#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/03/2012 09:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανυπολόγιστη η καταστροφή της χώρας από το ΠΑΣΟΚΠόσο στοίχισε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ με την υπογραφή της τρόικας; Ανυπολόγιστη η ζημιά, όμως, στον τομέα της απασχόλησης το κόστος είναι δραματικό. Μέσα σε δύο χρόνια από το τρίτο τρίμηνο 2009 μέχρι το τρίτο τρίμηνο 2011, ημέρες ΠΑΣΟΚ δηλαδή, χάθηκαν 462.000 θέσεις εργασίας.

Πραγματικός Αρμαγεδδών.

Σύμφωνα με την έκθεση της Κομισιόν, η Ελλάδα βρίσκεται κι επισήμως σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης. Το ποσοστό των Ελλήνων που δεν είναι σε θέση να καλύψουν βασικές διατροφικές τους ανάγκες φτάνει πλέον στο 11,6%, με το μέσο όρο της Ε.Ε. στο 8,1%, ενώ επιδεινώθηκε κατά 2,3% μέσα σε δύο χρόνια. Αντίστοιχη αύξηση σημειώθηκε στο ποσοστό ατόμων που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Δηλαδή 1 στους 10 Έλληνες δεν έχει ούτε να φάει σαν άνθρωπος!

Η ανεργία των νέων βρέθηκε σε ιστορικό υψηλό -στο 50% στην Ελλάδα, όπως και στην Ισπανία.

Αναφορικά με τους ανέργους που δεν καταφέρνουν να βρουν δουλειά μετά από ένα χρόνο αναζήτησης, σ' αυτή τη θέση βρίσκεται το 9,1% του εργατικού δυναμικού δηλαδή 355.000 άτομα. Η Κομισιόν αναφέρει ότι το επίδομα ανεργίας δίνεται μόνο για 12 μήνες και ως εκ τούτου «η φτώχεια ανάμεσα στους ανέργους είναι πιθανό να αναδειχθεί στο βασικότερο ζήτημα» για την Ελλάδα.

Η εικόνα που δίνει η Κομισιόν είναι εικόνα τριτοκοσμικής χώρας. Μέσα σε δύο χρόνια διαλύθηκαν τα πάντα και θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναγίνουν όπως ήταν. Το ερώτημα είναι τι μπορεί να γίνει πλέον για τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Η κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ είναι πράγματι πολύ βαριά για όποιον ακολουθήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 30/03/2012 09:45:52

  Παρ' όλα αυτά, οι τροϊκανοί κατακτητές επιμένουν: ή συνεχίζετε εφαρμόζετε απαρέκκλιτα το μνημόνιο της εξαθλίωσης, ή "χρεωκοπείτε"!

  Δηλαδή, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ μπορούμε να "χρεωκοπήσουμε"; Μήπως πρέπει κάποτε, εκτός από τις λέξεις που δεν θέλει ο οικονομικός δολοφόνος Τόμσεν να αντιμετωπίζουμε ως ταμπού, να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε ως ταμπού και κάποιες άλλες; Όπως τη λέξη "χρεωκοπία" π.χ.;

  Ως μόνη λύση για την εθνική μας επιβίωση αναδεικνύεται πλέον ολοένα και περισσότερο η εκδίωξη των ευρωναζί!

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Αυριανιστής 30/03/2012 09:55:24

   Μπράβο!!!

 2. Silence t. avatar
  Silence t. 30/03/2012 10:38:11

  Τα θαύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης α.ε. συνεχίζονται .
  Μετά την απαξίωση της βιοτεχνίας και βιομηχανίας των χωρών του Νότου .
  Μετά την μετάλλαξη της γεωργίας σε transformers , τα προϊόντα (alien) της οποίας αν δεν καταλήγαν στην χωματερή (με τόση πείνα στον πλανήτη) , θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν ντεκόρ (απο τα αναβολικά που τους δίνανε , αν έβαζες μία ντομάτα πάνω στην τηλεόραση , για τέσσερις μήνες θα διατηρούταν αναλλοίωτη ) .
  Μετά την ανακήρυξη της Κίνας σε επίσημης προστατευόμενης της , τα εμπορικά συμφέροντα της οποίας έχει ορκιστεί να υπηρετεί .
  Μετά την κατάργηση κάθε κοινωνικής παροχής προς τους πολίτες της (και έπεται συνέχεια) .
  Μετά της τοποθέτηση του λύκου να φυλάει τα πρόβατα (Δ.Ν.Τ.) , ριμάζοντας και θερίζοντας κάθε έννοια δικαίου , νομίμου , ανθρωπίνου , συνταγματικού .
  Μετά απο πολλά άλλα ''μαγικά'' που κάνει και θέλει να συνεχίσει να κάνει .
  Ήρθαν και τα αποτελέσματα : 8 στους 100 Ευρωπαίους δεν έχουν να φάνε !!
  Στην μόνη περίπτωση που θα πρέπει να μην είναι ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα , είναι αν είχαν βάλει τον τόσο φιλόδοξο στόχο , να ξεπεράσουν την Αφρική στο συγκεκριμένο σπορ , σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα .΄
  Διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρακαλώ ....... γρήγορα αν γίνεται !

 3. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 30/03/2012 11:23:45

  Βρε φάκτορα ας τα διαλαλούν αυτά σε όλα τα ΜΜΕ οι Μυταράκηδες κλπ. οικονομικοί σύμβουλοι του Σαμαρά. Το να τα λέμε εμείς αναμεταξύ μας δεν
  έχει νόημα γιατί εμείς γι΄αυτό πιστεύουμε στον Αντώνη Σαμαρά -γιατί ξέρουμε ότι
  το πασόκ ξεθεμελίωσε τα πάντα σ΄αυτή τη χώρα, εν ονόματι του προοδευτισμού και της σοσιαλδημοκρατίας και ο μόνος που μπορεί να μας ξαναδώσει τουλάχιστον την εθνική μας αξιοπρέπεια. Ο λαός να τα βλέπει που του παίρνουν το μυαλό διάφορες σειρήνες τύπου λεφτά υπάρχουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.