13/04/2009 17:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απέτρεψαν τέσσερις αυτοκτονίες από το διαδίκτυο

ΣΧΟΛΙΑ

 1. secret avatar
  secret 13/04/2009 18:23:01

  Η μόδα ευτυχώς επιβάλλει να καταθέτουμε γραπτώς τις κινήσεις μας στο facebook, στο twitter ή στα chat rooms.

  Μήπως πρέπει να βγάλουμε τα παιδιά στο δρόμο (δηλαδή σε δουλειές) μπας κι έχουν κάτι να ασχοληθούν, γιατί στο τέλος τα περισσότερα θα πάθουν κατάθλιψη από την απραξία ή το σύνδρομο της μη στέρησης.

  Μήπως τελικά με την αποχαύνωση τα νεαρά παιδιά μπροστά σε ένα video game, θα αναζητήσουν ζωντανές 'απολαύσεις' (όπλα και δολοφονίες) αντί για τεχνητές;

  Οικογένειες διαλυμένες, κοινωνικός ιστός ξεχαρβαλωμένος, σχολεία που προσφέρουν γνώσεις δεν έχουν αντιστοιχία με την ζωή, καμιά επαγγελματική προοπτική, νεποτισμός παντού, ανεργία, ιδεολογίες καταρρακωμένες και πολλά άλλα φέρνουν τα αποτελέσματα αυτά.

  Ποιός θα σκύψει στα παιδιά αυτά; οι κουρασμένοι πολιτικοί; η κοινωνία; η εκκλησία; αποσπασματικά κάποιοι ευαίσθητοι συνάνθρωποι μας; τα ΜΜΕ;

  Φυσικά και εδώ τα πράγματα θα βουλιάξουν όπως παντού. Είμαστε κοινωνία παρακμής και αδρανούμε όλοι μας. Και εγώ που γράφω τι αλλάζω; Τίποτα δυστυχώς.

 2. Le canard avatar
  Le canard 13/04/2009 18:46:50

  secret Says:Και εγώ που γράφω τι αλλάζω; Τίποτα δυστυχώς.

  Στο σάπιο τοπίο των κατεστημμένων ΜΜΕ κάτι αλλάζουμε. Και τα μπλόγκς αλλάζουν πολλά. Κατά τα λοιπά, "στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο" που λέγαν κι οι παλιότεροι. Και όχι μόνον εκεί. Η μάχη πρέπει να ναι καθημερινή. Στη δουλειά, στη οικογένεια, μέσα σε συλλογικότητες και θεσμούς, στις διαπροσωπικές σχέσεις. Παντού.

 3. kanis avatar
  kanis 14/04/2009 01:17:51

  Ενα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει σε εκείνους τους ευφυείς, ευαίσθητους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, που τελικά σώσανε τέσσερεις οικογένειες κι όχι μόνο...


  Καλή Ανάσταση και σε σας παιδιά κι ότι καλύτερο σε ότι κι όποιους αγαπάτε!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.