16/12/2008 14:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση ενός ψηφοφόρου στην ομιλία Καραμανλή

Κύριε Καραμανλή, παρακολούθησα με πολύ μεγάλη προσοχή την σημερινή βαρυσήμαντη ομιλία σας στην Κ.Ο. του κόμματος της Ν.Δ.

Με πολύ μεγάλη έκπληξη, εγώ ένας από τους ψηφοφόρους σας, άκουσα να αναλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη για όσα άτοπα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν το πολυδιαφημισμένο και πολυσυζητημένο θέμα του Βατοπεδίου. Και είπα «μπράβο επιτέλους να μια σωστή και αντρίκεια φωνή».... και χειροκρότησα.....

Μετά περίμενα ...... και περίμενα ...και περίμενα, αλλά εις μάτην... Δεν άκουσα τίποτε άλλο. Μετά τα παλαμάκια απλά σιωπή και τίποτε πάρα κάτω....

Τι άλλο περίμενα ;

1) Να καλέσετε όλους όσους από υπουργούς και βουλευτές σας έχουν αναφερθεί στο σκάνδαλο Βατοπεδίου να παραδώσουν την βουλευτική τους ιδιότητα σε άλλους συναδέλφους τους, απαλλάσσοντας το κόμμα από την ενοχλητική τους παρουσία και το κατρακύλισμα της παράταξης.

2) Την άμεση αντικατάσταση των εν ενεργεία εμπλεκομένων υπουργών-υφυπουργών με κάποιους από το υγιές δυναμικό της παράταξης.

3) Την αναγγελία της άμεσης αντικατάστασης του υπουργού και υφυπουργού Εσωτερικών.

4) Τον τερματισμό των αλληλοκατηγοριών με τον Κ. Παπανδρέου που είδε καραμέλες στο περίπτερο και κάνει αγώνα δρόμου να τις βάλει στην τσέπη.

5) Ήθελα ακόμα να άκουγα ότι στον προς κατάθεση προϋπολογισμό υπάρχει μια αλλαγή, ότι μειώνονται κατά 3% οι εξοπλιστικές δαπάνες και προστίθενται στην παιδεία....

6) Ότι μειώνονται κατά 2% οι κρατικές δαπάνες και αποδίδονται στην υγεία και στην πρόσληψη όχι μόνον του αναγγελθέντος νοσηλευτικού προσωπικού αλλά τουλάχιστον διπλασίου...

7) Ακόμη ήθελα να ακούσω ότι η ΕΛ.ΑΣ αφοπλίζεται και από τούδε και στο εξής θα κυκλοφορεί μόνον με τα παραδοσιακά γκλόμπς (όπως ήτανε κάποτε και όπως είναι σε πολλές χώρες του πολιτισμένου κόσμου)......

Και μια μικρή επισήμανση, εάν δεν το έχετε αντιληφθεί, το Ελληνικό κράτος καταρρέει. Και καταρρέει από μία αδιάφορη κυβέρνηση της οποίας ηγείσθε, καταρρέει από μία αρπογόνο αντιπολίτευση που ξεχνάει εύκολα τις αλησμόνητες αμαρτίες της, καταρρέει από μία ελλάσωνα αλληλοσπαρασσόμενη αντιπολίτευση που αναζητά απελπισμένους ψηφοφόρους ....
Μην ξεχνάτε ότι οι δημοσκοπήσεις των αρπακτικών ΜΜΕ και εφημερίδων είναι 100% παραπλανητικές. Αναφέρουν ποσοστά από τα θετικά τηλεφωνήματα μόνον και εκεί το ποσοστό που λένε ΔΞ/ΔΑ είναι ήδη μεγάλο, και εάν προσθέσουμε και αυτούς που τους λένε "Άει ...." τότε αυτό ξεπερνάει το 50% των Ελλήνων.

Παρακαλώ λοιπόν ιδιαίτερα προσέξτε αυτό το 50% του Ελληνικού λαού στην επόμενη προγραμματισμένη ομιλία σας.

Αντώνης Λ.

http://www.inout.gr/showthread.php?t=31589

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 16/12/2008 14:57:16

  ...και μερικοί συνεχίζουν να έχουν απορίες?

  Δεν υπάρχει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΟΣ - ΜΜΕ
  Υπάρχουν μόνο δύο τάξεις:
  -οι μαλάκες
  -οι επώνυμοι (πολιτικοί-πνευματικοί-οικονομικοί-μεγιστάνες του τόπου)

  Με γνωμοδότηση-σκάνδαλο έκρινε ότι τα μαύρα 4.616.988 ευρώ δεν φορολογούνται!

  Aπίστευτο και όμως αληθινό: Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης έβγαλε… λάδι τον Θέμο και του έδωσε… άφεση αμαρτιών τόσο για τη φοροδιαφυγή των 4.616.988 ευρώ όσο και για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
  Ύστερα απ' αυτό δεν μπορεί να απορεί ο πρωθυπουργός γιατί ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους…Η μεθόδευση που… εφευρέθηκε για να… γλιτώσει ο Θέμος είναι πράγματι εκπληκτική και αξίζει να… βραβευθεί με Όσκαρ! Γιατί δείχνει πως όταν θέλουν οι κρατούντες να μην… πειράξουν κάποιον ό,τι κι αν έχει κάνει, πάντα βρίσκουν τρόπο. Την ίδια ώρα που κλείνουν το μαγαζί του ψιλικατζή που δεν έχει πληρώσει δύο δόσεις στην εφορία ή φυλακίζουν τον τυροπιτά επειδή χρωστάει κάποια ευρώ στο ΙΚΑ, το υπουργείο Οικονομίας επικαλέστηκε έναν νόμο που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ και φαίνεται ότι έγινε για… τέτοιου είδους περιπτώσεις.
  Η εκπληκτική μεθόδευση έχει τη δική της ιστορία... Ο ειδικός γραμματέας που τοποθέτησε στην ΥΠΕΕ (Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, πρώην ΣΔΟΕ) σε αντικατάσταση του Σπ. Κλαδά ο Αλογοσκούφης και τον οποίο είχε υπάλληλο στο γραφείο του, ζήτησε από την Κεντρική Υπηρεσία της ΥΠΕΕ να γνωμοδοτήσει σχετικά με την εφαρμογή του ν. 2238/94, όσον αφορά τα «μαύρα» χρήματα που κατέθεσε ο Θέμος στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS.Και άμ' έπος, άμ' έργον, η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι από τη στιγμή που τα 4.616.988 ευρώ, τα οποία δεν καλύπτονται από τα ποσά που έχει δηλώσει ο κ. Αναστασιάδης, δεν χρησιμοποιήθηκαν ως τεκμήριο για αγορά, δεν φορολογούνται.Έτσι δόθηκε άφεση αμαρτιών και όλοι είναι μια αγαπημένη οικογένεια...
  Το «άνοιγμα» των 4.616.988 ευρώ διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έκανε η Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών στις χρήσεις 1993 έως 2006 με επέκταση μέχρι 30/7/2007, όπου προσδιόρισε το υπόλοιπο κεφαλαίου για ανάλωση (περίσσευμα εισοδήματος) στα 2.533.366,55 ευρώ αντί του αναφερόμενου στην ανακεφαλαιωτική κατάσταση ποσού των 7.150.345,75 ευρώ.Αυτό το άνοιγμα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο Θέμος, βρήκε τρόπο να το δικαιολογήσει ο υφιστάμενος του Αλογοσκούφη, υφυπουργός Αντ. Μπέζας, με την ερμηνεία που έδωσε!
  Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, σε περίπτωση απόκτηση περιουσιακών αγαθών ενός φυσικού προσώπου όπως μεγάλα χρηματικά ποσά ή μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα οποία δεν έχουν φορολογηθεί κατά το έτος απόκτησής τους και έρχονται σε γνώση της υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών από στοιχεία που ήρθαν σε γνώση της φορολογούσας αρχής, η αρμόδια φορολογική αρχή είναι υποχρεωμένη να ερευνήσει εις βάθος σύμφωνα με τον νόμο 2238/94 την προέλευση των χρημάτων και να προχωρήσει με τις ισχύουσες διατάξεις στη φορολόγησή τους και με τις ανάλογες προσαυξήσεις που ενδεχομένως προκύπτουν.
  Επιπλέον η φορολογούσα αρχή είναι υποχρεωμένη να εξετάσει, να διασταυρώσει, να ερευνήσει την προέλευση των χρημάτων και ανάλογα να πράξει: Δηλαδή είναι υποχρεωμένη εάν ο φορολογούμενος δεν δικαιολογήσει πλήρως τα χρηματικά ποσά τα οποία είναι στην κατοχή του, ή ακίνητη περιουσία ή διάφορες κινήσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ άμεσα με το πόρισμά της και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ (ξεπλύματος χρήματος) σύνφωνα με τον νόμο 3424/2005 όπως αντικαταστάθηκε από τον 3691/2008. Η αρχή αμέσως ερευνά, διασταυρώνει την προέλευση και πηγή και απόκτηση των περιουσιακών αγαθών και ενεργοποιεί πλήρως τον νόμο και ό,τι προβλέπει.
  Για να λειτουργήσουν όλα αυτά οι ελεγκτές της αρμόδιας φορολογικής αρχής είναι υποχρεωμένοι να διασταυρώσουν τα στοιχεία, κάτι που και σήμερα είναι πάρα πολύ εύκολο λόγω του ότι κάθε χρηματοοικονομική συναλλαγή οδηγεί με ακρίβεια στην προέλευση της πηγής των χρημάτων.Με βάση παλαιότερες διατάξεις που αφορούσαν μη δηλωθέντα εισοδήματα, σχετικά με τη φορολόγησή τους και πριν τον νόμο 2331/95 (αρχή ξεπλύματος χρήματος) οι ελεγκτικές αρχές δεν ερευνούσαν εις βάθος την προέλευση και τέλος την πηγή απόκτησης των περιουσιακών αγαθών με αποτέλεσμα να μη φορολογούνται. Η διάταξη αυτή δεν έχει καταργηθεί και δύναται ακόμα και σήμερα η εποπτεύουσα φορολογική αρχή να την ενεργοποιεί όταν δεν μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την προέλευση και απόκτηση των περιουσιακών αγαθών.
  Δηλαδή, όποιος θέλει φέρνει στην Ελλάδα μαύρο χρήμα χωρίς κανένας να τον ρωτήσει πού το βρήκε, χωρίς να χρειαστεί να δικαιολογήσει την προέλευσή του, αφού δεν το χρησιμοποίησε για... τεκμήριο και δεν αποτελεί φοροδιαφυγή; Κι ύστερα το υπουργείο Οικονομικών μας… βομβαρδίζει με διαφημίσεις με τις οποίες μας καλεί να αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση. Σαν εκείνη του Θέμου δηλαδή… Έτσι δεν είναι;
  ....
  Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι κάπως έτσι θα γινόταν! Σας το είπαμε εκατό φορές. Τιμωρήθηκε κανείς στην Ελλάδα, ο οποίος να έχει πάνω από 1 εκ.ευρώ στην τράπεζα; Ποτέ, κανείς; ΚΑΨΤΕ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ. Μόνο που δυστυχώς, δεν χτυπάτε τον Καραμανλή, ούτε το "σύστημα"!
  Υ.Γ. Τελικά, ποιός ήταν ρε αλήτες, ο κομιστής;


  αντιγραφή από taxalia.blogspot.com

 2. Factorx avatar
  Factorx 16/12/2008 15:00:28

  Για όσους συναδέλφους επέμενα οτι ο ΕΤ στρηρίζει Καραμανλή ας δουν το σημερινό εξώφυλλό του για να θυμηθούν οτι εμείς γράψαμε πως τα βρήκε με τη Ντόρα

 3. Orestios avatar
  Orestios 16/12/2008 15:06:11

  Ο ψηφοφόρος εργάζεται στην Χαριλάου Τρικούπη?
  (pardon Ιπποκράτους?)

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 16/12/2008 15:06:14

  “Απάντηση ενός ψηφοφόρου στην ομιλία Καραμανλή”


  "ΦΥΓΕ ή κυβέρνησε. Εσύ, όχι οι εκδότες και οι καναλάρχες".

  ...καλύτερα να χάσεις επειδή έκανες λάθη
  ...παρά να χάσεις γιατί 4 χρόνια δεν έκανες τίποτα.

 5. αθανασιος avatar
  αθανασιος 16/12/2008 15:08:15

  Μόνο οι τρόφιμοι στη Μακρόνησο τον υποστηρίζουν και αυτό πολύ διακριτικά .

 6. Nick avatar
  Nick 16/12/2008 15:10:58

  Ακόμη ήθελα να ακούσω ότι η ΕΛ.ΑΣ αφοπλίζεται και από τούδε και στο εξής θα κυκλοφορεί μόνον με τα παραδοσιακά γκλόμπς (όπως ήτανε κάποτε και όπως είναι σε πολλές χώρες του πολιτισμένου κόσμου)……
  -------

  Σαν ποιές; Πλέον έχουν πέραση τα μη-φονικά όπλα (taser) και τα οποία θα αντικαταστήσουν μερικώς τα φονικά όπλα (πιστόλια, τυφέκια, υποπολυβόλα).

  Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον κύριο, η αστυνομία αρχίζει να μοιάζει με "μικρό στρατό". Βαλ'τε και τη Δημοτική Αστυνομία που εκπαιδεύεται στα όπλα.

 7. PATRA avatar
  PATRA 16/12/2008 15:14:46

  ΓΙΑ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΠΤΑ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ

 8. PATRA avatar
  PATRA 16/12/2008 15:24:33

  ΕΝΟΧΟΣ Ή ΒΛΑΞ?

  ...ανυποψίαστος (σεμνος και ταπεινος).


  Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?

 9. τιραμολα avatar
  τιραμολα 16/12/2008 15:26:23

  Ορεστιε πως τον ειδες τον Καραμανλη (mind the)?
  Σε επεισε?

 10. Στελιος avatar
  Στελιος 16/12/2008 15:29:29

  Αστον Ορεστιο να ετοιμασει το βιογραφικο γιατι σε λιγο καιρο θα ξαναβγει στην αγορα εργασιας και ειναι δυσκολη η κατασταση εκει εξω.

  Μια βδομαδα φιλε μας πεθανες στην προπαγανδα εδω μεσα. Αν δεν πληρωνεσαι γι'αυτο, τοτε πραγματικα λυπαμαι.

 11. Orestios avatar
  Orestios 16/12/2008 15:30:22

  @ tiramola
  Δούλευα φίλε μου. Πλησιάζει ο καιρός που θα τα πούνε από κοντά. Ακόμα το χάσμα GAP (mind the) υποστηρίζεις?

 12. Orestios avatar
  Orestios 16/12/2008 15:34:07

  @ Στέλιο
  Είμαι εδώ για να δούνε τα αφεντικά σας πόσο δεν αξίζει ο μισθός σας. Θα έπρεπε να σας απολύσουν εκεί στο Επιτελείο FAP (mind the). Του κάνετε κακό

 13. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 16/12/2008 15:34:28

  @10, Patra

  Το είδες κι εσύ, ε?
  Το πανώ μέσα στο studio της ΝΕΤ έγραφε
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  Συνέβη ενώ προβαλόταν το video από την ομιλία
  ΚΚ στην ΚΟ. Το video κόπηκε, μπήκε live εικόνα
  από το studio με τα πανώ ,και αμέσως
  διέκοψαν τις ειδήσεις και έβαλαν διαφημίσεις
  (Δεύτερο πρόγραμμα, Ραδιο ΚΟΣΜΟΣ κλπ)

  Το καλύτερο ήταν ότι όταν
  επανήλθαν οι ειδήσεις, η εκφωνήτρια
  είπε "Και τώρα συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας..."
  χωρίς καν να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

 14. τιραμολα avatar
  τιραμολα 16/12/2008 15:39:25

  Ορεστιε ειναι η δευτερη φορα που απειλεις...
  Κλασικος δεξιος....
  Σα δεν ντρεπεσαι φασιστα...

 15. Στελιος avatar
  Στελιος 16/12/2008 15:40:57

  Φιλε εγω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να δωσω ολα τα στοιχεια μου (Επωνυμο, διευθυνση, τηλεφωνα, εργοδοτη) στους διαχειριστες της σελιδας και να κρινουν.
  Ουτε κομμητης εσκασα εδω μεσα μια ωραια πρωια, να αρχισω την προπαγανδα. Ας αναρτηθουν ολα τα σχολια μου να δεις οτι εδω και καιρο μιλαω για πολιτικο κενο στη χωρα, συζητοντας με τους τακτικους σχολιαστες εδω για μια λυση. Δεν εσκασα μυτη εκτακτως πριν μια βδομαδα να σφετεριστω τα γεγονοτα και να κανω κομματικη μικροπολιτικη. Σου ειπα και πριν οτι αν δεν πληρωνεσαι γι'αυτο που κανεις, πολυ απλα λυπαμαι.

  Go sell crazy somewhere else, we are all stocked up here.

 16. Orestios avatar
  Orestios 16/12/2008 15:41:01

  @ tiramola
  Τι φοβάσαι φίλε μου? Θα είμαι τρυφερός μαζί σου.

 17. τιραμολα avatar
  τιραμολα 16/12/2008 15:49:38

  ........

 18. πνευματικος avatar
  πνευματικος 16/12/2008 16:01:36

  16. Δημητριε,

  Αυτο κι αν ειναι νεο!
  Για να δουμε ποσοι θα αφησουν τους καναπεδες κα τα μελομακαρονα Χριστουγεννιατικα να βγουν στο δρομο;

 19. PATRA avatar
  PATRA 16/12/2008 16:04:52

  ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ (?) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο
  ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ...

  ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ...

  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ
  ΘΑ ΚΑΝΕΙ 5ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑΚΙ
  ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ (ΛΕΚΤΙΚΑ ΝΤΕ...)
  ΚΑΙ
  ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

  ... ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ

 20. Orestios avatar
  Orestios 16/12/2008 16:16:32

  Βγάλτε τον ΟΡΓΙΩΔΗ GAP, mind the να ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ για ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
  Που κρύβεται πάλι?????
  Και ενδυματολογικά πάλι με φούτερ να βγάλετε τον ΦΟΥΤΕΡΜΑΝ. Mπούρberrys να είναι, κάνει πιο επαναστατικό και παραπέμπει σε πυρκαγιά. Όλε!

 21. aris53m avatar
  aris53m 16/12/2008 16:19:58

  Εγώ ήθελα να δω ακόμα μία την 8η (ή την πρώτη) κατά σειράν κίνηση/υπόσχεση με μία απλή επιγραφή

  ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

  διότι και με την φτώχεια μπορώ να ζήσω, και με το "να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε απο τον εργαζόμενο" (λόγια Αλογοσκούφη) μπορώ να ζήσω, και με αύξηση του ΦΠΑ μπορώ να ζήσω, αλλά...

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ με το να με κλέβει το ίδιο μου το Κράτος και η κυβέρνησή μου (όποια κι αν είναι αυτή).

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ με το να βλέπω στα κανάλια υπουργούς να λένε το "έκανα για τα παδιά μου" δηλαδη εσείς οι υπόλοιποι είστε βλάκες τπου δεν το κάνατε. (Άσε που μου θυμίζει Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο στο "αμάρτησα για μια τυρόπιττα").

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ με το να βλέπω βραστήρες αυγών να πληρώνονται απο το δημόσιο χρήμα.

  Δεν μπρορω! Πως θα γίνει δηλαδή?

 22. Φ avatar
  Φ 16/12/2008 17:35:31

  ΜΡΑΒΟΥ ΚΟΤΣΙΟΥΜ ΠΟΥΛΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙ ΕΠΕΙΣΙ ΣΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥΣ

 23. manolios avatar
  manolios 16/12/2008 17:50:38

  Παιδιά έχει κανείς άλλος εκτός απο Καραμανλή -Ντορα - Παπανδρέου- Βενιζέλο τα παπάρια να θέλει(ίσως να μην μπορούν) να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο;
  Μπά !!
  Λύση είναι βέβαια να βάλει εμένα τον τιραμόλα τον ari53m τον PATRA και όλους αυτούς που μέσα απο τις ασφαλείς μαλακοπιτουρίες μπορούν να προσφέρουν στην ανάσταση του κράτους.
  Ευγε!! Ζήτω!!
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, μπά καλός είναι και ο καναπές!

 24. maquis avatar
  maquis 16/12/2008 18:31:21

  Του χρειαστηκαν κατι χρονια για να ενημερωθει και να καταλάβει την ιστορια Βατοπαίδι. Επομένως για να αντιληφθεί τι γίνεται τώρα, θα του πάρει μεχρι Μάρτιο-Απρίλιο. Παρακαλώ ηρεμία μέχρι τότε ωστε να ενημερωθει απερίσπαστος. Ησυχία!

 25. Sato avatar
  Sato 19/12/2008 06:07:53

  Τα χειρότερα έρχονται.. Νομίζαμε ότι ζούσαμε χάλια και κάτι γελοίοι π.χ. δάσκαλοι ζητούσαν 1.500 βασικό μισθό!!!! Δεν βλέπει κανείς πως ζούν οι λαοί στην γειτονιά μας!! Όταν χρεωκοπήσει αυτή η χώρα θα καταλάβουν όλοι πόσο καλά ήταν πριν...

  Ίσως ο πιο κακομαθημένος λαός με τα περισσότερα καταστήματα διασκέδασης-καφέ-κτλ ανά πλυθησμό στον κόσμο!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.