14/10/2010 18:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση της ΝΔ για τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟΤ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟΤ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά τον κ. Παπανδρέου και το “βραβείο ειλικρίνειας” που του απονεμήθηκε για τα ψέματά του, έρχεται σήμερα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, αλλά και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να ανταγωνιστούν για ένα αντίστοιχο βραβείο.

Την ανεπάρκειά τους, την αδιαφορία τους και τη μόνιμη απουσία τους, τη βαφτίζουν “ αξιοκρατία και  διαφάνεια”.

Χωρίς ούτε καν να κοκκινίζουν, αραδιάζουν ανακοινώσεις βουτηγμένες στο ψέμα και την ανακρίβεια.

Προφανώς δεν ξέρουν. Ας κάνουν τον κόπο, έστω και μετά από 12 μήνες, να ρωτήσουν εργαζομένους, διοικητικό προσωπικό, ανθρώπους του πνεύματος και του πολιτισμού, ακόμη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ΥΠΠΟΤ, για να μάθουν, επιτέλους, τι ακριβώς τους γίνεται.

Για παράδειγμα, ας ρωτήσουν για να μάθουν ποιος θέσπισε τις «αδιαφανείς διαδικασίες» που αναφέρουν στην επιλογή των συμβασιούχων. Μήπως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ πολύ πριν το 2004;

Ας ρωτήσουν για να μάθουν, πόσες χιλιάδες συμβασιούχων κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ και μονιμοποίησε η  κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2004.

Ας ρωτήσουν για να μάθουν τα δικά τους “αντικειμενικά κριτήρια” επιλογής προσωπικού που εφηύρε και εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ στην προκήρυξη που πήρε πίσω στις αρχές του 2010. Μήπως ξέχασαν (εσκεμμένα) το κριτήριο της προϋπηρεσίας και της εμπειρίας που είναι αναγκαίο σε τόσο ευαίσθητες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα η αρχαιολογία και η φύλαξη;

Ας ρωτήσουν επιτέλους, για να μάθουν!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 14/10/2010 18:50:31

  Όσα κορόϊδα διάβαζαν και έδιναν εξετάσεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, και δεν πέρασαν, ας πρόσεχαν. Αντί για πτυχία, γλώσσες, διάβασμα κλπ θα μπορούσαν να σταυρώνουν ψηφοδέλτια στο γραφείο του Χάρη ή του Ρέππα κα αυτός να τους διορίσει σε κανένα δήμο ή σε καμιά άγνωστη τριτεύουσας σημασίας υπηρεσία, ΔΕΚΟ κλπ. Στη συνέχεια τους κάνει και μια μετάταξη σε οργανική μόνιμη θέση στο δημόσιο και τέλος. Όλα καλά και νόμιμα. Παρακάμπτεις το σύστημα.
  Και στη συνέχεια του κάνει και προϊσταμένους διευθυντές ή ότι άλλο θέλουν, ή τους κρατά απλά αποσπασμένους στο βουλευτικό του γραφείο για να αράζουν αργόμισθοι. Ο μισθός και τα επιδόματα ούτως ή άλλως τρέχουν. Ποιο ΑΣΕΠ και σαχλαμάρες. Αυτά είναι για τα κορόιδα.

 2. ataktos avatar
  ataktos 14/10/2010 20:44:02

  που ακούστηκε οι εργαζόμενοι ....να ζητούν να πληρωθούν το μισθό τους;
  Αυτό είναι θράσος.
  Ο κ.Πρόεδρος, οι κ.κ.υπουργοί και ο κ.Πρωθυπουργός γιατί δουλεύουν αμισθί;

 3. diasapollon avatar
  diasapollon 14/10/2010 22:49:59

  Καλή αρχή στην νέα επικοινωνία του κόμματος.

 4. anonymos avatar
  anonymos 15/10/2010 00:06:15

  Πασοκ το πιο σύντομο ανέκδοτο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.