#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/04/2010 14:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αν η κ. Μπακογιάννη ήταν εκτός ΝΔ θα την «έπαιζαν» τα κανάλια;Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο, ήταν μακράν, η καλύτερη μέχρι σήμερα αντιπολιτευτική  του τοποθέτηση: http://www.antinews.gr/?p=41053

Λόγος ξεκάθαρος. Ομιλία που στέλνει  μηνύματα και κυρίως δίνει ελπίδα και προοπτική ότι υπάρχει και  ένας άλλος δρόμος,  μια άλλη διέξοδος, εκτός από τα Καυδιανά Δίκρανα του Δ.Ν.Τ. που θέλει να μας υποχρεώσει να περάσουμε ο κ. Παπανδρέου.

Το «όχι» στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι  μια στρατηγική επιλογή, πάνω στην οποία ο Αντώνης Σαμαράς  μπορεί να οικοδομήσει μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας που θα βρει απήχηση στην  κοινωνία, επειδή:

Διαφοροποιεί ριζικά την πολιτική του από αυτήν του κ. Παπανδρέου. Τοποθετείται απέναντι του και  καθιστά τον πρωθυπουργό αποκλειστικά υπεύθυνο για τις συνέπειες, που θα έχει για τη χώρα η προσφυγή στο ΔΝΤ. 

 

Δημιουργεί τις  προϋποθέσεις συγκρότησης ενός ευρύτερου αντιπολιτευτικού μετώπου εναντίον της Κυβέρνησης, θέμα το οποίο εμείς τουλάχιστον θεωρούμε ως ζήτημα

 

Εκφράζει την κλιμακούμενη κοινωνική οργή και αγανάκτηση. Οι πολίτες   σιγά-σιγά θα πείθονται  γιατί θα βιώνουν στο πετσί τους τις πολιτικές ΔΝΤ και θα αναζητούν διέξοδο και ελπίδα.

 

Καλλιεργεί το έδαφος για την επιστροφή  των απογοητευμένων και αποστασιοποιηθέντων. Τούτο γιατί  η Ν.Δ. αρθρώνει ένα καθαρό και κατανοητό πολιτικό λόγο.

 

Ενισχύει τις σχέσεις της Ν.Δ.  με τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα. Η πολιτική ΔΝΤ πρωτίστως αυτά τα στρώματα θα πλήξει.

 

Δίνει μια άλλη προοπτική και εκφράζει μια διαφορετική  πρόταση εξόδου από την κρίση.

 

Απέναντι όμως στην ξεκάθαρη τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά τοποθετείται για μια ακόμα φορά η Ντόρα Μπακογιάννη. Διαβάζουμε λοιπόν στην σημερινή «Ελευθεροτυπία»

Δυο γραμμές για το ΔΝΤ

Το πολιτικό σίριαλ «δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα» με πρωταγωνιστές την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αντώνη Σαμαρά συνεχίζεται… Την ώρα που η Ρηγίλλης ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου με αιχμή του δόρατος την πιθανή προσφυγή στο ΔΝΤ, η πρώην υπουργός καταδικάζει τις «κοκορομαχίες». Την ώρα που η γραμμή Σαμαρά είναι ότι δεν πρέπει να δοθεί «άλλοθι» στην κυβέρνηση και χαρακτηρίζει «εκτός πραγματικότητας» εκείνους «που βλέπουν το ΔΝΤ ως εναλλακτικό μηχανισμό άντλησης φτηνού δανεισμού», η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι «δεν είναι η ώρα να κάνουμε σκληρή κριτική, είναι η ώρα να δούμε από κοινού όλοι, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, τι έχει γίνει και πού θα πάμε» ενώ περίπου περιγράφει ως μονόδρομο την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Τα έχουμε ξαναγράψει: Η κυρία Μπακογιάννη δεν εκπροσωπεί πλέον παρά τον εαυτό της και τα υπολείμματα της μειοψηφίας Ευρυτανίας – Χανίων. Παρόλα αυτά είναι χρήσιμη στα ΜΜΕ. Όπως και επί κυβέρνησης Καραμανλή την χρησιμοποιούν για να διεμβολίζουν τη ΝΔ και να την εμφανίζουν διχασμένη στην κοινή γνώμη.

Αν όμως η κ. Μπακογιάννη ήταν εκτός ΝΔ δεν θα ήταν χρήσιμη σε κανέναν.

Επιπλέον στην πιο κρίσιμη περίοδο για την επιβίωση της χώρας η ΝΔ δεν έχει την πολυτέλεια «διαφοροποιήσεων». Ούτε ο Σαμαράς αντιπερισπασμών.

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 21/04/2010 14:55:06

  'δεν είναι η ώρα να κάνουμε σκληρή κριτική, είναι η ώρα να δούμε από κοινού όλοι, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, τι έχει γίνει και πού θα πάμε'

  Ξέρουμε, η κριτική ενοχλεί, είτε σκληρή είτε μαλακή. Όσο για το επόμενο που λέει, τώρα θα δει τι έχει γίνει και πού πάμε; Οπότε σε λίγους μήνες θα έχει σχηματίσει άποψη για το ΔΝΤ; Εντάξει, ας περιμένουμε πρώτα τη γνώμη της, δε βιαζόμαστε.

 2. SON PEN avatar
  SON PEN 21/04/2010 14:57:54

  Nα την καλέσει και να της εξηγηθεί.
  Μοναχικές πορείες δεν γίνονται αποδεκτές.
  Ούτε μοναχικοί καβαλάρηδες.
  Το πολυμετοχικό κόμμα τύπου Παναθηναικού ανήκει στο αλήστου μνήμης παρελθόν.
  Να της αναθέσει ρόλο τον οποίο να υποχρωθεί να αποδεχθεί.
  Και αν δεν συμφωνήσει να της δείξει την έξοδο.
  Τόσο απλά!

 3. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 21/04/2010 14:59:36

  Η οικογενειοκρατία θέλει ΔΝΤ.

  Το ΔΝΤ είναι ένας μηχανισμός ο οποίος θα γονατίσει το λαό και θα τον στείλει στην εξαθλίωση, ενώ ταυτόχρονα θα συντηρήσει το status quo, τόσο στο πολιτικό σύστημα, όσο και στις εξουσιαστικές οικονομικά δυνάμεις στην κοινωνία.
  Πυρήνας των δύο συστημάτων είναι η οικογενειοκρατία και οι μηχανισμοί της. Τα σόγια, οι κουμπάροι και οι κολαούζοι τους.
  Γι’ αυτό και βλέπουμε σήμερα ότι εκεί που υπάρχει εμφανής οικογενειοκρατία, εκεί και ακούγονται έντονες φωνές και εκφοβισμός για να πάμε στο ΔΝΤ (που παρουσιάζονται μάλιστα από τα ΜΜΕ, ως δήθεν φωνές κοινωνικής ευθύνης).
  Στο πνεύμα αυτό, ο τελευταίος μιας μεγάλης πολιτικής δυναστείας, ο κ. Παπανδρέου είναι αυτός που θα βάλει την υπογραφή του για να παραδώσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Ταυτόχρονα οι όποιες φωνές υπέρ του ΔΝΤ που ακούγονται τόσο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όσο και μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αν το προσέξετε, προέρχονται από τη λεγόμενη οικογενειοκρατία. Δηλαδή από μέλη ή γόνους πολιτικών και οικονομικών τζακιών.
  Προσέξτε για παράδειγμα, μέσα στη Νέα Δημοκρατία, πως ενώ ο Αντώνης Σαμαράς είναι κάθετα αντίθετος με το ΔΝΤ, αντιθέτως οι εκπρόσωποι της οικογενειοκρατίας μέσα στο κόμμα, είναι υπέρ του ΔΝΤ.
  Ο λαός ας πάρει τις αποφάσεις του.
  Ετοιμαστείτε λοιπόν. Πλησιάζει η ημέρα που τα πολιτικά τζάκια θα κάνουν την κίνησή τους. Πλησιάζει η ημέρα του πολιτικού τους «Καιάδα».
  Ας είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι.

  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/04/blog-post_21.html

 4. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 21/04/2010 15:05:27

  Φάκτορα,

  Μιας και αναφέρεσαι στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο, θα μου επιτρέψεις να βάλω εδώ και τη δική μου ομιλία στο ίδιο Προσυνέδριο.

  " Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

  Φίλες και φίλοι.
  Ας δούμε το σημερινό μας θέμα, από μια άλλη οπτική γωνία.
  Γενική είναι πλέον η πεποίθηση, ότι απέτυχε και χρεοκόπησε στο σύνολό του το πολιτικοκοινωνικό μοντέλο της μεταπολίτευσης.
  Ως γνωστό, οι δύο εταίροι αυτού του μοντέλου που αλληλεξαρτώνται και επηρεάζονται αμφίδρομα, είναι το κοινωνικό σύστημα από το ένα μέρος και το πολιτικό σύστημα από το άλλο.
  Κάθε κοινωνικό σύστημα, όμως, έχει από τη φύση του μια ιεραρχική δομή.
  Μπορεί άραγε να οδηγήσει σε ανάπτυξη μια άρχουσα τάξη, που το ισχυρότερο τμήμα της, από άποψη τουλάχιστον δυνατότητας επηρεασμού, δεν έχει παραγωγική νοοτροπία, αλλά κρατικοδίαιτη νοοτροπία και διακατέχεται από απληστία; Όπου τα έσοδά της προέρχονται, κατά κύριο λόγο, από τη φορολογία των άλλων τάξεων και από κρατικά δάνεια;
  Μπορεί άραγε να οδηγήσει σε ανάπτυξη μια μεσαία τάξη, απομίμηση της άρχουσας, υπεραπασχολούμενη δυσανάλογα στο Δημόσιο τομέα, δυσανάλογα στον τομέα υπηρεσιών και μόνο ένα μικρότερο μέρος της να ασχολείται με τον παραγωγικό τομέα, μπλεγμένο μάλιστα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της γραφειοκρατίας;
  Δυστυχώς, ο άλλος εταίρος αυτού του μοντέλου, είναι ένα πολιτικό σύστημα φοβικό, αναβλητικό και αναποτελεσματικό. Ένα πολιτικό σύστημα που δεν ευνοεί τη λήψη τολμηρών αποφάσεων σε κανένα τομέα της δημόσιας ζωής, φοβούμενο το πολιτικό κόστος.
  Οι παραδοσιακές πελατειακές σχέσεις, μεταξύ των δύο εταίρων, έχουν πλέον μεταλλαχθεί σε μια ευρύτερη συναλλαγή. Το πολιτικό σύστημα εξαγοράζει την ανοχή της κοινωνίας και από την πλευρά του ανέχεται μορφές κοινωνικής αυθαιρεσίας σε όλη την κοινωνική κλίμακα.
  Καμία λοιπόν ανάπτυξη δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτό το μοντέλο. Μόνο πρόχειρες λύσεις που δεν αντέχουν στο χρόνο.
  Εδώ, φίλες και φίλοι, χρειάζεται κοινωνικός μετασχηματισμός.
  Η κρίση, είναι η ευκαιρία για ευρύτερες αλλαγές.
  Το ΠΑΣΟΚ και οι συνοδοιπόροι του αντίθετα , επενδύουν στη συντήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, στοχεύοντας στην ηγετική τους μακροημέρευση, πάνω στην εξαθλίωση. Αντί αλλαγών, το ΠΑΣΟΚ, υποστηριζόμενο από ένα ολόκληρο κρατικοδίαιτο σύστημα και τα μέσα προπαγάνδας αυτού του συστήματος, επείγεται να περάσει νομοσχέδια που κάνουν τον ένα πόλο του μοντέλου, δηλ. το πολιτικό σύστημα, ακόμα πιο συγκεντρωτικό και ελέγξιμο (Εκλογικός νόμος, Καλλικράτης κ.λ.π.), ενώ ταυτόχρονα νομιμοποιεί λαθρομετανάστες για να επωφελείται πολιτικά από τις εξαθλιωμένες μάζες μεταναστών, αλλά και ελλήνων που θα δημιουργήσει η κρίση.

  Φίλες και φίλοι, θέλω καταλήγοντας να πώ τούτο..
  Το σύνηθες είναι η κοινωνία πρώτη να επιβάλλει τις αναγκαίες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Όμως η δική μας κοινωνία, με αυτές τις δομές που έχει, είναι ανήμπορη να αντιδράσει.
  Στη δική μας περίπτωση τα πράγματα, όπως πάντα, πρέπει να λειτουργήσουν αντίστροφα. Δηλαδή πρέπει να κάνουμε τις κατάλληλες θεσμικές αλλαγές πρώτα στο πολιτικό σύστημα, που είναι το πιο εύκολο, με στόχο να μετασχηματίσουμε την κοινωνία, που είναι το δύσκολο εγχείρημα.
  Τι πρέπει να κάνουμε; Πρέπει να εκδημοκρατίσουμε το πολιτικό σύστημα. Πρέπει να βάλουμε την κοινωνία στην πολιτική.
  Χρειαζόμαστε ένα πολιτικό σύστημα στιβαρό και ταυτόχρονα δημοκρατικό.
  Το μόνο μέσο που έχουμε, για να κάνουμε τους Έλληνες να ενεργοποιηθούν και να ενδιαφερθούν για την ευημερία της χώρας, είναι να τους κάνουμε συμμέτοχους στη διακυβέρνησή της.
  Έχω την πεποίθηση ότι η μάχη μεταξύ Κεντροδεξιάς και Κεντροαριστεράς στη χώρα μας θα πρέπει να επιλέξουμε εμείς να δοθεί στο πεδίο της σύγκρουσης μεταξύ συγκεντρωτικού και δημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Αυτό είναι το δικό μας γήπεδο.
  Ακόμα και αν έρθει κοινωνική έκρηξη ή συμβούν απρόοπτες πολιτικές εξελίξεις, πρέπει να έχουμε έτοιμη πρόταση αλλαγής για να οδηγήσουμε εμείς τις εξελίξεις.
  Ως σταθερό στρατηγικό στόχο του κόμματός μας θα πρέπει να ορίσουμε τον μετασχηματισμό της κοινωνίας, ενώ ένας από τους τακτικούς στόχους μας θα πρέπει να είναι οι κατάλληλες θεσμικές αλλαγές στο πολιτικό μας σύστημα.
  Αυτό στη χώρα μας, πρέπει να ξεκινήσει δυστυχώς ή ευτυχώς από τους πολιτικούς. Άλλη κινητήρια δύναμη δεν υπάρχει. Τη σχετική πρωτοβουλία θα πρέπει να την αναλάβουν κάποιοι πεφωτισμένοι πολιτικοί Ηγέτες.
  Πρόεδρε, σε σένα έπεσε ο κλήρος των μεγάλων αλλαγών."

 5. σερτης avatar
  σερτης 21/04/2010 15:10:02

  δε νομίζω ένας νεοδημοκράτης να θέλει το ΔΝΤ......πολύ απλά απέδειξε ότι η επιλογή του νοεμβρίου που έκανε η βάση ήταν σωστή.......σκεφτείτε ένας αρχηγός να ερχόταν σε αντίθεση με την ψυχή τού κόμματος......
  ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.....ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ

 6. Κώστας avatar
  Κώστας 21/04/2010 15:12:06

  Eίπαμε, μην ασχολείστε μαζί της. Δεν βγάζει καν γέλιο. Τελειωμένη και ξεπερασμέμη από τις εξελίξεις.Όποιος είδε την συνέντευξη-αβάντα στους Καμπουράκη-Οικονόμου κατάλαβε. Με απολιτικές εκφράσεις, τάχα μου μη ξύλινες, με κοτσανολογίες επιπεδου αβγαλτης τηλεποτικής σταρ( πχ "δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν πολιτικό από το να διορίζει κάποιον και να του βρίσκει δουλειά", όταν όλοι πλέον καταριούνται το πελατειακό σύστημα, απλά εξετέθη για πολλοστή φορά. Δυστυχώς γι'αυτήν δεν είναι σοβαρή. Και δυστυχώς για εμάς δεν είναι ούτε αστεία. Οπότε η ενασχόληση μαζί της είναι χαμένος χρόνος. Ενα αναλώσιμο τηλεοπτικό προιόν για να γεμίζουν οι εκπομπές...

 7. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 21/04/2010 15:17:56

  Διορισμούς στα κανάλια ...ποιός κάνει;;

 8. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 21/04/2010 15:27:00

  Η αντιμετώπιση της θα πρέπει να είναι η ακόλουθη από τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας: απαίτηση για συμμόρφωση στις απαιτήσεις της πλειοψηφίας ή άμεση αποπομπή. Βεβαίως τα ανάλγητα ΜΜΕ την προβάλλουν ως μέσον πολεμικής εναντίον του Αντώνη Σαμαρά που τους κόβει τη μαγιονέζα. Κι'όμως αυτά τα ΜΜΕ, που επιθυμούν να συνεχίσουν το party της εκμετάλλευσης της χώρας μας με φερέφωνα όπως η κυρία, πρέπει να αντιμετωπισθούν ανάλογα. Το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η σταδιακή, αλλά πολύ σημαντική μείωση της κυκλοφοριακής τους ύπαρξης.

 9. xrhxa65 avatar
  xrhxa65 21/04/2010 15:50:25

  βρε παιδιά.......τί δηλώσεις και θέσεις πια;
  το Τ+10 χωρίς ποινή είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....τί περιμένει η ΝΔ;
  ώριμα φρούτα;
  το φρούτο είναι σάπιο....κάποιος να το κόψει......

 10. Dikocho avatar
  Dikocho 21/04/2010 16:01:19

  Kata thn tapeinh mou apopsi filoi tou antinews kanete lathos na xtypate toso poly thn Ntora. Merika sxolia:

  1. Ean o opoisdhpote proedros kommatos einai "ena kefali pshloteros" ideologika, taktika, strathgika apo ola ta ypoloipa stelexh tou tote aftos kai monon aftos exei thn prwtovoulia sto komma tou kai kathorizei thn agenda tou kata tropo adiamfisvhthto kai empneusmeno. Kai ton "paizoun ta kanalia" pio poly. Kai den xreiazetai k pollous moutzaxentin. Ntretes kouventes.
  2. Fysika kaneis den thelei ta korakia tou DNT. Alla den tha kerdize se axiopistia h ND ean ta opoia metra proteinei h thn opoia drash proteinei kai thn kostologouse kai thn xronologouse? Den exw akousei arithmous apo ton k.Samara kai parakalw diorthwste me ean kanw lathos.
  3. Den yparxei amfivolia oti o megas gennhtwr tou xreous einai o sosiaLHSTHS tou 80 Papandreou-2. Kai fysika o Karamanlhs-2 eprepe na einai prwthyporgos kai na mhn "proedreuei aplws" wste na eixe apotrapei afth h katastash, oso ginotan telos pantwn.
  4. O "Yiorgakis" se ligo tha tethei ypo thn prostasia tou idrymatos Cousteau h tou Arktourou ws eidos pou telei "en kindy'nw". O typos tha faei poly xylo kai epeidh den mporoume na deiroume pia ton patera tou o,ti deiroume tha deiroume ap'afton...

  Xairetismata stis exousies....

 11. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 21/04/2010 17:51:19

  Jones beach ο τόπος, τέλη 70s-αρχές 80s ο χρόνος, Joseph Szambo ο φωτογράφος.

  Για όσους αναπολούν περασμένες "καλές" εποχές μέσω της φωτό...

 12. Αναστάσιος Καζαντζίδης avatar
  Αναστάσιος Καζαντζίδης 21/04/2010 18:58:55

  Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στην επικοινωνία της ΝΔ.
  Τι να τις κάνω τις ομιλίες του Αντώνη και τις προτάσεις όταν δεν πάνε παρακάτω. Όταν ο λαός στις συνοικίες, στις πόλεις και στα χωριά παραμιλάει.
  Του τις ανέλυσε κανείς; Τις είδε στην ΤΙΒΙ ή μπήκε ο αγρότης, ο εργάτης, ο άνεργος και ο απελπισμένος μικρομεσαίος στο διαδίκτυο για να διαβάσει αντινιούς, εμάς, ή κάποιο άλλη σοβαρή ιστοσελίδα που κάνει αντιπολίτευση;
  Ο πολιτικός χρόνος τρέχει και οι ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΒΌΛΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ή τα στέκια τους. Τους είδε κανείς στα χωριά να συζητουν τις προτάσεις του προέδρου; ΟΧΙ Τους είδε στα καφενεία; ΟΧΙ. Στις γειτονιές;ΟΧΙ Στη λαική; ΟΧι
  Α αν δεν βγουν στην κοινωνία νε μεταδώσουν το μήνυμα του Αντώνη, τότε πως θα ορθοποδήσει η παράταξη;
  Αν οι βουλευτές -που είναι η δουλειά τους αυτή- δεν οργώσουν την Ελλάδα, ποιος θα το κάνει;
  ΤΩΡΑ. Ο πολιτικός χρόνος τρέχει με απίστευτους ρυθμούς...
  Κάποιος δεν πρέπει να τους πει:ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ...ΟΧΙ ΣΟΤ ΓΥΑΛΙ.
  και είναι πολλά ακόμη...

 13. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 21/04/2010 19:41:36

  Αγαπητέ μου Φάκτορα γιατί αναρωτιέσαι; Τα κανάλια των εθνικών εργολάβων και προμηθευτών, τί διαφορετικό πρεσβεύουν από την Ντόρα, ώστε να μην την προβάλλουν; Θέλουν ή όχι να κάνουν ζημιά στον Αντώνη; Ήταν ανέκαθεν και παραμένει ή όχι, η «απόλυτη» εκλεκτή τους;
  Δεν βλέπεις ότι έχουν καθημερινό συνομιλητή τον «πρώην ακραίο» και «πρώην υπερασπιστή» των εθνικών θεμάτων και τέως «πολέμιο» της Ντόρας και νυν δεκανίκι της κυβέρνησης, κ. Καρατζαφέρη;
  Θα την "έπαιζαν" λοιπόν έτσι κι αλλιώς, γιατί ταιριάζουν τα χνώτα τους και γιατί έχουν πάθει και αυτά ντελίριο, από την εκλογή του Αντώνη!
  Απλά όσο είναι μέσα και διαφοροποιείται θα εκτίθεται η ίδια ανεπανόρθωτα, ενώ αν βρισκόταν έξω ως διαγραμμένη, θα παρίστανε την αδικημένη κορασίδα!
  Τα δε κανάλια θα φώναζαν, πως εκείνη μεν «διαφύλαξε» την ενότητα ενώ ο Αντώνης τη «διέλυσε»! Οι παπαγάλοι και τα πάσης φύσεως φερέφωνα θα δούλευαν νυχθημερόν εργολαβικά για πάρτη της!

 14. nina avatar
  nina 22/04/2010 10:06:21

  αν ο Σαμαράς δεν κάνει ανένδοτο να ρίξει το Πασοκ έχασε δεν φθάνει να μιλάει στα προσυνέδρια να καλέσει τον κόσμο στο δρόμο. φθάνει πιά κι άν δεν το κάνει να ζητήαει δημοψήφισμα δεν μπορεί να πάρει η κυβέρνιση τόσο σοβαρή απόφαση μόνη της . Ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει και θα εκραγεί.
  είμαι απογοητευμένη μαζί του περίμενα άλλα. όσο για τη Ντόρα και τους άλλους σιγά τα αυγά.δοσίλογοι.

 15. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 22/04/2010 10:24:47

  Αφού θα πέσει, όταν θα έχει επιβάλλει όλα τα διαφαινόμενα,
  γιατί να το ρίξει;
  Προς το παρόν, επιμορφώνει ιστορικά και λογοτεχνικά τους πρωτοκλασάτους
  -να ξέρουν και δυο πράγματα, όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.