29/11/2013 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο: Ο πρύτανης Πελεγρίνης πάει στο ΠαρίσιΕίναι πράγματι από τα απίστευτα, που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν. Αν αληθεύουν οι φήμες, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, θα βρίσκεται την Κυριακή στο Παρίσι προκειμένου να παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ιουλιανός ο παραβάτης». Έχει γράψει το έργο, το σκηνοθετεί και είναι και ο πρωταγωνιστής. Διότι τόσο πολυτάλαντος που είναι μπορεί να τα κάνει όλα.

Δεν καίγεται ο άνθρωπος για το γεγονός ότι χάθηκε το εξάμηνο. Δεν καίγεται για το γεγονός ότι χιλιάδες οικογένειες επιβαρύνθηκαν εκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά τους χωρίς τελικά να κάνουν μάθημα.

Ούτε καν καίγεται για το γεγονός ότι το κύρος του ΕΚΠΑ καταβαραθρώθηκε. Εξευτελιστήκαμε διεθνώς δηλαδή όταν πλησιάζουν Χριστούγεννα και δεν έχουν γίνει μαθήματα και εγγραφές.

Γιατί να στεναχωρηθεί άραγε; Που ο υπουργός Παιδείας του ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες του και να ανοίξει το Πανεπιστήμιο;

Που τον απειλεί με παραπομπή στο πειθαρχικό και παύση από τα καθήκοντά του; Δεν καίγεται διότι ξέρει ότι κι αυτό να γίνει θα πάρει πολλούς μήνες και το Μάιο ο κ. Πελεγρίνης τερματίζει… ευδοκίμως την πρυτανική του θητεία. Θα μείνει στην ιστορία για το χάλι του Πανεπιστημίου. Για τα πρεζόνια και τους παράνομους πωλητές που είχαν μετατρέψει το προαύλιο πέριξ του κτιρίου στην οδό Πανεπιστημίου, σχεδόν σε… οίκο ανοχής αλλά αυτός δεν έκανε τίποτε.

Θα μείνει στην ιστορία διότι έκαναν ότι ήθελαν οι ακροαριστεροί στις Σχολές και διέλυσαν τα πάντα. Όμως, βρήκε και τα έκανε. Ας θυμηθούμε ποιων μεγαλόσχημων πολιτικών και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν φίλος.

Θαυμάστε, λοιπόν, τον κ. Πελεγρίνη στο έργο του Ιουλιανός.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. victoria (true) avatar
  victoria (true) 29/11/2013 20:54:14

  Άλλες χώρες έχουν πρυτάνεις, εμείς έχουμε υποκείμενα (εξαιρούνται πολύ λίγοι!).

  Και δεν το λέω με κανένα ραγιαδισμό, η Αρβελέρ είναι Ελληνίδα επιστήμονας, αλλά πρύτανης έγινε στη Σορβόννη...
  Ο Πελεγρίνης στη Γαλλία θα ηταν φυλακή αν έκανε αυτά ως πρύτανης. Ή μήπως εδώ κάποιοι είναι πιο δημοκράτες από τη Σορβόννη; Η Γαλλία έκανε το Μάιο του 68, αλλά δεν έκανε μετά τα πανεπιστήμιά της μπάχαλα.

 2. Doctor Zhivago avatar
  Doctor Zhivago 29/11/2013 21:08:45

  Τα σχόλια σας αδικούν τον άνθρωπο που θα πετύχει πρώτος παγκοσμίως την συμπίεση του χρόνου. Οι χρόνος των έξι μηνών θα συμπιεστεί σε ένα μήνα, χωρίς καμμία επίπτωση στην μόρφωση των φοιτητών, τι MIT και HARVARD, ΕΚΠΑ λέμε!!! Προτείνω δε να τον θαυμάσουμε στο έργο του "Φθορά" ειδικά από το σημείο 0:24:30
  http://www.youtube.com/watch?v=HbahCrgKyus

 3. Skeptikisths avatar
  Skeptikisths 29/11/2013 21:12:54

  Εγώ πάντως έχω μία απορία. Όπως είναι γνωστό το ακαδημαϊκό εξάμηνο είναι 13 εβδομάδες. Αύριο μπαίνει με το καλό και την βοήθεια του Θεού Δεκέμβρης. Είναι σοβαρό ακόμα και τώρα να μιλάμε για την πιθανότητα να μην χαθεί το εξάμηνο; Δηλαδή πως θα γίνει αυτό; Θα βαπτίσουν την κάθε ημέρα μαθημάτων τριήμερο; Πραγματικά το έχω απορία.

 4. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 29/11/2013 21:27:02

  Δέν σού κάνει εντύπωση victoria (true) οι ανθυπομετριότητες πού κυριαρχούν στήν Ελλάδα σέ όλους τούς τομείς;

  Τελικά τελειώνει ο Eλληνισμός ιστορικά; Εννοώ ότι παύει να μετέχει στο γίγνεσθαι της Iστορίας; Τό νά υπάρχει παθητικά στό περιθώριο καί νά εντρυφεί στήν όποια καθημερινότητά του δέν ταιριάζει σέ ένα ιστορικό λαό.

  Δυστυχώς, στήν πρό Τρόϊκας εποχή η συνεισφορά του ήταν η κατανάλωση άπειρων καί πολυποίκιλλων εισαγόμενων οινοπνευματωδών καί στήν μετά Τρόϊκας εποχή πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια.

  Κρίμα νά εντρυφεί ένα σωρό κόσμος ακόμα στήν ελληνική καί ελληνιστική πολιτιστική καταβολή και η πολιτική ελίτ τών ανθυπομετρίων νά καταδικάζει έναν λαό σέ ιδεολογική καί ψυχολογική αυθυποβολή, έτσι ώστε νά αναγνωρίζει στόν εαυτό του σήμερα τόν τσιγγάνο τής Ιστορίας, πού κατά λάθος καί κατά σύπτωση έστησε τό αντίσκηνό του σέ αυτή τήν χώρα.

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ Ιαπετός 30/11/2013 07:32:10

   Αγαπητέ μου Ιαπετέ, η ζωτικότητα του Ελληνισμού δεν έγκειται στην φαντασιακή του συμμετοχή στην ανύπαρκτη παγκόσμια κοινότητα και σε κάποιο παγκόσμιο γίγνεσθαι όπως το ορίζουν οι μετανεωτεριστές και το οποίο έχουμε εγκολπωθεί ΑΠΑΝΤΕΣ εκόντες-άκοντες. Για μένα, αυτό έιναι η παθητική θεώρηση του κόσμου από μέρους μας.

   Η ζωτικότητα του Ελληνισμού έγκειται στην εσωτερική δυναμική του πολιτισμού του, κυρίως του λαϊκού. Οι πρακτικές των νεόπλουτων κελπτοκρατών δεν συνιστούν συμμετοχή αλλά παθητική παρακολούθηση και μάσα ΜΟΝΟ. Η προδοσία και κατοχή που βιώνουμε είναι απλά το επιτέλεσμα των παραλείψεών τους (Θουκυδίδης).
   Για να το κατανοήσουμε, ας απαντήσουμε σε ένα μόνο ερώτημα: Αν μετά από 200, 500 χρόνια οι ιστορικοί θελήσουν να "σημαδέψουν"την εποχή μας για να την αναγνωρίζουν, σε ποιά έργα θα αναφέρονται ; Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πέρα από τον Τσιτσάνη, τον Ζατζηδάκη, τον Θεοδωράκη, τον Καραθεοδωρή, τον Ελύτη, τον Σικελιανό, τον Καρκαβίτσα, τον Σουρή, τον Καβάφη, τον Λορεντζάτο, τον Λεκατσά και τόσους άλλους. Αλλά όχι για τους Σημιτοβενιζελοτσοχατζοπουλοπάγκαλους, τους Μπόμπολες κα αυτού τους άτυχου τόπου. Ίσως μόνο για τον Ε. Βενιζελο και τον Τρικούπη
   Πως γίνεται ο επί γής πιο όμορφος τόπος να έχει τόσο άσχημα ανθρωπάκια ;

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ Ιαπετός 03/12/2013 01:24:58

   Αγαπητέ Ιαπετέ δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελειώνει ο ελληνισμός, όσο δύσκολα κι αν είναι σήμερα τα πράγματα...
   Όσο για την πολιτική ελίτ, αν δεν ενθαρρυνθούν (με όλα τα μέτρα που χρειάζονται γιαυτό) σωστοί άνθρωποι να μπαίνουν -και να μένουν- στην πολιτική, εκεί ναι, δεν ξέρω πού θα καταλήξουμε, δυστυχώς.

 5. ο εμπεσών εις τους ληστάς avatar
  ο εμπεσών εις τους ληστάς 29/11/2013 21:45:20

  Κάποιοι, όμως τον ΨΗΦΙΣΑΝ τον εν λόγω κύριο για να γίνει Πρύτανης. Και καλό είναι να ψαχθεί το παρασκήνιο με τη βοήθεια του οποίο ο Πελεγκρίνο έγινε πρύτανης. Π.χ. τι ποσοστό πήρε στον πρώτο γύρο των εκλογών και τι έσπρωξε την πλειοψηφία των καθηγητών να τον ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο.
  Ευθύνες έχουν πολλοί και όχι μόνο ένας. Γιατί δεν υπάρχει αντίδραση εκ μέρους των καθηγητών; Είναι η αδράνεια; Μοιραίοι και άβουλοι υποτάσσονται στις αποφάσεις ολίγων και στα κελεύσματα της χαζοχαρούμενης αριστερής νομενκλατούρας που καταδυναστεύει τα πανεπιστήμια τα τελευταία 30 χρόνια;
  Μήπως πολλοί βολεύονται έτσι;

  • ΜΙΚ avatar
   ΜΙΚ @ ο εμπεσών εις τους ληστάς 30/11/2013 19:39:23

   Ο Πελεγρίνης δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ Πρύτανης. Είχε υποβάλλει υποψηφιότητα 2-3 φορές και κανείς δεν του έδινε σημασία. Όλοι γέλαγαν μαζί του. Γιατί έγινε Πρύτανης τώρα, αν και φαιδρό πρόσωπο; Λόγω της προκλητικότητας του φαταούλα αντιπάλου του (καθηγητη της ιατρικής), ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ ήθελε να ψηφίσουν 10.000 (!!!!) υποψήφιοι διδάκτορες της Ιατρικής Σχολής. Αν είναι δυνατόν! Μια ολόκληρη πόλη υποψήφιοι διδάκτορες! 20 διδάκτορες (κατά μέσο όρο) ανά μέλος ΔΕΠ της ιατρικής σχολής, τη στιγμή που ο νόμος προβλέπει το πολύ 3 ή 5. Βέβαια, αν ήξεραν όσοι ψήφισαν αυτόν το ηθοποιίσκο ότι θα το τράβαγε στο σημείο που το πήγε θα προτιμούσαν να τους κοβόταν το χέρι. Αλλά η κατάσταση ήταν "μπρος γκρεμνός και πίσω ρέμα".

 6. Magganas avatar
  Magganas 29/11/2013 21:51:47

  O πρύτανης στο Παρίσι και ο υπουργός στο σπίτι του.... Κατεπειγόντως... Υπουργός που "φοβάται" τους υφιστάμενούς του δεν κάνει για αυτή τη δουλειά... Γελάει ο κόσμος...

 7. Cynthia avatar
  Cynthia 29/11/2013 21:54:55

  Την στιγμή που πλειάδα υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα δεν αφήνουν την δουλειά τους αν δεν πάει οκτώ το βράδυ γιατι κινδυνεύουν να χάσουν τα ελάχιστα χρήματα των γλισχρών μισθών τους, ακόμα κι αν στο σπίτι περιμένουν μικρά παιδιά η άρρωστοι γονείς , ο κ. Πρύτανης εγκαταλείπει τη θέση του εν μέσω της μεγαλύτερης αναταραχης που γνώρισε ποτέ το πανεπιστήμιο για να προσφέρει πολιτισμό στην Εσπερία.
  Ας πάει στο καλό , κι αν θέλει ας καθίσει κι εκεί να θεωρητικολογεί . Ετσι κι αλλιώς κι εδώ άχρηστος είναι.

 8. CHRIS avatar
  CHRIS 29/11/2013 22:48:09

  Τι ακριβώς περιμένετε από τον Πελεγρίνη; Να φωνάξει τα ΜΑΤ; Και μετά; Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τις αντιδράσεις και τις καταλήψεις;

 9. Magganas avatar
  Magganas 30/11/2013 03:27:45

  Τα ΜΑΤ να φροντίσουν και για τις καταλήψεις. Απαγορεύεται η κατάληψη δημόσιου κτιρίου, έτσι λέει το Σύνταγμα.
  Όσοι διοικητικοί υπάλληλοι δεν προσέλθουν για δουλειά αλλά για να παρακωλύσουν τους συναδέλφους τους να εργαστούν, να τους βγάζουν τα ΜΑΤ έξω.
  Όσοι φοιτητές (φοιτητοπατέρες και φοιτητομητέρες) δεν προσέρχονται για μάθημα αλλά για να "καταλάβουν" το κτίριο και να παρακωλύσουν τους συμφοιτητές τους που θέλουν να κάνουν μάθημα, επίσης να τους βγάζουν έξω τα ΜΑΤ.

  Ακριβώς όπως σε κάθε πολιτισμένη κι ευημερούσα χώρα της Ευρώπης.

 10. NEMESIS avatar
  NEMESIS 30/11/2013 06:10:59

  OXI ΦΙΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. Οσο και να τρωνε τα "θερια" παντα θα μενει "μαγια". Αλλα επειδη πολυ συζητησαμε και η πολλή συζηηση κανει κακο, το Εθνος οφειλι να αντιδρασει εξαφανιζοντας ακομα και τη μνημη των ηλιθιων της "προοδου". Η ουρανομηκης βλακεια τους έκανε μια γενια αγραμματων (τα παιδια της γενιας του πολυτεχνειου) και καταστρεφει μια γενια ακομα (τα εγγονια τους)
  Οι τυποι αυτοι ειναι καρκινωμα και τα καρκινωματα τα χειρουργεις μεχρις υγιων οριων και μαλιστα το ταχυτερο δυνατον. Οσο γα τον Αρβανιτοπουλο τι να πεις; κριμα γιατι φαινόταν σοβαρος. Αλλα φαινεται πως ισχύει πως οσοι δεν μιλουν πολύ το κανουν γιατι δεν εχουν τι να πουν

 11. Μεγαλες στιγμες avatar
  Μεγαλες στιγμες 30/11/2013 06:18:34

  Λενε οτι σε ενα Πανεπιστημιακο ιδρυμα απο τους 1300 ,οι 300 εχουν το ιδιο επωνυμο και πως το ΑΣΕΠ θεωρειται ειδος προς εξαφανιση...αναλογη ευθυνη με τον Πρυτανη για τη σημερινη κατασταση εχουν και εκεινοι

 12. η Dimi avatar
  η Dimi 30/11/2013 08:06:33

  Αν αληθεύουν οι συγκεκριμένες φήμες, με το πέρας της θεατρικής παραστάσεως- «Ιουλιανός ο παραβάτης» στο Παρίσι, να του δοθεί το Πελεγρίνιο Εξιτήριο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ευκαιρία να σπάσει το κακό σπυρί και να χυθεί το πύον. Αρκετά υπέφεραν και υποφέρουν με την υποκρισία του κάκιστου αυτού ηθοποιού-πρυτάνεως, οι οικογένειες των φοιτητών που αγωνιούν και θέλουν εμπρόθεσμα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην Ελλάδα.

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ η Dimi 03/12/2013 01:25:27

   ++

 13. Maximus Decimus avatar
  Maximus Decimus 30/11/2013 09:37:54

  Διερωτάσθε γιατί ο Πελεγρίνης δεν εφαρμόζει το νόμο και δεν ανοίηει το ΕΚΠΑ; Μα προφανώς γιατί έχει κλείσει επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο τουΣΥΡΙΖΑ

  • dim avatar
   dim @ Maximus Decimus 30/11/2013 23:50:58

   Άλλος ένας Πασόκος που μετακομίζει προς Σύριζα μεριά δηλαδή?

  • Eva avatar
   Eva @ Maximus Decimus 01/12/2013 09:00:42

   Ο κατάλληλος χώρος. Το χόμπυ του θα εκτιμηθεί.
   Ίσως τους φανεί και χρήσιμος για να βελτιώσουν τις
   υποκριτικές ικανότητες τους οι οποίες ήταν πολύ κακές
   όπως πρόσφατα διαπιστώσαμε στο θέατρο ΕΡΤ.

 14. Στέργιος avatar
  Στέργιος 30/11/2013 10:44:24

  Σας ευχαριστώ για το νέο συκώτι που έκανα...

 15. στεντωρ avatar
  στεντωρ 30/11/2013 16:39:53

  Πως τον λεγαν το γαιδαρο του πεπιτο στον μικρο καουμποη που διαβαζαμε παιδια? Αρχιζω να πιστευω στην μετεμψυχωση.

 16. petros petridis avatar
  petros petridis 30/11/2013 18:39:20

  Γιατί είναι απίστευτο? Ο άνθρωπος σαφώς πάσχει από διαταραχή aspberger.

 17. Αντιευρωπαίος avatar
  Αντιευρωπαίος 01/12/2013 15:48:08

  Που ειναι το παραλογο; Κατι να κανει με το Παν/μιο προφανως (αυτος) δεν μπορει γιατι θα το ειχε ηδη κανει και ειπε να ασχοληθει με μια 2η εργασια. Θα ηθελα πολυ να δω την παρασταση του.

 18. Άσπα avatar
  Άσπα 03/12/2013 15:30:52

  Μέσω του Πελεγρίνη η κυβέρνηση θέλει να χτυπήσει τον αγώνα που γίνεται αυτή τη στιγμή ενάντια στην υποβάθμιση των Πανεπιστημίων και της παιδείας γενικότερα. Έτσι κάνει πάντα η κυβέρνηση, προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη ενάντια σε όσους αγωνίζονται με μισές αλήθειες, με ψέματα, με παραπλάνηση, με στοχοποίηση ανθρώπων και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει μεγάλος αγώνας που να μην έχει καταγγελθεί, χλευαστεί ή και ποινικοποιηθεί. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Δεν πρέπει να "τσιμπάμε" σε ό,τι θέλει η κυβέρνηση να μας περάσει. Το κάνει για να μη δούμε το φταίχτη. Φταίχτης είναι το υπουργείο Παιδείας που έρχεται σε αντίθεση με την πανεπιστημιακή κοινότητα όλης της Ελλάδας και όχι μόνο Ο αγώνας για την υπεράσπιση των πανεπιστημίων, που σημαίνει πολύπλευρη γνώση, έρευνα, βιβλιοθήκες, καινοτόμα προγράμματα, είναι αγώνας μεγάλος και πολύ σπουδαίος Σε αυτόν τον αγώνα δεν συμμετέχει μόνο ο Πελεγρίνης, αλλά πάρα πολλοί καθηγητές, πρυτάνεις, φοιτητές και φυσικά και οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι. Σε αυτόν τον αγώνα συμπαραστέκεται κια πλήθος κόσμου, που δεν τον προβάλλουν στα κανάλια Την ευθύνη για την απώλεια του εξαμήνου δεν την έχει ούτε ο Πελεγρίνης, ούτε οι καθηγητές ούτε οι απεργοί. Την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ την έχει το Υπουργείο Παιδείας που υποβαθμίζει τη λειτουργία των Πανεπιστημίων με τη μείωση των υπαλλήλων και των κονδυλίων. Με αυτή την τακτική του Υπουργείου δεν θα χαθεί μόνο ένα εξάμηνο αλλά πολλά, κατ ουσίαν. Είναι όχι μόνο αποπροσανατολιστική αλλά και χωρίς καμία ουσία όλη αυτή η επίθεση που διοχετεύτηκε από το Υπουργείο σχετικά με τη θεατρική παράσταση και το σχετικό με αυτή ταξίδι του Πελεγρίνη. Δηλαδή αν πει το υπουργείο ότι ο γάιδαρος πετάει, θα το πούμε κι εμείς; Και τι έγινε που πήγε 2 μέρες στο Παρίσι; Πού είναι το πρόβλημα; Την επίθεση αυτή τη θεωρώ ανόητη αλλά και αήθη. Όταν το επίπεδο της αντιπαράθεσης ξεφεύγει από το επίπεδο των αιτημάτων σε προσωπικές επιθέσεις, τότε υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας και ήθους.

 19. Άσπα avatar
  Άσπα 03/12/2013 15:50:38

  Ο Πελεγρίνης πήγε στο Παρίσι, Σαββατοκύριακο, εκτός εργασιακού του ωραρίου,με δικά του έξοδα, για να παίξει σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση.Και πού είναι το κακό; Επειδή το λέει κακό η κυβέρνηση; Ε, και;
  Για τα παραπάνω τον λοιδωρούν όλοι αυτοί που στριμώχνονται για να πάνε τζάμπα ταξίδια στο εξωτερικό, στον εργασιακό τους χρόνο, με έξοδα των ηλίθιων πολιτών.
  Είναι δυνατόν να μη βλέπουμε ότι πρόκειται για μια ανόητη στοχοποίηση, για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη;

 20. Άσπα avatar
  Άσπα 03/12/2013 17:13:40

  Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.


  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. εκφράζει την αγανάκτησή του για την πρωτοφανή ενέργεια του Υπουργού ΠΑΙ.Θ. να προβεί σε πειθαρχική δίωξη εναντίον του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρίου Θεοδόσιου Πελεγρίνη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εν ενεργεία εκλεγμένος Πρύτανης, κίνηση που παραπέμπει σε πολύ σκοτεινές εποχές της ιστορίας της χώρας. Συρόμενος από τις κραυγές και τις φωνασκίες των ΜΜΕ που εδώ και καιρό απεργάζονται τη διάλυση της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Υπουργός Παιδείας επιτίθεται ανοικτά εναντίον του υψηλότερου θεσμού του Πανεπιστημίου, δυναμιτίζοντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο το διάλογο που διεξάγεται τις τελευταίες μέρες για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα που προκάλεσε το μέτρο της διαθεσιμότητας.

  Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς η πανεπιστημιακή κοινότητα έχει χρέος να σταθεί όρθια απέναντι στις επιθέσεις που αποσκοπούν στη διάλυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου. Ως μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αθηνών δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και καλούμε τους Συλλόγους μελών Δ.Ε.Π., φοιτητών, διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και τις Συγκλήτους και τις πρυτανικές αρχές όλων των πανεπιστημίων της χώρας να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον διωκόμενο πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.