#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/06/2010 17:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απέναντι στην παρακμή και τους τσιλιαδόρους της πλουτοκρατίας(Εισήγηση του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη στο 8ο Συνέδριο της ΝΔ)

Σήμερα, τα πολιτικά μπλοκ είναι παράδοξα αλλά ξεκάθαρα. Υπάρχουν οι οπαδοί του παρενδυτικού νεοφιλελευθερισμού, οπαδοί της κοινωνικής ανθρωποφαγίας που υποδύονται τους «σοσιαλιστές» ή τους «φιλελεύθερους». Έχουν όμως τόση σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη οι μεν και με τον φιλελευθερισμό οι δε, όση κι εγώ με την πυρηνική φυσική. Δεν είναι παρά πολιτικοί «φεουδάρχες», κοτζαμπάσηδες της Κλεπτοκρατίας, που με βρώμικο μάτι θέλουν να μας «σώσουν».

Σήμερα, μετά την πολιτική απάτη του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε στην 9η Οκτωβρίου, κυβερνούν οι δουλόφρονες οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού και οι εκατέρωθεν κολαούζοι του. Απειλούν τον λαό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο η εξαθλίωση, η επιστροφή σε συνθήκες εργασίας που ίσχυαν πριν από την εξέγερση του Σικάγο, πριν από το 1886! Ούτε λέξη για ανταγωνιστικότητα, αναδημιουργία αληθινής παραγωγικής βάσης, αληθινού πλούτου.

Ο «αντεξουσιαστής» Ηγεμών της Βλαχίας, που μας κυβερνά προσωρινά, όταν δεν κάνει «σοσιαλιστικό τουρισμό» ξέρει κι εφαρμόζει μόνο δύο πράξεις: πρόσθεση κι αφαίρεση. Τόσα μας λείπουν με τα ελλείμματα, τόσο θα αυξήσω τους φόρους. Παράλληλα αυτός, οι «προοδευτικοί» υπουργοί του και τα αυτόμολα ψυχοπαίδια τους  σπρώχνουν ολόκληρες ομάδες Ελλήνων στο περιθώριο, πέρα από τα όρια της ανθρώπινης αντοχής κι αξιοπρέπειας.

Και το κάνουν αυτό τρομοκρατώντας τον Λαό στο εσωτερικό και δυσφημώντας την Πατρίδα και την Αξιωματική Αντιπολίτευση στο εξωτερικό.

Ποιος είναι απέναντι στο μπλόκ της υποταγής; Ποιος είναι απέναντι στο αυτοκτονικό άλμα στην ακόμη πιο βαθιά ύφεση, στο ακόμη πιο μεγάλο χρέος; Ποιος είναι απέναντι στο να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε Ηγεμονία της Βλαχίας, να ενταχθεί στο «στρατηγικό βάθος της Τουρκίας», που οραματίζεται ο Νταβούτογλου;

Αυτούς, αδέρφια, δεν τους νοιάζει. Ακόμη κι αν η Πατρίδα ξαναφτάσει στην Μελούνα, δεν  τους καίγεται καρφί, αρκεί να κατέχουν μια τόση δα, κολοβή, εξουσία. Ακόμη κι αν η εξουσία τους θα έγκειται μόνο στο να συλλέγουν τα δοσίματα για την όποια Υψηλή Πύλη, αυτοί θα είναι μια χαρά, αρκεί να παίρνουν παχυλούς μισθούς, να κάνουν «μπίζνες» οι κολλητοί τους και αφανείς εταίροι τους και να ‘χουν έναν τίτλο, όποιος κι αν είναι. Και πάντα βέβαια θα υποδύονται τους «σοσιαλιστές» και «προοδευτικούς» ή τους ψευτοκεντρώους, ακόμη και πάνω στα ερείπια της κοινωνικής συνοχής, ακόμη κι αν φτάσουν οι άνθρωποι μας, οι Έλληνες, να γίνουν Είλωτες, ακόμη κι αν γίνουμε Οσποδάροι του Νέου Σουλτάνου.

Ποιος λοιπόν θα σταθεί με δύναμη και θάρρος απέναντι σε αυτά, ποιος θα δώσει αληθινή διέξοδο, αληθινή ανάπτυξη, ποιος θα φυλάξει την Πατρίδα, τους Έλληνες και το βιος τους; Ποιος θα διαφυλάξει το Εθνικό Συμφέρον, από την Απειρωτάν Χειμάρρα, την Χειμάρα των Ηπειρωτών ως το Ακρωτήρι του Άγιου Αντρέα στην κατεχόμενη Κύπρο; Εμείς όλοι, με Αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.  Η καινούργια, μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Δικό μας είναι αυτό το καθήκον. Εμείς, η αληθινή λαϊκή και πατριωτική παράταξη, ο μόνος αυθεντικός εκφραστής του κοινωνικού φιλελευθερισμού είμαστε και θα είμαστε πάντα το μαντρόσκυλο του Εθνικού Συμφέροντος, ο Άγρυπνος Φύλακας της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Αδέρφια, η κοινωνική συνείδηση και αλληλεγγύη δεν γράφει στην ούγια ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ. Κι αντίστοιχα ο Πατριωτισμός δεν ανήκει σε γκροτέσκους αχθοφόρους του ρατσισμού και του ολοκληρωτισμού, που ταυτόχρονα είναι πρόθυμοι τσιλιαδόροι της επίθεσης του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Ταυτότητα και την Κοινωνική Συνοχή. Η Κοινωνική Αλληλεγγύη και ο Πατριωτισμός είναι συστατικά της Ελληνικής Ψυχής. Εμείς λοιπόν που πιστεύουμε ότι κέντρο όλων είναι ο Άνθρωπος, εμείς που πιστεύουμε στην λαϊκή ενότητα, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε αξιόπιστα να υπερασπιστούμε τον Λαό και την Πατρίδα. Γιατί προερχόμαστε από την καρδιά του Λαού και των αξιών του.

Γιατί οι Έλληνες παντού εκτός Ελλάδος διαπρέπουν; Γιατί δεν έχουν από πάνω τους ένα κράτος διεφθαρμένο, έναν βροντόσαυρο γραφειοκρατίας που ζει με δάνεια, κατασπαράζει τους άξιους και ικανούς κι ανταμείβει τους κλέφτες, τους άχρηστους και τα παράσιτα. Οι Έλληνες έξω ανθούν σε χώρες που δεν τις κουμαντάρουν τα σόγια, όπου δεν υπάρχει ψευδοδημοκρατία των «κολλητών».

Εμείς λοιπόν με πρόμαχο τον Αντώνη Σαμαρά θα γκρεμίσουμε την κλεπτοκρατία, θα σαρώσουμε τις φαμίλιες, τα βαφτιστήρια και τους συμμαθητές τους. Θα πετάξουμε στα σκουπίδια την ψευτοπροοδευτική «πολιτική ορθότητα», τα αποκρουστικά φτιασίδια μιας αριστερόστροφης ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ στην Παιδεία, στα ΜΜΕ, στην κοινωνία την ίδια. Θα χτίσουμε ξανά πέτρα την πέτρα το σπίτι της Μάνας μας, της Πατρίδας. Θα την χτίσουμε με τα αρχαία κι ακλόνητα υλικά μας: την φιλοτιμία, την εντιμότητα, την εργατικότητα, την ευνομία.

Θα βρουν εμάς απέναντι τους οι αποδομητές της εθνικής ταυτότητας, οι υπονομευτές της οικονομίας, τα παράσιτα που δεκαετίες τώρα απομυζούν κάθε ικμάδα του περήφανου κι αγωνιστή λαού μας. Έχουν κάνει την οικονομία σαν τα μούτρα τους, την παιδεία, την τηλεόραση, την μουσική σαν τα μούτρα τους. Χαζογκλαμουριά και προοδευτιλίκι της δεκάρας.

Απέναντι σε αυτή την παρακμή και τους ποικιλόχρωμους βαστάζους της εμείς, ο Λαός μας, έχουμε Ήρωες, έχουμε Σύμβολα, έχουμε Ιδέες και πάνω απ’ όλα έχουμε Ηγέτη. Κι ακούστε καλά εσείς που πληρώνετε δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα, εσείς που δίνετε τα ρέστα των κλοπιμαίων σας για να υπονομεύσετε την πορεία της Παράταξης: όσο κι ιδρώνετε και κοπιάζετε, σε όσες σκοτεινές κάμαρες κι αν μαζευτείτε, οι Ιδέες μας είναι αλεξίσφαιρες κι αιώνιες. Το ανέσπερο φως της Ελλάδας τις φωτίζει. Σε λίγα χρόνια εσάς δεν θα σας θυμούνται ούτε οι «χορηγοί» σας.

Ο Λαός ξέρει και κάθε μέρα που περνά θα συνειδητοποιεί περισσότερο, ότι από τη μια είναι ο Αντώνης και η Λαϊκή Πατριωτική παράταξη μας κι από την άλλη η οπισθοφυλακή της Παρακμής κι οι μισθοφόροι της.

Ας το βάλετε όμως καλά στο μυαλό σας οι Κλεπτοκράτες και οι τσιλιαδόροι σας. Οι  Ιδέες μας,  όπως κυριαρχούν στην Ιστορία και στην συνείδηση του Λαού μας, πολύ γρήγορα, θα κυριαρχήσουν και στην πολιτική εξουσία με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Και τότε θα κάνουμε όλους τους φόβους σας πραγματικότητα κι όλα τα όνειρα του Λαού μας καθημερινή όπως κυριαρχούν στην Ιστορία και στην συνείδηση του Λαού μας πολιτική.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 29/06/2010 17:56:00

  Εξαίρετος ο Φαήλος, τον είδαμε στο συνέδριο να μιλάει και μας ενέπνευσε, όπως πάντα.

  • maestros avatar
   maestros @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 30/06/2010 14:07:56

   ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ (1770-1861)
   Έιναι ντροπή μας, ένα γένος που με το αίμα του πύργωσε τη λεφτεριά του, που περπάτησε τη δύσκολη ανηφοριά...

   http://aliartos-city.blogspot.com/2010/06/1770-1861.html

 2. thespieys avatar
  thespieys 29/06/2010 17:57:50

  Eξαιρετικός.

 3. makari avatar
  makari 29/06/2010 18:10:38

  Αλληλούια!!


  Εμείς λοιπόν με πρόμαχο τον Αντώνη Σαμαρά θα γκρεμίσουμε την κλεπτοκρατία, θα σαρώσουμε τις φαμίλιες, τα βαφτιστήρια και τους συμμαθητές τους.

  Sorry!! Αλλά αυτό μου θυμίζει τα περί νταβατζήδων του Κ. Καραμανλή!!

 4. Dimi avatar
  Dimi 29/06/2010 18:20:05

  Αριστος Κειμενογράφος. Εμπνευστής. Συγκινητικός. Υπέροχος.

  Σάς Ευχαριστούμε Κύριε Κρανιδιώτη!

 5. Orestios avatar
  Orestios 29/06/2010 18:21:26

  Destroy Kleptocracy

 6. πολίτης avatar
  πολίτης 29/06/2010 18:26:04

  Ιδέα δεν έχω τι κάνουν σε αυτές τις επιτροπές που δεν εξελέγη ο κ.Κρανιδιώτης, όπως διάβασα σε προηγούμενη ανάρτηση.
  Περιμένω όμως τον κ.Κρανιδιώτη μπροστάρη στον αγώνα, όχι μόνο τον αντιπολιτευτικό, αλλά και για την πολιτική και εθνική αφύπνιση του λαού μας και την οικοδόμηση μίας δυνατής Ελλάδας, κυρίαρχης εθνικά, οικονομικά και πνευματικά.
  Προς το παρόν θα το απολάμβανα αφάνταστα να τον παρακολουθώ σε τηλεοπτικούς διαλόγους, να αποστομώνει τους πράσινους μισθοφόρους και να απευθύνεται στην παραδοσιακή ηθική των Ελλήνων, που περιμένουν κάποιον να τους απαλλάξει από τα σοσιαλιστικά κόμπλεξ.
  Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

 7. nationalist rightist avatar
  nationalist rightist 29/06/2010 18:32:23

  αληθεια ποσοι απ αυτους που τελικα εξελεγησαν στη πολιτικη επιτροπη εκαναν εισηγηση τετοιου επιπεδου?συνεχιστε ετσι κυριε Κρανιδιωτη ανεξαρτητως αποτελεσματος,σας χρειαζομαστε...

 8. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 29/06/2010 19:02:35

  TO BHMA εγραψε:

  "Ο γνωστός δικηγόρος με έντονη δράση στο εθνικοπατριωτικό «Δίκτυο 21» κ.Φαήλος Κρανιδιώτης(αριστερά), τακτικός συνομιλητής πολλών στελεχών της ηγετικής ομάδας, δεν εξελέγη στη νέα ΠΕ. Το «καραμανλικό σύστημα» έδωσε «σκληρή μάχη» εναντίον του με σκληρή κριτική στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά, παρά τον πόλεμο που δέχτηκε παρασκηνιακά ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, κ.Χρύσανθος Λαζαρίδης,εξελέγη πέμπτος από το τέλος."


  Το ΒΗΜΑ πολύ ασχολείται με έσας τους δύο! Μήπως να τους δώσουμε, εκεί στον ΔΟΛ λίγο ξυδάκι; Εχουν χάσει τον ύπνο τους στο συγκρότημα να περιμένεται πολλές επιθέσεις, αν και ξέρω οτι δεν μασάτε.

  ΥΓ.- Καταλάβαινω το φόρτο εργασίας σας τώρα, αλλά μου έχουν λείψει τα κείμενα σας (και του κ.Λαζαρίδη) στο δικτυο.

  • Tassos avatar
   Tassos @ netakias.wordpress.com 30/06/2010 10:21:14

   Οπως είχε πει κάποιο παλληκάρι για κάποιον κάποτε και τώρα το χρησιμοποιώ για το χρεωκοπημένο και ηθικά και οικονομικά συγκρότημα " Αυτούς αν τους βάλεις στις γυναικείες φυλακές θα τους αρέσει". Χρύσανθος και Φαήλος είναι εδώ, στην ΝΔ. Και θα κλωτσήσουν τρυφηλούς κόλους και εντός και εκτός ΝΔ.

 9. Γιωργος avatar
  Γιωργος 29/06/2010 19:07:03

  Αν αληθεινα πιστευεις αυτα που γραφεις...γιατι ολοι δεν σε ξερουμε τοτε εισαι ωραιος προχωρα ειμαστε μαζι σου

 10. apis avatar
  apis 29/06/2010 19:09:24

  Εύγε.

 11. stathis avatar
  stathis 29/06/2010 19:29:04

  ...... και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα ! ! !

 12. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 29/06/2010 20:03:00

  Aν αυτό ήταν η εισήγηση να σκέφτεστε, τι σκέφτεται για το κυρίως θέμα...
  Γεια σου ρε Φαήλο.

 13. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 29/06/2010 20:49:47

  Επιτέλους καλέ μου Φαήλο! Περίμενα πώς και πώς να αναρτήσεις την εισήγησή σου, για να δικαιώσεις και εμένα με τα χθεσινά μου σχόλια!
  Ελπίζω τώρα να κατάλαβαν και οι πλέον δύσπιστοι φίλοι του antinews, το γιατί δεν «εκλέχθηκες»!
  Προσωπικά είμαι βεβαία, ότι έχεις πάρει περισσότερες ψήφους από κάποιους που μοστράρονται στις πρώτες θέσεις, αλλά η κοπτοραπτική είναι η αγαπημένη τέχνη των τρομοκρατημένων παραγοντίσκων, που ξέρουν ότι δεν μπορούν να σταθούν δίπλα σε τύπους σαν εσένα!Φοβούνται τη σύγκριση!
  Προκειμένου λοιπόν να σε βρουν μπροστά τους, έστω κι αν από ντροπή σε έβγαζαν στους τελευταίους όπως την έφεραν στον Χρύσανθο, προτίμησαν να σε καθαρίσουν!
  Τους καταλαβαίνω και τους λυπάμαι, γιατί πολλοί απ’ αυτούς δυσκολεύονται να πείσουν και το συγγενή τους να ψηφίσει αυτό που θέλουν, ενώ εσύ έχεις πια φίλους καρδιακούς και τους εκατοντάδες σχολιαστές των άρθρων σου, πέραν των παλαιών και διαχρονικών φίλων σου!
  Τουλάχιστον το εμπεδώσαμε, ότι για να εξαλειφθούν οι βαρονίες και οι μηχανισμοί χρειάζεται πολλή δουλειά και τα μαγικά ραβδάκια υπάρχουν μόνο στα παραμύθια!

 14. nick avatar
  nick 29/06/2010 20:55:45

  Ά ψ ο γ ο ς . . .

 15. Misha avatar
  Misha 29/06/2010 21:05:34

  Σα να ακούω τον Καραμανλή να μιλά για «σεμνότητα και ταπεινότητα» και για «το τέλος των νταβατζήδων».
  Κι ύστερα βλέπω τον ΟΝΝΕΔίτη Βουλγαράκη με τα 40 σπίτια και το πολυτελές γιώτ, τον υπεύθυνο πολιτκού σχεδιασμού Καραχάλιο να τσιφτετελίζεται γυμνός μετά ευειδούς νυμφιδίου, τον κουμπάρο Ζαχόπουλο να παριστάνει τον Γκοσγκούνη με την 35χρονη , τον εξάδελφο Λιάπη να συναγελάζεται με τον κ.Μίζενς, και εσχάτως τον φέρελπι υιό του γραμματέα της ΝΔ να μετατρέπει το Πολεμικό Μουσείο σε σκηνικό του Sex and the city.

  Ο Φαήλος-πιστεύω - ότι όσα λέει τα εννοεί. Το ζήτημα είναι πως τα πιστεύματα του Φαήλου, δεν χωρούν ούτε ως ακούσματα στην παρακμιακή Δεξιά του Ντα Κάπο, όπως φάνηκε και από την ψηφοφορία για την Πολιτική Επιτροπή. Πολύ περισσότερο δε χωρούν στα «παραταξιακά» ΜΜΕ που εξυπηρετούν αποκλειστικά τις δουλειες των πλούσιων ιδιοκτητών τους και βολεύονται μια χαρά από τη συνταγή ΔΝΤ-ΓΑΠ.


  Οπότε ή θα συμβιβαστει (και) ο Φαήλος , όπως συνέβη με τον ΚΑΚ, ή θα απογοητευτεί πικρά από την ασυμβατότητα που θα διαπιστώνει όλο και περισσότερο όσο περνά ο καιρός.

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Misha 29/06/2010 21:18:11

   Ο Φαήλος δεν είναι μόνος του πια. Ούτε ο Σαμαράς.
   Δεν θέλω να μιλώ εξ ονόματος άλλων, αλλά να σου πω ,αν δεν γνωρίζεις, ότι μερικοί άνθρωποι δεν συμβιβάζονται και δεν απογοητεύονται. Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς παλεύουν.Δεν το κάνουν για τα οφίτσια και τα συμφέροντά τους.Το κάνουν γιατί, απλώς, έτσι πρέπει.
   Το θέμα είναι να αντέξουν. Και αν το καλοσκεφτείς όσο περισσότερο τους βοηθήσουμε τόσο το καλύτερο για όλους μας, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικών προτιμήσεων. Γιατί πατριώτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα,θέλω να ελπίζω. Μερικά πράγματα, απλώς δεν έχουν χρώμα.Λάθος. Έχουν. Το γαλανόλευκο.

   • Misha avatar
    Misha @ ΒΡΑΧΟΣ 29/06/2010 21:40:44

    O Kαραμπελιάς κι ο Ζουράρις ποιον νομίζεις πως πήγαν ν ακούσουν , αγαπητέ Βράχε, στο Φάληρο;
    Αλλά βλέπεις είναι στην απέξω, όπως και ο Σαμαράς για 10 χρόνια.Δε χωράει ανθρώπους σαν τον Φαήλο η λυματολάσπη του πολιτικού σκηνικού.
    Ίσως και καλύτερα , για να μη σκαρτέψει κι αυτός.

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 29/06/2010 21:51:39

    Τα διαμάντια, και στα απορρίματα παχέως εντέρου να τα ρίξεις, διαμάντια παραμένουν, μου'λεγε ο πατέρας μου.
    Ελπίζω.

 16. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 29/06/2010 21:22:32

  Αν η πλειοψηφία των συνέδρων είναι της "κατεστημένης" ΝουΔου είναι φυσικό να μην εκλεγεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Σου λένε οι άνθρωποι, για μπελάδες είμαστε τώρα;

 17. zackii avatar
  zackii 29/06/2010 22:46:06

  Συγχαρητήρια ΚΥΡΙΕ Κρανιδιώτη -αν και με αυτά που λέτε βγάζετε τον εαυτό σας έξω από όλες τις μελλοντικές συνεδριάσεις της γνωστής λέσχης.

 18. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 29/06/2010 23:28:04

  Ωραία τα είπες Φαήλο αλλά εαν θες να εκλεγείς τάξε και κανέναν διορισμό γιατί τα κομματικά μουσχάρια δεν καταλαβαίνουν από μεγάλες ιδέες και σύνθετες εκφράσεις...

 19. Spiros avatar
  Spiros 30/06/2010 00:00:04

  ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
  ..ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ
  ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΣΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

 20. george karas avatar
  george karas 30/06/2010 00:26:15

  Φαηλο εκανα 600 χιλ για να σε ακουσω, δικαιωθηκα απο αυτα που ακουσα, σε στηριξα και με φιλους αλλα τελικα ειμαστε λιγοι, φυσικα και οι καρεκλες δεν κανουν την διαφορα, προχωρα και εμεις μαζι, η ποσοτητα δεν κανει τη διαφορα αλλα η ποιοτητα
  καιρος γαρ εγγυς

 21. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 30/06/2010 00:29:20

  Με μεγάλη έκπληξη έμαθα χθές ότι ο αγαπητός ΦΑΗΛΟΣ δεν εξελέγη στα πολιτικά όργανα της Ν.Δ. τώρα που διάβασα την εισηγησή του κατάλαβα γιατί δεν εξελέγη .
  Ο ΦΑΗΛΟΣ με αυτά που εισηγήθηκε εκφράζει απόλυτα τους υγιώς σκεπτόμενους Ελληνες ασχέτως πολιτικού φρονήματος ,κάλλιστα η εισηγησή του θα μπορούσε να σταθεί σε συνέδριο αριστερού ,κεντρώου και δεξιού κόμματος .Εισηγήθηκε αλήθειες που ενώ είναι αυτονόητες για όλους μας με εκπληξη βλέπουμε να λοιδορούνται από αντιπάλους η να χαρακτηρίζονται αιρετικές από τους οπαδούς του κομματός του.
  Τον ΦΑΗΛΟ δεν τον ψήφισαν οι σύνεδροι γιατί ο καταγγελτικός του λόγος τους τρόμαξε, πολλοί σύνεδροι πήγαν στο συνέδριο περιμένοντας θέσεις κυβερνητικές όταν θα έρθει η ώρα ,για να συνεχίσουν και αυτοί το πλιάτσικο σε βάρος του λαού ,τους τρομοκράτησε ο ΦΑΗΛΟΣ πως περίμενε να τον ψηφίσουν .
  Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ν.Δ.ώστε να υπερισχύσουν οι πατριωτικές εισηγήσεις του ΦΑΗΛΟΥ ,αρκεί να μην χαθεί το μέτρο και από πατριωτικές καταντήσουν εθνικιστικές/
  Προσωπικά οι ιδέες του ΦΑΗΛΟΥ με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και σε κάθε ευκαιρία θα μεταδίνω τις απόψεις του και θα τον στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ

 22. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 30/06/2010 01:35:17

  Επεα πτεροεντα αλλα κλεφτες δεν κατονομασαν, ουτε πως θα βγουμε απο την κρισι που εφτιαξε το Πασοκ. Οψωμεθα για το προγραμμα στις 7 / 7 / 10

 23. aurora3363 avatar
  aurora3363 30/06/2010 04:23:54

  Νομιζω οτι προθεση του κ Κρανιδιωτη δεν ηταν η εκλογη,,,αλλα η αποστολη μυνηματος προς πασα κατευθυνση.
  Τα ειληκρινη μου συγχαρητηρια για το σθενος σας κ Κρανιδιωτη. Αυτο που θα ηθελα να σας ευχηθω και σας ταιριαζει δεν ειναι το "καλη επιτυχια" αλλα το "καλοι αγωνες" (καλο βολι λεγαν το '21....)

 24. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 30/06/2010 09:11:15

  Φαήλο, είσαι αληθινός αγωνιστής. Να νοιώθεις περήφανος για αυτά που πιστεύεις και αγωνίζεσαι.

 25. Κωνσταντίνος avatar
  Κωνσταντίνος 30/06/2010 09:56:56

  Η ομιλία του κ. Κρανιδιώτη ήταν εξαίρετος. Επιθυμώ να ρωτήσω αληθεύει ότι το αποκλειστικό δικαίωμα της μαγνητοσκοπήσεως του συνεδρίου το είχε η ΕΤ1; Ήταν λοιπόν αυτός ο λόγος πού δεν ήταν δυνατόν κανένα άλλο κανάλι να προβάλει την ροή του συνεδρίου; Η δε ΕΤ1 δεν έκανε κάτι τέτοιο ήτοι να μεταδώσει σοβαρά αποσπάσματα από το συνέδριο. Αν πράγματι αληθεύει το ανωτέρω ήταν φοβερό λάθος, πώς είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια λάθη; Γιατί δεν εδόθη η ευκαιρία στον λαό να ακούσει και τους άλλους ομιλιτάς του συνεδρίου; Τά λόγια είναι ωραία αλλά δεν είναι αρκετά χρειάζονται πράξεις.
  Τι αποτυχία ήταν αυτή να μην γεμίσει το στάδιο. Η προσέλευσις την δευτέρα ημέρα ήταν για κλάματα και την τελευταία ημέρα από 4000 συνέδρους ψήφισαν 3000 ήτοι το 20% προτίμησε να πάει στην παραλία. Τά λόγια του κ. Κρανιδιώτη αναπτερώνουν το ηθικό των Ελλήνων Πατριωτών, χρειάζεται όμως κάτι παραπάνω για να κινητοποιηθεί ο λαός.
  Μού επιτρέπεται να σας υπενθυμίσω ότι το ’61 το κόμμα των Προοδευτικών είχε κατέβει στις εκλογές σε συνεργασία με την Ενωσιν Κέντρου και το κόμμα του κ. Βενιζέλου. Η νεολαία των Προοδευτικών εκείνη την εποχή αριθμούσε εκκαντοντάδες χιλιάδες μέλη πού πλήρωναν το πεντάδραχμο διά ετησία συνδρομή. Χωριά πού δεν είχαν δρόμους ήτοι πρόσβαση αυτοκινήτου είχαν νέους γραμμένους στο κόμμα των Προοδευτικών. Μετά την νοθεία εις τις εκλογές ο κ. Μαρκεζίνης αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον κ. Παπανδρέου στις διαδηλώσεις διά αυτήν την νοθεία. Δεν φαντάζεσθε σε πόσο λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε να αποχωρήσουν οι νέοι από το κόμμα των Προοδευτικών και να κάνει και η Ενωσις Κέντρου αξιόλογη νεολαία.

 26. Κικη avatar
  Κικη 30/06/2010 13:19:37

  Μπραβο Φαηλο,για να ξανανιωσουμς εστω και λιγη ελπιδα,σαυτους τους δοσιλογικους καιρους,με την κυβερνηση των κουισλινγκ,που ακολουθουν την σοσιαλφασιστικη προπαγανδα του Σημιτισταν,γιατι απο τοτε ξεκινησε η προπαγανδα του φασισμου.Οσοι μιλησαν τοτε καταδιωχτηκαν,σιωπησαν αναγκστικα. Μπραβο και παλι.

 27. ident avatar
  ident 30/06/2010 22:39:01

  αλλού τα κομμάντα, αλλού το κουμάντο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.