#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/05/2013 12:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αν ο Ολλανδός ήταν... σκούρος

[caption id="attachment_216141" align="alignnone" width="600" caption="Φωτο: protothema.gr"][/caption]

Υπάρχει μια φανερή υποκρισία στην αντιμετώπιση από την ελληνική κοινωνία του μεταναστευτικού, των εκατομμυρίων ξένων που έχουν γεμίσει την Ελλάδα καθώς και του ρατσισμού, που πλέον  παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και είναι εν μέρει αποτέλεσμα της αδυναμίας αντιμετώπισης του προβλήματος.

Από τη μια έχουμε μια κοινωνία που βράζει, ειδικά σε ορισμένες περιοχές, καθώς δε μπορεί ούτε καν να κυκλοφορήσει. Κι από την άλλη, έχουμε αφήσει ανεξέλεγκτους τους νέου τύπου «Ταγματασφαλίτες» με τα μαύρα μπλουζάκια. Δέρνουν, χαρακώνουν ακόμη και παιδάκια, καίνε μαγαζιά εν είδει μπράβων που δεν πήραν το χαρτζιλίκι τους και έρχονται πρόθυμοι να υπηρετήσουν τους αγανακτισμένους πολίτες επειδή ουσιαστικά δε λειτουργεί ο νόμος.

Διότι αν στα γκέτο της Αθήνας λειτουργούσε ο νόμος δε θα υπήρχε χώρος για κανέναν ακροδεξιό. Με τους λαθρομετανάστες να στοιβάζονται χωρίς κανένα έλεγχο, ας μην περιμένουμε τίποτε καλύτερο.

Την ίδια ώρα η πολιτεία επιχειρεί να αντιμετωπίσει σπασμωδικά το φαινόμενο και παρά τις σοβαρές προσπάθειες που έχουν γίνει (με το φράχτη στον Έβρο, τις επιχειρήσεις – σκούπα) η κατάσταση μοιάσει ανεξέλεγκτη. Κι έτσι ο ρατσισμός φωλιάζει στην ελληνική κοινωνία. Διότι άλλο είναι να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από εγκληματίες κι άλλο να βλέπεις κουκουλοφόρους τις νύχτες να μαχαιρώνουν ξένους.

Και στη Βουλή τσακώνονται για τα διαδικαστικά του νόμου κατά του ρατσισμού. Αντί να κάτσουμε να σκεφτούμε τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά η ελληνική κοινωνία και που πρέπει να στρέψει την προσοχή της η πολιτεία, κάποιοι επιχειρούν να κάνουν επίδειξη αριστεροσύνης.

Εν πάση περιπτώσει, ιδιαίτερη σημασία έχει και η υποκριτική στάση με την οποία αντιμετωπίζονται τα πάντα στην Ελλάδα γύρω από το θέμα.

Ο μακελάρης της Κρήτης, αυτό το βλαμένο που μαχαίρωσε 22 φορές ένα 12χρονο παιδάκι και το άφησε ανάπηρο είχε την… τύχη να είναι Ολλανδός. Διότι αν ήταν πιο «σκούρος» θα τον είχαν λιντσάρει ήδη.

Ως Ολλανδός ήρθε διακοπές στην Ελλάδα, με νόμιμο διαβατήριο, μέλος της ΕΕ γαρ, πέρασε καλά στην Κρήτη και αποφάσισε να μείνει για να δουλέψει, αφού κανείς δεν ελέγχει αν και πώς θα δουλέψει. Ούτε καν τα αφεντικά του φυσικά, οι ξενοδόχοι οι οποίοι πιθανότατα «μαύρα» κι ανασφάλιστα θα τον πλήρωναν.

Ως… νόμιμος πολίτης της ΕΕ λοιπόν έσφαξε ένα μικρό παιδάκι κι απλά η είδηση ήταν πως ήταν ανιματέρ, δηλαδή κλόουν που σκόρπισε τον τρόμο. Αν ήταν Πακιστανός, μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε. Διότι εντελώς υποκριτικά η Ελλάδα δεν κάθεται να ελέγξει ποιοι και πώς δουλεύουν στη χώρα. Ο βιαστής και παρ’ ολίγο δολοφόνος της Πάρου και τώρα αυτός. Ανασφάλιστοι, φτηνή εργασία με τα ίδια αποτελέσματα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sos avatar
  sos 17/05/2013 12:28:52

  "Κι έτσι ο ρατσισμός φωλιάζει στην ελληνική κοινωνία."

  Αυτό έχει να μας πει ο συγγραφέας;

  Οι Έλληνες κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν θεωρούμε τους ξένους που έχουν έρθει εδώ κατώτερους γενετικά. Αυτό είναι ρατσισμός.

  Διαβλέπουμε ότι επέρχεται ταχύτατα εθνική και πολιτισμική αλλοίωση που δεν έχει ξαναγίνει.

  Πέρα από την κατατρομοκράτησή μας και την απώλεια των γειτονιών και των πάρκων μας δεν θέλουμε να γίνουμε μια μουσουλμανική χώρα. Για αυτό πολεμήσαν οι πρόγονοί μας το '21.

  Αυτή ακριβώς η λογική θα κάνει πολύ κόσμο να πάει στη ΧΑ. Και πια το σκέφτομαι και εγώ. Όχι γιατί περιμένω κάτι από αυτούς αλλά οι άλλοι μας λένε ρατσιστές επειδή φοβόμαστε να στείλουμε την κόρη μας στο περίπτερο και μας φέρνουν και κάτι αντιρατσιστικά νομοσχέδια.

 2. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 17/05/2013 12:28:53

  >Κι από την άλλη, έχουμε αφήσει ανεξέλεγκτους τους νέου τύπου «Ταγματασφαλίτες» με τα μαύρα μπλουζάκια.Ο μακελάρης της Κρήτης, αυτό το βλαμένο που μαχαίρωσε 22 φορές ένα 12χρονο παιδάκι και το άφησε ανάπηρο είχε την… τύχη να είναι Ολλανδός. Διότι αν ήταν πιο «σκούρος» θα τον είχαν λιντσάρει ήδη.<

  Θύμισέ μου πότε ήταν η τελευταία φορά που λιντσαρίστηκε "σκούρος".

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 17/05/2013 12:43:06

  Γιατί λυνταρίστηκε ο Πάκις της Πάρου (που έλεγε "μαμά" την ιδιοκτήτρια....) και δεν το ήξερα;
  Υπήρξε διαφορά στην αντιμετώπιση του Πάκι και του Ολλανδού;
  Φυσικά και υπήρξε, εκ μέρους του κράτους υπήρξε ευνοϊκή αντιμετώπιση του Πάκι: Ηταν εμφανώς αρκετά πάνω από 20, δήλωσε αρχικά 18, μετά 17, πήγε στις φυλακές Αυλώνας ως ανήλικος....Μπορούσε να γίνει ειδική εξέταση εξακρίβωσης της ηλικίας και δεν έγινε.
  Ο Ολλανδός ήταν 20, δήλωσε 20 και ακολούθησε η νόμιμη οδός.
  Άρα: Κερδισμένος ο Πάκις.
  Δίπλα στο Πανεπιστήμιο, μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας, ομάδες μαύρων πουλάνε ολοφάνερα ναρκωτικά μέρα μεσημέρι και εσείς μιλάτε για ρατσισμό; Σε ποιο κόσμο ζει ο συντάκτης του κειμένου; Στον κόσμο του Mr Alexis, που αν τον αποκαλέσεις έτσι φέρνει ο τοποτηρητής του Δραγασάκης τον φρούραρχο και σε αποβάλλει;
  Μην ξανακούσω αηδίες περί ρατσισμού. Αυτή τη στιγμή, το να είσαι σκούρος αφροασιάτης και μουσουλμάνος στην Ελλάδα είναι προνόμιο. Σημαίνει μαύρο χρήμα, μπόλικο χρήμα και σημαίνει ότι δεν σε ακουμπάει κανείς επειδή θα είναι ρατσιστικο...

  • M.M. avatar
   M.M. @ ΒΙΣ 17/05/2013 18:04:59

   Ο Ολλανδος ηταν ανιματερ και το πακι σκατοκαθαριστέρ.
   Αυτο δεν σου κανει για διαφορά;

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ M.M. 17/05/2013 22:50:25

    To Πάκι θεωρήθηκε ανήλικο επειδή δεν ήταν ανιματέρ, αλλά έκανε "κατώτερη" δουλειά; Ή μήπως επειδή ακριβω΄ς ήταν Πάκι είχε το ελεύθερο να δηλώσει ό,τι ηλικία επιθυμούσε; Δεν εννόησα τη λογική σου. Εκτός και αν είναι υπέρ-λογη....
    Βέβαια, έχω δει και Πάκι οδηγούς φορτηγών και γκαρσόνια. Αλλά αν τους λυπάσαι τόσο πολύ, πάρτους να σου κάνουν φροντιστήριο ουρντού...

  • Οίστρος avatar
   Οίστρος @ ΒΙΣ 17/05/2013 19:56:34

   Να αγιάσει το στόμα σου ΒΙΣ !!!!!!!

 4. panos2 avatar
  panos2 17/05/2013 13:09:59

  Ειναι Ολλανδος μεταναστης που πηρε την υπηκοοτητα
  Αλλα ας δουμε εδω τον γελοιο ρατσιστικο νομο που περνα με δεξια κυβερνηση
  μετα αναρωτιωμαστε γιατι ανεβαινει η χ.α?

 5. Lichnee avatar
  Lichnee 17/05/2013 13:10:10

  Α,δηλαδή εννοείτε ότι επειδή είναι Ολλανδός θα έχει καλύτερη μοίρα από το αν ήταν πακιστανός.
  Μαύρο φίδι που σας έτρωγε.
  Ένα κάθαρμα είναι και το γεγονός ότι είναι από χώρα της ΕΕ δεν αλλάζει τίποτα.Παραδειγματική τιμωρία ΤΩΡΑ στο καθίκι.Ακόμα και ποινή θανάτου σε τέτοια κτήνη.(αν και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και άλλες τέτοιες φανφάρες δεν αφήνουν.Λες και δεν έχει δικαιώματα το παιδί και οι γονείς του).
  Και όπως πάντα ο μπαμπούλας της ΧΑ που είναι σαν την Coca-Cola και πάει με όλα στο κείμενο.
  Λες και διαβάζεις indymedia. -.-
  Όσο και να προσπαθείτε να μας κάνετε να νοιώσουμε ενοχικά και να μην γίνουμε "ρατσιστές" προς τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ εισβολείς δεν θα το καταφέρετε.Σταματήστε την εισβολή ΛΑΘΡΑΙΩΝ μουσουλμάνων στην Ελλάδα ΕΧΘΕΣ.Απελάστε τους με συνοπτικές διαδικασίες.Τιμωρήστε όσους τους παρέχουν "άσυλο" και διευκολύνσεις διάβασης και εισόδου στη χώρα(με το αζημίωτο πάντα).Τιμωρήστε όσους τους παρέχουν δουλεία (επίτηδες είναι εκεί ο τόνος).Ούτε "αντιφασιστικά" συλλαλητήρια,ούτε "αντιρατσιστικοί" νόμοι θα νομιμοποιήσουν κανέναν στα μάτια της σφαζόμενης,βιαζόμενης και κατακρεουργούμενης κοινωνίας από τα στίφη των μελλοντικών εργατών (με ένα κομμάτι ψωμί αμοιβόμενων) στις ΕΟΖ υπό σχεδιασμό!

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Lichnee 17/05/2013 14:33:41

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Μπράβο φίλε Lichnee!

   • Οίστρος avatar
    Οίστρος @ Κυθήριος 17/05/2013 20:00:23

    Κι ' από μένα χίλια μπράβο, φίλε Lichnee !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ευαγγελος avatar
   Ευαγγελος @ Lichnee 20/05/2013 01:32:28

   η εισβολή των μη μουσουλμανων δεν σε πειράζει? Η θρησκεία ειναι το προβλημα σας τωρα, βρηκαμε τη νεα μοδα

 6. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 17/05/2013 13:24:13

  Αφού επιτρέπουμε ακόμη τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ τους συνωστισμενους τις ΔΗΜΑΡ τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ με τις ΜΚΟ να φτιάχνουν ρατσιστικά νομοσχέδια χαιρεταμου στον πλατανο τα χειρότερα έρχονται

 7. WY avatar
  WY 17/05/2013 13:52:25

  Εκτός τής εγκληματικής αυτής πράξης τού Ολλανδού-λευκού,διά τά χιλιάδες ειδεχθή,αποτρόπαια εγκλήματα,(βιασμούς,κλοπές,δολοφονίες,εμπόριο ναρκωτικών κ.α.) πού διαπράττουν σέ καθημερινή βάση οί **φίλοι** σου οί σκούροι έχεις νά μάς πής κάτι??

  • Ευαγγελος avatar
   Ευαγγελος @ WY 20/05/2013 01:35:04

   χιλιάδες βιασμοί και δολοφονίες καθε μερα ε? τι λε ρε παιδι μου..Και οι σκουροι κιολας, οι λευκοί ξενοι ειδικα απο γειτονικη χωρα ειναι παναγιες

 8. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 17/05/2013 13:58:02

  Οι πράξεις μετράνε (και τα κίνητρα), όχι οι επιδερμίδες και τα χρώματα των τριχών.
  Ο εγκληματίας (έστω και 20χρονος) είναι καταρχήν εγκληματίας.
  Άν είναι Έλληνας, Ολλανδός, άσπρος, μαύρος, κίτρινος, μουσουλμάνος, χριστιανός ή ρασταφαριανός, καθόλου ή ελάχιστα επηρεάζει το εγκληματικό γεγονος, την παραβατική πράξη γενικότερα.
  Εδώ έχουμε συσσώρευση πολλών παραβατικών πράξεων απο πολλούς παραβάτες: Σοβαρό τραυματισμό μικρού παιδιού με αποτρόπαια απόπειρα δολοφονίας και προηγουμένως κλοπή (από τον νεαρό Ολλανδο - κατά σατανική σύμπτωση είχε και Ελληνικές ρίζες). Παράνομη απασχόληση ανασφάλιστου εργαζομένου απο χώρα της ΕΕ, αλλά χωρίς να έχει τα τυπικά απαιτούμενα, εκ μέρους του εργοδότη (μια παραβατικότητα που συμβαίνει κατά συρροήν, με δράστες χιλιάδες ημεδαπούς επιχειρηματίες σε όλους τους κλάδους, με συντριπτικά ποσοστά στα "τουριστικά" επαγγέλματα). Παράνομα κατά συρροήν "στραβά μάτια" απο τις αρμόδιες υπηρεσίες, που ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στις επιχειρήσεις αυτές, αλλά τις "προστατεύουν".
  Έχουμε και άλλες, πιθανές παραβατικότητες (π.χ. χρήση ναρκωτικών ουσιών - ιδού άλλο τεράστιο κύκλωμα) - αυτό όμως θα ξεκαθαρισθεί στη συνέχεια.
  Η συζήτηση για το "μαύρο ή άσπρο χρώμα" του νεαρού "λύκου", κρύβει την πραγματικότητα: Ότι στη χώρα αυτή περιφέρονται ανενόχλητες ολόκληρες στρατιές από λύκους, τσακάλια, αλεπούδες και άλλα ζώα, εντόπια ή εισαγόμενα. Και ότι τα τσοπανόσκυλα είναι "πιασμένα", "μέσα στο κόλπο μπασμένα". Οι τσελιγκάδες;

 9. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 17/05/2013 14:45:49

  «...ουσιαστικά δέ λειτουργεί ο νόμος».
  Αὐτή εἶναι ἡ πιό θλιβερή διαπίστωση τοῦ ἄρθρου,πού βέβαια,δέν περιμέναμε νά τήν διαβάσουμε ἐδῶ γιά νά τήν ἐμπεδώσουμε...
  Τό γεγονός ὁτι,ἀφ' ἑνός ὁ δράστης δέν ἦταν βαμμένος καί ἀφ' ἑτέρου τό θύμα δέν ἦταν ἑλληνόπουλο,κάνει τήν ἀδιαφορία πολλῶν ἀκόμη πιό τραγική..
  Ἀναρωτιέμαι,θά ἀργήσει ἐκείνη ἡ ἡμέρα,πού στή θέση θύτη-θύματος θά εἶναι οἱ ἀντίθετοι ἀπό τούς πρωταγωνιστές τοῦ προχθεσινοῦ τραγικοῦ περιστατικοῦ;
  Τί θά γίνει τότε;

 10. Antonis avatar
  Antonis 17/05/2013 15:54:49

  Για τον Αλβανό που κατέσφαξε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τις προάλλες στα Γιάννενα δεν έχει άρθρο; Η θα πάει εναντια στο νέο αντί-ρατσιστικό νομο που φέρνει η νεοδημοκρατική αριστερά;

 11. Ζάχος avatar
  Ζάχος 17/05/2013 18:04:17

  "Aν ο Ολλανδός ήταν σκούρος"...χρήσιμες οι υποθέσεις εργασίας ας εισαγάγουμε λοιπόν μια παραπλήσια :"Αν το παιδί ήταν σκούρο" που θα εστίαζαν οι καθ όλα αντικειμενικοί λειτουργοί του τύπου , οι κρατικοί φορείς, οι ΜΚΟ , τα "κοινωνικά δίκτυα" οι "συλλογικότητες" και γενικά οι έχοντες "ιερή αγανάκτηση" προ της "φασιστικής απειλής"; Mήπως η καταφανώς αρρωστημένη δολοφονική μανία του Ολλανδού θα έδινε τη θέση της στο..ρατσίστικο παραλήρημα του θύτη ή στις τυχόν σχέσεις του με ..ακροδεξιά αντιδραστικά στοιχεία; (κατόπιν ερεύνης βεβαίως - βεβαίως)

 12. Orgilos avatar
  Orgilos 17/05/2013 18:40:54

  Μιλάτε αν ήταν Πακιστανός... Δε λέτε όμως τί θα γινόταν από τους «αντιρατσιστές» αν ο δράστης ήταν Έλληνας...

 13. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 17/05/2013 18:43:13

  Ακούω πολλους να μιλάνε για το πόσο ψηλοί είναι οι ολλανδοί. Τους προσγειώνω ανώμαλα λέγοντάς τους ότι ο ολλανδικός μέσος όρος ύψους είναι οριακά μεγαλύτερος απο τον ελληνικό και πως στην ευρώπη γενικά η διαφορά ύψους μεταξύ των χωρών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη (νότιες χώρες 179 m / βόρειες 180-181).

  Οι μπαρμπάδες που κρατάνε τον 20χρονο ολλονδό πιο ψηλοί είναι.

 14. Στέργιος avatar
  Στέργιος 18/05/2013 02:11:18

  Οι Έλληνες χωρίζουμε τους ξένους σε δύο κατηγορίες: τους "ανώτερους" (Δυτικοευρωπαίους και Βορειοαμερικανούς) και τους "κατώτερους" (όλους τους άλλους). Στους "ανώτερους" φερόμαστε με χατζηαβατική δουλοπρέπεια, ενώ στους "κατώτερους" με βαθύτατη περιφρόνηση.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Στέργιος 18/05/2013 11:52:33

   Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Το έγκλημα από όποια πλευρά κι αν προέρχεται στηλιτεύεται με την ίδια ένταση.
   Πέρυσι είχαμε το θέμα με την άτυχη κοπέλα στην Πάρο που της συνέθλιψε το κεφάλι ο Πακιστανός.
   Φέτος έχουμε αυτό.
   Οι αντιδράσεις στην κοινωνία ως προς την απαξία της πράξεως ήταν ίδιας έντασης.
   Απλά ο Ολλανδός ήταν νόμιμα στην Ελλάδα ενώ ο Πακιστανός παράνομα. Και φυσικά οι Δυτικοί δεν εγκληματούν τόσο συχνά όσο οι λαθρομετανάστες, που είτε λόγω ανέχειας, είτε λόγω νοοτροπίας, είτε για άλλους λόγους έχουν με βάση τη στατιστική περισσότερα εγκλήματα στην πλάτη τους.

 15. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 18/05/2013 02:48:04

  Πες τα ρε συ ΒΙΣ... ετσι οπως παει σε λιγο θα δηλωνω κι εγω ΛαθροΜ, καλυτερα θα ζω, και θα φορολογουμαι ...0.

 16. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 18/05/2013 02:53:47

  Συμφωνω σε ΟΛΑ, τα εχω γραψει εδω και καιρο, αλλά αν μας πεις ΠΟΥ και ΠΩΣ θα απελασει πανω απο 1 εκατ κοσμο, που ολοι σχεδον δηλωνουν ... πολιτικοι προσφγες, οι δε χωρες τους δεν τους δεχονται πισω ουτε καν τους αναγνωριζουν ως οντοτητες... Στα λογια ειναι ευκολα ολα, αλλα στη πραξη... αστο. Μονο αν οι ιδιοι δουν οτι στην Ελλαδα η ζωη ειναι ιδια ή χειροτερη απ τις χωρες τους (οσον αφορα τα λεφτα που βγαζουν) τοτε μονο οι ιδιοι απο μονοι τους θα προσπαθησουν να φυγουν (οπως κανουν εδω και χρονια πολλοι Αλβανοι, ευτυχως για εμας αλλα και γι αυτους)

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ Μικρασιάτης 18/05/2013 20:28:45

   Θα σε βοηθήσω αν μου απαντήσης!!! ;)
   Πως εξαφανίζεις έναν ανύπαρκτο;
   Αφού δεν υπάρχει, ποιός θα τον αναζητήσει;
   Αφού το Χ Κράτος δεν τον αναγνωρίζει ούτε καν σαν υπήκοο έστω και "ανύπαρκτο", πως θα έρθουν οι συγγενείς του "ανύπαρκτου" και υπήκοοι του Χ Κράτους, να τον διεκδικήσουν και ν' αναζητήσουν;
   Το κλειδί του γρίφου είναι η "εξαφάνιση".
   Δικό σου τώρα!!!

 17. Hrthe_to_telos avatar
  Hrthe_to_telos 18/05/2013 07:13:50

  Πεστα αρχοντα!!!

 18. Δίσκος avatar
  Δίσκος 18/05/2013 08:59:28

  Αν το θύμα ήταν "σκούρο" και ισλαμιστής τί θά γινόταν...;

 19. anonymous avatar
  anonymous 18/05/2013 11:57:19

  Προχτές είχα μια συζήτηση με μια Γεωργιανή. Είναι 13 χρόνια στην Ελλάδα. Τη ρώτησα γιατί δεν κάνει χαρτιά για υπηκοότητα, για να μπορέσει τώρα με την κρίση να φύγει.
  Μου είπε ότι δε θέλει διότι:
  1) Έχει στείλει αρκετά λεφτά στη Γεωργία και μπορεί να επιστρέψει εκεί αν θέλει
  2) Δε θέλει να πληρώνει φόρους και να την κυνηγάει το κράτος όπως κάνει με εμάς. Μου είπε ότι εμείς είμαστε σε χειρότερη μοίρα από αυτούς.

 20. rally monkey avatar
  rally monkey 18/05/2013 21:04:33

  Επειδή είναι Ολλανδός η Μόνη σύγκριση μπορεί να είναι με την υπόθετική αντιμετώπιση που θα είχε Ελληνας που θα είχε διαπράξει ανάλογο έγκλημα (12χρονο παιδί!) στην Ολλανδία.
  Το συμπερασμα ειναι οτι ετυχε Προκλητικά προνομιακής μεταχείρισης το Ολλανδικό κτηνος από τα ΜΜΕ στην χώρα μας.

 21. stls avatar
  stls 19/05/2013 00:00:02

  Τα τσογλάνια ειναι τσογλανια μαύρα ή ασπρα.Ερχονται οι Ρωσοι στην Ελλαδα και βλέπουν ξένους να τους εξυπηρετούν.Ποιός ξέρει πόσοι θα ακυρωσουν τις διακοπές τους τωρα?Αυτες δε οι εταιρείες που κουβαλαν ανιματερ στην ελλαδα ψαχνουν το παρελθόν τους?Ολα τα κουμασια ειναι ανιματερ,ερχονται για την πλακα τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.