08/09/2009 16:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Αν δεν μου δώσετε υπουργείο δεν κατεβαίνω»

Ραδιολογίες και ραδιουργίες για τα ψηφοδέλτια

 

Διαβάστε – και διασκεδάστε, ή κλάψτε, αναλόγως - τι λένε σήμερα στα ραδιόφωνα για τις λίστες:

MEGA-  «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

Γ. Σαραντάκος: Ο κ. Καραμανλής παρότι θέλει να κάνει ανανέωση, δεν του βγαίνει στο Επικρατείας. Πρώτον, ο Μ. Έβερτ θέλει να είναι. υπάρχουν διαρροές από τη Ρηγίλλης μήπως να μην είναι. Δεύτερος, ο κ. Σουφλιάς. Στην τρίτη θέση το όνομα, που ακούγεται είναι του κ. Σιούφα. Στην τέταρτη θέση ο κ. Αντώναρος, όπου ο κ. Καραμανλής θεωρεί ότι τον στήριξε στις εκλογές και στην πορεία προς τις κάλπες. Άσχετα εάν οι υπόλοιποι έχουν άλλη άποψη. Και στην Πέμπτη θέση ακούγεται το όνομα του κ. Δασκαλάκη. Ακούγεται εσχάτως το όνομα της κας Γιαννάκου, από αυτήν εξαρτάται τι θα αποφασίσει. Στο ΠΑΣΟΚ εντείνονται οι πληροφορίες, ότι επικεφαλής θα είναι ο κ. Σημίτης. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχει επικοινωνία. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον κ. Βερελή.Ο κ. Δούκας χθες δεν ήταν τόσο αισιόδοξος, όσον αφορά την είσοδό του στα ψηφοδέλτια. Ο Παυλίδης πάντως δεν θα είναι υποψήφιος.

Δ. Καμπουράκης: Δημοσιογράφοι θα είναι στα ψηφοδέλτια. Υπήρχε χθες μια συνάντηση στο Καστρί, το όνομα του οποίου έχει ξανακουστεί.

Σ. Κοτρώτσος: Είμαι στο κέντρο της Αθήνας και είναι νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας του ΠΑΣΟΚ εξ αυτών που προαλείφονται για υποψήφιοι βουλευτές και μιλάει στο τηλέφωνο με κομματικό στέλεχος και λέει, εγώ να μπω υποψήφιος, αλλά για να μπω υποψήφιος πρέπει να μου υποσχεθείτε εγγράφως τι θέση θα έχω την επόμενη μέρα.

Γ. Ραγκούσης: Θέλω να διαψεύσω κάθε πιθανότητα, από πλευράς ΠΑΣΟΚ, να υπάρχει το οποιοδήποτε περιθώριο σε οποιονδήποτε να διαπραγματευθεί και μάλιστα με γραπτές υποσχέσεις, θέσεις. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αν ποτέ μαθαίναμε ότι υπάρχει νομαρχιακός σύμβουλος, μέλος, στέλεχος, ο οποίος θα τολμούσε να διατυπώσει τη φράση, δώστε μου γραπτή υπόσχεση τι θέση θα πάρω την επόμενη μέρα, όχι μόνο δεν θα έμπαινε υποψήφιος, αλλά θα παραπέμπονταν και στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κινήματος για να μην είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ.

ΝΕΤ-«ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»

Δ. Οικονόμου: Έχουμε σήμερα συνάντηση Πρωθυπουργού – Σιούφα. Ο κ. Σιούφας πιθανόν να είναι στο Επικρατείας, έτσι λένε οι πληροφορίες. Ναι, αλλά λέει μια πληροφορία ότι ίσως να θέλει να είναι και πρώτος, γιατί σου λέει «Πρόεδρος Βουλής θέλω να είμαι πρώτος». Υπάρχει μια τέτοια περίπτωση, αλλιώς μπορεί να κατέβει πάλι με σταυρό στο νομό, μια χαρά θα τα πάει με σταυρό.

Με τον Έβερτ δεν ξέρω τι γίνεται. Αυτό που ακούω δεν μ’ αρέσει πάντως.

Β. Λυριτζής: Θέλει να είναι υποψήφιος;

Δ. Οικονόμου: Θέλει να είναι στο Επικρατείας πάλι. Έτσι λένε οι πληροφορίες. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν.

Β. Λυριτζής: Γιατί ορισμένοι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν κάνει τον κύκλο τους, τέλειωσε η ιστορία, καλώς πέρασαν χρόνια πολλά, πρόσφεραν ό,τι είχαν να προσφέρουν, έκαναν τον κύκλο τους, τελείωσε.

 ΑΝΤ1-«7 ΜΕ 11 ΜΑΖΙ»

 Δ. Ρίζος: Σποραδικά ακούμε μερικά ονόματα ο επίσημος κατάλογος, η επίσημη λίστα δεν έχει εκδοθεί ακόμα, θα εκδοθεί την Πέμπτη.Ο Δούκας θα είναι η μεγαλύτερη αδικία αν μείνει απέξω. Να σας πω γιατί, δεν έκανε κάτι κακό ο Δούκας. Ο Δούκας επιεζέτο συνεχώς από πάνω να βάλει μια υπογραφή νομότυπη. Το είχανε δείξει προηγουμένως οι γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πυροπαθής avatar
  Πυροπαθής 08/09/2009 19:17:17

  Από το πόση σχέση έχει ο τίτλος με το περιεχόμενο του άρθρου φαίνεται καθαρά προς τα που γέρνει η ιστοσελίδα, τόσο ώστε να κινδυνεύει να χάσει τη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ της.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Πυροπαθής 08/09/2009 19:19:10

   σοβαρα;

 2. ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ avatar
  ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ 09/09/2009 15:24:58

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΥΡΟΠΑΘΗ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.