12/07/2008 01:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απαράδεκτη η μήνυση εναντίον του τρωκτικού

Γράφουμε και στο Μιλάει κι από πάνω… για την αγωγή που κατέθεσε ο Θέμος Αναστασιάδης εναντίον του http://www.troktiko.blogspot.com. Το επισημαίνουμε κι εδώ. Το θράσος του Θέμου αγγίζει πλέον τα όρια της παράνοιας. Όπως σημειώνουν και άλλοι, η μήνυση κατά του troktikou είναι απαράδεκτη ενέργεια. Ακόμη πιο απαράδεκτη είναι η προσπάθεια να συνδεθεί πάλι ένα μπλογκ με εκβιασμό. Και δεν μπορεί ο κ. Θέμος και οι φίλοι του (ξέρουν ποιους εννοούμε) την μια στιγμή να παρακαλάνε τους μπλόγκερς να του συμπαρασταθούν στις δικαστικές του περιπέτειες (που όμως οφείλονται στο περιβόητο dvd) και την άλλη να εφαρμόζουν αστυνομικές μεθόδους εναντίον της μπλογκόσφαιρας.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η ταπεινή μας γνώμη στην κόντρα Μάκη – Θέμου είναι ότι πρέπει να σταματήσει επιτέλους, επειδή «το γινάτι βγάζει μάτι». Τώρα η προοπτική του Κορυδαλλού πανικοβάλει ορισμένους. Επειδή, όπως λέει και ο λαός «τα μεταξωτά σώβρακα θέλουν και επιδέξιους …».  Και θα πούμε και κάτι άλλο για να είμαστε ξηγημένοι και να μην μας περνάνε για ηλίθιους: Δεν μπορεί ορισμένοι, από την μια να παριστάνουν τους «αδέσμευτους» και «ελεύθερους» μπλόγκερς και από την άλλη να μεταφέρουν στο διαδίκτυο με πιο χυδαίο και ξεφτίλα τρόπο την λογική και αισθητική ορισμένων ΜΜΕ, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία των μπλόγκερς. Και μετά να σκούζουν ως μωρές παρθένες. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει….δυστυχώς. Όπως γράφει το www.protothema.gr ο Θέμος Αναστασιάδης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στο 5ο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής την περασμένη Παρασκευή. Αφορμή ήταν μια σειρά αναρτήσεων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας στις 10 Ιουλίου 2008 με τις οποίες όπως γράφει «εκβιαζόταν ανοιχτά ο ανακριτής κ. Δημήτρης Οικονόμου με δήθεν στοιχεία σε βάρος του ενώ προαναγγελλόταν ταυτόχρονα η παραπομπή της μήνυσης του Θέμου Αναστασιάδη στο αρχείο». Όπως επίσης αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης στην μήνυσή του, μέσω των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων έγιναν «παραβάσεις διατάξεων Ποινικού Κώδικα, και ιδίως απειλή και εξύβριση κατά δικαστικών λειτουργών και μάρτυρος, καθώς και απόπειρα εκβίασης δικαστικού λειτουργού προκειμένου να έχει μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος μου, προκαταλαμβάνοντας την κρίση των εμπλεκομένων δικαστικών λειτουργών τόσο στην εις βάρος μου υπόθεση όσο και στη μήνυσή μου σε βάρος του κυρίου Οικονόμου».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Lara avatar
  Lara 12/07/2008 02:57:03

  "Δεν ειμαι ομηρος κανενος"
  ειπε και τονισε ο πρωθυπουργος και μας ειναι εμφανες σε ποιον αναφερεται.
  Ως ποτε αραγε θα το λεει αυτο;

  λαρα

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 12/07/2008 04:08:58

  Λεγεται και επιθανατιος ρογχος...

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 12/07/2008 04:11:45

  @factorx: "Ακόμη πιο απαράδεκτη είναι η προσπάθεια να συνδεθεί πάλι ένα μπλογκ με εκβιασμό". Λάθος πληροφορία, δεν ήταν για εκβιασμό: “Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θέμος Αναστασιάδης .. προτίμησε τη συκοφαντική δυσφήμηση”, (zougla).

  BREAKING NEWS

  Μόλις βλέπω: "Φάτα Θέμο για να μάθεις. Μπορεί να είμαστε ...light blog αλλά μας υποστηρίζουν και σοβαρά και αποκαλυπτικά blog όπως το www.antinews.gr". Χμμμ...

  Αυτόν τον "τρωκτικό" τον έχω ότι είναι ο αρχισυντάκτης του Μάκη, ο κουμπάρος του Κεντέρη και, τελευταία, υποστηρικτής του Ιακώβου. Για μένα, kai λόγω αυτών μόνο, είναι αναξιόπιστος κουτο-πόνηρος, ή απλός χαζός. Αν δεν είναι αυτός, χίλια συγνώμη.

  Επίσης, δεν εκτιμώ τις πολιτικές απόψεις, (αγκαζέ με τις του "Ρεσάλτο", κάποιες κρίσιμες φορές!) και την Αισθητική του μπλογκ αυτού, ενώ, πάντα, "η Αισθητική είναι Ηθική". Πάνω απ' όλα και για το προκείμενο ζήτημα της "συκοφαντικής δυσφήμησης" και του "εκβιασμού" μέσω των μπλογκ, είμαι υπέρ της ποινικοποίησής τους. Διαφορετικά, χάνουν οι αξιοπρεπείς, οι τίμιοι, οι νομιμόφρονες, οι ευγενείς, οι συνεπείς, οι ξεκάθαροι, οι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται": e-ΕΜΕΙΣ, παίδες.

  ***

  Το περίεργο είναι ότι, στο ΘΕΜΑ δεν έχει τίποτα σχετικό! Εκεί έχει τον Τσαρούχα, μάρτυρα κατά του Οικονόμου: «Επέμενα στην αποκάλυψη που έκανα δημοσίως, μέσω Real FM και της ηλεκτρονικής εφημερίδας μου Ε - Liberta ότι το επίμαχο dvd ολόκληρο είχε φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου …

  Το dvd μαζί με έναν φάκελο με καταγγελίες κακοδιαχείρισης στο υπουργείο Πολιτισμού, όπως από τις 29.12.07 έγραψε η Liberta και είπα δημοσίως από τον Real παρέδωσε μια γυναίκα, μή δημοσιογράφος, με την οποία ο Χρ.Ζαχόπουλος είχε έρθει σε σύγκρουση στο υπουργείο Πολιτισμού και η οποία γνωρίζει άριστα, τόσο τις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων, όσο και το εύρος της οικονομικής διαχείρισης, που φέρει τη σφραγίδα του πρώην γενικού γραμματέα.

  Η ίδια γυναίκα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία Ζαχόπουλου- Τσέκου. Παρά τη δημόσια καταγγελία μου ο ανακριτής δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, ενώ τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες για την τόσο σημαντική αυτή παράμετρο της υπόθεσης ήταν άπειρα. …».

  Έχει και τον Κακαουνάκη μάρτυρα! Άντε βγάλε άκρη...

  ***

  ΑΛΛΑΞΑΝΕ "ΤΑ ΚΟΖΑ";;;

  (zoygla): "Στήριξη στον κομιστή και από Κουκοδήμο", 11 Ιουλίου 2008, 17:59

  “Ο Κ. Κουκοδήμος είναι ανάμεσα στους μάρτυρες που πρότεινε ο κομιστής, Θέμος Αναστασιάδης, στην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τη μήνυση σε βάρος του 2ου ειδικού ανακριτή. Ο Κ. Κουκοδήμος κατέθεσε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι δεν επιχείρησε μεσολάβηση, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τίποτα για τα 5,5 εκ. ευρώ”.

  Ωραίος θίασος! Βγήκε και "ο τρελλός τα 'χει 400", -φωνάρα, κι όλας! έπαθα τη πλάκα μου, με την ...πλάκα που 'χει πάθει, ο άνθρωπος. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση, πλέον, συμφοιτητής του "Θέμα" που 'χει λαλήσει, αλλά το παίζει χύμα κι άνετος αυτός, μέτωπο κι οι δυο κατά Τσέκου, Ζαχόπουλου, Μαξίμου. Κι έχουμε και Κουτελίδα, Μαλέρμπα στον πάγκο! Ε, ρε, γλέντια!!!

  *****

  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...

  "Από το Ιράκ θα χτυπήσει το Ισραήλ;"
  (11 Ιουλίου 2008, 21:45)
  του Χάρη Μπότσαρη

  Από πηγές του Ιρακινού υπουργείου Άμυνας έγινε γνωστό ότι εδώ και ένα μήνα τα Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιούν πτήσεις στον εναέριο χώρο του Ιράκ και χρησιμοποιούν τις αμερικανικές βάσεις στην κατεχόμενη χώρα.

  Οι Ισραηλινοί πιλότοι εισέρχονται στο Ιράκ από την Ιορδανία και προετοιμάζονται για χτύπημα εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.

  Οι Αμερικανοί παρέχουν τις απαιτούμενες πληροφορίες και την ασφάλεια των πτήσεων στα Ισραηλινά μαχητικά εκτός από τη χρήση των βάσεων τους στο Ιρακινό έδαφος.

  Η βάση που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι κοντά στη Χαντίθα απ’ όπου οι ισραηλινοί πιλότοι χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά για να πλήξουν τις Ιρανικές εγκαταστάσεις στο Μπουσέρ", (protothema)...

 4. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 12/07/2008 09:27:48

  καλημερα,

  "Όσο περισσότερο βασίζεσαι σε δυνάμεις έξω από
  σένα, τόσο περισσότερο εξουσιάζεσαι από αυτές.
  Χ. Σέρμαν"

  θα ακολουθησει και ποιημα !Fx...

  ΠΠ

 5. Theodore avatar
  Theodore 12/07/2008 09:31:49

  Γιατι, τι εκανε ο ανθρωπος και πεσατε να τον φατε;
  Το DVD,τοδωσε στο φιλο του,για να τον προστατεψει απ αυτα που ελεγε ο χοντρος για τον αλλο χοντρο,οπως λενε.
  Τα λεφτα, δεν ηταν κλεμενα.Πιθανον καποιος να του ταδωσε για διαφορους λογους, αλλα αυτο δεν αποτελει εγκλημα καθοσιωσεως.
  Εσεις, κοντευετε να τον βγαλετε Ρωχαμη.Μπαστα.
  Τι διαολο, επειδη λυσσαξε ο εθνικος δημοσιογραφος να τον βαλει φυλακη, πρεπει ολοι να του κανουμε το χατηρι;

 6. Σεργιος avatar
  Σεργιος 12/07/2008 09:47:03

  Αχ βρε αγαπητή Λάρα τι ερώτημα. Αλλά όπως λέμε "πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι του"...

 7. Sandy Cheeks avatar
  Sandy Cheeks 12/07/2008 11:04:43

  Factorx δεν άντεξες την πέταξες την σποντίτσα σου για το troktiko.
  Θες να μας πεις ότι εσύ είσαι η κουλτουριάρα και το troktiko η δευτεράντζα.
  Ασε ρε Factorx να το κρίνουμε εμείς αυτό που σας διαβάζουμε, είπαμε καλός είσαι, αλλά μην το παίρνεις και πάνω σου.

 8. ataktos avatar
  ataktos 12/07/2008 11:26:28

  ME SIMBOULOUS TIPOU TSOBOLA KE TON ALO KATHIGITAKO TI NA PERIMENIS

 9. OTE Listeia avatar
  OTE Listeia 12/07/2008 12:06:44

  Χρυσοπλήρωσαν τον Γερμανό για να... χάνουν λεφτά!

  Από το otelisteia.blogspot.com

  Πριν τη ληστεία από τους Γερμανούς, είχαμε τη ληστεία... από τον Γερμανό! Ο ΟΤΕ χρυσοπλήρωσε την εμπορική αλυσίδα με τα 500 ΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ καταστήματα για να... χάνει λεφτά.
  Ας αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν μόνοι τους:
  - Τα λειτουργικά αποτελέσματα α' τριμήνου 2008 της αλυσίδας Γερμανός είναι αρνητικά: πέρσι είχε λειτουργικά κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ, φέτος εμφάνισε ζημιές ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.
  - "Βουτιά" κάνει και το περιθώριο κέρδους προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), που μειώθηκε από 4% πέρσι, σε 1% φέτος, δηλαδή η μείωση έφθασε το 69,7%.
  - Το 2007, στην πρώτη πλήρη χρήση μετά την εξαγορά, τα καθαρά κέρδη της Γερμανός μειώθηκαν κατά 45,3% και έφθασαν μόλις στα 14,2 εκατ. ευρώ, από τα 26 εκατ. ευρώ του 2005.
  - Με βάση τα κέρδη του 2007, η σχέση τιμής εξαγοράς/κερδοφορίας διαμορφώνεται σε 91,4 φορές. Δηλαδή, η Cosmote θα χρειαστεί να περιμένει σχεδόν 100 χρόνια για να αποσβέσει την εξαγορά αποκλειστικά από τα κέρδη της Γερμανός!
  - Το δίδυμο Βουρλούμη-Μαρτιγόπουλου ισχυριζόταν ότι το τίμημα των 1,3 δις. ευρώ δικαιολογείται επειδή η Γερμανός θα έφερνε σημαντική αύξηση των ταμειακών ροών της Cosmote.
  - Η πραγματικότητα τους διαψεύδει: οι ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες της Cosmote όχι μόνο δεν αυξήθηκαν το 2007, αλλά αντίθετα μειώθηκαν από τα 744 εκατ. του 2006 στα 722 εκατ.
  - Τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν, επίσης, από τα 502 εκατ. ευρώ του 2006 στα 482 εκατ. ευρώ το 2007.
  Με αυτά τα δεδομένα, η δίωξη για απιστία αποκτά νέα διάσταση: δεν είναι πλέον κάποιοι κακόπιστοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τα "βλέπουν μαύρα". Είναι οι "σκληροί" αριθμοί που αποδεικνύουν ότι η εξαγορά δεν ήταν επωφελής. Το λόγο έχουν οι εισαγγελείς.

 10. Theodore avatar
  Theodore 12/07/2008 12:58:06

  Ετσι ειναι φιλε μου, αν και δεν χρειαζεται να παραθεσεις τα στοιχεια σου.Εδω, μια βολτα στο Γερμανο, αρκει, που λεει και η διαφημιση, για να καταλαβεις, οτι τα μαγαζια, ειναι αδεια.
  Εγω περναω σχεδον καθε μερα, απο το κεντρικο μαγαζι στην Εμ.Μπενακη και το βλεπω και συγκρινω ασυναισθητα την κινηση που κανει,(ανυπαρκτη), με το χαος που επικρατουσε, πριν την εξαγορα. Δεν προλαβαιναν, να σε εξυπηρετουν.(Αφου αυτοματως, εχασαν τους πελατες της wind και της Voda,που εκαναν τις δικες τους αλυσσιδες,πως να μην ερημωσουν;)
  Τωρα, νεκροταφειο.Δεν εχετε, παρα να περασετε κι εσεις, για να το διαπιστωσετε.
  Οι ανθρωποι, που εκαναν την εξαγορα, η ηλιθιοι, ηταν, πραγμα που ειναι πολυ απιθανο γι αυτου του επιπεδου στελεχη, η απατεωνες.

 11. K avatar
  K 12/07/2008 12:58:27

  Μπα! Να καταργήσουμε λοιπόν τη δικαιοσύνη και να ρωτάμε εσάς να κρίνετε πότε μπορούμε να καταθέτουμε αγωγες και πότε όχι... Γιατί είναι απαράδεκτη η ενέργεια να συνδεθεί ένα blog με εκβιασμό! Δηλαδή τα blogs από τη φύση τους δεν κάνουν εκβιασμούς; Υπαρξιακή αθωωότητα έχουν; Τιξέρετε εσείς τι κάνει το τροκτικό ή όποιο άλλο blog. Για μαζευτείτε γιατί το έχετε καβαλήσει το καλάμι μου φαίνεται. Προσοχή για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Δεν λέω ότι το τροκτικό εκβιάζει. Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείτε εσείς να το κρίνετε εκ προοιμίου!. Οποιος θίγεται έχει δικάιωμα να κάνει μήνυση. Είτε λέγεται Αναστασιάδης ή ότι άλλο. Θα το κρίνει το δικαστήριο. Οχι εσείς! Ιδίως που το τροκτικό γράφει τα όσα γράφει χωρις να δίνει δικαίωμα σχολιασμού... Αντε μπράβο.

 12. syntaksiouxos avatar
  syntaksiouxos 12/07/2008 13:58:05

  Οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να κάνει μήνυση για να προστατέψει τον εαυτό του.

  Όμως, δεν μπορεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος που ταυτόχρονα κόπτεται για την ελευθεροτυπία -δηλαδή την ελευθεροστομία, που τις έχει μπερδέψει και τις δύο με την ελευθεριότητα...

  Αυτό είναι που ενοχλεί στην περίπτωση του Θέμου-όπως και το γεγονός ότι μας θεωρεί όλους ηλίθιους. Αν έκανε "μόκο" και περίμενε να περάσει η μπόρα, μπορεί να κρινόταν και διαφορετικά από την κοινή γνώμη. Όσο τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, όμως, δικαίως θα τις μαζεύει..


  Υ.Γ. συγχωρήστε μου την παρατήρηση: το σωστό θα ήταν "σκούζουν ΣΑΝ μωρές παρθένες" (δηλαδή δεν είναι πραγματικές μωρές παρθένες αλλά κάνουν κάτι που μοιάζει). Το "σκούζουν ΩΣ μωρές παρθένες" σημαίνει ότι έγιναν, πήραν θέση, αξίωμα ή τίτλο πραγματικής μωρής παρθένας (βλ. και "Το ΩΣ σαν οδοστρωτήρας" του αξιόλογου συναδέλφου Γ.Χάρη)

 13. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 12/07/2008 14:56:40

  «ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ», -blogger μου!
  ***

  «Το τίμημα της δικτυογραφίας»,
  (11-7- 2008, από Elikas)


  “Όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται, η παθιασμένη ενασχόληση μου με τον μαγικό κόσμο της δημόσιας και αμφίδρομης επικοινωνίας είχε σαν συνέπεια τον τραυματισμό μου. Επιτέλους, μπορώ πια να καυχηθώ ότι είμαι ένας αγωνιστής μπλόγκερ. Ένας ήρωας με περιστρεφόμενη καρέκλα…

  «Αυχενικός ευθειασμός» ήταν η διάγνωση της αγέλαστης ορθοπεδικού για τους οξείς πόνους που ταλαιπωρούσαν την πλάτη μου κάθε φορά και πιο επίμονα .. Αποτέλεσμα; Μυϊκοί σπασμοί και δυνατό πιάσιμο από τη μέση μέχρι το σβέρκο, που μετά απλώνεται στους ώμους και τα χέρια. Από το ατέλειωτο καθισιό μπροστά σε μία οθόνη…
  Έχοντας χαπακωθεί και μπλαστρωθεί κατάλληλα, αντιμετωπίζω το τραύμα μου με εντατική φυσικοθεραπεία…

  Αν το μετάνιωσα; Το παράκανα σίγουρα, αυτό το παραδέχομαι. Επίσης, υποσχέθηκα να βάλω μυαλό και να προσέχω τις υπερβολές. Σοβαρά. Ούτε για μια στιγμή όμως δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να μην άξιζε τον κόπο όλη αυτή η ιστορία…

  Όλο αυτό το αλισβερίσι μεταξύ μας, όλος αυτός ο συλλογικός και άναρχος χαβαλές, όλη αυτή η αίσθηση ότι μοιράζεσαι κάτι δικό σου με άλλους. Ή ότι σε αφήνουν οι άλλοι να μοιράζεσαι κάτι δικό τους. Το αίμα που σου καίει τ’ αυτιά όταν μπλέκεις σε έναν έντονο διάλογο κι εκείνο το αμυδρό χαμόγελο που σου ξεφεύγει όταν συνειδητοποιείς ότι κάποιοι ξόδεψαν λίγα δευτερόλεπτα για να σκεφτούν πάνω σε κάτι που έγραψες. Οι θησαυροί που ανακαλύπτεις θαμμένους κάτω από σωρούς ψηφιοποιημένων σκουπιδιών. Τα επαναστατημένα μπανεράκια και τα μεταμεσονύχτια mp3. Τα βιντεάκια του YouTube, που ακόμα κι όταν είναι ξενέρωτα κουβαλάνε μία προσμονή για κάτι καινούργιο. Οι σοβαροφανείς πίνακες με τα στατιστικά επισκεψιμότητας και οι άχρηστες πληροφορίες για το τι στα κομμάτια έψαχνε στο google ο κάθε άσχετος που σε επισκέφτηκε κατά λάθος. Τα εξυπνακίστικα avatars και τα κουλά ψευδώνυμα που για κάποιον, κάπου, κάτι σημαίνουν. Τα εύστοχα σχόλια, που ακόμα κι αν κάποτε γίνονται προσβλητικά σε τσιγκλάνε να απαντήσεις. Τα τσιγάρα που σου γδέρνουν το λαρύγγι όταν κοντεύει πια να ξημερώσει κι εσύ δε λες να κλείσεις το ρημάδι και να πας για ύπνο. Οι μουσικές από τα παλιά που σου κρατάνε συντροφιά και σε εμπνέεουν να γράψεις άλλη μια φράση. Άλλη μια λέξη. Οι άνθρωποι που ποτέ σου δε γνώρισες και ποτέ σου δε θα γνωρίσεις κι όμως τους ξέρεις τόσο καλά. Κι ας είναι άλλοι στην “κανονική” ζωή τους. Οι φίλοι που επέλεξες γι’ αυτά που νιώθουν κι αυτά που σκέφτονται. Οι περαστικοί που ποτέ δεν εκδηλώθηκαν κι όμως σου έκλεισαν κρυφά το μάτι. Η γεύση του καφέ το πρωί όταν ανοίγεις το mail και βρίσκεις πάνω από πέντε νέα μηνύματα. Κι ας αποδειχτεί ένα κλικ αργότερα ότι ήταν όλα τους spam.

  Αυχενικός ευθειασμός λοιπόν. Βλέμμα καρφωμένο στα πίξελ και δάχτυλα έτοιμα να πυροβολήσουν άλλο ένα πλήκτρο. Ας πρόσεχα. Αν και δεν έπαθα και τίποτα στην τελική. Πλήρωσα μια δόση από το δάνειο. Κάτι μου λέει ότι θα έρθουν κι άλλες…”, («ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟΓΡΑΦΟΣ»- Ένας έλικας ανακατεύει τον καυτό αέρα).
  .
  (Η πατρότητα του του όρου «δικτυογράφος» είναι του «Elikas»).

  Περαστικά σου, e-φίλε!

  Και σ’ ευχαριστούμε για το καμπανάκι. {Τι καμπανάκι; καμπάνα της Nodre Dame, εδώ που τα λέμε…}

 14. Theodore avatar
  Theodore 12/07/2008 18:28:48

  Κοιτα, αλλο ελευθεροτυπια και αλλο ελευθεροστομια.Και δεν τα λεω αυτα εγω,αλλοι τα λενε.
  Αν πραγματικα τον συκοφαντουσε, γιατι δεν εχει το δικαιωμα να προστατεψει τον εαυτο του;
  Και αν σκεφτουμε, ποιος ειναι πισω απο το συγκεκριμενο βλογ, δεν ειναι λογικο να υποθεσουμε, οτι πιθανον να εχει και δικηο;

 15. wert01gf avatar
  wert01gf 12/07/2008 18:54:31

  Τρελό τσουβάλιασμα στην blogόσφαιρα.
  Αν είναι όλοι οι bloggers σαν το troktiko, ζήτω που καήκαμε! Βρώμα και δυσωδία.

 16. Θανάσης avatar
  Θανάσης 12/07/2008 21:08:43

  Η γνώμη μου είναι να κυττάξουμε τις δουλειές μας και να μη δίνουμε σημασία τι κάνουν αυτοί γιατί τους δίνουμε αξία που δεν την δικαιουνται.

 17. pcnw avatar
  pcnw 07/03/2009 00:35:44

  Τελικά τι έγινε ? Ποιος ξέρει κάτι ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.