#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/07/2012 16:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα για τον ΣΥΡΙΖΑ,την... κ. Γιάννα και μια αμερικανική εταιρεία προωθήσεων!

[caption id="attachment_170060" align="alignnone" width="600" caption="Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας""][/caption]

Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης στην χθεσινή "Καθημερινή"

Οι σύμβουλοι, το κόμμα και ο μυστηριώδης εκδικητής

Το έργο έχει περίπλοκη υπόθεση, γι’ αυτό είναι αναγκαίο να ξεκινήσω από τα βασικά. Teneo είναι ρήμα των λατινικών και σημαίνει κρατώ, κατέχω και άλλα συναφή. Είναι όμως και εταιρεία συμβούλων με έδρα τις ΗΠΑ και γραφεία σε άλλα επτά σημεία ανά τον κόσμο. Η εταιρεία, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της, βασίζεται σε ένα «παγκόσμιο δίκτυο χρηματοοικονομικών, επιχειρηματικών και πολιτικών σχέσεων, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβούλων, που θα δίνουν στους πελάτες της τη δυνατότητα να οργανώνουν και να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους, να κατευθύνουν την ανάπτυξή τους, να χτίζουν τη φήμη τους και να προστατεύουν το όνομά τους». Πρόεδρός της είναι ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον: ο σαραντάχρονος σήμερα Ντάγκλας «Νταγκ» Μπαντ. Ο εν λόγω εντάχθηκε στην ομάδα του 42ου προέδρου των ΗΠΑ σε ηλικία μόλις 23 ετών. Χάρη στις ικανότητές του ανελίχθη ώς την ψηλότερη βαθμίδα της ιεραρχίας στην ειδικότητά του. Είναι δε ο ιθύνων νους του οργανισμού «Clinton Global Initiative», που έχει σκοπό την ανταλλαγή και την ώσμωση των ιδεών μεταξύ «ηγετών» (με την ευρεία έννοια του όρου, εξ ου και τα εισαγωγικά).Το ερώτημα είναι τι γύρευε στην Αθήνα, το διάστημα προ των τελευταίων εκλογών, η ομάδα της Teneo, η ειδικευόμενη στις πολιτικές καμπάνιες. Ένα πουλάκι (το γνωστό πουλάκι της δημώδους παραδόσεώς μας, αυτό που πάντα λέει την αλήθεια στα τραγούδια...) μου ψιθυρίζει ότι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του.

Το άλλο ερώτημα είναι ποιος έφερε την εταιρεία. Εδώ πια μπαίνουμε στα χωράφια του θεατρικού είδους που αναπτύχθηκε κατά την Eλισαβετιανή Περίοδο και λέγεται revenge tragedy: τραγωδία εκδίκησης. Κατά κανόνα, η υπόθεση βασίζεται στον αγώνα του ήρωα να πάρει εκδίκηση, συνήθως υπό την προτροπή ενός φαντάσματος. Στην περίπτωσή μας, το πρόσωπο που έχει τον ρόλο του ήρωα δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά. Το φάντασμα που ακολουθεί τις προτροπές του είναι εκείνο των πολιτικών φιλοδοξιών που έτρεφε κάποτε. Οσο για το αντικείμενο της εκδίκησης είναι το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Αυτό που κάποτε προσπάθησε να αλώσει, δαπανώντας πολύ χρόνο και μεγάλους πόρους, χωρίς να τα καταφέρει.

Ως εδώ, όμως. Σκεφθείτε ποιο μπορεί να είναι το περί ου ο λόγος πρόσωπο· και, αν αυτό σας βοηθά στη σκέψη, ανάψτε και ένα πούρο.

Αυτά γράφει η "Κ".  Ποιό είναι τώρα το "αντισυστημικό κόμμα" και ποιό το πρόσωπο που έφερε την εταιρεία στην Ελλάδα; Εμείς δεν παίρνουμε όρκο, ούτε βάζουμε το χέρι στην φωτιά.  Στην εφημερίδα "Δημοκρατία" όμως δημοσιεύονται πληροφορίες που προσδιορίζουν το κόμμα ως τον ΣΥΡΙΖΑ  και το πρόσωπο ως μια πολύ γνωστή πλούσια κυρία που είχε κάποτε μεγάλες φιλοδοξίες.

Ιδού το δημοσίευμα της "Δημοκρατίας"

Μια πραγματική βόμβα έσκασε χθες για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, που φέρεται να είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές! 

Το θέμα παίρνει μείζονες διαστάσεις όχι μόνο για τον Αλέξη Τσίπρα (που επέλεξε να σιωπήσει, χωρίς να διαψεύσει τίποτε), αλλά και για την ίδια την κυρία Αγγελοπούλου, η οποία -παρά τις καταβολές της, τα δισεκατομμύρια, την πάμπλουτη ζωή, τις τουαλέτες και τα πούρα της- δεν δίστασε, όπως φαίνεται, να βαφτεί «κόκκινη» προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα της χώρας, που δεν της έδωσε κι άλλους τίτλους και αξιώματα... 

Οι συγκλονιστικές πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας  από την «Καθημερινή», η οποία αναφέρεται αναλυτικά στην αμερικανική εταιρία και στη στενή σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Πρόκειται για την εταιρία συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Κλίντον Ντάγκλας «Νταγκ» Μπαντ. Ο 40χρονος σήμερα κ. Μπαντ βρίσκεται δίπλα του από την ηλικία των 23 ετών και είναι μέχρι τώρα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, δηλαδή του γνωστού Ιδρύματος Κλίντον, που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους, φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών. 

Κατά το δημοσίευμα, το διάστημα προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου ειδική ομάδα της Teneo για τις πολιτικές καμπάνιες ήλθε στην Ελλάδα και «προσέφερε τις υπηρεσίες της σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του», όπως περιγράφεται περιφραστικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τρόπο ανάλογο φωτογραφίζεται και η εμπλοκή της κυρίας Αγγελοπούλου, που «έφερε την εταιρία» στην Αθήνα. «Δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά» γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στην κυρία Αγγελοπούλου, και κάνοντας λόγο για «τραγωδία εκδίκησης», σημειώνει ότι το αντικείμενο της εκδίκησής της ήταν «το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Αυτό που κάποτε προσπάθησε να αλώσει, δαπανώντας πολύ χρόνο και μεγάλους πόρους, χωρίς να τα καταφέρει».

Η κυρία Αγγελοπούλου, η οποία εγκατέλειψε τα έδρανα της Ν.Δ.  στη Βουλή ύστερα από τον γάμο της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, συνέδεσε το όνομά της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, οι οποίοι μπορεί να χάρισαν αίγλη και δόξα, αλλά ταυτόχρονα με τις σπατάλες και τις τεράστιες υπερβάσεις έφεραν τη χώρα πιο κοντά στην οικονομική χρεοκοπία. Παρά ταύτα, η ίδια συνέχισε να θεωρεί ότι η Ελλάδα τής «χρωστάει» και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να ικανοποιηθεί η φιλοδοξία της για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Με τη στήριξη προς τον κ. Τσίπρα, πίστεψε προφανώς ότι θα «γκρέμιζε» το υπάρχον πολιτικό σύστημα, ώστε να πάρει τη θέση του ένα νέο, το οποίο θα μπορούσε να χειραγωγήσει ευκολότερα.  Ορισμένοι θεωρούν πάντως ότι ενδεχομένως να μην ήθελε να κερδίσει τις εκλογές σε αυτή τη φάση ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι κρίθηκε πιο σκόπιμο να ενισχυθεί μεν το κόμμα του κ. Τσίπρα, αλλά παραμένοντας στα επίπεδα μιας ισχυρής (και «απειλητικής») αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες προς των εκλογών ορισμένες δηλώσεις του κ. Τσίπρα, που «φρέναραν» τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν προκαλέσει απορίες για το αν οφείλονταν σε αστοχίες ή σε συνειδητά λάθη. Πολλές συζητήσεις είχε προκαλέσει και η παρουσία του γιου της κυρίας Αγγελοπούλου, Παναγιώτη, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Τσίπρα στην Ομόνοια, αλλά δεν έγιναν τότε άλλοι περίπλοκοι συνειρμοί...

Επίσης, όλοι θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκρυβε κατά την προεκλογική περίοδο τα καλά του λόγια για τις αμερικανικές θέσεις και ιδιαίτερα των Δημοκρατικών, για τους οποίους ο Μπιλ Κλίντον παραμένει σύμβολο και πολιτικός καθοδηγητής. Η ερμηνεία που τότε δόθηκε είχε περιοριστεί στη σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Γερμανίας, στο πλαίσιο του παγκόσμιου νομισματικού πολέμου για το δολάριο και το ευρώ. 

Η ανάμειξη του ονόματος της κυρίας Αγγελοπούλου δίνει τώρα και μια νέα διάσταση, δεδομένου ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των χρηματοδοτών του Ιδρύματος Κλίντον και διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο και τη Χίλαρι Κλίντον. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την ετήσια συνάντηση του ιδρύματος, όπου ανακοίνωσε την ενίσχυση νέου παγκόσμιου προγράμματος υποστήριξης «εκλεγμένων ηγετών»!

Τι έχουμε να διαβάσουμε ακόμα και δεν τέλειωσαν καλά καλά οι προγραμματικές δηλώσεις

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτρης, ετών 31 avatar
  Δημήτρης, ετών 31 09/07/2012 16:25:44

  Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και τις απίστευτες θεωρίες που δημοσιοποιεί ο γιόκας της, ο μεγάλος επαναστάτης εκ του ασφαλούς.

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 09/07/2012 16:31:14

  Αλαφουζαίοι και Αγγελόπουλοι.
  Αλληλοσφαγή χονδρών καρχαριών σε δύσκολους καιρούς ή "αμαρτίαι" τέκνων παιδεύουσι γονείς;
  Ή απλώς στη Villa Arriba έχουν ξελασπώσει ενώ στη Villa Βajo πλένουν ακόμη;

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 09/07/2012 16:37:14

  Ζήτω οι Ολυμπιακοί του 2004.
  Η χαριστική βολή εκτέλεσης στην οικονομία.
  Που όσοι εναντιωνόμαστε είμαστε ...προδότες.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Ο Ιθαγενής 09/07/2012 17:13:11

   Δεν ευθύνεται η Γιάννα γι αυτούς. Τα έργα δεν τα έκανε η Γιάννα. Τα έκανε το κράτος. Η Γιάννα έκανε μόνο τη φιλοξενία και την οργάνωση με βάση τις υποδομές που της παραδόθηκαν.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ anonymous 09/07/2012 20:07:20

    Μας δουλεύεις κανονικά έτσι; Το ατσάλι για τα χτισίματα τψν σταδίων μήπως ανέβηκε σε τιμή 100% και ξεπούλησε ο σύζυγός της που έχει επιχείρηση που ασχολείται με το συγκεκριμένο κράμα; Πάνω στο αίμα μας έβγαλε πολλά δις το ζεύγος. Ή μήπως δε το ξέρεις;

    • George avatar
     George @ Γεώργιος Τ. 10/07/2012 10:10:54

     Ενημερωτικά, ο σύζυγος της δεν έχει σχέση με την παραγωγή σιδήρου. Ανήκει στον αδερφό του, που αν είχατε διαβάσει παλαιότερα είναι ορκισμένοι εχθροί (είχαν φτάσει στα δικαστηρία) και με χωρισμένα τα τσανάκια τους.

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ anonymous 10/07/2012 17:35:17

    Έχεις απόλυτο δίκαιο
    ούτε υποδείξεις έκανε
    ούτε πληρωνόταν κανένας με δημόσιο χρήμα
    ούτε σχεδίασε
    ούτε υλοποίησε
    Απλά διοργάνωσαν


    YG

    Μια απορία μόνο: τα εντάλματα έχουν ελέχθη από τις ΥΔΕ; έχουν τακτοποιηθεί; ή είναι σε δωμάτια αρχειοθετημένα;
    Αλλά ξέχασα πολλά ήταν απλά επιχορηγήσεις .... καημένο δημόσιο λογιστικό.

 4. noldor avatar
  noldor 09/07/2012 16:39:10

  Εσείς εδώ δεν μας λέγατε ότι η Καθημερινή και ο Σκάι χτυπάει Σαμαρά και στηρίζει Τσίπρα;

  Καλά μιλάμε γίνεται της διαπλοκής το κάγκελο στην Ελλάδα.

  Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί δεν μας βλέπω καλά, αρχίζω να πιστεύω τους Μάγια.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ noldor 09/07/2012 16:48:52

   Το κατεξοχήν νεοελληνικό lifestyle, "δεξιό", "κεντρώο" και "αριστερό", είναι η "κριτική" υποστήριξη του χάους.
   Νοτιο-ανατολικο-βαλκανικά μυστήρια.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ noldor 09/07/2012 17:00:20

   "Εσείς εδώ δεν μας λέγατε ότι η Καθημερινή και ο Σκάι χτυπάει Σαμαρά και στηρίζει Τσίπρα;"
   Noldor, μήπως τα συγκεκριμένα κέντρα είχαν γνώση εδώ και πολύ καιρό της ιστορίας που αποκάλυψαν προχθές;
   Μήπως απλά προεκλογικά δεν αποκάλυπταν τίποτε, για να στερήσουν την αυτοδυναμία από τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ;

   • Factorx avatar
    Factorx @ roadrunner 09/07/2012 17:14:29

    Μήπως είναι ανταγωνισμός κέντρων εξουσίας γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ;

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ Factorx 09/07/2012 17:48:31

     Και αυτό Φάκτορα, και ταυτόχρονα εκ των υστέρων, επίδειξη ισχύος της διαπλοκής έναντι της ανόθευτης πολιτικής : "η διαπλοκή ζει, τον ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί"

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ Factorx 09/07/2012 20:08:27

     Τι λες τώρα; Γίνονται τέτοια πράγματα; Θα τρελαθώ!!!

 5. Athanassios Paouris avatar
  Athanassios Paouris 09/07/2012 16:49:48

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.....

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Athanassios Paouris 09/07/2012 16:53:58

   Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λεκάνη-γόνατα-πατούσες.

  • Άδης avatar
   Άδης @ Athanassios Paouris 09/07/2012 17:04:56

   Για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ λες ή για το Δημοσίευμα;

   Για το πρώτο συμφωνώ, για το δεύτερο δεν παίρνω όρκο γνωρίζοντας την απύθμενη ματαιοδοξία της εν λόγω "κυρίας".

  • anetos avatar
   anetos @ Athanassios Paouris 10/07/2012 07:29:46

   μαλλον ετσι ειναι ...

 6. Θ.Δ. avatar
  Θ.Δ. 09/07/2012 17:11:23

  Η.Π.Α. και ΣΥΡΙΖΑ παντα πηγαιναν πακετο!
  Σε ολα τα γεωπολιτικα θεματα της περιοχης ΣΥΡΙΖΑ και Η.Π.Α. παντα συμφωνουσαν (Μοιρασμα του Αιγαιου,Σχεδιο Αναν για την Κυπρο,Ονομα Μακεδονια για τα Σκοπια,ανοιχτα συνορα σε λαθρομεταναστες κλπ).
  Επισης ανηκουν και οι δυο στο "λομπυ της δραχμης".Οι μεν για να διαλυσουν την ευρωζωνη και οι αλλοι για να εφαρμοσουν ελευθερα τον σοσιαλιστικο παραδεισο!
  Ας μην ξεχναμε αλλωστε το ποσο βοηθησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πεσει ο Καραμανλης (βλ.Δεκεμβριανα 2008).
  Ο Κλιντον οταν ειχε ερθει στην Ελλαδα ειπε στην ομιλια του: "Η Ελλαδα δεν πρεπει να διωξει ποτε ξανα κανεναν αλλοδαπο".
  Ε τα ιδια λεει και ο ΣΥΡΙΖΑ!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Θ.Δ. 09/07/2012 20:11:07

   Πέστα βρε άνθρωπε! Να τα διαβάζετε εσείς τα κορόιδα που λέτε προδότη το Σαμαρά και πήγατε στον Καμμένο αβαντάροντας τον Τσίπρα. Γιατί δεν αβάνταραν οι ΗΠΑ ή οι Γερμανοί το Σαμαρά; Απλό: ήθελαν να βγει ο Τσίπρας για να έχουν την αφορμή να μας διώξουν από το ευρώ και να κάνουν πλιάτσικο στο πτώμα της πατρίδας μας! Ξυπνάτε κόσμε!!!!

 7. Athanassios Paouris avatar
  Athanassios Paouris 09/07/2012 17:12:11

  http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/o_gios_ths_giannas_aggelopouloy_sthn_omilia_tsipra.1821023.html

 8. GreekInLux avatar
  GreekInLux 09/07/2012 17:48:09

  Δεν ξέρω ποιός στηρίζει ποιόν αν και είναι σχεδόν προφανής η αλήθεια των αποκαλύψεων αρκεί κανείς ν' αναλογιστεί τη στάση του νεώτερου Αγγελόπουλου, τις δημοσιεύσεις του και την παρουσία του στις προεκλογικές ομιλίες Τσίπρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση ικανή να σμπαραλιάσει τα νεύρα και του πλέον ήρεμου ανθρώπου το γεγονός ότι υπάρχει η πιθανότητα η συλλογιστική της κυρίας για στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τις δικές της προσωπικές φιλοδοξίες που δεν έγιναν πραγματικότητα, να στηρίζεται εν μέρει και στο ότι ο, από τα γεννοφάσκια του, πλούσιος γιός της αποφάσισε ότι αυτή τη στιγμή της ζωής του, συναρπάζεται από το "φαινόμενο" Τσίπρα και υιοθέτησε το ρολάκι του συγγραφέα αριστερών επαναστατικών μανιφέστων...προφανώς για να σκοτώσει τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο του.

  υγ. Αλήθεια αφού τελείωσε η προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια την οποία και όπως διάβασα παρακολούθησε ζητωκραυγάζοντας με ενθουσιασμό τον πρόεδρο Αλέξη...ανηφόρησε ξανά προς τα βόρεια με λεωφορείο, ταξί, παπάκι, αυτοκίνητο ή μήπως τη limo της μαμάς την οποία θα φύλαγαν και καμιά 10αριά φουσκωτοί νοματαίοι;

 9. WX avatar
  WX 09/07/2012 17:54:52

  ανοησίες...η εν λόγω εταιρεία θέλει 10 μύρια μπροστά για να πάρει δουλειά...
  και αυτά δεν τα έχουν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και η οικογένεια πια...
  δεν ψάχνετε να βρείτε τίποτε άλο να πείτε για τον ΣΥΡΙΖΑ; Τόσες αφορμές δίνει...
  (ο δε υιός Αγγελόπουλος είναι ένας εξαίρετος νέος επιστήμονας, όταν έχεις λεφτάκια σπουδάζεις καλά τα παιδιά..)

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ WX 09/07/2012 20:12:30

   Ξέρεις πόσα έχει η Αγγελοπούλου; Από που;

 10. abc avatar
  abc 09/07/2012 18:15:13

  Eπομένως έχω δίκιο ότι οΣαμαράς κάνει αλλο ένα χοντρό λάθος όταν χαρακτηρίζει τον Τσίπρα "πρόεδρο Δεκαπενταμελούς", ή "κουκουλουφόρο" και
  Αντισυστημικό Τσεγκεβάρα της δραχμής...
  Μάλλον ο Τσίπρας χρησιμοποιεί το σύστημα αποτελεσματικώτερα απο ορισμένους παρηκμασμένους Δεξιούς και κάθε άλλο παρά διάττοντας αστέρας είναι...

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ abc 09/07/2012 19:05:41

   Με τι διαφορά ότι σε ανάλογη περίπτωση θα κουνούσαν κάποιοι το δάχτυλο και θα ούρλιαζαν περί σχέσεις της ΝΔ και προσωπικά του Σαμαρά με τους μεγαλοεφοπλιστές νταβατζήδες και τους καπεταναίους της διαπλοκής. Τώρα φτάνουμε να συγχαίρουμε τον Τσίπρα γιατί τελικά χειρίζεται το σύστημα με καλύτερους όρους...εύγε! Σημασία άρα δεν έχει αν το κάνεις, αλλά πως το κάνεις, πως το πλασάρεις, τι λες και τι φαίνεται προς τα έξω. Παρεμπιπτόντως, πάνω στη βιασύνη σας να χρεώσετε ένα ακόμα λάθος στο Σαμαρά μπερδευτήκατε λιγάκι...δεν έχει ποτέ χαρακτηρίσει εκείνος προσωπικά τον αγαπητό σας Αλέξη, ούτε πρόεδρο 15μελούς, ούτε κουκουλοφόρο, ούτε Τσέ.

   • abc avatar
    abc @ GreekInLux 09/07/2012 19:25:56

    Αν δεν το έκανε θα ήταν και αυτός μουσείο της Αριστεράς όπως το ΚΚΕ.
    Μπορεί να μην τον χαρακτήρισε επι λέξει και προσωπικά, όμως μας άφησε να το εννοήσουμε χωρίς αμφιβολία. Και εν πάσει περιπτώσει δεν τον είδα να τον αντιμετωπίζει ως ίσο πολιτικό αντίπαλο που είναι ...Και δεν λυπάμαι για τον Τσίπρα. Για τον Σαμαρά λυπάμαι γιατί είχα ελπίσει διαφορετικά...

 11. giorgos gianniotis avatar
  giorgos gianniotis 09/07/2012 18:37:49

  Ξανα οι φιλοι μας οι Αμερικανοι ετοιμαζουν την αλλαγη στην Ελλαδα και εναν νεο Αντρεα , βασιζομενοι στην ανοησια των Ελληνων που παντοτε ειχαν μια ευσθησια στηριξης των εξωθεν σωτηρων.Μια ματια στην νεωτερη ιστορια και θα πεισθουν και οι πιο απιστοι.Θυμηθειτε τον παραμυθα των δογματων ''εξω οι βασεις'' ''εξω απο τα σκλαβοπαζαρα της ΕΟΚ'' και αλλα τετοια που αποδειχτηκαν πομφολιγες κατα την Παπανδρεικη ''αυτοκρατορια''.Οταν λεμε εξω απο την ΕΥΡΩΠΗ εννοει μεσα σ αυτη και οταν λεει εξω απο την Ερωζωνη παλι μεσα σ ατη εννοει ο ΤΣΙ ΠΡΑΣ που τωρα θελει να κλεισει φυλακη οσους διαννοηθουν και σωσουν την Ελλαδα, διοτι προφανως εχει κατα νου να το αναθεσει στην νεα Φρειδερικη αυτο το εργο.Παρατραβηγμενο το σκεφτικο καθολου μακρυα απο τον νου της Γιαννας, που εστειλλε τον γιο της να πολεμισει στο πλαι του Αλεξης,πληρωνοντας εξ ολοκληρου τα πολεμοφοδια, αν εχουν βαση οι αποκαλυψεις της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ των Αλαφουζαιων που βλεπουν την''αυτοκρατορια''να χανεται.

 12. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ avatar
  ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ 09/07/2012 19:15:12

  Το πουλάκι που κελάηδησε στην Καθημερινή τις δοσοληψίες της εν λόγω εταιρίας με το αντισυστημικό κόμμα μήπως ήταν... καρακάξα;

 13. αχ avatar
  αχ 09/07/2012 22:34:28

  όχι ήταν ανταγωνίστρια εταιρεία.
  (αν και η συγκεκριμένη εταιρεία δεν μπορεί να ανταγωνισθεί από καμία)
  Ποροσωπικά πιστεύω πως είναι αδύνατον να ασχοληθούν με Ελλάδα αυτοί.
  Πρώτον δεν υπάρχουν τα φράγκα, δεύτερον πιθανότερο είναι να ήρθε για τον Βαγγέλα τον συνταγματολόγο παρά για τους "ανακαταλάβετε την Γουόλ Στριτ" και λοιπά τραπεζικά μαγαζιά.
  Ή ήρθε για λόμπινγκ στα πετρέλαια.
  ( και αμάν πια με τους έγκυρους Κασιμάτηδες...)

 14. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 09/07/2012 22:37:49

  Αυτή κι αν είναι "υπέρβαση", αν τα πράγματα έχουν έτσι! Γιατί ενδέχεται να υποβόσκει πολεμική σύρραξη μεταξύ των 2 Φ! Οι νότιοι του Φαλήρου εναντίον των βορείων της Φιλοθέης! Ενδιαφέρον σενάριο, όπως και να έχει.

 15. Tassos avatar
  Tassos 09/07/2012 22:56:32

  Εγώ πάντως βλέπω τον Σκάϊ να παίζει κάθε μέρα τουλάχιστον στα ίσα τον Τσίπρα με τον Σαμαρά. Οταν δε αναφέρονται στον Αρχηγό παίρνουν μια κακιασμένη έκφραση...Το λόμπυ της Τσιπροδραχμής (Αλαφούζο-Κουρο-Χ'Νικολάου) είναι εδώ, καραδοκεί.

 16. Θ.Δ. avatar
  Θ.Δ. 09/07/2012 22:58:59

  Γιατι να μην στηριζει η Αγγελοπουλου τον Τσιπρα?
  Ο Τσιπρας θα μας πηγαινε στην δραχμη και οι Αγγελοπουλαιοι θα αγοραζαν μετα την μιση Ελλαδα σε ευτελη τιμη!

 17. alex23 avatar
  alex23 10/07/2012 03:41:47

  δεν νομιζω να μην ξερει ο κ.σαμαρας ποιοι επιχειρηματιες και κυκλοι προσπαθησαν και προσπαθουν να σπρωξουν την χωρα ειτε εκτος ευρω ειτε στο συριζα εξωτερικου (και περιμενω να δω, εστω και χωρις τυμπανοκορουσιες καποιους απο αυτους να μην περναν καλα)

  ισως το δημοσιευμα να ειναι απλως μια προσπαθεια απο το φαληρο να δειξει οτι βοηθαει δημοσια τον κ.σαμαρα να δει τι συμβαινει, με σκοπο να διασκεδασει τις εντυπωσεις οτι βοηθαει το συριζα, ισως ενας πολεμος για τα ματια της πρεσβειας..

  παντως ειναι αστειο να πιστεψει και κανεις οτι αυτη η μεγαλη αμερικανικη εταιρια συμβουλων ηρθε στην ελλαδα για να βοηθησει ενα κομμα που δρα εναντια στα συμφεροντα της αμερικης που ειναι η παραμονη της ελλαδας μεσα στο ευρω και η επιλυση στην εσωτερικη κριση που δημιουργει η κατασταση της οικονομιας μας

 18. anetos avatar
  anetos 10/07/2012 07:35:40

  παντα καποιος αλλος θα φταιει...

 19. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 10/07/2012 09:31:05

  Κατά τα άλλα η Γιάννα επενδύει στους αμερικανοκομμουνιστές με το βλέμμα στο μέλλον... για το γιό της που είναι και αυτός επαναστάτης συριζέος μέσα από τη χλιδή κάποιου οροφοδιαμερίσματος στο Μανχάταν ή όπου αλλού διαβιοί στο διάστημα των χρυσών σπουδών του. Ο νεποτισμός καλά κρατεί.

 20. abc avatar
  abc 10/07/2012 10:49:59

  Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε οτι ο πόλεμος δεν είναι πλέον ιδεολογικός,
  αλλά καθαρά πόλεμος συμφερόντων. Και τα συμφέροντα γελάνε οταν μας βλέπουν να ψηφίζουμε Δεξιά ή Αριστερά και όχι με βάση το συμφέρον μας...

 21. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 10/07/2012 14:19:10

  Είναι γλυκιά η μπουρζουαζία. Η νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ τώρα το αντιλαμβάνεται. Ο κος Τσίπρας ειδικά. Στο ΠΑΣΟΚ είχαν ξεκινήσει με ζιβάγκο και κατέληξαν στα Burberry’s μετά από 20 χρόνια. Στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν αντίθετα. Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ θα βρείτε φωτό του Τσίπρα με Timberland, iPad, Polo Ralph Lauren, και Burberry's. Ποιό το κοινό σημείο αυτών των προϊόντων; Όλα αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται στα κάτεργα (sweatshops) της Κίνας. Εκεί που οι εργαζόμενοι αυτοκτονούν (Foxconn). Περισσότερα για τα sweatshops εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Sweatshop. Ο τρόπος ζωής, η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, προδίδει τις πραγματικές του αντιλήψεις. Ποιός από το ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναμιλήσει για βιώσιμη ανάπτυξη; Για σεβασμό στους εργαζόμενους και για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας;;;; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.