11/12/2009 20:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση του Antinews στον κ. ΜαρινάκηΚύριε Μαρινάκη,

 Τί άραγε θεωρήσατε «ψευδές» και «προσβλητικό» και μας απευθύνετε κατά ριπάς «απειλές» για προσφυγή στην … Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κι ότι θα υποστούμε τις «νόμιμες συνέπειες που προβλέπει ο νόμος για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση». Οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, κύριε, εφόσον είσαστε δημόσιο πρόσωπο θα υφίστασθε δημόσιο έλεγχο,  κριτική και σχολιασμό. Αυτό είναι καθήκον μας απέναντι στο κοινό κι όχι να κάνουμε μόκο μόλις κάποιος μεγαλόσχημος ενοχλείται. Θα εξακολουθήσουμε να δημοσιεύουμε ειδήσεις που σας αφορούν, να κάνουμε σχόλια ή και πλάκα κι αν οι πράξεις σας είναι αντίστοιχες, μην ανησυχείτε, μπορεί και να σας επαινέσουμε. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ανελέητα καυστικοί, να κάνουμε επιθετική δημοσιογραφία με στόχο την αλήθεια και τον έλεγχο των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων.

 Για τα περί εξαγοράς της εφημερίδας «ΤΟ ΚΑΡΦΙ» βοά η αγορά. Αν το διαψεύδετε, το δεχόμαστε. Αλλά γιατί σας προσέβαλε η είδηση ότι αγοράζετε μια εφημερίδα; Αυτό μάλλον δείγμα οικονομικής ευρωστίας θα ήταν. Η υπερευαισθησία σας αξιοσημείωτη, αλλά δεν θα μπορέσουμε να σας κάνουμε τη χάρη να το βουλώσουμε, όχι στην Ελλάδα του 2009. Μήπως άραγε σας ενόχλησε το δεύτερο σκέλος του σχολίου μας για την φίλη σας κ. Μπακογιάννη και το βαθύ ΠΑΣΟΚ; Τέτοια ταύτιση πια; Γράφουμε για την φίλη σας και τσαντίζεστε αντ’ αυτής; Κύριε Μαρινάκη, συγκρατηθείτε, μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να κλείνετε τα παράθυρα γιατί σέρνεται και ωτίτιδα…

 Δείτε την επιστολή του κ. Μαρινάκη εδώ: http://www.antinews.gr/?p=27256

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.