#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/12/2009 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αν δεν κάνει δίαιτα ο Πάγκαλος ο λαός δεν κάνει θυσίες

Πατριδογνωσία.Πρόεδρε Αντώνη, αληθεύει ότι κάποιοι τους οποίους 800.000 νεοδημοκράτες σε εξουσιοδότησαν εν λευκώ να τους αναθέσεις να τους εκπροσωπούν σε διάφορες επιτροπές και οφίτσια άρχισαν πάλι τα δικά τους παιχνιδάκια;

Με διαρροούλες προς εκείνους που σε ξέσκιζαν προεκλογικά, αγκαλίτσες με ρουσοπουλάκια, εκλεκτικές προτιμήσεις και άλλα τέτοια φτηνά και ξεπερασμένα;

Λέω μήπως. Επειδή αρκεί ένα φου να κάνει μόνο η μπλογκόσφαιρα για να τους πάρει και να τους σηκώσει.

Ρετσίνα Κουρτάκη με μαριναρισμένο γάβρο. Το απόλυτο κρητικό μενού

Ύστερα από αυτά που ακούσαμε τις τελευταίες ώρες για την οικονομία το δίλημμα που καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε είναι ένα: «Η κυβέρνηση είναι διάνοια, ή έχει άνοια;».

 Κύριε Παπακωνσταντίνου ισχύει από φέτος η θεώρηση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών για τα κάλαντα;

 Ρωτάει ένας φίλος μου για να μην τον τρέχετε για πόθεν έσχες playstation που θέλει ν’ αγοράσει, με λεφτά που μαζεύει, ο γιος του.

 Επίσης, πριν αμολήσει το παιδί στους δρόμους, θα ήθελε να μάθει αν θα μπουν στα βαρέα και ανθυγιεινά οι τραγουδιστές καλάντων.

 Μια χαρά φθηνά είναι τα σούπερ μάρκετ. Αρκεί 20 λεπτά πριν μπεις να πάρεις ένα ηρεμιστικό, που θα το καταπιείς με τη βοήθεια σφηνακίου τεκίλας

 Αυτοί που δεν το κάνουν γίνονται αμέσως αντιληπτοί. Είναι οι τύποι που ουρλιάζουν στους διαδρόμους αντικρίζοντας τις τιμές.

 Αν υποθέσουμε ότι οι επιλεγέντες περιφερειάρχες είχαν τα καλύτερα βιογραφικά, ποιοι να συμπεράνουμε ότι είχαν ακόμα υποβάλλει;

 Ο Αλέφαντος, ο Τζίμης Πανούσης, ο μικρός τυμπανιστής και ο Βασίλειος Κωστέτσος;

 Προσέξτε, πέρα από τα αστεία, οι καλύτεροι όλων μπορεί να είναι οι άνθρωποι, αλλά μην μας πουν και ότι ακολουθήθηκε η διαδικασία και η αξιοκρατία.

 Εκτός κι αν είχε τεθεί όρος απαράβατος οι επιλεγέντες να έχουν αποτύχει να εκλεγούν βουλευτές

 

Το δημοσιονομικό πρόβλημα απειλεί την εθνική κυριαρχία, είπε ο Γιώργος. Απλά δεν πρόσθεσε πως  επιστρατεύει ότι έχουμε στην τσέπη μας

 Πάντως να ξέρει: Αν δεν κάνει δίαιτα ο Πάγκαλος και δεν κόψει η Κατσέλη το κομμωτήριο, εγώ δεν πείθομαι να κάνω θυσίες

 "Χρυσό” μετάλλιο για τη διαφθορά στην Ελλάδα. Είναι σίγουρο ότι δεν είμαστε ντοπαρισμένοι;

 Από πότε το έχει το έλκηθρο ο Αη Βασίλης; Ορέ τι έχει να πληρώσει σε τέλη κυκλοφορίας…

 Σε δάνεια και κάρτες θα δώσουν οι Έλληνες το δώρο των Χριστουγέννων.

 My name is card. Mastercard.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λάκωνας avatar
  Λάκωνας 12/12/2009 15:40:13

  ευγε σου για πολλοστη φορα κ ας μην εκφραζεται γραπτως με την πρωτη ευκαιρια

 2. olympiada avatar
  olympiada 12/12/2009 16:04:10

  φου και ακόμα παραπέρα!

 3. vas avatar
  vas 12/12/2009 17:01:40

  Ερωτηθείς για το εάν είμαστε στο χείλος του γκρεμού ο κ. Παπανδρέου απάντησε: "Εάν ήμασταν στο χείλος του γκρεμού, θα κόβαμε στη μέση τους μισθούς. Δεν είμαστε όμως εκεί. Δίνουμε τη μάχη να μην φτάσουμε εκεί και όλα αυτά είναι φιλολογίες".

  Ακόμα, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα προχωρήσουν άμεσα όλες οι πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της διαφθοράς, υποστήριξε ότι δε γνώριζε το μέγεθος του προβλήματος πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ίδιο με αυτό της Ιρλανδίας .
  Κιόμως ο Παπανδρέου στις 9 Σεπτεμβρίου είχε συναντηθεί με τον επίτροπο Αλμούνια και είχε μάθει από πρώτο χέρι τα δυσάρεστα για το Έλλειμμα και το Δημόσιο Χρέος, τα οποία επιβεβαίωσε λίγες ημέρες αργότερα σε συνάντηση του με τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος.
  Προεκλογικά όμως όταν αυτός που ολαός μαυρησε έλεγε δεν υπάρχουν λεφτα ,ο νυν πρωθυπουργός τον άκουγε και μας διαβεβαίωνε ότι υπάρχουν τα λεφτά.
  Τώρα είμαστε στο Κρίσιμο 48ωρο για την ελληνική οικονομία, αλλά και την κυβέρνηση, η οποία καλείται να οριστικοποιήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο τα μέτρα που θα λάβει για την αντιμετώπιση του ελλείμματος............το κοινωνικό κράτος που ονειρευόμαστε θεωρεί οτι ο μισθός των 2000 ευρώ και πάνω είναι τεράστιο ποσό και θα πρέπει να περιοριστεί και να πάει πιό κάτω ............την ώρα που καταργούνται φορολογικά όρια ,επιδόματα,υπερωρίες,αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι ....................και οι τράπεζες κάνουν υπερκέρδος καί πολυεθνικές κ μεγαλοκαναλάρχες/εργολήπτες δημοσίων έργων χρωστάνε δις σε ΦΠΑ ,ασφαλιστικές εισφορές και εφορίες............αλλά τα ΜΜΕ μούγκα.


  Ηδιαφθορά είναι καθαρά πολιτικό ζήτημα και όχι ηθικό.Ο νυν πρωθυπουργός μας έλεγε αξιοκρατία και στείλτε ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ και στείλαμε
  Τώρα στενοί κομματικοί και προσωπικοί φίλοι κυριαρχούν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ανοιχτής και αξιοκρατικής διαδικασίας, που θέλει να επαγγέλλεται η νέα κυβέρνηση. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ βρήκαν θέση, ω του θαύματος, η διευθύντρια του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Γιώργου Ανωμερίτη Ειρήνη Μουστάκη.Για να μην μείνει παραπονεμένο όμως το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας στο δ.σ. του ΟΛΠ βρέθηκε και ο διευθυντής του γραφείου της Λούκας Κατσέλη Άγγελος Ζησιμόπουλος! Και όχι μόνον αυτός: Θέση «κέρδισε» και ο Νίκος Παπαηλίας νομικός της σύμβουλος και γιος του πρώην βουλευτή Ηλία Παπαηλία. Επίσης στο δ.σ. τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Τσιρίδης, ο οποίος πέραν των άλλων διέθετε και το προσόν ότι διοργάνωνε προεκλογικές συγκεντρώσεις της κας Κατσέλη τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  Οι περιφερειάρχες που επελέγησαν με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών είναι όλοι κομματικά στελέχη, και μάλιστα προσκείμενοι στην «παπανδρεϊκή» ομάδα. Στελέχη από τις οργανώσεις του ΠαΣοΚ έστελναν μηνύματα στα κεντρικά ότι πρόκειται για την πλήρη απαξίωση μιας διαδικασίας την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε πρωτοποριακή και την υπερασπίστηκε με θέρμη. «Μέσα σε μια στιγμή βρεθήκαμε από τον Ολυμπο των αξιόλογων βιογραφικών στα Τάρταρα» έλεγαν στελέχη της παπανδρεϊκής πτέρυγας, που είναι και τα πιο απογοητευμένα.
  Οι αποκαλύψεις για τον «πράσινο κουμπάρο» και Πρόεδρο της Κτηματολόγιο Α.Ε. καθηγητή Απόστολο Αρβανίτη έχουν γίνει μεγάλο πολιτικό θέμα. Και ο μεν κύριος καθηγητής τηρεί ένοχη σιωπή, μίλησε όμως για το θέμα η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δυστυχώς άρχισε τις ηθικές… εκπτώσεις. Από αυτά που είπε η Υπουργός, επιβεβαιώθηκε ότι ο κ. Αρβανίτης είναι κουμπάρος... του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη και ότι η σύζυγός του κα Ειρήνη Κριστινέλη… ήταν μέτοχος στην εταιρεία Χωροτεχνική Α.Ε. που διεκδικεί έργα από την Κτηματολόγιο Α.Ε.Για την κουμπαριά, η κα Μπιρμπίλη είπε ότι δεν το γνώριζε, υπογράμμισε όμως ότι ο κ. Αρβανίτης είχε το… καλύτερο βιογραφικό και η συγγενική σχέση του με τον Υφυπουργό δεν επηρέασε την διαδικασία επιλογής (αυτές οι δικαιολογίες θυμίζουν Αντώναρο)!!!
  Ενοχες για τα ψέματα και τα αντικοινωνικά μέτρα
  Η Μαριλίζα του είπε ότι πρέπει να εναρμονιστούμε στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος με την Κοινοτική Νομοθεσία. Κι ο Πάγκαλος: Βάζουμε φόρους, ο κόσμος είναι στριμωγμένος όσο ποτέ. Δε θα τον αφήνουμε ούτε να καπνίζει; Αυτό τον καιρό;
  Πας καλά (αυτό τώρα το λέμε εμείς) , ρε Μαριλίζα;…
  Αυτά είναι μερικά από τα πολλά άλλα ,που ήδη συμβαίνουν μόλις 60 ημέρες μετά την νέα κυβέρνηση που ψηφήσαμε για να μας σώσει και δεν τα λέμε εμείς αλλά τα ΜΜΕ
  ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

 4. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 12/12/2009 17:58:16

  Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ποιο καλές ήταν οι φώτος με τις πράσινες συντρόφισσες του κινήματος.

  Έχουμε αύριο ωραία πράγματα φάκτορα μου:
  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=86529&cid=9

 5. tiramola avatar
  tiramola 12/12/2009 18:58:14

  Όλη η συζήτηση για την διαφθορά υπό τον πρόεδρο τη Δημοκρατίας θα αναρτηθεί στο διαδύκτιο.
  Δημοσιογραφικές "πληροφορίες" και διαρροές ξεχάστε τα...
  Παίρνουν σειρα siemens , ομόλογα και υποκλοπές...
  Όλα τα λαμόγια στο φως.

  Καλημέρα Ελλάδα!

  • kanis avatar
   kanis @ tiramola 12/12/2009 19:04:19

   Too good to be true !

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ kanis 12/12/2009 19:09:25

    Mα τι περιμενεις να συζητουν οι πολιτικοι αρχηγοι;
    Υπαρχει περιπτωση καποιος να πει οχι,θελω διαφθορα;
    Εκεινο που θα συμβει ειναι οτι θα πουν ναι σε οποιοδηποτε μετρο και ταυτοχρονα θα ισχυρισθουν οτι δεν ειναι σημαντικο.
    Ασε που αν πραγματι μεταδοθει απο το internet θα ειναι και ευκαιρια για πραγματειες οτι η διαφθορα ειναι συμφυτη με το συστημα κλπ.

    • tiramola avatar
     tiramola @ ψυχραιμια 12/12/2009 19:39:50

     Ψυχραιμία είναι ξεροκέφαλος ο Παπανδρέου.
     Σου θυμίζω ότι είχε ζητήσει από τον ΚΚ να ματώσουν.
     Υπάρχει κίνδυνος για κάποιους να εκτεθούν...

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ ψυχραιμια 12/12/2009 19:43:46

     Μακαρι,δεν εχω προβλημα.Πιστευω παντως οτι περισσοτερο θα προτεινει μετρα για τη συστημικη διαφθορα στο Δημοσιο.Να ξερεις ομως οτι η "διαφθορα" ειναι και συμπληρωμα μισθου για πολλους εκει μεσα.
     Ελπιζω η ΠΑΣΚΕ να μην εκφρασει αντιρρησεις.

    • yangoolas avatar
     yangoolas @ ψυχραιμια 13/12/2009 09:19:34

     χαχαχα τιραμόλα! Ξεροκέφαλος ο ΓΑΠ; Οι στόκοι και τα ζαγάρια είναι ξεροκέφαλα, και οι στούρνοι. (αλλά με «ξεροκέφαλος» υποθέτω ότι εννοείς ότι «ξέρει» το κεφάλι του τι κάνει).

  • Χρήστος avatar
   Χρήστος @ tiramola 12/12/2009 19:07:36

   απαπαπαπα εσύ αγαπητέ μου πάλι νωρίς κοιμήθηκες;

  • kanis avatar
   kanis @ tiramola 12/12/2009 19:20:27

   Τιραμόλα
   Αραθα έχουμε δύο σε συσκευασία του ενός....και σαμπουάν και κοντίτιονερ...και διαφθορά και διαπλοκή!
   Λες;

   • tiramola avatar
    tiramola @ kanis 12/12/2009 19:42:00

    Όχι!
    Μία συσκευασία θα γίνουν τα παρασιτικά λαμόγια και πέταμα στον σκουπιδότοπο.
    Πας στοίχημα?

    • kanis avatar
     kanis @ tiramola 12/12/2009 20:01:07

     ...μέχρι το κόκκαλο, πάλι;
     Και δε μιλάμε μόνο για "στελέχια"..μιλάμε για τους νονούς! Εκεί να σε δω!!!!

  • Paraxenos avatar
   Paraxenos @ tiramola 12/12/2009 19:48:55

   Και για τα δικά σας κατορθώματα Γιωργάκη.

  • Paraxenos avatar
   Paraxenos @ tiramola 12/12/2009 19:51:14

   Ολα τα λαμόγια Γιωργάκη και τα συγγραφικά αδέλφια του αρχηγού. Και όσοι τελειώνουν σε (χ)Άρης.

  • Paraxenos avatar
   Paraxenos @ tiramola 12/12/2009 19:52:10

   Σιγά Γιωργάκη θα σκιστεί το καλσόν.

   • kanis avatar
    kanis @ Paraxenos 12/12/2009 20:01:54

    Θα του πει το τρελλό αγόρι, που τα διορθώνουν!

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 12/12/2009 20:02:23

  .--. --- .-.. .. - .. -.-. ... - .- -.- . .. - .. -. - .... . .- ... ...

  ΠΠ

 7. Y. avatar
  Y. 12/12/2009 20:25:04

  Ο Πατριδογνωσίας, πάντα συνοδεύει τα κείμενά του, με καλοτραβηγμένες φωτός.

 8. PELIAS avatar
  PELIAS 12/12/2009 20:36:38

  Aπο περιέργεια άς ρωτήσω, άν κάποιος οικονομικός εργκέφαλος στην χώρα μας σκέφθηκε ποτε να φορολογήσει τους μετανάστες; Φυσικά και όχι, γιατί η κατα κανόνα μαύρη εργασία δέν συλλαμβάνεται.

  Άν όμως επέβαλαν σε κάθε μετανάστη που ζεί στην χώρα μας, και δεν φορολογείται με δήλωση, απο 30 ευρώ τον μήνα (όσο ένα γεύμα πλήρες) σαν ελάχιστο φόρο, την στιγμή που η αλβανική τράπεζα ξεχειλίζει απο ελληνικά ευρώ και, άν ληφθεί υπ'όψιν ότι η χώρα μας φιλοξενεί περι το 1.000.000 μόνο Αλβανούς, το οικονομικό αποτέλεσμα θα έφθανε αισίως και ενδόξως στο ύψος των 360.000.000 τον χρόνο. Δέν είναι λίγα.

  Άν δε σ'αυτό προσέθεταν και τα έσοδα απο τροχαίες παραβάσεις επι 24-ώρου βάσεως και με βάση τα στοιχεία απο ερασιτεχνικές μετρήσεις που κάναμε στην Θεσσαλονίκη απο τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου, το πιο πάνω ποσό θα δεκαπλασιαζονταν τουλάχιστον προς μεγάλη χαρά του κυρίου Αλ Μούνια, που θα μας άφηνε και με τους Αλβανούς και με τις τροχαίες μας παραβάσεις στην ησυχία και στην νιρβάνα μας.

  'Ασε που θα ηρεμούσε επι τέλους και ο Τζέφρυ και το οικονομικό του επιτελείο, που απο όσες δηλώσεις έχει κάνει μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι, δέν είναι σε θέση να κρύψει τον ερασιτεχνισμο του.

  ΠΕΛΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.