Απίστευτα υπονοούμενα από Φίλη για τη Ζωή: Όσοι στήνουν καβγάδες συμβάλλουν σε σενάρια αριστερής παρένθεσης!
22/05/2015 12:54
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτα υπονοούμενα από Φίλη για τη Ζωή: Όσοι στήνουν καβγάδες συμβάλλουν σε σενάρια αριστερής παρένθεσης!

Μπορεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να έβγαλε ανακοίνωση που υποτίθεται ότι διαψεύδει το κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά ο Νίκος Φίλης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ την έσφαξε με το γάντι, αφήνοντας απίστευτα υπονοούμενα. Μέχρι και το ότι συμβάλλει σε σενάρια αριστερής παρένθεσης η Κωνσταντοπούλου, άφησε να εννοηθεί ο Ν. Φίλης.

Υπενθύμισε την πολιτική διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τους χειρισμούς της στο θέμα των Χρυσαυγιτών βουλευτών και σημείωσε ότι χρειάζεται η δημιουργία συνθέσεων και συναινέσεων από όσους ασκούν διακυβέρνηση και όχι το στήσιμο καβγάδων και συνεχών συγκρούσεων απάντησε ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα Ζωής Κωνσταντοπούλου. Όσοι στήνουν μονίμως καβγάδες συμβάλλουν σε όσους θέλουν την αριστερή παρένθεση και κατέληξε λέγοντας με νόημα ότι «εκεί κρινόμαστε όλοι».

Οι δηλώσεις αυτές (contra channel) του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που απηχούν και τις απόψεις ουσιαστικά του Μαξίμου, έρχονται να προστεθούν στις αποστάσεις που κράτησαν υπουργοί όπως ο Σκουρλέτης αλλά και ο αντιπρόεδρος της βουλής Αλέξης Μητρόπουλος όταν ρωτήθηκαν σχετικά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.