Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο βοήθειας
26/06/2014 19:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο βοήθειας

«Η Αθήνα δεν θέλει τρίτο πακέτο βοήθειας» είναι ο τίτλος αποσπάσματος συνέντευξης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που προδημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt».

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένει ότι η χώρα του θα αφήσει πίσω της την ύφεση. Και σε ό,τι αφορά την απομείωση του χρέους βλέπει ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόοδο. Αυτό εξακολουθεί να σημαίνει δουλειά για τη χώρα του» αναφέρει στον πρόλογό της η εφημερίδα και συνεχίζει: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τα λόγια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά την λήξη των πληρωμών βοήθειας της ΕΕ αυτό το έτος, τρίτο πακέτο βοήθειας. Δεν βλέπει για τα επόμενα δύο χρόνια κάποιο χρηματοδοτικό κενό, το οποίο θα καθιστούσε αναγκαία περαιτέρω δάνεια βοήθειας».

«Στηριζόμαστε στην ανάπτυξη της οικονομίας», υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς και, σύμφωνα με την εφημερίδα, αναμένει ότι η χώρα του θα αφήσει πίσω της την ύφεση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. franc avatar
  franc 26/06/2014 20:06:06

  Εννοεί οτι δε θα χρειαστούμε νέο πακέτο αν κσι εφ' όσον τελικά η τρόικα μας εγκρίνει τα 2 δις που απομένουν απο τη δόση, πράγμα που σημαίνει νέες περικοπές για να τηρηθούν τα 12 προαπαιτούμενα, διότι αν δεν τις κάνουμε τότε θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο μετά τον Οκτώβριο.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ franc 27/06/2014 09:48:47

   Προφανώς, διότι διαφορετικά δεν θα έχει να πληρώσει ούτε τους μισθούς ... των βουλευτών!

 2. Βασιλική Κ. Σ. avatar
  Βασιλική Κ. Σ. 27/06/2014 10:22:27

  Εξαιρετικά πυκνή και ουσιώδης συνέντευξη.. Αξίζει ολόκληρη ανάρτηση.

 3. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 27/06/2014 10:46:43

  Και τρίτο πακέτο βοήθειας χρειάζεται η Ελλάδα και πρωθυπουργό που να μην προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα και να λέει την αλήθεια στον λαό!

 4. Nik avatar
  Nik 27/06/2014 16:04:17

  Μέτρα λιτότητας κι άλλα μέτρα λιτότητας χρειάζεται η Ελλάδα. Μόνο έτσι θα σωθούμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.