε εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες (προφανώς για "σωφρονισμό και παραδειγματισμό").

  Αλλά, γιατί μας εκπλήσσει; Ως υπουργός του Ανδρέα, ειδικευόταν στις "ειδικές" αποστολές με ένα σωρό δικτάτορες (Ζίβκωφ, Καντάφι και άλλοι μεσανατολίτες, κ.α). Λέτε να μην... έμαθε κάτι μετά από τόση συνάφεια και συναναστροφή μαζί τους;

  • Παναγος avatar
   Παναγος @ Αυριανιστής 06/01/2012 15:37:36

   Μην ξεχναμε οτι ηταν και ο πρωτος ΥΠΕΞ που πηγε στην αλμπανια ,στα Τιρανα ..
   Επι εποχης ελληνοπολωνου αντρει μινεικο παπανδρεου "την καταραμενη 8ετια 81-89"..
   Και θυμαμαι κατι "ρεπορταζ" του τοτε "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" του λαμπρακισταν ..τι ωραια που τα ελεγε!!
   Παραδεισος ητανε ,ετσι μας το παρουσιασαν!!

   Και φυσικα ,φυσικωτατα,το 1983,την 21η Φεβρουαριου,ημερα εορτασμου της απελευθερωσης των Ιωαννινων απο τους μεμετηδες(κοινως τουρκοι), εγινε το μεγαλυτερο ξεπουλημα ΟΛΩΝ των εποχων..
   Καλεσανε που λετε τον ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου ,πρωθυπουργος τοτε, στα Γιαννενα και οι Γιαννιωτες προσφερθηκαν να τον κερασουν λιγακι τσιπουρο,το παραδοσιακο τσιπουρο (που ομως ειναι πολυ βαρυ,μπαρουτι ειναι, πινεις ενα δυο και αμα δεν τοχεις συνηθισει ,Ωχ! αεροπλανο γινεσαι..)
   Λοιπον, σιγα σιγα προεδρε ,λεγανε στον ελληνοπολωνο ..
   αλλα αυτος την ..βρηκε..

   Βγαινει μετα στην τηλεοραση με κατακοκκινη την μουτσουνα του,μιλαμε τυφλα στο μεθυσι! και ειπε οτι θα παρουμε την Β.Ηπειρο και ολη την Αλβανια θα παρουμε εμεις, και τετοια..
   ΣΟΚ! στο πανελληνιο!
   Δεν ξερω αν θυμαται κανεις το .."ενσταντανε"! τη φαση δηλαδη!!
   Οι Αλβανοι αντεδρασαν ,διπλωματικο επεισοδειο ,της ποπης μιλαμε ..

   Και για να .."καλοπιασουν" τους Αλβανους ,να μην τους κακοκαρδισουν,
   ΗΡΑΝ το εμπολεμο Ελλαδος-Αλβανιας! οι αλιτηριοι..

   Ο σημερινος "προεδρας" του προεδρικου μεγαρου ητανε ΥΠΕΞ ,ΝΑΙ αυτος ο .."εθνικος δανειστης"..

   Χα! "προεδρας" που εχουμε ..Χα!!

   • koinos_nous avatar
    koinos_nous @ Παναγος 06/01/2012 16:01:55

    Αν ειναι αληθεια αυτο ειμαστε για πολλα κλαματα.

  • juliet avatar
   juliet @ Αυριανιστής 06/01/2012 16:34:30

   Αυριανιστή,
   χρόνια πολλά ,καλή χρονιά
   λένε και κάτι αλλο ......μ΄όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Και το συγκεκριμένο γερόντιο από μικρός μετέφερε γράμματα ....γιατί πιστεύω ότι παίρνει και σύνταξη αντιστασιακού.

 11. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 06/01/2012 15:18:00

  Για μια ειρηνική, λεκτική αντίθεση προς τον Παπούλια, έγιναν προσαγωγές και σχηματίστηκε δικογραφία; Να τη χαίρεστε τη '' δημοκρατία '' σας ,κύριε '' πρόεδρε''. Φροντίστε να τους χώσετε μέσα ,γιατί κινδυνεύετε και στην ηλικία σας οι συγκινήσεις, μπορεί να σας στερήσουν την ασφάλεια και τα προνόμια του μικρόκοσμου που ζείτε.

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ Diamond Angel 06/01/2012 17:49:05

   Καλά ο αντιστασιακός ο δημοκράταρος δεν έχει ζητήσει ακόμα την απελευθέρωση όσων συνελήφθησαν.

   Σε αυτήν την κρίση θα βγάλουν πολλοί τις μουτσούνες τους.

   Με την συμπεριφορά του το μόνο που θα πετύχει είναι το κράξιμο στο πρόσωπο του να μεταβληθεί σε πράξη αντίστασης.

 12. Ανδρομέδα avatar
  Ανδρομέδα 06/01/2012 15:27:21

  Μα τους ευχήθηκα ήδη να τους παραμείνουν άγνωστες. Η έστω να μπορούν μέχρι το τέλος της ζωής τους να παριστάνουν ότι όλα αυτά δεν τους αφορούν.

 13. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 06/01/2012 15:31:22

  Προσαγωγές και δικογραφίες με την έγκριση του Παπούλια..;
  Να ετοιμάζεται για συγκεντρώσεις έξω από την Ηρώδου Αττικού(γωνία με Β.Σοφίας,γιατί την Η.Αττικού την έχει κλεισμένη τις περισσότερες μέρες ). Να ετοιμάζεται για κλείσιμο στο προεδρικό. Είναι ανεπιθύμητος και προκλητικός. Έσπειρε ανέμους με την προκλητική στάση του, θα θερίσει θύελλες. Όπου εμφανίζεται θα αποδοκιμάζεται αγρίως.

 14. Ραβινος avatar
  Ραβινος 06/01/2012 15:39:04

  Συλληψεις για αποδοκιμασιες του Παπούλια !Ανηκουστο στην χωρα της δημοκρατιας !Κοιταξτε τον περιστοιχισμενο απο τους κουμπουροφορους πραιτωριανους του !Μια εικονα χιλιες λεξεις !Που αλλου στον κοσμο παρουσιαζεται τετοια εικονα ?Δεν ντρεπεται δεν κλαιει για την καταντια του και μαζι μ'αυτου την καταντια του Ελληνικου Λαου ?Ηθελα ναξερα για την αποπομπη του ΓΑΠ βρεθηκε διαδικασια να γινει να παει στα τσακιδια για την αποπομπη ενος αναξιου προεδρου δημοκρατιας οπως ο εθνικος δανειστης τι στον διατανο προβλεπεται απο το Συνταγμα ?

 15. Ραβινος avatar
  Ραβινος 06/01/2012 15:44:33

  Και κατι αλλο !Να παρουν θεση αμεσα τα κομματα για τις συλληψεις και τις προσαγωγες !Να απαιτησουν τηναπελευθερωση των συλληφθεντων αμεσα γιατι θα αρχισουμε να ριχνουμε τα βολια και σ'αυτα με την παθητικη σταση που κρατουν σ'αυτο το φαινομενο με τον αναξιο εθνικο δανειστη που το παιζει προεδρος της δημοκρατιας .Σε λιγο θ'αρχισουν με το βαλιτσακι της ΕΥΠ να συλλαμβανουν και τους σχολιαστες των blogs οπως γινεται στην Κινα και τις Αραβικες Χωρες !

  • Agni avatar
   Agni @ Ραβινος 07/01/2012 02:09:40

   Στυγνός φασισμός ραβίνε μου..Ελάχιστες διαφορές απο τον τρίτο κόσμο..Οι Έλληνες φταίνε που δεν τραβάνε στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων..Μα ποιοί τελοσπάντων νομίζουν οτι είναι,θα ασκούν τριτοκοσμική βία σε όποιον γουστάρουν?Στη Χάγη ρε για εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας,αλλαγή τώρα!

 16. ikaros avatar
  ikaros 06/01/2012 16:12:09

  κ. Παπούλια δυστυχώς η Ιστορία δεν συλλαμβάνεται...

 17. Nikos Politis avatar
  Nikos Politis 06/01/2012 16:26:42

  Με συγχωρείτε, ο Κωστάκης Καραμανλής δεν τον έκανε πρόεδρο;

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Nikos Politis 06/01/2012 17:18:33

   Πνεύμα πουλάς; Τί σημασία έχει αυτό; Άλλη ερώτηση: όσο ήταν πρωθυπουργός ο ΚΚ αποδοκίμασε κανείς τον Παπούλια; Άσε λοιπόν τα τζούφια.

 18. Γ.Τ. avatar
  Γ.Τ. 06/01/2012 16:51:34

  Εκανα πριν ωρες ενα σχολιο το οποιο μαλλον φανηκε σκληρο για τους διαχειρηστες της σελιδας. Ας σκεφτουμε ομως ολοι μαζι ποσο σκληρη θα ειναι η πραγματικοτητα που θα ζει σε λιγο καιρο ο φασιστας που συλλαμβανει απλο κοσμο που διαμαρτυρεται. Συλλαμβανει κοσμο δεν μας λεει ομως πιο ειναι το αδικημα. Μηπως το οτι εχει μεινει χωρις δουλεια και ελπιδα? Και επιπλεον ποιος ειναι αυτος που πρεπει να συλληφθει? Αυτος που μαγαρισε την πατριδα μας επι 40 χρονια ή εμεις που ειμαστε η πατριδα!! Το σχολιο ηταν σκληρο ομως η ιστορια θα ειναι ακομα πιο σκληρη απεναντι στους δοσιλογους.....

 19. Orestios avatar
  Orestios 06/01/2012 16:52:12

  Η Μεταπολίτευση τελειώνει οδηγώντας στην καθολική απαξίωση μια πολιτική Γενιά που τηνη χαρακτήρισε η φαυλότητα.

  • stanley@gr avatar
   stanley@gr @ Orestios 06/01/2012 16:55:26

   πολυ αργει να τελειωσει καλε μου Ορεστιε!
   δυστυχως μου φαινεται οτι πρωτα θα τελειωσουμε εμεις...

   • Orestios avatar
    Orestios @ stanley@gr 06/01/2012 17:34:41

    Ακόμη δεν έχεις δεί την πραγματική απαξίωση που της αρμόζει

 20. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 06/01/2012 17:04:35

  Χρόνια σας πολλά!
  Κάθε χρόνο - τουλάχιστον τα τελευταία - στην Χαλκίδα , οι αρχές μαζί με τον μητροπολίτη ανέβαιναν σ΄ένα καραβάκι και από κεί έριχναν το σταυρό στην θάλασσα για το αγιασμό των υδάτων , και κολυμβητές βούταγαν για την ανεύρεσή του και τις ευχές του μητροπολίτη μας. Εφέτος ο Δήμαρχος του διευριμένου δήμου, προσκείμενος στην ΝΔ, προσκάλεσε- τι φαεινή ιδέα!- τον πρόεδρο της Δημοκρατίας , του οποίου η ασφάλεια- όπως μετέδιδαν οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί- αρνήθηκε να επιβιβασθεί στο πλοιάριο ο πρόεδρος , και ο αγιασμός έγινε από εξέδρα στην στην προβλήτρα του Αγίου Νικολάου.
  Όχι μόνο αλλάξαμε τις συνήθειες χρόνων, για να μας τιμήσει με την παρουσία του αλλά εξ αιτίας του κρατούνται συμπολίτες μας στην ασφάλεια ως κοινοί εγκληματίες. Μεγάλη σας τιμή κ.παπούλια. Πάρτε το χαμπάρι ότι είστε ανεπιθύμητοι και τουλάχιστον ......μην προκαλείτε με την παρουσία σας και μόνο.

  • juliet avatar
   juliet @ ΑΓΡΟΤΗΣ 06/01/2012 18:16:35

   Αγρότη,
   Χρόνια Πολλά ,καλή χρονιά σε σένα και την οικογένειά σου.
   Ο δήμαρχος δεν έφαγε ξύλο;να τον χαιρόσαστε και το κόμμα .
   Θα σου πω μια ιστορία πριν από χρόνια με βολευτή δικό σας,σου λέει τίποτε το Κοντοδεσπότη ;Πριν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ ήτανε τομεάρχης τουρισμού ,του τηλεφωνεί ο Γεωργακόπουλος υπουργός τότε .Τη συζύτηση την ξέραμε τρία άτομα .Αυτός και δυό που είμαστε παρόντες .Την επομένη όλη η Χαλκίδα είχε μάθει ότι του τηλε ο υπουργός και του είπε.....και του είπε......Βέβαια δεν το είπαμε οι παρόντες και βέβαια δεν του είπε ....δεν του είπε ,αλλά αυτός με το που τον άκουσε ,του είπε, μάλιστα κ.Υπουργέ μου.Τι δουλειά είχε ο δημαρχος να καλέσει τον πρόεδρο των πράσινων φιδιών ,μήπως πρόσκειται στη Ντόρα και πήρε μήνυμα από την άλλη οχιά για να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση ;

   • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
    ΑΓΡΟΤΗΣ @ juliet 06/01/2012 19:11:35

    Juliet, χρόνια πολλά και φώτηση μέρες που είναι.
    Πιστεύεις ότι όποιος και αν ήταν ο καλεσμένος τα ίδια δεν θα γίνονταν? Τον ξέρω αυτόν από το Κοντοδεσπότι και όλους τους άλλους , και από την καλή και από την ανάποδη.
    Περιμένω , ακόμη, τον αέρα ανανέωσης γιατί ο σημερινός μας πήρε και μας σήκωσε στο Λευκαντί.
    Όσον αφορά τον πρόεδρο , θεωρώ και γνώμη μου είναι , ότι ή έχει προχωρήσει το αλτσχάιμερ ή το θράσσος αυτού του αγωνιστή και πατριώτη είναι μεγάλο.

 21. hdgr avatar
  hdgr 06/01/2012 17:51:08

  Οσονούπω φτάνει....

  Η 25η Μαρτίου. Αν οι παπατζήδες κυβερνούν ακόμα.

 22. Χαρίλαος avatar
  Χαρίλαος 06/01/2012 17:52:31

  Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι ποιός έδωσε εντολή για τις συλλήψεις. Άκουσα ότι η αστυνομία συπλήρωνε τα χαρτιά για να τους στείλει στον εισαγγελέα. Με ποιά κατηγορία?, διατάραξη της δημοσίας τάξεως? Έγινε η σύλληψη με εντολή εισαγγελέα? Δεν ξέρω αν άκουσα λάθος, αλλά κάτι δεν μου κολλάει...
  Κάποιος σχολιαστής είπε ότι ο πρόεδρος έδωσε εντολή για σωφρονισμό... Τι έγινε προβιβάστηκε σε φρούραρχο?

 23. occultist avatar
  occultist 06/01/2012 18:28:01

  Ο πρόεδρας φροντίζει για την ...υστεροφημία του. Θέλει να μείνει στην ιστορία. Να τον θυμούνται. Ακριβώς οπως ο Ηρόστρατος.

 24. Δικερως avatar
  Δικερως 06/01/2012 18:37:33

  Τζαμπα φωναζετε,ειμαι σιγουρος πως δεν ακουσε τιποτα.
  Κουφαμαρα λογω ηλικιας?
  'Η λογω αυτου που κουφαινει αμα το επαναλαμβανεις πολυ μικρος?

 25. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 06/01/2012 19:12:59

  Μεταφέρω από την εφημερίδα Δημοκρατία:
  "Η δουλειά δεν ειναι ντροπή. Αρκεί βέβαια να μην παίρνεις 490,000 το έτος ως αρχηγός ενός λαού που πεινάει.."

 26. dracon avatar
  dracon 06/01/2012 20:40:31

  Ο Παπούλιας και οι λοιποί συγκυβερνώντες κάνουν ό,τι μπορούν για να επαληθεύσουν το σύνθημα "Η χούντα δεν τελείωσε το 73"
  Αν δεν είναι χούντα να συλλαμβάνετε κανείς για τα συνθήματα που ακούγονται σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τότε τι είναι;
  Αντε και σε λίγο θα ξανανοίξουν τη Γυάρο και ίσως και κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης για τους απείθαρχους διαδηλωτές
  Οσο για τους φτωχούς θα τους΄φυλακίζουν στο Κορυδαλλό αφού θα αποφυλακισθούν όλοι οι καταδικασμένοι για κακουργήματα,σύμφωνα με νομοσχέδιο του "προνοητικού " υπουργείου δικαιοσύνης (αδικίας ίσως θα ήταν πιο ταιριαστό)
  Να μην τους αφήσουμε να μετατρεψουν τη χώρα μας σε επίγεια κόλαση .

  • jctergal avatar
   jctergal @ dracon 06/01/2012 23:12:13

   Για μας αυτά είναι ψιλά γράμματα, εμείς αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία της Ρωσίας.

   Εκεί κυβερνάνε μόνο με 50%-70% τόσο αντιδημοκράτης είναι ο Πούτιν.

 27. βροντόσαυρος avatar
  βροντόσαυρος 06/01/2012 23:04:58

  είναι δυνατόν να περιμένει κανείς από έναν μεμονωμένο άνθρωπο να σώσει μια ολόκληρη χώρα;

 28. abyssus avatar
  abyssus 07/01/2012 00:25:17

  Όσο πάει και βαθαίνει αυτή η δημοκρατία...

 29. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 07/01/2012 11:21:31

  Καλημέρα και καλή μας φώτιση,
  ειδικά σε κάτι χρυσοπληρωμένα γεροντάκια που εξαργυρώνουν μέχρι τα βαθειά γεράματα το αντιστασιακό τους φρόνημα που εξατμίστηκε σαν καπνός πριν από πολλές δεκαετίες και που κάποιος άλλος δήθεν αντιστασιακός τα μάζεψε από το δρόμο για να κυβερνήσουν με τα ¨θα ¨ και με τα δανεικά. Να προσέξουν μόνο τώρα στα στερνά μην έχουν τη τύχη κάποιων άλλων καλοταϊσμένων παπούδων που νόμιζαν ότι η εξουσία τους προφυλάσσει από τη λαϊκή οργή. Αν δεν βγουν άμεσα οι 6 και μαθευτεί ότι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα , να δω πώς θα γίνουν οι παρελάσεις στην 25 Μαρτίου.

  Παρεπιπτώντως, η κρίση που ζούμε όλοι στο πετσί μας, άλλος πιο πολύ, άλλος πιο λίγο, είναι αποτέλεσμα της πνευματικής μας πρώτα κατάπτωσης στην οποία μας οδήγησαν συνειδητά οι πολιτικοί μας ταγοί ( για να μην πω τραγιά ).
  Όφειλαν, τουλάχιστον, από τότε που ξέσπασε η οικονομική της μορφή, να αρνηθούν να δέχονται τους παχυλούς τους μισθούς, όλοι οι πολιτικοί και να τους καταθέτουν σε ένα ταμείο αλληλεγγύης, ζητώντας παράλληλα βοήθεια από όλους τους πολίτες για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους.
  Αν είχαν προβεί σε μία παρόμοια κίνηση, θα είχαν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου και πιο εύκολα θα γινόντουσαν δεκτές οι όποιες θυσίες. Η αντίθετη όμως στάση που έχουν κρατήσει με αποκορύφωμα τον προκλητικό μισθό του ΠτΔ και η ατιμωρησία όλων έχουν εμπλακεί σε κατάχρηση και χρηματισμό, μαζί με το σκέπασμα των λογαριασμών σε τράπεζες του εξωτερικού, τους καταδικάζουν στα μάτια της πλειοψηφίας ως αναίσθητους και ατομικιστές.

 30. Θεόδορος avatar
  Θεόδορος 08/01/2012 13:17:56

  Αυτόν τον Πτέραρχο που είναι δίπλα του κάπου τον έχω ξαναδεί !!!!!!!!! Στον Τσοχανζόπουλο !!! Αρσένη !!!!!! Μήπως είναι μια ζωή στον σύστημα ΠΑΣΟΚ !!!!! μήπως !!!!! όταν άλλοι συναδελφοί του πιθανόν Απόστρατοι μετρούν και ξαναμετρούν τις περικοπές που υφίστανται !!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.