#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/12/2011 20:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αν δεν μπορεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, να μας το πειΗ μη εκλεγμένη κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ειδικού σκοπού και μεταβατική. Οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν για εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου. Και η μη εκλεγμένη κυβέρνηση Παπαδήμου θα παραδώσει μόλις ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για το PSI.

Τώρα προκύπτει ότι ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου, ο Καρατζαφέρης και η Ντόρα θέλουν να μείνουν περισσότερο στην κυβέρνηση. Δεν τους φτάνει ο χρόνος και πρέπει να πάρουν μέτρα, λένε. Και δη μέτρα που εκείνοι θα τα προτείνουν και η ΝΔ θα συμφωνεί και θα τα ψηφίζει, ακόμη και αν δεν τα πιστεύει.

Όλα αυτά γύριζαν στο θολωμένο μου μυαλό και το ταλαιπωρούσαν. Πήγα στο γιατρό μου, να μου εξηγήσει το όνειρο που ζω.

Ο γιατρός μου είναι επιστήμων, μα πάνω από όλα άνθρωπος. Με άκουσε με προσοχή. «Έχουμε μία κυβέρνηση που πάσχει από διπολική διαταραχή», αποφάνθηκε. Τον κοίταξα με απορία. Έπιασε το σαγόνι του, συγκεντρώθηκε στις σημειώσεις του και εξηγήθηκε: «Την Τρίτη η κυβέρνηση έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει στο ΠΑΣΟΚ η μάχη της διαδοχής του ΓΑΠ περί τα τέλη του Γενάρη, διότι μέχρι τότε θα έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για το PSI. Και την Τετάρτη ότι δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και θέλει περισσότερο χρόνο. Κλινική περίπτωση».

Η ιδέα ότι η κυβέρνησή μου ήταν άρρωστη με ανακούφισε. Με βοήθησε να σκεφτώ πιο καθαρά. Ο Παπαδήμος ανέλαβε μία δουλειά να την κάνει μέχρι τέλη Φλεβάρη. Ή μπορεί ή δεν μπορεί.

Το να αρχίζουμε να παίζουμε, τεχνοκράτες άνθρωποι, μικροκομματικά παιχνίδια, δεν είναι πρέπον ούτε του χαρακτήρος μας. Αν πάλι όλα αυτά γίνονται να εγκλωβίσουν τον Σαμαρά και να συνυπογράψει μέτρα, που δεν μειώνουν το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης, όπως είναι η μείωση των επικουρικών συντάξεων, αποκαθηλώνουν σοβαρούς ανθρώπους. Το σενάριο η ΝΔ να γίνει συνένοχη με το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ είναι γνωστό.

Αντί να κάνουν αυτά τα παιχνίδια, στην κυβέρνηση Παπαδήμου μπορούν να αρχίσουν να κυβερνούν; Μπορούν να πείσουν τις τράπεζες να μπουν στο PSI; Γιατί μαθαίνουμε ότι οι τράπεζες ήδη αγοράζουν CDS προετοιμαζόμενες για ελληνική χρεοκοπία, οπότε δεν έχουν κανένα λόγο να συμμετάσχουν στο PSI. Εκεί θα δείξουν οι τεχνοκράτες αν έχουν…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 21/12/2011 20:55:09

  Εγώ έχω βαρεθεί ήδη μ'αυτό το τσίρκο της κυβέρνησης Παπαδήμου.
  Είναι προφανέστατο ότι δεν μπορεί και ,το κυριώτερο, δε ΘΕΛΕΙ.
  Εκλογές τώρα για να τελειώνουμε με την παράσταση............

 2. pg avatar
  pg 21/12/2011 21:23:49

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ¨ΑΝ¨. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΤΩΡΑ. Ο ΛΑΟΣ, ΗΔΗ, ΣΤΗΝ ¨ΠΙΑΤΣΑ¨ ΤΟ ΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ. ΤΕΛΟΣ.

 3. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 21/12/2011 21:29:55

  - Ασυμφωνία ιδεών, επιθυμιών, αισθημάτων, λόγου, χειρονομιών και πράξεων με αμφιθυμία (αλληλοσυγκρουόμενα αισθήματα).

  - Απώλεια επαφής, με την πραγματικότητα, αυτοαναδίπλωση σε φανταστικό εσωτερικό κόσμο (αυτισμός), με διαταραχή σχέσεων.

  - Σταθερή εξασθένηση προσαρμοστικότητας και κοινωνικής δραστηριότητας, έλλειψη πρωτοβουλίας, κάθε ενδιαφέροντος και παρόρμησης.

  - Παραληρηματικές εκδηλώσεις, άνευ ειρμού, αφηρημένες, ανεξιχνίαστες, συνοδευόμενες συχνά με ψευδαισθήσεις.

  Τα παραπάνω αποτελούν τα βασικά συμπτώματα της σχιζοφρένειας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία…

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Τιγράνης 21/12/2011 21:36:34

   Φοβερό!

  • ΜΠ avatar
   ΜΠ @ Τιγράνης 21/12/2011 23:08:53

   +100000000000000

   Ε Ε ΕΚΛΟΓΕΣ - Ε Ε ΕΚΛΟΓΕΣ - Ε Ε ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!

   ΕΛΕΟΣ ..

 4. Ραβινος avatar
  Ραβινος 21/12/2011 22:36:06

  ''Το να αρχίζουμε να παίζουμε, τεχνοκράτες άνθρωποι, μικροκομματικά παιχνίδια, δεν είναι πρέπον ούτε του χαρακτήρος μας''Μακαρι ναταν τεχνοκρατες κατι θα εκαναν ! Αυτοι ειναι σαλτιμπαγκοι για το τσιρκο Μεντρανο!

 5. smash avatar
  smash 21/12/2011 23:25:16

  ΕΚΛΟΓΕΣ, κάντε εκλογές, δεν παει άλλο.

 6. piskopianos avatar
  piskopianos 22/12/2011 00:46:32

  Οταν είπαν στον Παπαδήμο οι ευρωπαίοι "κάναμε λάθος με τα κουρέματα" γιατι δεν τους είπε "μήπως πρέπει να επανεξετάσουμε το Ελληνικό κούρεμα;"

  Βιωσιμότητα χρέους με τράπεζες -και χρηματοδότηση οικονομίας- υπο κατάρρευση ειναι ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΗ.

  Αρα; βάλαν τον υπάλληλό τους να συνεχίσει την δουλειά του δωσίλογου ΦΑΠ, δηλαδή ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ που εχουν δώσει οι τραπεζες τους μέσω ομολόγων και των δανείων που μας δώσαν.

  Μια πρόβλεψη: αν δεν γίνουν εκλογές πριν την παρέλαση της 25 Μαρτίου, τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου θα μοιάζουν με σχολική εκδρομή: αυτή τη φορά δεν θα φάνε φάπες και προπηλακισμους, ο κόσμος θα τους πλακώσει με τα καδρόνια.

  Τι διαπραγματευτική δυνατότητα έχει ο Σαμαράς; Μόνο αυτό που είπε ο Ντράγκι: οτι δηλαδή ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟ.

  Και με την προγραμματισμένη δημιουργία ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ στην Ελλάδα, η πτώχευση είναι αναπόφευκτη.

  Υπάρχει λύση; κατα την γνώμη μου ΝΑΙ: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΣΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1 ΔΡΑΧΜΗ= 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

  Με αντίκρυσμα για την ηλεκτρονική δραχμή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΑΓΑΘΑ που παράγονται στη χώρα μας, με πίστωση σε δραχμές για τον παρέχοντα το προιόν ή την υπηρεσία.

  ΔΗΛΑΔΗ, ΔΡΑΧΜΗ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

  Με ταυτόχρονη διασφάλιση όλων των καταθέσεων και διαθεσίμων σε ευρώ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

  Και με αμεση απόδοση ΦΠΑ και φόρων στο δημόσιο από τις τράπεζες σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.

  Αφου η Ευρώπη δεν τυπώνει το χρήμα που απαιτείται για να μην μπούμε σε αποπληθωρισμό και δεν ρίχνει την ισοτιμία του Ευρώ με το Δολάριο κάτω από το 1:1 ώστε να σωθούμε απο τον τουρισμό, ειναι η μόνη λύση για να κυκλοφορήσει χρήμα.

  Α, και μια μονομερή αναστολή πληρωμής κεφαλαίου για τα ομολογα του Ελληνικού Δημοσίου για μια δεκαετία, με αντίστοιχη επέκταση της καταβολής τόκων με το ισχύον επιτόκιο.

  Ποιός ειναι αρκετά δυνατός καπετάνιος για να σώσει όντως το καράβι από την ξέρα που μας καθισαν οι δοσίλογοι και από το πλιάτσικο που οργανώνουν τα λαχανάκια Βρυξελλών που πρωθυπουργεύουν;

 7. λαλακης avatar
  λαλακης 22/12/2011 01:47:20

  EKΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!!!
  Ας αποφασισει ο λαος τι θελει.
  Δε γινεται να συνεχισει αλλο αυτη η κυβερνηση μονο κ μονο για να ειναι
  το πασοκ στα υπουργεια ελεος!!!!
  Αλλα και η ΝΔ ειναι για τα μπαζα αφου δειχνει πως φοβαται παρα πολυ να κυβερνησει .
  Δυστηχως η Ελλαδιτσα ειναι ακυβερνητη τελειως ....

 8. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ 22/12/2011 12:12:07

  Καλά ο Παπαδήμος δεν ξέρει ότι η κυβερνησή του είναι μεταβατική για εκλογές? Υποπτο ότι κάνει τον Κινέζο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.