#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/06/2012 13:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αν δεν ληφθούν μέτρα, η Ελλάδα θα γίνει ζούγκλα με την λαθρομετανάστευσηΤο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης είναι μείζον για την Ελλάδα και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αυτό είναι παραδεκτό από όλους, ακόμη και από τους «ευαίσθητους» αριστερούληδες που έχουν πολλές φορές το μυαλό πάνω από τη σκούφια και δε βλέπουν το «συνωστισμό» μεταναστών και τα προβλήματα που φέρνει.

Η λύση του προβλήματος χρειάζεται τιτάνια προσπάθεια, πίεση στο εξωτερικό, αγώνα εντός της Ελλάδας να μην ξανασυμβούν περιστατικά τύπου Υπατείας και φυσικά πολλά, πάρα πολλά κονδύλια. Πάνω απ' όλα όμως χρειάζεται πολιτική βούληση κι ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά θα συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του προβλήματος.

Όμως, πέρα από αυτά που είναι πλήρως αποδεκτά στο πλαίσιο της ευνομούμενης δημοκρατίας μας, υπάρχουν ορισμένες επισημάνσεις που πρέπει να γίνουν τώρα, και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα ειδάλλως θα γίνει η Ελλάδα ζούγκλα.

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει κι ότι έχουμε ένα συνεχώς διογκωμένο κοινωνικό πρόβλημα που βρίσκεται στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης.

Είναι πολύ εύκολοι οι αφορισμοί του στυλ «να φύγουν όλοι οι μετανάστες, να τους ρίξουμε στη θάλασσα, να τους φάνε τα ψάρια, να τους βάλουμε σε καράβια και να τα βουλιάξουμε». Είναι ακόμη πιο εύκολο να συνταχθεί η ελληνική κοινωνία πίσω από τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό για να κερδίζουν ποσοστά, λες και είναι δικό τους προνομιακό πεδίο.

Πίσω όμως από το μεγάλο αυτό πρόβλημα βρίσκεται μια πολύ μαύρη σελίδα της ελληνικής δημοκρατίας που αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε, θα τη δούμε να γράφεται με αίμα.

Κάθε νύχτα συμβαίνει κι ένα περιστατικό ξυλοδαρμού ή μαχαιρώματος κάποιου μετανάστη διότι προφανώς κάποιοι προσπαθούν με τέτοιες εγκληματικές ενέργειες να βάλουν στην ίδια ζυγαριά τις ανθρώπινες ζωές. Η Χρυσή Αυγή και διάφοροι ανένταχτοι νεοναζί επιχειρούν να στήσουν ένα σκηνικό τρόμου και να φτιάξουν από το τίποτε «Νύχτες Κρυστάλλων».

Τραβούν μαχαίρια και σφάζουν μετανάστες στο όνομα της δήθεν καθαρότητας της ελληνικής φυλής ή επειδή οι μετανάστες συλλήβδην φέρνουν την εγκληματικότητα στην κοινωνία. Άνθρωποι ξυλοκοπούνται άγρια, χειρότερα από ζώα, μπροστά στα μάτια αστυνομικών ή απλών πολιτών και κανείς δεν αντιδρά. Τα φαινόμενα βίας, μισαλλοδοξίας και άκρατου ρατσισμού έχουν πολλαπλασιαστεί γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα λύσουν το μεταναστευτικό. Και δυστυχώς πρόκειται πλέον για κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η κατάσταση αυτή δε θα αργήσει να ξεφύγει και η χώρα να μετατραπεί σε ζούγκλα. Διότι άντε και φοβούνται και φεύγουν οι μετανάστες. Μετά ποιος έχει σειρά; Οι αριστεροί; Οι Εβραίοι, οι ομοφυλόφιλοι; Έλεος, κάποιος να τους σταματήσει πριν στην ελληνική κοινωνία επικρατήσει το χάος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 20/06/2012 13:16:45

  Το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με κλαυθμηρισμούς περί "ρατσισμού", ούτε με ευχολόγια για να ξορκίσουμε τον "κίνδυνο" να μετατραπεί η χώρα σε ζούγκλα. Λύνεται μόνο με ΑΥΣΤΗΡΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ αντιλαθρομεταναστευτική πολιτική. Και για να μπορέσει να εφαρμοστεί αποτελεσματικά μια τέτοια πολιτική, αναγκαία προϋπόθεση είναι η απαγκίστρωση από τις αριστερόζ δυνάμεις -δεν είναι και αναγκαία και η στήριξή τους, στο κάτω-κάτω της γραφής- που υποθάλπουν τους λάθρο και ό,τι τους μαγνητίζει στη χώρα μας.

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Αυριανιστής 20/06/2012 14:06:01

   Φυσικά. Μόνο ἂν ἀντιμετωπισθεῖ ΣΟΒΑΡΑ τὸ πρόβλημα, ἂν ΕΠΙΛΥΘΕΙ, μπορεῖ νὰ ἀποτραπεῖ τὸ κίνημα ναί, ναζισμοῦ, ποὺ ἔχει ἤδη ἀρχίσει νὰ ἀναφύεται. Μὰ εἶναι φοβερό, πραγματικὰ ἐκπληκτικό- πολλοὶ ἀριστεροὶ νομίζουν ὅτι ἡ λύση εἶναι... νὰ ξανα-ἀπονομιμοποιηθεῖ ὁποιαδήποτε συζήτηση γιὰ τὸ πρόβλημα! Πετάγονται στὴν κουβέντα καὶ φωνάζουν «κανένας ἄνθρωπος δὲν εἶναι λαθραῖος»!

  • sos avatar
   sos @ Αυριανιστής 20/06/2012 14:44:37

   Ακριβώς!!!

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ Αυριανιστής 20/06/2012 17:43:57

   Nα επιδείξουμε αυστηρότητα κτυπὀντας τους με ...τριαντάφυλλα, να εμφανιστούμε Αξιόπιστοι διορίζοντας στις κατάλληλες θέσεις μέλη των γνωστών συνιστωσών, να επιστρατεύσουμε τα παληκάρια του gay parade για να δείξουμε το πόσο Αταλάντευτοι είμαστε στην πολιτική για καθαρές γειτονιές.

 2. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 20/06/2012 13:27:56

  Οταν δέχεσαι ΕΙΣΒΟΛΗ , με στόχο την κατάληψη της χώρας (σε μεγάλο βαθμό, οργανωμένη απο την Τουρκία) , το να ελπίζεις πως θα βρείς λύση στα πλαίσια
  "της ευνομούμενης δημοκρατίας μας" είναι αυταπάτη.

  Αλήθεια , πότε αποκτήσαμε "ευνομούμενη δημοκρατία" και δεν το έμαθα?

  Πόσο αίμα πρέπει να χυθεί , πόσο πρέπει να ανέβει η Χ.Α , για να κατανοήσουμε πως απαιτούνται έκτακτα μέτρα ,σαν αυτά που έχει δικαίωμα να λάβει κάθε σοβαρή χώρα που αντιμετωπίζει άμεσο και πραγματικό κίνδυνο?

  • ΝΙΚΟΣ Π avatar
   ΝΙΚΟΣ Π @ ΣΤΕΛΙΟΣ 20/06/2012 14:23:03

   ΟΡΘΟΤΑΤΑ

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 20/06/2012 13:59:44

  25 Έλληνες γέροντες και γερόντισες η πλειοψηφία, άγρια δολοφονημένοι στο πρώτο εξάμηνο του 2012.

  Αυτοί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού στην Ελλάδα φαίνεται για να μην αναφέρονται πουθενά στο κείμενο.

  Κυλάει αίμα ελληνικό καθημερινά.

  Υπάρχει λαθρομετανάστης νεκρός από Έλληνα πλην της περίπτωσης αυτοάμυνας στην Παιανία;

  ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΥΤΑ;

  ΠΟΣΟΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;

  Λοιπόν ας τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα πριν αυτό ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 4. ΚΜ avatar
  ΚΜ 20/06/2012 14:07:54

  Πέρα από το ζήτημα της ασφάλειας και της δημογραφικής υποκατάστασης, η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση (πχ νόμος Ραγκούση) σκοτώνει την ανάπτυξη, που θα μπορούσε να δημιουργήσει προοπτική εξόδου από τον φαύλο κύκλο του μνημονίου. Ασφαλώς, ο Σαμαράς, που έδωσε σαφείς δεσμεύσεις (ανακατάληψη πόλεων, άμεση κατάργηση νόμου Ραγκούση, πάταξη παραεμπορίου, μαζικοί επαναπατρισμοί με παράλληλο «πανευρωπαϊκό» εξαναγκασμό της Τουρκίας να τους πάρει πίσω), το κατανοεί αυτό και δεν πιστεύω ότι θα καταδικάσει εκ των προτέρων σε αποτυχία την κυβέρνησή του, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αγκυλώσεις τους οι χαβιαροαριστεροί του Κουβέλη. Σύμμαχός του είναι ο λαός (και δεν εννοώ μόνο το 30% που ψηφίσαμε ΝΔ, εννοώ το 90%).

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΚΜ 20/06/2012 14:42:36

   Το θέμα όμως είναι αν οι ευρωναζί και τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα (ΣΕΒ κ.α) θα επιτρέψουν την κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση. Εγώ φοβάμαι ότι θα καταπνίξουν ακόμα και την οποιαδήποτε σκέψη για κατάργησή του, γιατί είναι προς όφελός τους η δημιουργία ενός εξαθλιωμένου εργατικού δυναμικού από νομιμοποιημένους λάθρο, που θα ρίξει σε εξευτελιστικά επίπεδα και τις αμοιβές των Ελλήνων.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Αυριανιστής 20/06/2012 17:15:44

    Τρόποι υπάρχουν και ψήφοι υπάρχουν επίσης, στη βουλή, για να καταργηθεί. Δεν χρειάζεται να γίνει με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και Κουβέλη - αυτούς τους θέλουμε για ψήφο εμπιστοσύνης και μόνο. Κι άν τυχόν διανοηθούν να απειλήσουν με απόσυρση της εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση Σαμαρά (διακινδυνεύοντας την χρεωκοπία για χάρη των λαθρο!), ο λαός θα τους κυνηγάει και δεν θα προλάβουν να ανέβουν στα ελικόπτερα. Γνώμη μου μάλιστα είναι ότι είναι προτιμότερο να γίνει σχετικά σύντομα η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για να μην έχει μεσολαβήσει καθόλου κυβερνητική φθορά. Έτσι, ο Σαμαράς θα είχε μόνο εκλογικά ωφέλη (και μάλιστα από δεξιά) από την κατάργηση του λαθρονόμου και θα μπορούσε ακόμα και αυτοδυναμία να χτυπήσει (στο υποθετικό σενάριο νέων εκλογών). Ένας ακόμα λόγος δηλαδή να κωλώσουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να κλονίσουν την νέα κυβέρνηση, χάριν του λαθρονόμου.

 5. Danton avatar
  Danton 20/06/2012 14:21:19

  Ακριβως επειδη δεν μπορουμε να τους σκοτωσουμε (!) , οι λυσεις που προσφερονται, οσο κι αν ειναι δυσαρεστες, ειναι συγκεκριμμενες :
  1) Αμεση καταγγελια του "Δουβλινο ΙΙ" ωστε να παιρνουν ταξιδιωτικα εγγραφα -προσωρινα εγγραφα, χωρις βεβαια να τους κανουμε .... Ελληνες πολιτες !- και να φευγουν προς τις χωρες της Ευρωπης (γιατι η συντριπτικη τους πλειονοτητα δεν θελει να μεινει στην Ελλαδα, ουτε εχει καμμια προθεση να ενσωματωθει, ουτε εχουμε καμμια διαθεση εμεις να συμβει αυτο). Ειναι εντελως παρανοϊκο να εχουμε δεχτει οτι μολις καταφερνουν να φυγουν θα επαναπροωθουνται στην χωρα μας. Σε τελευταια αναλυση, αν δεν μπορουν να δοθουν τοσα ταξιδιωτικα εγγραφα, ας κανουν και τα στραβα ματια στην Πατρα κι ας τους αφηνουν να φευγουν "κατα λαθος". (Το ιδιο ακριβως που κανουν οι Τουρκοι και τους φορτωνουν σε μας σκοπιμως). Μετα φυσικα δεν θα πρεπει να τους ξαναδεχομαστε εμεις, οπως δεν τους ξαναδεχονται οι Τουρκοι. Αν αυτο συνεπαγεται οξυνση των σχεσεων μας με την Ιταλια, ή εξοδο μας απο το Σεγκεν, ας γινει. Χειροτερη ζημια υφισταμεθα απο τα ατελειωτα κοπαδια αλλοδαπων.
  2) Ειναι εντελως παρανοϊκο να τους δινουν απο τα συνορα χαρτια που τους επιτρεπουν να παραμεινουν για 30 μερες, και μετα αυτοι να ερχονται μαζικα στην Αθηνα κι αντε βρες τους μετα. Να κρατουνται μολις μπουν στα συνορα. Θα διαφωνησουν βεβαια οι κατοικοι των περιοχων, δεν γινεται ομως να εχουμε και την πιττα ολακερη και τον σκυλο χορτατο. Οσο σκληρο κι αν ειναι, ισως πρεπει πραγματι να υπαρξουν καταλληλοι φυλασσομενοι χωροι παραμονης τους εκει. Κι αν τους ονομασουμε "στρατοπεδα", κριμα, αλλα αυτη θα ειναι η αληθεια. Κι αν οι Ευρωπαιοι μας κατηγορησουν για "απανθρωπια", ας ερθουν να τους παρουν αυτοι, ή ας αναλαβουν το κοστος παραμονης τους, ωστε να εχουν ακομα και κλιματισμο και ζακουζι.
  3) Ολοι οι δουλεμποροι -Ελληνες και ξενοι- να καταδικαζονται σε ισοβεια. Κι αν υπαρχουν και συνεργατες τους σε δημοσιες υπηρεσιες, αστυνομιες, κλπ, να καταδικαζονται κι αυτοι σε ισοβεια.
  4) Οσοι απ αυτους δικαιουνται πολιτικο ασυλο ας το παρουν (ειναι ελαχιστοι). Πρεπει ομως να υπαρχουν διερμηνεις στις αστυνομικες αρχες που θα ειναι σε θεση να καταλαβουν απο που προερχονται στ αληθεια. Γιατι οι περισσοτεροι καινε τα χαρτια τους και μετα παριστανουν τα θυματα πολεμου.
  5) Οσοι απ αυτους εχουν ενσωματωθει, εχουν παιδια δευτερης γενηας που εχουν τελειωσει ελληνικα σχολεια και που νοιωθουν Ελληνες πρεπει να νομιμοποιηθουν. Ειναι αδικο να χανουν το δικαιωμα παραμονης τους και να μετατρεπονται σε ανθρωπους χωρις δικαιωματα. (Οι περισσοτεροι σημερινοι Ελληνες με δισυλλαβα ονοματα εχουν αρβανιτικη καταγωγη !)
  6) Αμεση εναρξη διαπραγματευσεων ωστε να υπαρξουν διακρατικες συμφωνιες με τις χωρες προελευσης τους, ωστε να μπορουν να απελαθουν. Μεχρι τωρα δεν υπαρχουν τετοιες συμφωνιες με αποτελεσμα, εαν τους στελνουμε εμεις πισω στον τοπο τους να μας τους ξαναστελνουν πισω. Τετοιες διακρατικες συμφωνιες πρεπει να γινουν με πιεση της Ε.Ε, υπο ποινη μη τηρησης διαφορων ορων της δανειακης συμβασης.
  7) Αμεση διωξη ολων των απατεωνων που τους νοικιαζουν σπιτια και τους επιτρεπουν να στιβαζονται ανα 50 σε ενα δωματιο. Που ειναι τα συμβολαια ενοικιασης, που ειναι ο φορος που πληρωθηκε, που ειναι τα ΑΦΜ, κλπ ; Τοσο δυσκολο ειναι να ξεκαθαρισει το πραγμα ;
  8) Αξιοποιηση αδειων κτιριων ωστε να μενουν εκει υπο αστυνομικη παρακολουθηση και φυλαξη, μεχρι να βρεθει τροπος να φυγουν. Να παψουν να περιφερονται στους δρομους. Ειναι δυστυχισμενοι ανθρωποι και απαιτειται μια ανθρωπιστικη αντιμετωπιση, οχι ομως για παντα, μεχρι την δευτερα παρουσια. Και το κοστος παραμονης τους να αφαιρειται απο χρεος του ελληνικου δημοσιου. Οι διαφορες επιχειρησεις "σκουπα" το μονο που καταφερνουν ειναι να κρυβουν κατω απο το χαλι το προβλημα και να το μεταφερουν σε αλλες συνοικιες της πολης.
  9) Αμεση διωξη ολων των Ελληνων -ή και ξενων- που τους χρησιμοποιουν ως παρανομους μικροπωλητες. Αμεση κατασχεση των εμπορευματων που απλωνουν σε κουβερτες. Δεν εχει νοημα να καταδιωκει κανεις τους φουκαραδες και να αφηνει ελευθερους τους πραγματικους υπαιτιους.
  10) Να υπολογιστει παραυτα το κοστος περιθαλψης τους στα ελληνικα νοσοκομεια κι αυτο να αφαιρεθει αμεσως απο το ελλειμα του ελληνικου κρατους. Βεβαιως πρεπει να περιθαλπωνται, γιατι ειναι ανθρωποι, δεν μπορουν ομως οι ευρωπαιοι να βολευονται με το να μας τους φορτωνουν εδω και μετα να διεκδικουν μειωσεις στην ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη των Ελληνων. Αυτο πρεπει να αποτελεσει επισης μια απο τις βασικες διεκδικησεις σε οποια "επαναδιαπραγματευση".
  Το προβλημα εχει αρχισει να παιρνει εφιαλτικες διαστασεις και ειναι ντροπη και αισχος για μια πολιτισμενη χωρα να περιμενει απο τους τραμπουκους της Χ.Α να το "λυνουν" με τους τροπους που το "λυνουν". Σε λιγο καιρο η χωρα μας θα αλλοιωθει εθνολογικα. Μεσα στις διαφορες διαπραγματευσεις λοιπον, εκτος απο μισθους, συνταξεις, κλπ, θα πρεπει να αποκτησει προτεραιοτητα κι η διασφαλιση της εθνικης μας υποστασης.(μεσα στην οποια φυσικα θα πρεπει να περιληφθει κι η διασωση του εθνικου μας πλουτου !) Οι μεταναστες ειναι φυσικα αθωοι ανθρωποι που φευγουν κατατρεγμενοι για οικονομικους ή αλλους λογους, ομως, ειμαστε αθωοι κι εμεις κι αναμεσα στους δυο αθωους δυστυχως πρεπει να εχει προτεραιοτητα η δικηα μας αθωωοτητα. Λυπαμαι αν ορισμενα απ αυτα που λεω μπορει να ακουγονται κι ως απανθρωπα.

  • sos avatar
   sos @ Danton 20/06/2012 14:49:10

   Το 5 πάσχει.

   Οι πιο πολλοί με 'χαρτιά' ήρθαν παράνομα στη χώρα και παρατύπως νομιμοποιήθηκαν.

   Αυτή η ιστορία με τις αρβανίτικες θεωρίες επίσης δεν βοηθάει. Δεν θέλω να το ξεκινήσω, είναι μεγάλο θέμα αλλά χρησιμοποιείται πια ως καραμέλα.

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ Danton 20/06/2012 15:43:04

   Πες τα ρε Danton!

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Danton 20/06/2012 17:30:53

   Το 1) είναι λάθος. Δεν έχουμε κανένα ώφελος με το να περιθωριοποιηθούμε περαιτέρω στην Ευρώπη, χάριν των λάθρομεταναστών. Άν γίνει αυτό που λες, τότε απλούστατα δεν θα μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ (ούτε εσύ, ούτε εγώ!) να ταξιδέψει πουθενά με ελληνικό διαβατήριο. Καί οι λαθρο θα μας μείνουν και πάλι αμανάτι, καί θα μας κολλήσουν και στη γωνία οι Ευρωπαίοι - ενώ χρειαζόμαστε την συνδρομή τους για να αναγκάσουμε από κοινού την Τουρκία να τους παίρνει πίσω.

   Το 5) είναι κι αυτό άστοχο. Το δικαίωμα πολιτογράφησης δεν το έχουν, επειδή δεν το δικαιούνται! Το ποιός «ενσωματώθηκε» και ποιός όχι είναι πολύ υποκειμενικό και είναι πολύ επικίνδυνο να ανοίγουμε εξαιρέσεις και παράθυρα πολιτογράφησης (με αντίστοιχα περιθώρια
   κατάχρησης) πριν μπει πρώρα μια τάξη. Κατά τη γνώμη μου μάλιστα μόνο η εφαρμογή της καναδικής αρχής «άπαξ παράνομος, δια παντός παράνομος» είναι ικανή να φρενάρει τις ροές λαθρομετανάστευσης.

   Όσο για τους αρβανίτες στους οποίους αναφέρεσαι, παρότι
   αλλόγλωσσοι, δεν είχαν ποτέ τους (ούτε στον μεσαίωνα) ξένη εθνική
   συνείδηση και ήταν, άλλωστε, χριστιανοί ορθόδοξοι.

   • agnostos x avatar
    agnostos x @ ΚΜ 21/06/2012 01:15:49

    Δέν υπάρχει καμία περιθωριοποίηση το Δουβλίνο ΙΙ πρέπει να καταργηθεί έτσι και αλλιώς διότι χρησιμοποιώντας τη κοινή λογική και μόνο παραβιάζει την έννοια της ισότητας μεταξύ των μελών. Μεγαλύτερη θα είναι η περιθωριοποίηση άν τους πετάξουμε στη θάλασσα όπως λέει η χ.α
    Αυτό που πρέπει να γίνει με τους μετανάστες όταν μπαίνουν στη χώρα και συλλαμβάνονται στα σύνορα είναι 1) να εξακριβώνεται η εθνικότητα τους έτσι ώστε να κρίνεται άν θα μπαίνουν σε διαδικασίες απόδοσης ασύλου ή όχι. 2) Σε συνεννόηση με τις χώρες τους να αποδίδεται στην Ελλάδα το ποινικό τους μητρώο. Είναι πολύ πιθανό κάποιος που εγκλημάτησε στη χώρα του και έφυγε για αυτό το λόγο να συνεχίσει να κάνει τα ίδια και χειρότερα στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που καταζητείτε να εκδίδεται για να δικαστεί στη χώρα προέλευσης. 3) Καταγγελίας του Δουβλίνο ΙΙ και αναζήτηση κονδυλίων απο την διεθνή κοινότητα για τη σίτιση και την περίθαλψή των μεταναστών. 4) όσοι μετανάστες (παιδιά) έχουν γεννηθεί εδώ και ιδίως αυτοί που έχουν φτάσει τα 18 τους να νομιμοποιούνται χωρίς άλλες προϋποθέσεις έτσι ώστε να μή συνεχίζουν να ζουν σε καθεστώς ομηρίας. Όσο για το ποιοι είναι παράνομοι και ποιοι όχι ιδίως αυτοί που ήρθαν δεκαετίες πρίν είναι εντελώς σχετικό. Οι περισσότεροι απο αυτούς ήρθαν στη χώρα σαν εργατικά χέρια ή σα φοιτητές και αργότερα διάλεξαν να μείνουν εδώ. Οι περισσότεροι μετανάστες άρχισαν να έρχονται στη χώρα μετά τις αμερικάνικες επεμβάσεις στο Αφγανιστάν στο Ιράκ και γενικότερα στην Ασία πχ Πακιστάν στο όνομα της ''εξάρθρωσης'' της τρομοκρατίας ( Αλ Κάιντα).

 6. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 20/06/2012 14:40:16

  Χα χα χα,ἡ ζούγκλα θά γίνει...ζούγκλα...

 7. tpe avatar
  tpe 20/06/2012 14:41:47

  @Danton
  Εξαιρετικό κείμενο. Εξαιρετικό.
  Ακούει κανείς εκεί στη Συγγρού;

 8. Κωνσταντίνος avatar
  Κωνσταντίνος 20/06/2012 14:50:41

  Δεν περίμενα να δω στο antinews κείμενο που θα θυμήζει τον "Iό". Τα περιστατικά δολοφονιών και απαγωγών των λαθρό γίνονται κατά 90% από άλλους λαθρό, συνήθως μάλιστα ομοεθνείς τους και έχουν σαν σκοπό είτε τον εκβισμό συγγενών τους (απαγωγές) είτε το "ξεκαθάρισμα λογαρισμών" (δολοφονίες). Η Χ.Α. μπορεί να λέει ό,τι λέει αλλά τα περιστατικά που έχουν αποδεδειγμένα συνδεθεί με μέλη της είναι ελάχιστά στο σύνολο και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού γενικώς είναι λίγα τα περιστατικά από Έλληνες γενικότερα. Και κάτι τελευταίο, το έγραφα και πριν τις εκλογές, με το να τους πετάτε κατηγορίες ανυπόστατα το μόνο που κάνετε είναι να τους δίνεται δύναμη. Στηρίξτε την αντιπαράθεση σε στοιχεία αλλιώς ο κόσμος θα αντιδράσει αντίθετα από ότι σκοπεύετε και η διαρροή προς τα δεξιά θα συνεχιστεί.

 9. sos avatar
  sos 20/06/2012 14:51:58

  Όποιος πιστεύει πως η λύση θα έρθει ξορκίζοντας τη Χ.Α. , και το πρόβλημα δε λύνει και γιγαντώνει τη Χ.Α.

  Πλιατσικολογείται όλη η Ελλάδα. Η αστυνομία που έχουμε δεν φτάνει να καλύψει την επικράτεια. Έξω έχει πέσει 'σύρμα' ότι είμαστε παιδική χαρά.

  Τα ξόρκια δεν φτάνουν.

  • knight rider avatar
   knight rider @ sos 20/06/2012 19:47:56

   Η μισή αστυνομία φυλάει τους βουλευτάδες απο τα γιαούρτια και η αλλη μισή είναι κοπρίτες συνδικαλιστές, και μας σφάζουν τα λαθρόρκ. Αμεση ίδρυση ένοπλης πολυτοφυλακής είναι η λύση, υπό την αιγίδα των Δήμων.

 10. Ανδρεας Καραγκιόζης avatar
  Ανδρεας Καραγκιόζης 20/06/2012 15:08:08

  Το άρθρο είναι κατάπτυστο. Η Χρυσή Αυγή είναι το αποτέλεσμα όχι η αιτία. Ότι κάνει το πιστεύει και το εννοεί. Το προνόμιο αυτό το κέρδισε. Η αντίδραση του Κασιδιάρη ήταν για να ανεβάσει ποσοστά? Ο αρθρογράφος με τη διαστρεβλωμένη και θαμπή σκέψη δεν καταλαβαίνει ούτε τα αυτονόητα? ούτε αυτο που βλέπει? Γιατί δεν κάνει αναφορά σε προβοκατόρικες ενέργειες? Μόνο οι αριστεροί νομιμοποιούνται να μιλάνε για προβοκάτσιες? Με τραβεστί λογικές δεν οδηγείται κανέναν σε κανενός είδους σωτηρία. Όσες πιθανότητες έχει ο πλανήτης να γλιτώσει τον πόλεμο που έρχεται άλλες τόσες έχει και η Ελληνική κοινωνία να γλιτώσει το αίμα στους δρόμους. Το πιθανότερο είναι να κόψετε το σχόλιο επειδή μάλλον δεν είναι της αρεσκείας σας. Θα το διαβάσετε πρώτα όμως. Επίσης θα πρότεινα να πάρετε μαθήματα ανδρισμού απο τον κ. Κρανιδιώτη.

  • sos avatar
   sos @ Ανδρεας Καραγκιόζης 20/06/2012 15:52:31

   Μάλλον προλειαίνουν το έδαφος για το συμβιβασμό με το κόμμα της Ρεπούση.

 11. Θ.Δ avatar
  Θ.Δ 20/06/2012 15:57:22

  Κατι μου λεει οτι η ΝΔ εσκυψε το κεφαλι στις λαθρομεταναστολαγνες απαιτησεις της ΔΗΜΑΡ και αρχισε η προπαγανδα για να χρυσωθει το χαπι! Τελικα αποδεικνυεται οτι η αριστερα διατηρει την ηγεμονια της και συνεχιζει να κυβερναει τον τοπο! Επισης αποδεικνυεται πως η πιο προνομιουχα και προστατευομενη ταξη ειναι αυτη των...λαθρομεταναστων!Ολοι για αυτους δουλευουν και την ωρα που η ελληνικη κοινωνια υποφερει απο ανεχεια και εγκληματικοτητα οι πολιτικοι ασχολουνται με την προστασια των πασης φυσεως αλλοδαπων απο "κακους Ελληνες νεοναζι" και με την βελτιωση των συνθηκων διαμονης τους στην χωρα! Εαν παει η χρυση αυγη στο 50% να μην παραξενευτουμε καθολου!

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ Θ.Δ 20/06/2012 18:27:37

   Έτσι,έτσι ακριβώς.

 12. kitsos avatar
  kitsos 20/06/2012 16:36:12

  Πιστευω οτι το θεμα θα λυθει με την τοποθετηση του Πακη στο εσωτερικων.
  Μαθατε την νεα ατακα?
  Εμεινα Προκοπης :) :)

 13. ελεος avatar
  ελεος 20/06/2012 17:52:18

  "Τραβούν μαχαίρια και σφάζουν μετανάστες "

  αν εχεις και αποδειξεις οτι μελη της ΧΑ σφαζουν καθε μερα ειμαι σιγουρος οτι θα επρεπε να τα πας σε καποιον εισαγγελεα , προς το παρον πολλα ειπαν οτι εκαναν μελη αλλα τελικα ολα ηταν μουφα .. οι αποδειξεις των δημοκρατων ειναι "φορουσε μαυρο μπλουζακι" η "φορουσε μπλουζακι με την ελληνικη σημαια" ... εκει καταντησαμε , ο γκαιμπελισμος δινει ρετσα στην χωρα , οχι οτι δεν το εκανε παντα

 14. Χαρης avatar
  Χαρης 20/06/2012 23:43:41

  ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω βρε παλικαρια,
  ακουω για καθημερινες δολοφονικες επιθεσεις "φασιστων"
  σε φτωχους λαθρομεταναστες και ξερετε τη με εκπλησει?
  οτι στο τελος καποιος ταλαιπωρος Ελληνας οικογενειαρχης
  πεφτει νεκρος απο τη βια των "φτωχων λαθρομεταναστων"...
  και στο φιναλε μας λενε και ρατσιστες επιδη διαμαρτυρομαστε!!!
  ελεος πια, για να σοβαρευτουμε λιγο σάυτη τη χωρα, γιατι ολα εχουν
  και ενα οριο....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.