#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/06/2008 12:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου

Από το Πολιτικό Γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου λάβαμε την εξής απάντηση στο χθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο «Υπό ομηρεία και ο Αβραμόπουλος με το ΚΕΠ!» «Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε κείμενο αναρτημένο στην ιστοσελίδα σας, σύμφωνα με το οποίο εμμέσως επιχειρείται η ταύτιση του κόμματος, που είχε ιδρύσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τη χρηματοδότηση ενός μικρού κόμματος, που όπως κατέθεσε ο κ. Σίκατσεκ, δεν «υπάρχει σήμερα» και στις 18 Δεκεμβρίου του 2000 είχε επιχορηγηθεί από τη SIEMENS με το ποσό των 870.000 μάρκων. Η ταύτιση πέραν του ό,τι είναι δεοντολογικά απαράδεκτη, είναι επιπλέον και αυθαίρετη, αφού είναι γνωστό, ότι το ΚΕΠ ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στις 6 Μαρτίου του 2001! Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται, ότι κατέθεσε το στέλεχος της SIEMENS, γίνεται αναφορά σε «κόμμα που δεν υπάρχει πλέον στη Βουλή» και είναι επίσης γνωστό, ότι το ΚΕΠ δεν είχε ποτέ κοινοβουλευτική παρουσία, αφού στις 11 Ιουνίου του 2002 έκλεισε. Το ΚΕΠ, ποτέ δεν μπήκε στη Βουλή. Δεν πρόκανε. Ξεκίνησε και έκλεισε σε χρόνους έξω και μακριά από την επίμαχη περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15 Μαρτίου του 2001, δηλαδή μία εβδομάδα μετά από την ιδρυτική διακήρυξη στο Ζάππειο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον τότε Διοικητή της Εθνικής Τραπέζης, Θεόδωρο Καρατζά, ζητώντας να προχωρήσει στην «πρώτη οικονομική ενίσχυση» του ΚΕΠ, ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΟΥ, όπως ανέφερε στην σχετική επιστολή του.Τα στοιχεία όπως και οι δημόσιες τοποθετήσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το πολιτικό χρήμα και την χρηματοδότηση των κομμάτων είναι στη διάθεσή σας. Συνεπώς, θεωρούμε τουλάχιστον ατυχή την επιχειρούμενη σύνδεση αυτής της θλιβερής για την πολιτική και τους δημοκρατικούς θεσμούς υπόθεσης και ζητούμε όπως προχωρήσετε στη διόρθωση και απόσυρση του κειμένου» 

Δημοσιεύουμε ευχαρίστως την απάντηση του κ. Αβραμόπουλου επειδή κάθε άλλο παρά ήταν και είναι στις προθέσεις μας να ταυτίσουμε το κόμμα του με τους ισχυρισμούς του Σίκατσεκ. Δεν προκαλέσαμε εμείς το θέμα. Άλλοι δημοσίευσαν τα λεγόμενα του Σίκατσεκ χωρίς να διευκρινίσουν ποιο κόμμα εννοούν, με αποτέλεσμα να αιωρούνται τώρα απειλές για όλο το πολιτικό σύστημα. Γράφουμε άλλωστε επί λέξει στο επίμαχο δημοσίευμα: «Κατά τα άλλα είναι απορίας άξιον πως γίνεται ο Σίκατσεκ να «θυμάται» ακριβή ημερομηνία χρηματοδότησης (!!!) αλλά να μην θυμάται το όνομα το κόμματος. Τόσο μικρό ήταν; Αλλά ίσως αυτόν τον τρόπο να διάλεξαν οι Γερμανοί για να τρομοκρατήσουν τον Αβραμόπουλο, επειδή είναι εχθρός της Ντόρας. Μιλάει γερμανικά; Δεν μιλάει. Και ασφαλώς είναι εντελώς τυχαίο που οι νέες διαρροές ακολουθούν την εμπλοκή της οικογένειας Μητσοτάκη στην υπόθεση».

Μια παρατήρηση ήσσονος σημασίας τώρα: Η επιστολή του ΠΓ του κ. Αβραμόπουλου γράφει: «Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται, ότι κατέθεσε το στέλεχος της SIEMENS, γίνεται αναφορά σε «κόμμα που δεν υπάρχει πλέον στη Βουλή» και είναι επίσης γνωστό, ότι το ΚΕΠ δεν είχε ποτέ κοινοβουλευτική παρουσία, αφού στις 11 Ιουνίου του 2002 έκλεισε..». Διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε την αναφορά της «Καθημερινής», αλλά δεν αναφέρει πουθενά την λέξη «βουλή»: «Εκείνη τη χρονιά δώσαμε και σε ένα άλλο μικρότερο κόμμα, που δεν υπάρχει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2000, περίπου 870.000 μάρκα, μετά από υπόδειξη ενός τοπικού εταίρου μας...» (βλ 5 εκατ. μάρκα για τις εκλογές του 2000). Δεν μιλάει δηλαδή και για παρουσία αυτού του μικρού κόμματος στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 13:03:39

  κοίτα βρε παιδί μου σύμπτωση και ο μακαρίτης ο Διοικητής, θεός σχωρέσ'τον, δεν μπορεί να πει τίποτα επί τούτου

 2. gianakis avatar
  gianakis 30/06/2008 13:25:32

  Δημήτρης Αβραμόπουλος
  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

  Το 2000 ίδρυσε το «Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών» (ΚΕΠ), μία πολιτική κίνηση με ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά συγγενή με τη Νέα Δημοκρατία. Το 2001 ανακοίνωσε τη διακοπή του ΚΕΠ καθώς και την απόφασή του να μην διεκδικήσει ξανά το αξίωμα του δημάρχου το 2002 και να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή επιστρέφοντας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

  Άρα όσα ισχυρίζεται ο αβραμο περί ιδρύσεως το 2001, μάλλον μπούρδες είναι. Το 2000 ίδρυσε το κόμμα, το 2001, έκανε το ιδρυτικό του συνέδριο όπου το βάφτισε.

 3. Lara avatar
  Lara 30/06/2008 13:26:31

  Και ποιος μας βεβαιωνει οτι το ΚΕΠ εστησε να τα αρπαξει και μετα την εισροη των καυτων ευρωπουλακιων τα διελυσε;
  Εγω παντως δεν εμπιστευομαι πια κανενα λαμογιο.
  λαρα

 4. DentNEWS avatar
  DentNEWS 30/06/2008 13:33:01

  Καλά καλά...

  Και ο Τσουκάτος μέχρι να βγουν στη φορά τα στοιχεία αθώος δήλωνε.

  Και ο Θέμος αν θυμάμαι καλά, έστω και με τρεμάμενα χείλη, μέχρι να βγουν τα στοιχεία, αθώος δήλωνε...

  Όποιος δηλώνει αθώος σήμερα, είναι πιο ένοχος από ποτέ...

  Ας περιμένουμε βέβαια και βλέπουμε... Άλλωστε οι Γερμανοί την δουλεύουν καλά την υπόθεση....

 5. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 13:57:26

  κουστουμάκια, αυτοκινητάκια, σπουδές, ομόλογα ελληνικού δημοσίου. Ό,τι μπαίνει, βγαίνει (μείον ό,τι αποθηκεύεται)

 6. TEO avatar
  TEO 30/06/2008 13:58:44

  Δεν φαίνεται και πολύ λογικό να δώθηκαν σε κανένα άλλο μικρό κόμμα χρήματα πέραν του ΚΕΠ του Αβραμόπουλου το οποίο την εποχή εκείνη εμφανιζόταν ως τρίτος πόλος με άνω του 10% ποσοσστό και ρυθμιστής της πολιτικής κατάστασης. Γιατί η SIEMENS να δώσει χρήματα σε κάποιον άλλο για να βγούν να την καταγγείλουν και να το παίζουν ήρωες ή γιατί υπήρχε περίπτωση να κυβερνήσουν. Είδωμεν το να κρύβεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις μάλλον χειρότερο είναι κάτι που το ψυλιάστηκε και το ΠΑΣΟΚ και άρχισε να τους δίνει από μόνο του

 7. μνημονικός avatar
  μνημονικός 30/06/2008 14:40:57

  Η εξαγγελία ίδρυσης του νέου κόμματος έγινε με τηλεοπτικό διάγγελμα του επικεφαλής του το δεκέμβρη του 2000, νομίζω γύρω στις 18. εξάλλου υπάρχουνκαι τα τηλεοπτικά αρχεία. ήμουν καλεσμένος σε μια εκδήλωση που ήταν βασικός ομιλητής-χαιρετιστής και αντ΄ αυτού διάβασε μήνυμά του ο τότε αντιδήμαρχος (και ταμίας του?) παπα.. - αν θυμάμαι καλά. το ίδο βράδυ, στις 8.30 ειδήσεις... έγινε η τηλεοπτική εξαγγελία.

  πριν λοιπόν την εξαγγελία, υπήρχε μηχανισμός σε δράση.. βούιζε από την εντατική προετοιμασία...

  κατ΄εμέ η λειτουργία του έγινε πριν το 2000.. όχι σαν σκέψη αλλά σαν σχεδιασμός

 8. μνημονικός avatar
  μνημονικός 30/06/2008 14:47:47

  τα γραφεία του κόμματος δεν ήταν τίποτε ερείπια στην πλατεία κάνιγγος ή στη χαριλάου τρικούπη.

  ήταν σούπερ κτιριάρες όροφοι, δίπλα από πανάκριβο ξενοδοχείο, απέναντι από το παναθηναϊκό στάδιο, την πιο ακριβή περιοχή αγοράς ή ενοικίασης.

  υποθέτω πως το ενοίκο του μήνα στοίχιζε όσο η προίκα μιας 23χρονης τεκνοποιήσιμης 1,72, με γαλλικά, με πιάνο με ουρά, με μετοχές, ακίνητα , .

  έκατσε εκεί περίπου 18 μήνες? δεν άλλαξε 18 γυναίκες!

  α λα παπαντων

 9. ataktos avatar
  ataktos 30/06/2008 14:48:18

  ma tha ishiristi pali to antropaki oti i sinergates tou sas estilan tin epistoli factorx den katalawes kala .
  fatsa ftohobine den blepis .

 10. DrAparadektos avatar
  DrAparadektos 30/06/2008 14:53:51

  ... δηλαδή πιστεύει κανείς πως υπάρχει πρωτοκλασσάτος πολιτικός που δεν τα έχει πάρει και δεν συνεχίζει να τα παίρνει; μην τρελαθούμε! αν δε τα πήρε απ΄την μίζενς θα τα έχει πάρει από αλλού. ... πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό! ας είμαστε ρεαλιστές!

 11. Xase avatar
  Xase 30/06/2008 15:06:18

  Ο κ. Αβραμοπουλος θα επρεπε να το πει καθαρα, οτι δηλ. δεν ηταν το κομμα του αλλα ηταν το ΚΚΕ αυτο που τα πηρε. Θα ηταν περισσοτερο πιστευτος και θα καθαριζε μια κιεξω. Κομμουνιστικος δακτυλος ρε παιδι μου που λεμε. Ε κατι θα εφευρισκε για το οτι το ΚΚΕ ειναι και τωρα στην βουλη. Στην διαλεκτικη ειναι πρωτος.

 12. Σπύρος Π avatar
  Σπύρος Π 30/06/2008 15:08:53

  H πιό ξευτιλισμένη γεννηά της χώρας μας δεν είναι άλλη παρά η γεννηά του Πολυτεχνείου.Eυαγγελίσθηκε την αλλαγή της κοινωνίας και άλλαξε τις τσέπες της.E..Όχι δεν μπορεί οι φυματικοί να φτύνουν μέσα σ' όλα τα πιάτα...Δεν τα πήραν όλοι.Έχω πεισθεί ότι ο Aβραμο δεν τα πήρε απο τη Zίμενς...Δεν είχε και καμμιά έννοια το λάδωμα του KEΠ.
  Eδώ όμως έχουμε τη δημόσια παραδοχή ότι δηλ. λαδώθηκε ένα ολόκληρο κόμμα και δή σοσιαλιστικό και δεν κουνιέται φύλλο που έπρεπε να μην είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο και πλάκα πεζοδρομίου.Tέτοια ξευτίλα...

 13. Πέτρος avatar
  Πέτρος 30/06/2008 15:22:38

  >δεν κουνιέται φύλλο που έπρεπε να μην είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο και πλάκα πεζοδρομίου.

  κάνεις λάθος. αυτό δεν είναι ούτε θεωρείται "καταδικαστεό" λάδωμα στη συνείδηση του κόσμου. το βλέπεις κι από τις πραγματικές αντιδράσεις του.

  αντίθετα, αν ήταν ονομαστικό το λάδωμα, τότε θα άλλαζαν τα πράγματα.

  για τον τσουκ. τα πράγματα αυτά τα έλεγαν για τον πλουτισμό του τσουκ και οι ίδιο οι οργανωμένοι πασόκοι από το 2000...

  κατι για τεράστιο οροφοδ με θέα ακρόπολη, θαλασσα πάρνηθα, υμηττό , σαρωνικό, λιβύη(!)

  ο πειραιάς βοά για την ομάδα τσουκ παντ κοσμ από τότε!

 14. Πέτρος avatar
  Πέτρος 30/06/2008 15:27:15

  οκ εδώ λέει


  01] Εκδήλωση ενός έτους από την ίδρυση ΚΕΠ
  Πηγή: ΑΠΕ 11/3/2002 11:16:00 μμ

  Αδύναμη κυβέρνηση και ανεπαρκή αντιπολίτευση χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αντίστοιχα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης, που έγινε σε κεντρικό κινηματοθέατρο της πρωτεύουσας, για τον ένα χρόνο από την ίδρυση της Κίνησης Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ). Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο ΚΕΠ είναι ελεύθεροι και άφθαρτοι και έχουν ταυτόχρονα αναλάβει την υπόσχεση πως θα προχωρήσουν για μια νέα Ελλάδα, για ένα καινούργιο ξεκίνημα, με όλους εκείνους τους πολίτες που εκφράζονται ελεύθερα και όχι μέσα από πελατειακές σχέσεις με την πολιτική και τα κόμματα. Η Ελλάδα κουράστηκε από τη διαφθορά και την αδιαφάνεια και ετοιμάζεται να πει όχι στις εύκολες λύσεις και τους συμβιβασμούς τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

  Με συνθήματα σε κλίμα ενθουσιασμού

  Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του προέδρου της Κίνησης Ελεύθερων Πολιτών όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην πανηγυρική αποψινή εκδήλωση με τα συνθήματα που φώναζαν εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι τόσο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος όσο και το ΚΕΠ θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας. Είμαστε εκφραστές και φορείς του καινούργιου, απάντησε στα συνθήματα αυτά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως ο πολιτικός τους λόγος, οι ιδέες τους και οι προτάσεις δεν έχουν εξαρτήσεις από το παρελθόν και για το λόγο αυτό επιλέξαμε, όπως είπε, το δύσκολο δρόμο που δεν είναι άλλος από εκείνον που πρέπει να παρακάμψει φραγμούς, αγκυλώσεις περιορισμούς και αφορισμούς.

  Τα καταφέραμε διακήρυξε ο κ. Αβραμόπουλος, διαπιστώνοντας ότι οι πολίτες μπορούν και αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αναδιάταξη και αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα.

  Ευχήθηκαν καλή πορεία στο ΚΕΠ

  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν μηνύματα φιλελεύθερων ηγετών της Ευρώπης, οι οποίοι ευχήθηκαν για καλή πορεία του ΚΕΠ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όπως επίσης και στην ένταξη της Κίνησης στην ευρωπαϊκή φιλελεύθερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία όπως έκανε γνωστό ο κ. Αβραμόπουλος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στις Βρυξέλλες. Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε όλους εκείνους τους πολίτες που συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία της Κίνησης για το αύριο, όπως είπε, καθώς επίσης και τη νεολαία που εμπιστεύεται όχι τις εύκολες λύσεις αλλά την αισιοδοξία πως υπάρχει αύριο μέσα από δουλειά και επιμονή.

 15. μνημονικός avatar
  μνημονικός 30/06/2008 15:30:38

  τώρα που βλέπω όλες τις ημερομηνίες σε παράταξη... μάλλον στις 18 12 200 έλειπε από την προγραμματισμεη εκδήλωση για λόγους είσπραξης προσωπικά... αφού !!!!

  "Εκείνη τη χρονιά δώσαμε και σε ένα άλλο μικρότερο κόμμα, που δεν υπάρχει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2000, περίπου 870.000 μάρκα, μετά από υπόδειξη ενός τοπικού εταίρου μας…»

  !!!!!!!!!!!!!!

  βρε βρε βρε.... ψάξτε στα αρχεία του μμα !!!!!!!!!!!!!!!

 16. ataktos avatar
  ataktos 30/06/2008 15:31:30

  draparadektos - emines mon me to didaktoriko ?

 17. DrAparadektos avatar
  DrAparadektos 30/06/2008 16:11:02

  @ataktos

  αν κατάλαβα τι εννοείς να με χέσεις...
  αυτά τα φραγκολεβαντίνικα δεν τα κατέχω (άσε που τα απεχθάνομαι)

  όσο για το διδακτορικό μου,..... αυτό είναι πάνω στην "ανατρεπτική πρωκτολαγνεία σε σχέση την τιμή του μαρουλιού στις αγορές των βρυξελών"
  περισσότερες λεπτομέρειες στο
  http://signominesfala.blogspot.com/search/label/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%20CV

 18. ataktos avatar
  ataktos 30/06/2008 17:03:43

  an ola ine prosopika sory!!!

 19. ataktos avatar
  ataktos 30/06/2008 17:07:10

  to diko mou to 1978 aforouse epeksergasia alouminiou
  me CNC pou katelikse me tis bamesies tou .....se S300 stin kipro .Den epatha omos amok .

 20. makis avatar
  makis 30/06/2008 18:26:33

  Για δειτε και εδώ πότε ίδρυσε το κόμμα του ο Αβραμό....

  http://orfni.blogspot.com/

 21. Nick avatar
  Nick 30/06/2008 21:12:52

  Βιογραφικό Δημήτρη Αβραμόπουλου (Επίσημο site)

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  1993:Διπλωματικός υπάλληλος από το 1980, παραιτείται από το Υπουργείο Εξωτερικών για να κατέλθει στην πολιτική, με το Κόμμα της "Νέας Δημοκρατίας".
  Εκλέγεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της "Νέας Δημοκρατίας".
  1994: Εκλέγεται Βουλευτής στην Α' Αθηνών, στις βουλευτικές εκλογές του Απριλίου 1994.
  1995-2002: Δήμαρχος Αθηναίων. Εκλέγεται για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 1994. Επανεκλέγεται τον Οκτώβριο του 1998 από τον πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ σε δημοτικές εκλογές στην Αθήνα.
  1995-1999: Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ).
  1995: Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της "Μόνιμης Διάσκεψης των Δημάρχων των Πρωτευουσών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης".
  1996-2000: Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Τοπικών Αρχών (IULA).
  1997-2002: Μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αντιπρόεδρος του Εκτελεστικού Γραφείου (1997-2000).
  2000-2001: Πρόεδρος του "Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών".
  2000-2002: Πρόεδρος της "Διάσκεψης Κορυφής των Δημάρχων του Κόσμου".
  Στη Σύνοδο των Αθηνών, το Σεπτέμβριο του 2002, η Διάσκεψη επικύρωσε τη "Διπλωματία των Πόλεων, μια από τις διεθνείς πρωτοβουλίες του, η οποία υιοθετήθηκε από το Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε.
  2001: Ιδρύει το "Διεθνές Βραβείο των Αθηνών για τη Δημοκρατία", υπό την αιγίδα της UNESCO (Παρίσι).
  2002: Ιδρύει την "Παγκόσμια Ένωση Ολυμπιακών Πόλεων", υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Λοζάννη).
  Ιδρύει το "Παγκόσμιο Ινστιτούτο για τη Διπλωματία των Πόλεων".
  2004: Εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στην Α' Αθηνών με τη "Νέα Δημοκρατία", στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαρτίου.
  2004: Αναλαμβάνει Υπουργός Τουρισμού στη νέα Κυβέρνηση της "Νέας Δημοκρατίας", με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.
  2006: Με τον ανασχηματισμό της 14ης Φεβρουαρίου ορίζεται Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 22. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 21:45:19

  Παγκόσμιο Ινστιτούτο για την Διπλωματία των Πόλεων;

  Γιατί δεν μας λέει ποιό σχολείο τέλειωσε, με τι βαθμούς και τι δουλειά έχει κάνει;

  Διπλωματικός υπάλληλος από το 1980 έως το 1993...

  Ο Πάγκαλος το είπε: Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τίποτα.

  Μπά αυτός θα είναι τίμιος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.