#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/12/2012 17:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο παραλήρημα Τσίπρα κατά των επενδύσεων !!!Σε ένα απίστευτο αντιεπενδυτικό παραλήρημα που δεν έχει προηγούμενο, προχώρησε το πρωί από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. Ξεχνώντας ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και προφανώς πιστεύοντας ότι με την αναβίωση των Σοβιέτ όπου κάθε επενδυτική πρωτοβουλία έπρεπε να περάσει από το γραφείο του Κόμματος προς έγκριση.

Μας έδωσε λοιπόν μια ιδέα για το πώς θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα και πώς θα φέρει ανάπτυξη. Με απλά λόγια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφερε πρόταση που θα λέει ότι οι επενδύσεις θα γίνονται κατόπιν τοπικών δημοψηφισμάτων (!!!). Όταν ένας επιχειρηματίας θα θέλει να επενδύσει σε μια περιοχή, θα πρέπει να πηγαίνει στο τοπικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ (που θα είναι κυβέρνηση) και αφού καταθέτει τα σχετικά έγγραφα, θα ζητάει την άδεια να του επιτραπεί ή όχι να ρίξει χρήματα στην περιοχή… Κι όλα αυτά στην Ελλάδα του 2013, εκτός κι αν βρισκόμαστε στη χώρα του Τσάβες και δεν το ξέρουμε.

Είπε ο κ. Τσίπρας λοιπόν: «Καμία επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει έχοντας απέναντι την κοινωνία…». Θέλετε , τόνισε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση επίκαιρη επερώτηση του κόμματός του για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, «να επιβάλλετε τις επιχειρησιακές επιδιώξεις με τα ΜΑΤ και με πλαστικές σφαίρες, έτσι θα προχωρήσει η ανάπτυξη με την κοινωνία απέναντι; Αυτό είναι το όραμά σας η καταστολή σε όποιους αντιδρούν; Και παρουσίασε την επενδυτική πρόταση του:

«Ποια είναι η πρότασή μας; Η πρότασή μας είναι κατ' αρχάς η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους, με τους επιστημονικούς φορείς. Η πρότασή μας είναι ούτως ή άλλως η επανεξέταση αυτής της σύμβασης. Δεν μπορεί να προχωράνε επενδύσεις, ακόμα και αν συμφωνήσουμε ότι βρίσκουμε τρόπους να μην υπάρχει περιβαλλοντική καταστροφή και περιβαλλοντικό κόστος, δίχως να αφήνουν κέρδος στο δημόσιο ταμείο. Βεβαίως δεν μπορούν να προχωράνε μεγαλόπνοα σχέδια με την κοινωνία απέναντι.

Αυτό είναι λοιπόν, που μπορεί να είναι λύση είναι να αποφασίσουν οι ίδιοι οι πολίτες, η ίδια η τοπική κοινωνία. Κάντε λοιπόν, ένα δημοψήφισμα στη Χαλκιδική, στην τοπική κοινωνία για να αποφασίσουν οι πολίτες αν θέλουν ή δε θέλουν μια τέτοια επένδυση. Στη γειτονική Ιταλία έγινε πριν λίγες μέρες δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Και βγήκε αποτέλεσμα. Εμείς θα παίρνουμε αποφάσεις που αφορούν στις επόμενες γενιές, το φυσικό περιβάλλον, το μέλλον του τόπου, διότι κάποιοι που κυβερνούν είναι δογματικά προσηλωμένοι σε απόψεις και αδιαφορούν για την άποψη των τοπικών κοινωνιών;»

Προφανώς και πρέπει να έχουν λόγο οι πολίτες, ωστόσο, όπως στην περίπτωση των μεταλλείων και σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει και ο αντίλογος και είναι μεγάλος. Προφανώς ο κ. Τσίπρας βλέπει μόνο τους αντιδρώντες κι όχι τους χιλιάδες πολίτες που θέλουν να υπάρξει ανάπτυξη σε μια περιοχή που μαστίζεται από απίστευτη ανεργία.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Φανταστείτε στο κάθε επενδυτή, Έλληνα ή ξένο να έρθει να βάλει τα λεφτά του σε μια επένδυση και να του πει ο Τσίπρας ότι πρέπει να γίνει πρώτα τοπικό δημοψήφισμα. Και μόνο που θα το ακούσει θα πάει στη γειτονική Τουρκία ή τη Βουλγαρία και θα μας στείλει και στο διάολο.

Αυτή την ανάπτυξη ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας; Μήπως να ξαναγυρίσουμε στην εποχή του χαλκού ή θέλει να μας κάνει όλους μετανάστες προκειμένου αυτός να προωθήσει τις νεο-μπολσεβίκικες θεωρίες του περί την εργασία και την υπεραξία;

Και φυσικά, χωρίς να ξεχωρίσει κανέναν, αφού γι' αυτόν είναι όλοι κακοί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τους επιχειρηματίες «καρχαρίες». Είπε: «Οι καρχαρίες, αφού κατασπάραξαν ολόκληρη την κοινωνία, τώρα απειλούν και τους ίδιους. Βέβαια, δεν τους απειλούν όπως απείλησαν και όπως διέλυσαν την κοινωνία. Αλλά τους απειλούν να τους πάρουν τη δύναμη που είχαν μέχρι σήμερα. Και τώρα άρχισαν οι κορώνες και τα δάκρυα. Είναι, λένε, ζήτημα εθνικής ευθύνης, εθνικής ανάγκης να κρατηθούν οι επιχειρήσεις τους, διότι εκεί εργάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι. Σύμφωνοι. Αλλά, αυτή την εθνική ανάγκη την ανακάλυψαν τώρα, που τους ζώνουνε τα φίδια;»

Θέλετε να μάθετε τι είπε και για την επερώτηση του κόμματός του σχετικά με την εξόρυξη χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα;  Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει να κερδίσει τίποτα από αυτή την επένδυση παρά μόνο περιβαλλοντικό κόστος:  «Πως θα παραδώσουμε τη χώρα αν επέλθουν ανεπίστρεπτες καταστροφές; Πόσες θέσεις εργασίας θα χαθούν στην αγροτική οικονομία, στον τουρισμό, στην κτηνοτροφία;», ρώτησε…, θυμίζοντας όχι τον Ανδρέα του 1981 αλλά τον Πατερούλη…του 1917.

Το απίστευτο παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι .. κατανοητό. Καθώς μωραίνει κύριος....Και στο κάτω – κάτω, στην ΚΝΕ που θήτευσε δεν του είπαν πώς αναπτύσσεται μια χώρα και πώς πάει μπροστά.

Όμως, ένας – δύο υπουργοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη Βουλή γιατί δε σηκώθηκαν να του απαντήσουν αναλόγως και τον άφησαν να κάνει παιχνίδι; Και οι παριστάμενοι βουλευτές της ΝΔ;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Igor Rasputin avatar
  Igor Rasputin 07/12/2012 17:49:45

  Και ποιος του απάντησε σε όλα αυτά, ο τοίχος?
  Οι υπουργοί που ήταν?
  ...Εξαιρετική η κυβερνητική εικόνα, να αφήνει τον Τσιπράκο να παίζει μπάλα μόνος του!!!

 2. fe avatar
  fe 07/12/2012 17:50:01

  Ειναι ασχετος και επικυνδυνος ο τσιπρας.Εχω εδω διπλα μου τρεις επενδυτες δυο απο καταρ και εναν απο γερμανια με τα λεφτα στο χερι και μολις τον ακουσαν εφυγαν.

  • Tryphoon avatar
   Tryphoon @ fe 07/12/2012 17:58:09

   χαχαχα

  • ακις avatar
   ακις @ fe 07/12/2012 19:47:59

   Τρεχα και προλαβε τους ,εχω να τους δωσω εγω 3 χρυσορυχεια,θα θησαυρισουν.

 3. αριστος2 avatar
  αριστος2 07/12/2012 17:57:17

  "Όμως, ένας – δύο υπουργοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη Βουλή γιατί δε σηκώθηκαν να του απαντήσουν αναλόγως και τον άφησαν να κάνει παιχνίδι; Και οι παριστάμενοι βουλευτές της ΝΔ;"
  Αρα είχε δίκιο ο Τσίπρας. Αν είχαν ισχυρά επιχειρήματα θα τον αντέκρουαν. Αυτό λέει ο νόμος της αγοράς...Για να προσελκύσεις ως πολιτικός επωφελείς επενδύσεις πρέπει τουλάχιστον να έχεις ισχυρό πολιτικό λόγο για να τις υποστηρίξεις απέναντι στην αντιπολίτευση. Ετσι γίνεται σε όλα τα δημοκρατικά κοινοβούλια...

 4. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 07/12/2012 18:22:03

  Οι ένας – δύο υπουργοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη Βουλή και οι παριστάμενοι βουλευτές της ΝΔ δε σηκώθηκαν να του απαντήσουν αναλόγως και τον άφησαν να κάνει παιχνίδι, γιατί εκείνη την ώρα στέλναν ΣΜΣ, για να κανονίσουν το λονγκ γουϊκ-εντ τους

 5. YANNIS LIB. avatar
  YANNIS LIB. 07/12/2012 18:29:17

  Ο χλιδατος νεοκομμουνιστης βουτυρομπεμπες των βορειων προαστειων θελει να μας γυρισει πισω στους μπολσεβικους του 1917. Αυτα που οι λαοι της Ανατολικης Ευρωπης πεταξαν στα σκατολυμματα της Ιστοριας θελει να τα εφαρμοσει στην Ελλαδα του 2012. Αλλα εχουν γνωση οι φυλακες!

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ YANNIS LIB. 07/12/2012 20:55:24

   Αψογος !Respect !!!

 6. Δικηγόρος avatar
  Δικηγόρος 07/12/2012 18:43:00

  Δηλαδή εσείς είστε υπερ των χρυσών του Μπόμπολα??? Έχετε πάει στη Χαλκιδική να δείτε την καταστροφή που επιτελείται? Η ανάπτυξη που ονειρεύεστε εσείς παρέα με την κυβέρνηση είναι αυτή της Νιγηρίας, καταστροφή του περιβάλλοντος, υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, μισθοί πείνας και μηδαμινό κέρδος του Κράτους μέσω σκανδαλωδώς ευνοϊκών φορολογικών (και άλλων διατάξεων) για τους "επενδυτάς"?

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Δικηγόρος 07/12/2012 19:48:33

   Αν πας και τα πεις αυτα στους περιπου 1.000 μεταλλωρυχους που παιρνουν (απ οτι λενε) ικανοποιητικους για την εποχη μισθους, μαλλον δεν θα ειναι καλη ιδεα. ΣΕ προσφατο ρεπορταζ, λεγανε on camera ... > ''Τsipra αν τολμας, ελα να κλεισεις το ορυχειο''. Κι επειδη αυτοι ειναι ανθρωποι του μοχθου με τα προσωπα τους καθαρα κι εχουν τιμια χερια και αποφασισμενοι, κι οχι τιποτα κουκουλο-φλωροι Συριζαιο-Ανταρσυες απ τα Βορ Προαστεια, καλυτερα αστους, γιατι δεν ειναι καλη εξελιξη...
   (Στις θεσεις εργασιας, δεν υπολογιζονται περιπου αλλες 1.500 για περιφεριακες αναγκες, συν φορολογια, χρηση κρατικων υπηρεσιων κτλ).
   Σιγουρα το να παθαινει ζημια η φυση δεν ειναι ευχαριστο, αλλα προεχει η επιβιωση των ανθρωπων... κι απο φαινηκε κι απ το ΓΑΠ, μονο με πρασινη αναπτυξη δεν βγαινει ακρη...

  • Mak avatar
   Mak @ Δικηγόρος 07/12/2012 20:11:02

   Για το χρυσό της Χαλκιδικής όντως δεν είναι ξεκάθαρο αν συμφέρει το κράτος και αυτό έχει να κάνει με τους όρους της συμφωνίας και τον μεταλλευτικό νόμο (αν το λέω σωστά).

   Παρόλα αυτά η στάση του Τσίπρα παραμένει αντιαναπτυξιακή και αντιεπενδυτική. Είναι τραγικό στο 2012 να λαϊκίζουμε με τόσο απροκάλυπτο τρόπο σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

   Θα μπορούν τοπικά μικροσυμφέροντα να αποτρέψουν επενδύσεις ζωτικής σημασίας για όλη τη χώρα; Εκτός και αν πιστεύουμε ότι οι αντιρρήσεις έχουν να κάνουν αποκλειστικά με περιβαλλοντικούς λόγους.

   Τα φορολογικά κίνητρα είναι βασικό εργαλείο για την προσέλκυση επενδύσεων.

   Το πρώτο που θα γίνει αν ισχύσουν τα δημοψηφίσματα, είναι οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων να πνιγούν από τα σκουπίδια τους...

  • Tassos avatar
   Tassos @ Δικηγόρος 07/12/2012 22:07:25

   Εσύ έχεις πάει? Μιλάμε για 4 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Πόσα κάψανε οι "βιλλάτοι" της περιοχής για να χτίσουν τα εκτρώματά τους?

 7. Spyros STavropoulos avatar
  Spyros STavropoulos 07/12/2012 19:24:24

  Οχι κανενας δεν ειναι υπερ του Μπομπολα ουτε ονειρευομαστε αναπτυξη χωρας του 3ου κοσμου, αλλα ελπιζουμε σε αναπτυξη και οι ασυναρτησιες που λεει ο προεδρος του 15μελους απο το βημα της βουλης αποτρεπει καθε ξενο επενδυτη που θελει να ριξει λεφτα στη χωρα. Θελει να αλλαξει το θεμα απο τους κουκουλοφορους και πεταει ενα πυροτεχνιμα για αποπρονατολισμο.

  Εγω δεν πιστευω οτι θα κανει αυτα που λεει ο Αλεξης προφανως γιατι ξερει πολτ καλα οτι μετα θα καταληξει στο Γουδι αλλα αυτη η αριστερα του 2012 ειναι ανθρωπακια μοιραια και αμοιρα... δεν εχουμε ακουσει μια σοβαρη προταση και ουτε θα ακουσουμε μιας και για να πεις μια κοστολογημενη προταση θα πρεπει να θιξεις εστω και μια ομαδα εργαζομενων και στην παραταξη του "Λεφτα υπαρχουν ver 2.0" λεμε ναι σε όλα!

 8. Καλλιπολίτης avatar
  Καλλιπολίτης 07/12/2012 19:29:16

  Γι αυτό η Χρυσή Αυγή σε θέματα επενδύσεων και ιθαγένειας θα συμφωνήσει...γι αυτο η ΧΑ δεν στηρίζει τις βιοτεχνίες του Δημοσιου όπως ο ΣΥΡΙΖΑ

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ Καλλιπολίτης 08/12/2012 08:25:59

   Καλά τραγούδα. Η ΧΑ είναι το ίδιο με το ΣΥΡΙΖΑ στα οικονομικά θέματα.

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 07/12/2012 19:33:29

  Δεν πειραζει.Εκεινο που πρεπει ολοι να καταλαβουν ειναι οτι οι οικονομικοι νομοι ειναι υπερανω του οιουδηποτε Τσιπρα.
  Οσοι ψηφισουν κατα των επενδυσεων απλως θα περασουν τη ζωη τους ανεργοι.
  Εαν ελπιζουν να τους διορισει ο Τσιπρας στο Δημοσιο θα πεσει στις αντιρρησεις της τροικας και οταν φυγει η τροικα στις διαταξεις του Συμφωνου Σταθεροτητας.
  Εαν δεν του αρεσει και αυτο θα υποχρεωθει να φυγει απο το ευρω και θα πληρωσει το κοστος πληθωριστικου χρηματος.
  Γενικα πρεπει να ξερετε οτι η ανεδαφικοτητα ολων των προτασεων της αριστερας θα αποδειχθει πολυ συντομα απο τη στιγμη που θα αναλαβουν.
  Μην περιμενετε να διαγραψει τον κυκλο του ΠΑΣΟΚ.Το ΠΑΣΟΚ παρελαβε το 1981 μια ισχυρη οικονομια χωρις χρεη και ειχε πολυ χρονο στη διαθεση του να σπαταλησει και χρημα βεβαια απο δανεια και κοινοτικα ταμεια.
  Αυτα δεν υπαρχουν τωρα.Θα γινουν σουργελο απο την πρωτη στιγμη.

 10. dim avatar
  dim 07/12/2012 19:57:37

  Επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ: "Μαρξιστική - Λενινιστική - Ευρωκομμουνιστική - Οικοσοσιαλιστική"....

  Όταν οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται έτσι, γιατί παραξενεύεστε μετά με τέτοιες δηλώσεις? Ο κόσμος απλα στο θυμό του και τη διαμαρτυρία του δίνει ένα 27% στο μόρφωμα αυτό... Αν υπήρχε μια άλλη κεντροδεξιά ή κεντροαριστερή δύναμη που να μην είχε ταυτιστεί με τις δεκαετίες που μας έφεραν εδώ, και έλεγε τα ίδια που λέει πχ ο Σαμαράς τώρα αλλα με τη μόνη διαφορά να μη λέει από πίσω "Νεα Δημοκρατία", 50% θα έπερνε, ενώ ο Σύριζα δε μπορεί να ξεκολήσει από το 27%...

  Γιατί? Γιατί λέει αρλούμπες και ο κόσμος το καταλαβαίνει, για αυτό δε του πάει το χέρι να δώσει και πάνω από 30% σε Μαρξιστές, Λενινιστές, Ευρωκομμουνιστές....

  Αν έβγαινε τώρα ο Σαμαράς όχι ως πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ, αλλά ως αρχηγός ενός νέου κόμματος, και έλεγε: "Ό,τι μέτρο πάρθηκε ως τωρα πάρθηκε, λάθος ήταν η συνταγή αλλά για να μη χρεωκοπήσουμε πάρθηκε ότι παρθηκε, μείναμε ζωντανοί, και τώρα προχωράμε στο να τα αλλάξουμε όλα, να ελευθερώσουμε τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, να τελειώσουμε με το σπάταλο δημόσιο, να εκμεταλλευτούμε το πλούτο και τις δυνατότητες της χώρας μας, και να αποκαταστήσουμε εντός διετίας και τις αδικίες που έχουν γίνει κλπ κλπ κλπ", αυριο το πρωί δημοσκοπήσεις με 50% θα είχαμε, και όχι τα αναιμικά 23% που παίρνει ο Τσίπρας τώρα, στη πιο δύσκολη φάση μάλιστα για τον δοκιμαζόμενο λαό....

  Οι Έλληνες δε γίνανε ξαφνικά ουτε μαρξιστές, λενινιστές, κομμουνιστές, ούτε φασίστες, απλά δείχνουν το θυμό τους για τα παλαιά κόμματα, και στρέφονται στα άκρα για να αποδοκιμάσουν τους παλαιούς κομματικούς σχηματισμούς... Τα δύο κόμματα αυτά των άκρων (Σύριζα, ΧΑ), μόλις μπορέσει κάπως να αλλάξει το κλίμα θα επιστρέψουν στα γνωστά μικρά τους ποσοστά...

 11. Nikos Kaplanis avatar
  Nikos Kaplanis 07/12/2012 19:58:22

  O Alexis είναι επικύνδυνος,γιατί είναι άχετος απο Οικονομικά,Κοινωνικά,Εθνικά,Γεοπολιτικά,Γεοστρατηγικά,Ιστορικά Θέματα.Δυστυχώς είναι καλός στο μπλά,μπλά.Και αυτοί που υφαίνουν τον ιστό της πολιτικής του παρουσίας,γνώριζαν πολύ καλά τί ήθελαν όταν τον παρουσίασαν στο ελληνικό κοινό.Νέος ,άφθαρτος,"αγωνιστής",αριστερός,κλπ,κλπ...Τώρα Αριστερός και να χορηγήται απο αμερικανικές εταιρείες που πληρώνει η "Δούκισσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004",είναι να απορεί κανείς!!!!!
  Όλοι οι υπιψήφιοι επενδυτές,Έλληνες και Ξένοι,από σήμερα καλοβλέπουν Την Αλβανία,τα Σκόπια,τηΡουμανία,Τη Βουλγαρία και φυσικά τη Τουρκία!!!Εύγε Alexis!!!!
  Ένας απλός blogger με σπουδές και εμπειρίες απο τη ζωή ΑΞΙΖΕΙ πολύ περισσότερα απο σένα και το ξέρεις.Αρκεί φυσικά να θέλει να υπηρετήσει τη πατρίδα ,την Ελληνορθόδοξη Παράδοση και όχι τον ψευτοεγωισμό του !!!!
  Να τον χαίρεσθαι κυρίες και κύριοι που τον ψηφίσατε επειδή (δικαίως) έχετε τα νεύρα και την απογοήτευσή σας.Αλλά τον Alexis??????????????????????

  • Tassos avatar
   Tassos @ Nikos Kaplanis 07/12/2012 22:09:14

   Τι καλός στο μπλα μπλά... Ηθελε να πει "εξερράγη", κοντοστάθηκε γιατί τον φάνηκε καθαρευουσιάνικο και είπε "εκρήχτηκε" και γέλασαν και τα τσιμέντα με την απαιδευσιά του.

 12. Ελπιδοφορος avatar
  Ελπιδοφορος 07/12/2012 20:11:00

  Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα ότι προτείνει για πρωθυπουργό την Παπαρήγα στις προηγούμενες εκλογές και δεν είδα καμία σοβαρή αντίδραση …από τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και εσείς απορείτε για τα σοβιέτ και τα δημοψηφίσματα;

 13. fe avatar
  fe 07/12/2012 22:01:25

  ρε παιδια ξερει κανεις γιατι φευγουν μεγαλες ξενες εταιριες στον τομεα της αιολοκης ενεργειας; ακουσαν τον τσιπρα λετε;

  ριξτε μια ματια εδω
  "Φεύγουμε από την Ελλάδα" - Επιστολή ξένων ομίλων αιολικών προς Σαμαρά
  http://www.energypress.gr/news/Epistolh-xenwn-omilwn-aiolikwn-pros-Samara:-Feygoyme-apo-thn-Ellada

  • George Kappa avatar
   George Kappa @ fe 08/12/2012 11:09:06

   Στο καλό και να μην μας γράφουν. Να πάνε να βρούνε αλλού κορόιδα να πουλήσουν τη σαβούρα τους. Δεν υπάρχει σάλιο για την "πράσινη" επιδοτούμενη παραγωγή τους. GAP era it's over!

 14. ΑΡΙΩΝ avatar
  ΑΡΙΩΝ 07/12/2012 22:35:44

  Δεν έχω πειστεί για το θέμα της Χαλκιδικής. Ούτε για τους Χ.Υ.Τ.Α.
  Μη φωνάζετε.Λείπουν απόψεις ειδικών.Ούτε για τα αιολικά και τις ανεμογεννήτριες.
  Αλήθεια, τι γίνεται στη Γερμανία με αυτά;

 15. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 07/12/2012 23:11:30

  Θα πω μόνο τούτο: Είναι τουλάχιστον προκλητικό να βάζει ζήτημα περιβαλλοντικής καταστροφής ένας κάτοικος του Διονύσου!

  Τώρα το πώς συμβαίνει οι περισσότεροι "ευαισθητοποιημένοι" με την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος να διαμένουν, όλως τυχαίως, στα καμένα και καταπατημένα του Πεντελικού και της βορειοανατολικής Αττικής, είναι πράγματι ένας γρίφος για πολύ δυνατούς λύτες.

  Στο χωριό μου πάντως λένε για κάτι τέτοιους, το "ό, τι έχω μπρός μου δεν το βλέπω φως μου"! Έχουν άδικο;

 16. ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ “ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ” ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ avatar
  ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ “ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ” ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 08/12/2012 06:33:29

  ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε
  Δεκεμβρίου 8, 2012 στις 4:44 πμ

  ΠΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ???
  ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,,,,
  ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

  ΤΡΟΜΕΡΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ “ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ” ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

  Μας πιάνει ΑΗΔΙΑ για την πολιτική ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ της πατρίδας μας. Περιμέναμε απο τον φιλόδοξο “Αριστερό” Τσίπρα ότι θα έκανε την .. διαφορά. Απεδείχθη ο ΙΔΙΟΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ !! Δεν μιλάμε για τους γνωστούς πολιτικούς εγκληματίες του δικομματισμού και του Κουρέλι της ΔΗΜΑΡ, μιλάμε όμως για το ΣΥΡΙΖΑ που πολλοί λένε ότι θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση. Αν κακή τη μοίρα το ζήσουμε ΚΑΙ αυτό, ουαί και αλλοίμονο, θα δούμε την ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ της Ελλάδας και την αχαλίνωτη εισβολή όποιου θέλει να βλάψει την χώρα, με μια Κυβέρνηση που και ΤΩΡΑ ακόμα, είναι ΥΠΕΡ των Λαθροεισβολέων, των Τούρκων, των Σκοπιανών και ΥΠΕΡ κάθε ανθελληνικού στοιχείου. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

  ΗΞΕΡΕ και ΜΕΔΟΘΕΥΣΕ ο Τσίπρας την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ της πρότασής ΤΟΥ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να μάθουμε ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ μπήκαμε στο Μνημόνιο.
  Δεν ξέρουμε τις πιέσεις και τα ανταλλάγματα για την στάση του αυτή, αλλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στο .. τσάμπα, αλλά με ΠΟΛΛΑ λεφτά, υποσχέσεις και αξιώματα.

  ΠΟΣΟΙ ψήφοι χρειάζονταν για την σύσταση της εξεταστικής; ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (120) !
  ΠΟΣΕΣ διέθεταν οι ΥΠΕΡ; ΣΥΡΙΖΑ 71, ΑΝΕΛ 20, Χ.Α. 18 και ΚΚΕ 12 Σύνολο 121.
  ΑΡΑ έφταναν και περίσσευε και (ΕΝΑΣ) 1 Βουλευτής.

  ΠΟΣΟΙ Καταψήφισαν; 119 !! αντί για 120 ! ΜΙΑ ψήφος Δλδ.
  ΤΙ έκανε ο Τσίπρας για να ΧΑΣΕΙ την ψηφοφορία; ΕΔΙΩΞΕ ΤΡΕΙΣ Βουλευτές του να μην είναι παρόντες, τους: Ηρώ Διώτη, Χρήστο Καραγιαννίδη και Βασιλική Κατριβάνου. Θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΚΑΙ με ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ψήφο, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ έκαναν.

  ΤΥΧΑΙΟ; Έτσι, ενω ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ η σύσταση, ψήφισαν ΜΟΝΟ 119 ενω χρειαζόντουσαν 120 και ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ για ΜΙΑ ΨΗΦΟ ενω ΥΠΗΡΧΑΝ οι ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΝΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ.
  ΤΙ έπαιξε εκείνες τις μέρες ΔΕΝ ξέρουμε, αλλά σίγουρα έγινε κάτι ΠΟΛΥ βρώμικο απο πλευράς ΤΣΙΠΡΑ.
  Μένουμε εδω και τα ξαναλέμε.
  “ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ”

 17. red-blue avatar
  red-blue 08/12/2012 09:57:27

  χριστέ μου και απόστολε..διάβασε πρώτα τον κανονισμό και μετά δώστα όλα στο διαδίκτυο κ. (ανύπαρκτε) Κόμπρα. Και 149 να έπαιρνε η πρόταση δεν θα πέρναγε αν οι άλλοι ήταν 150...
  (άντε δεντρογαλιά)

 18. Μεταλλωρύχος avatar
  Μεταλλωρύχος 08/12/2012 10:10:48

  Tassos μην το παιδεύεις. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν ( ή μήπως ξέρουν ?) τι τους γίνεται. Μια ζωή αυτό κάνουν στην Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι που οδήγησαν σε πλήρη αποβιομηχάνιση την χώρα. «Νοιάζονται» για τις μέλισσες, για τα μανιτάρια, για τις φάλαινες αλλά όχι για τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν τολμάνε ούτε την λέξη Έλληνας να πούνε οι εθνοφοβικοί. Το τι βλακείες λένε δεν λέγετε, τι θα γίνουμε Σαχάρα, τι θα πεθάνουμε από ραδιενέργεια άσε και την καραμέλα με το κυάνιο. Και όταν καταρρίπτονται όλα τα επιχειρήματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον τότε ασχολούνται με τον επενδυτή: γιατί να είναι αυτός και όχι το κράτος κλπ κλπ κλπ. Ας μας κλείσουν λοιπόν να μείνουμε άνεργοι άλλοι 1000 εργαζόμενοι, και τι έγινε, τουλάχιστον θα έχουν εκπληρώσει το επαναστατικό τους καθήκον και θα είναι ήσυχοι με την συνείδησή τους (αν έχουν)….

 19. geprge avatar
  geprge 08/12/2012 11:31:12

  Μου θυμιζει κατι απο τα παλιά ..Η Ελλαδα ανηκει στουςΕλληνες ..,στις 18 σοσιαλισμο , ο λαός στην εξουσία .., πουκάμισσο αντι ζιβάγκο ... και δεν συμαζεύεται. Φτου και απ την αρχή δηλαδη !! Το ΠΑΣΟΚ ειναι δω ενωμένο δυνατο

  • George Kappa avatar
   George Kappa @ geprge 08/12/2012 13:28:09

   ...θα διώξουμε το νέφος σε 100 μέρες .. και άλλα φαιδρά και ο λαός να αλαλάζει!!! Ο ίδιος κόσμος, η ίδια νοτροπία τότε κι τώρα...

 20. MCA avatar
  MCA 08/12/2012 14:06:53

  Εύχομαι στο καθένα μια τέτοια επένδυση ακριβώς έξω από το σπίτι του.Επίσης άλλο επένδυση και άλλο ληστεία.Να μην πω για την μείωση των εισοδημάτων χιλιάδων ανθρώπων και την μείωση της απασχόλησης στην περιοχή.Ζημιές εκατοντάδων εκατομυρίων στα επόμενα χρόνια.Η σκόνη από τα μεταλεία θα φτάσει μέχρι την Θεσσαλονίκη.Αλλά ποιός νοιάζεται για την υγεία 1,5 εκατομυρίων ανθρώπων.

 21. Θάνος avatar
  Θάνος 10/12/2012 00:14:17

  Οι επενδύσεις στην Ελλάδα πάντα ήταν προβλημα λόγω γραφειοκρατείας ,από σύντομη συζήτηση που είχα κάποτε με αμερικάνο στη γιορτή μπύρας στη Κηφησιά (2003 νομίζω ήταν).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.