#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/05/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντώνη ζω, τον Αλέξη να δω πρωθυπουργό!Αντώνη, μετά από 20 ολάκαιρα χρόνια μόλις τώρα  συνειδητοποιώ, πως θέλω να φύγω από κοντά σου! Δεν πιστεύω να απορήσεις, αφού ξέρεις πολύ καλά τα στάνταρ που βάζω στις πολιτικές μου επιλογές. Τί να σου πω και πώς να στο πω;  Απλά με έπεισε ο Αλέξης!

Βέβαια δεν σου κρύβω, πως από μέρες πολλές με είχε ταρακουνήσει και η τετράγωνη λογική του Πάνου μας!  Με είχε συνεπάρει εκείνο το πάθος του για το λαό που υποφέρει και που δε δύναται να πάει τα παιδιά του στα καλά σχολεία, που παραδέχθηκε πως πάνε τα δικά του παιδιά. Δεν πιστεύω να απορήσεις που τον λέω Πάνο μας, γιατί δικός μας ήταν  από τα γεννοφάσκια του, αφού από 24 χρονών τον άρπαξε ο Μητσοτάκης από τους ξένους που διαγκωνίζονταν ποιός θα τον πρωτοπάρει και τον έκανε πρόεδρο της ελπιδοφόρας εταιρείας ΕLIDA. Τι ήταν η ELIDA  για τον Πάνο μας; Ήταν  ένα παιχνιδάκι και γι αυτό μετά από ένα χρόνο το βαρέθηκε και το πέταξε, δηλαδή την έκλεισε. Αυτά τα λέω, για να ξέρεις πόσο διαβασμένη είμαι και να σου θυμίσω πως η  Ανάπτυξη που εσύ ευαγγελίζεσαι, δεν είναι τίποτα μπροστά στην τότε «ανάπτυξη», όπως  αυτή. Αν δεν κάνω λάθος τη λένε και αποβιομηχανοποίηση, στα ελληνικά βέβαια!

Αντώνη, μου έχεις πει πολλά ψέματα και θα στα θυμίσω, για να ξέρεις πως σοβαρότατοι λόγοι με αναγκάζουν να σε αποχαιρετήσω. Επί παραδείγματι, σου έλεγε ο τότε πρωθυπουργός, μέντορας πολλών πολιτικών της γενιάς μας εξ ου και η χειρότερη,   πως  θα ξεχάσουμε οι Έλληνες σε 10 χρόνια την παραχώρηση  του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!  Και εσύ, αντί να συναινέσεις,  είχες κολλήσει στο να λες πως  το όνομα θα είναι το όχημα του αλυτρωτισμού τους. Μετά δεν ήθελες με τίποτα να παραχωρηθεί το μάνατζμεντ  του ΟΤΕ μας σε ξένους! Εμμονές σου καθαρές,  γιατί οι ξένοι μας αγαπάνε τόσο πολύ, το έχει δείξει άλλωστε η ιστορία μας,  που αποκλείεται να κινδύνευε η εθνική μας κυριαρχία από τότε.

Αυτά σου τα θυμίζω, γιατί ως Κωνσταντινουπολίτισσα στην καταγωγή τότε σε πίστεψα, έχω μια ευαισθησία για τις Αλησμόνητες Πατρίδες, ενώ σήμερα που βλέπω την καλοσύνη των Σκοπιανών και την ευαισθησία τους απέναντι στην Ελληνική Ιστορία – αφού  τα κάνουν όλα δικά τους -,  καθώς και τη λατρεία των Γερμανών που θέλουν να έρχονται στη χώρα μας όχι σαν ενοικιαστές αλλά σαν νοικοκυραίοι ιδιοκτήτες, ξύπνησα! Και μην ξαναπείς ποτέ, πως τότε είχες άδικο γιατί είχες πολύ ενωρίς δίκαιο, γιατί οι εξελίξεις σε διαψεύδουν.

Με το περίφημο μνημόνιο, αλήθεια τι μας έλεγες; Είπες πως ήταν λάθος η συνταγή του. Άλλη  μία ανακρίβεια, γιατί έπρεπε να ξέρεις πως τα μαγειρέματα που έγιναν για να μας το σερβίρουν ωραία,  έγιναν από τους καλύτερους σεφ του κόσμου. Ο Παπακωνσταντίνου επί παραδείγματι έχει διεθνή πιστοποιητικά για το πώς μπορεί να σου σερβίρει τη νύχτα σαν ηλιόλουστη μέρα. Μας λες συνέχεια, πως χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση για να μείνουμε στο ευρώ, ενώ τώρα μάθαμε πως υπάρχουν ακόμα  καλύτερες συνταγές από τη δική σου.  Όπως εκείνη η  «έξω από το μνημόνιο αλλά μέσα στο ευρώ»!

Εσύ Αντώνη μου, εκτός των άλλων, είσαι και σκέτος εξτρεμιστής! Άκουσα να λες, πως θα τους βγάλεις τις κουκούλες και σε ρωτάω ευθέως, με ποιο δικαίωμα θα το κάνεις αυτό στους συμπαθείς μπαχαλάκηδες. Αυτοί εκτελούν εθνικό έργο,  τα κάνουν όλα γης μαδιάμ γιατί  πολεμάνε λεβέντικα το κεφάλαιο, όταν καίνε και σπάνε τα μαγαζάκια και τα αυτοκίνητα των κεφαλαιοκρατών! Πώς θα τους βγάλεις τις κουκούλες; Δε σέβεσαι καθόλου τα ανθρώπινα δικαιώματά τους,  που ένα από αυτά είναι και το ελεύθερο φόρεμα της προστατευτικής κουκούλας, την ώρα της δουλειάς;

Εγώ Αντώνη αποφάσισα πλέον,  το τί  θέλω!  Θέλω οπωσδήποτε τον Αλέξη και τον Πάνο, που ξέρουν να μη δίνουν πίσω τα δανεικά των πατεράδων τους και των μανάδων τους! Τα δανεικά δεν είναι οικογενειακή ευθύνη! Και δεν είναι μπαταχτσήδες οι άνθρωποι, είναι σοβαροί πολιτικοί που ξέρουν να μου μιλάνε ευχάριστα,  να μου χαϊδεύουν τα αυτιά, να μου λένε ωραία παραμύθια και να μπορώ εν τέλει να κοιμηθώ ήσυχη!

Πες λοιπόν στον Αλέξη, τον Πάνο μην τον ενοχλείς αφού δεν σου μιλάει,  πως δέχεσαι να τον δεις πρωθυπουργό ή όποιον άλλον αριστερής  χροιάς επιθυμεί και άφησέ  τον να πάει να τρίψει το μνημόνιο στις μούρες  της Άγγελα  και της Κριστίν. Παρότρυνέ τον δε, να πάρει μαζί του και τον Πάνο μας, γιατί όσο να είναι το κύρος τους θα διπλασιαστεί αν κρατηθούν χέρι-χέρι.  Καταλαβαίνεις πως, μητέρα και γιαγιά πλέον, περιμένω να ζήσω – όσο ζήσω ακόμα - στην πολιτεία που μου έταξαν αυτά τα δύο νέα παιδιά.  Περιμένω τέλος πάντων το τάμα τους!

Τώρα να, τον άλλο μήνα που κλείνουν τα σχολειά και οι γονείς δεν θα έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους, γιατί η πολυτέλεια των παιδικών κατασκηνώσεων τελείωσε και η γιαγιά με τη σύνταξη του παππού που δεν φθάνει ούτε για ένα κουλούρι στο εγγόνι, δεν μπορεί να τα πάρει στο χωριό, υπάρχει ένα θεματάκι  που θα θέλει ειδική διαβούλευση. Γι αυτό παρακαλώ θερμά,   να το έχουν κατά νου τόσο ο Αλέξης όσο και ο Πάνος μας, γιατί οι νεόπτωχοι γονείς δεν έχουν προφανώς  ούτε οικιακή βοηθό, πολυτέλεια που και οι δυο τους μάλλον απολαμβάνουν  στα σπιτικά τους.

Αφού όμως και οι δυο τους  μας  βομβάρδισαν  μέρες τώρα και μας έπεισαν πως έχουν στην κατοχή τους το μαγικό ραβδάκι που  θα διορθώσει τα πάντα και θα ζήσουμε ζωή χαρισάμενη, τί περιμένεις να σου πω;  Τους εμπιστεύομαι!

Θα ξαναγίνω Ανεξάρτητη Αντώνη, το έχεις λίγο; Ευχήσου μου μόνο να μην ανεξαρτητοποιηθώ από την κοινή λογική, που μέχρι τώρα νόμιζα πως είχα!

Αφροδίτη 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Mara avatar
  Mara 11/05/2012 10:09:33

  Αφροδίτη τέλεια.... και εγώ μαζί σου!!!!

 2. anna avatar
  anna 11/05/2012 10:15:32

  Τί ωραία φωτογραφία! Σαν τη μύγα μες το γάλα -την τρίχα στο ζυμάρι κλπ - είναι ο Alexis!

 3. juliet avatar
  juliet 11/05/2012 10:25:35

  Aφροδίτη ....επειδή και εγώ έχω καταγωγή από πρόσφυγα ....μαζί σου .
  Τελικά η λογική είναι γένους θηλυκού.Λες ,Αφροδίτη μου ,γι'αυτό να τους παραπλανεί;

 4. ilektro77 avatar
  ilektro77 11/05/2012 10:26:36

  Οι ανυποψίαστοι ψηφοφόροι των δύο επαναστατών βρίσκονται ήδη σε απελπισία. Ελπίζουν μόνο να κάνει κυβέρνηση ο Σαμαράς με Μπένι και Φώτη. Κούνια που τους κούναγε. Ο Σαμαράς τους παίζει παιχνίδι και θα το πάρουν είδηση μετά το Euro. ;
  Έ ρε γέλια!

  • A.D avatar
   A.D @ ilektro77 11/05/2012 10:31:48

   Δεν σε 'πιασε καλά το fleet;

   • ilektro77 avatar
    ilektro77 @ A.D 11/05/2012 10:34:33

    Μαζί και ο A.D!

  • Dimitris avatar
   Dimitris @ ilektro77 11/05/2012 14:47:10

   Οι ανυποψίαστοι ψηφοφόροι των δύο επαναστατών βρίσκονται ήδη σε απελπισία

   Που το είδες αυτό? Απελπισία έχει πιάσει άλλους που βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 27%

 5. Ηλίας avatar
  Ηλίας 11/05/2012 10:29:08

  Προς αγαπητή Αφροδίτη:

  «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει».

  Ίων Δραγούμης

  • α avatar
   α @ Ηλίας 11/05/2012 14:59:59

   Ηλία μόνο που όταν οι άτακτοι του Γύπαρη όταν σήκωσαν τα όπλα τους και εκτέλεσαν τον Ίωνα Δραγούμη ,κατά τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων ,αυτός ουδόλως αντιστάθηκε η έστω να διαμαρτυρηθεί

  • no shit avatar
   no shit @ Ηλίας 11/05/2012 18:28:42

   μέτρησες!

 6. franc avatar
  franc 11/05/2012 10:36:13

  Aγαπητή Αφροδίτη,
  Θα σταθώ σε δυό παρατηρήσεις σου.
  1."Μετά δεν ήθελες με τίποτα να παραχωρηθεί το μάνατζμεντ του ΟΤΕ μας σε ξένους!". Οταν για πρώτη φορά η Φιλελεύθερη δεξιά μετά την ανελέητη σοσιαλιστική οκταετία Ανδρέα τόλμησε δειλά δειλά να ξεκινήσει τις αποκρατικοποιήσεις έστειλες τον Συμπιλίδη που τον εκτιμάς βαθέως ακόμα και του το δηλώνεις γραπτώς, να ρίξει την Δεξιά κυβέρνηση για να παραμείνει ο ΟΤΕ στον Κόκκαλη. Τώρα ξεπουλάς και τα οικόπεδα του ΟΤΕ αντί πινακίου φακής γιατί υπέγραψες το μνημόνιο2!

  2."Τα δανεικά δεν είναι οικογενειακή ευθύνη!" Σαφώς και απο τότε που ο νόμος ορίζει οτι ο 18χρονος είναι ενήλικος, τα δανεικά δεν είναι καθόλου οικογενειακή υπόθεση. Κι αν ένα πρωί σου πεί η Τράπεζα οτι ο ενήλικος γιός σου (πχ. Τσοχατζόπουλος) έχει χρεώσει την κάρτα σου με 350 δις, σαφώς θα απαιτήσεις πριν απο οτιδήποτε άλλο αυτό που λέει ο Τσίπρας: Σχολαστικό έλεγχο για το πώς δημιουργήθηκε το χρέος.
  Κι αν αποδειχθεί οτι ο γιός σου σε κομπίνα με φίλο του τραπεζίτη τα έστειλε στην Ελβετία, θα επιληφθεί ο εισαγγελεύς και θα παγώσει ο λογαριασμός...

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 11/05/2012 10:44:44

  Οι "επαναστάτες χωρίς αιτία" ψηφοφόροι, δημιούργησαν ένα τέρας (Τσίπρας) που θα μας καταβροχθίσει όλους μαζί.
  Κρίμα για τα παιδιά μας.

  • juliet avatar
   juliet @ Strange Attractor 11/05/2012 10:52:29

   Αγαπητέ , S.A
   ο Σατωμπριάν είπε:
   ''Υπάρχουν δύο είδη επαναστάτων-οι μεν επιθυμούν την Επανάσταση με την Ελευθερία:αυτοί είναι η πολύ μικρή μειονότητα-οι δε επιθυμούν την Επανάσταση μαζί με την Εξουσία:κι αυτοί είναι η τεράστια πλειονότητα''.
   Εμείς μάλλον στη δεύτερη περίπτωση έχουμε πέσει.

  • Ει ψιτ !! avatar
   Ει ψιτ !! @ Strange Attractor 11/05/2012 10:56:14

   Οχι μόνο στα παιδιά μας αλλά και στις γυναίκες μας .
   Οι κομουνιστές βιάζουν τις γυναικες μας και μας παιρνουν τα σπίτια

   Μετά απορούμε γιατί ο Σαμαράς με την Αγια Σοφιά και με τον λόγο του στους διανουμενους ( Αντώνη Ρέμο και Μιχάλη Χατζηγιάννη) που ζήτησε να ενταξουν την επιχειρηματικότητα και την θρησκεία στο ...τραγούδι τους δεν πήρε 40%!!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Ει ψιτ !! 11/05/2012 11:10:40

    Οι κομμουνιστές όχι, αλλά κάποιοι Αφγανοί ίσως.
    Για αυτό πρόσεχε φίλε, και να πηγαίνεις τοίχο τοίχο στο εξής....

    • Ει ψιτ !! avatar
     Ει ψιτ !! @ Strange Attractor 11/05/2012 12:42:20

     Kαι τους Αφγανούς ποιός τους κάλεσε και ποιος τους απασχολεί σε δουλειά.... η αριστερά ???
     Σε μια κοινωνία που υπήρξε στο παρελθόν κοινωνία μεταναστών όπως η Ελληνική κάποιοι έχουν στόκο στο μυαλό!!
     Εάν θυμάμαι ο Σαμαράς κατέβηκε με κύριο Συνθημα την επανακατάληψη των πόλεων απο τους λαθραίους αλλά εις μάτην !!
     Ισως φταει το μπαγκραουντ της Αγια Σοφιάς στο προεκλογικό spot ...θα έπρεπε να είναι λιγουλάκι ποιό τονισμένο!!

     Ακόμα και οι νοικοκυραίοι στον Αγιο Παντελεήμονα άλλα πιστευουν που έδωσαν τρίτη θέση στην χρυσή Αυγή!!!


     Απο Καθημερινή

     "Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Αστυνομία

     Πρωτοφανή απήχηση στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Αυτό αποκαλύπτουν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών από τις εκλογές της 6ης Μαΐου     Και αυτό διότι το κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου συγκέντρωσε εντυπωσιακά ποσοστά στα εγκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι ετεροδημότες αστυνομικοί της ΓΑΔΑ. Συγκεκριμένα, προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, και με μεγάλη διαφορά ψήφων από το δεύτερο, όχι στα εκλογικά τμήματα π.χ. του Αγ. Παντελεήμονα ή της πλατείας Αττικής (όπως πολλοί υπέθεταν), αλλά σε αυτά των Αμπελοκήπων, όπου ψηφίζουν οι ένστολοι ετεροδημότες!

     Η προτίμηση των αστυνομικών στη Χρυσή Αυγή είχε διαφανεί ήδη από το βράδυ της Κυριακής. Στα εκλογικά τμήματα της Καισαριανής, όπου ψηφίζουν υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ), συγκέντρωσε ποσοστά από 12,4% έως 18,95%, αρκετά δηλαδή πάνω από τον γενικό μέσο όρο του κόμματος. Ωστόσο, το εκλογικό «μήνυμα» των ενστόλων είναι σαφώς ηχηρότερο στα εκλογικά τμήματα των Αμπελοκήπων. Ετσι, στο 806 Εκλογικό Τμήμα Αθηνών στην οδό Αμπελακίων η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο(!) κόμμα με ποσοστό 22,2%. Ειδικότερα, από τα 541 άτομα που ψήφισαν, τα 117 επέλεξαν τη Χρυσή Αυγή. Η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε το 18,03% των ψήφων και ο ΣΥΡΙΖΑ το 12,3%.

     Παρόμοια είναι η εικόνα στο 807 Εκλογικό Τμήμα, που επίσης βρίσκεται στο 17ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων, στην οδό Αμπελακίων. Η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα συγκεντρώνοντας 122 ψήφους, ήτοι 21,3% και ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ με 93 ψήφους (16,2%), Ν.Δ με 92 ψήφους(16,1%) και Ανεξάρτητοι Ελληνες με 47 ψήφους (8,2%). Στο 808 εκλογικό τμήμα, όπου επίσης ψήφισαν ένστολοι ετεροδημότες, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε το 22,7% των ψήφων, ποσοστό μάλιστα σημαντικά μεγαλύτερο σε σχέση με τη δεύτερη Ν.Δ. που «περιορίστηκε» στο 12,7% και τον ΣΥΡΙΖΑ (11,6%).

     Ακόμα πιο σαφή είναι τα δεδομένα στα εκλογικά τμήματα 810 - 817 που βρίσκονται, στο 56ο Λύκειο στην οδό Πανόρμου 7 και το 16ο Λύκειο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, στους Αμπελοκήπους. Εκεί, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται ότι συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά της στην περιφέρεια της Α΄ Αθήνας, αγγίζοντας το 23,6%! Πρώτος σε σταυρούς είναι ο γενικός γραμματέας του κόμματος κ. Νίκος Μιχαλολιάκος. Συγκεκριμένα, στο 811 εκλογικό τμήμα από τους 559 ψηφοφόρους, τη Χρυσή Αυγή ψήφισαν οι 126 (23,08%), τη Νέα Δημοκρατία οι 82 (15,02%) και τον ΣΥΡΙΖΑ 78 (14,2%). Στα συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα τα αποτελέσματα είναι σαφώς «αλλοιωμένα» σε σύγκριση με τον γενικό μέσο όρο, καθώς σε απόλυτους αριθμούς, η Χρυσή Αυγή ξεπερνά έως και 8%(!) το δεύτερο κόμμα, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η Νέα Δημοκρατία.

     Υψηλά καταγράφονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και σε ορισμένες ακόμα γειτονιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Ενδεικτικά, στο 632ο και το 633ο εκλογικό τμήμα, στην οδό Θήρας στην Κυψέλη αναδεικνύεται τρίτο κόμμα, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, με ποσοστά που κυμαίνονται από 10% έως 15%. Ελαφρώς διαφορετική είναι η εικόνα στα τμήματα της Φωκ. Νέγρη (στα τμήματα 639, 640). Εκεί, η κάλπη έβγαλε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά από 19% έως 21% και τη Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα με ποσοστό που κυμαίνεται γύρω στο 15%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστά 11 - 12%.

     Αποκαλυπτικό της επιρροής που έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα η απήχηση της Χρυσής Αυγής στις τάξεις των αστυνομικών είναι ότι στον Αγ. Παντελεήμονα, το κόμμα έρχεται... τρίτο πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, με ποσοστά μεταξύ 12% και 14%. Μόνο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης (3ο και 4ο εκλογικό τμήμα), όπου εξάλλου βρίσκονται και τα γραφεία του κόμματος, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει πάλι στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστά 17,9% και 16,3% αντίστοιχα.

     Αρκετά οικοδομικά τετράγωνα μακρύτερα πάντως, σε Λυκαβηττό και Κολωνάκι το κόμμα εξαφανίζεται από τον χάρτη των αποτελεσμάτων. Στο 45ο εκλογικό τμήμα στην οδό Σίνα, η σειρά προτίμησης είναι ΣΥΡΙΖΑ 21,3%, Νέα Δημοκρατία 11,6%, ΠΑΣΟΚ 10,03%. Στο 84ο τμήμα, τέλος, στην οδό Σκουφά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Ν.Δ. 23,6%, ΠΑΣΟΚ 17,2%, ΔΡΑΣΗ 13,7%.

     • αποκατάσταση avatar
      αποκατάσταση @ Ει ψιτ !! 13/05/2012 16:25:36

      Κάποια άλλοι έχουν στόκο και επαίρονται αρνούμενοι να αντιληφθούν τα γεγονότα. Η αριστερά μιλάει υπέρ μεταναστών τη στιγμή
      που βρισκόμαστε κάτω από μία μεταναστευτική επίθεση που προηγούμενο δεν έχει σε όλο τον κόσμο (απλώς είναι σχετικά ανοργάνωτη και τυχαία)
      οπότε η αριστερά ευθύνεται ηθικά γιατί οποιαδήποτε ατζέντα αντιμετώπισής τους ιδεολογικά την πολεμούσαν εκμεταλλευόμενοι τη ν επιλεκτική συμπόνια ή αδιαφορία του Έλληνα.

      Και όσο για τους αστυνομικούς πολλοί από αυτούς
      έχουν προηγούμενα με κουκουλοφόρους και με αριστερούς
      τύπους στυλ αλαβάνου που υποστήριζαν την "επανάσταση
      του Δεκέμβρη του 08" και έβαλαν επί δικαίων και αδίκων.
      Σιγά μην ψήφιζαν και ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Πόσο βαρεμένοι θα ήταν; σα να αυτομαστιγώνονταν.

    • juliet avatar
     juliet @ Strange Attractor 11/05/2012 12:49:26

     S.A
     Mάλλον τα μπέρδεψε...λες στατιστικά οι κουμουνιστές να είναι μελαμψοί; οι κουμουνιστές είναι ξανθοί ....
     Ο Δαναός τι χρώμα έβαψε το μαλλί;
     :)

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ juliet 11/05/2012 14:49:00

      Κλασικό κομοδινί το βάφει σταθερά ο δάσκαλος. Σαν τον Τέρυ Χρυσό.
      Παλιά είχε, λέει και χαίτη, σαν τον Τζον Τίκη, αλλά και σκουλαρίκι στον αφαλό(!) σαν την Τάμτα.

     • juliet avatar
      juliet @ Strange Attractor 11/05/2012 16:19:14

      Σε καλό δρόμο βαδίζει....σύριζα ,του τάξη και ηθική.
      :)

  • franc avatar
   franc @ Strange Attractor 11/05/2012 11:31:25

   Aν επιτρέψαμε τέτοιο "έγκλημα" ενώ είχαμε την εξουσία 38 χρόνια, μην κλαυθμηρίζουμε τώρα. Αν όποιος κερδίζει την εξουσία είναι "τέρας", αυτό ισχύει πρωτίστως για εμάς που την είχαμε τόσα χρόνια και τους καταβροχθίζαμε. Επρεπε να σκεφτούμε ότι κάποτε θα έλθει και η σειρά τους. Τώρα ας πληρώσουμε, ή ας γίνουμε και εμείς “επαναστάτες χωρίς αιτία”. Δεν υπάρχει άλλη λύση πλην ισως της μετανάστευσης, ακόμα και λαθραίας...

 8. zero avatar
  zero 11/05/2012 10:44:59

  ο κος τσιπρας εχει υπογραψει συμφωνο συμβιωσης με την συντροφο του.αυτα για να μην λες οτι ναναι

 9. Φανη avatar
  Φανη 11/05/2012 10:53:31

  κατι που κανεις σας δεν αναφερει ειναι οτι δεν στεφανωνεται και το παιδι του δεν το βαφτιζει.Εγω αναρωτιεμαι χωρις την ευλογια του Θεου, γινεται τιποτα;πολυ απλο αλλα και πολυ ουσιαστικο για τους Ελληνες,Κανεις ομως απο τους πολιτικους δεν κανει μια ορθοδοξη τοποθετηση.Τι νομιζουν; οτι θα ειναι ντεμοντε;Αντε λοιπον καντε συμμαχιες με τον μπαρμπα-Μανο και τον Βαλλιανατο......

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Φανη 11/05/2012 10:57:26

   Τον Σαμαρά που έκανε σαφέστατη τοποθέτηση επί του θέματος είδαμε πόσο τον τίμησε ο έλληνας (ναι, με "μικρό")...

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ TopGunZ 11/05/2012 20:41:08

    Αν δεν άκουσαν τον Αντώνη που επικαλέστηκε πάνω από 10 φορές σε ομιλίες του τη βοήθεια του Θεού τι να περιμένεις από το εκλογικό σώμα; Λογική;

  • juliet avatar
   juliet @ Φανη 11/05/2012 11:01:28

   Φανη
   μένεις σε ''λεπτομέρειες'' ,μετά από πλύση εγκεφάλου να ντρέπεσαι να ομολογήσεις Θρησκεία και Πατρίδα τι περιμένεις.....

 10. Γ.Ν. avatar
  Γ.Ν. 11/05/2012 11:02:33

  Είναι με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

  • juliet avatar
   juliet @ Γ.Ν. 11/05/2012 11:16:51

   Και η διακυβέρνηση της χώρας μάλλον προς την ελεύθερη συμβίωση κλείνει.
   :)

 11. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 11/05/2012 11:04:14

  Με όλο τον σεβασμό και την αγάπη μου στην Αριστερά, με ευσεβείς πόθους δεν γίνεται ούτε διακυβέρνηση ούτε καν διαχείριση μιας χώρας.
  Αντιμετώπισα παρόμοιες διαφωνίες λίγα χρόνια πριν, όταν υπερασπιζόμουν την πολιτική της "ήπιας προσαρμογής" του Καραμανλή με την οποία - υπό τις τότε συνθήκες - δεν θα χρειαζόταν ποτέ να φτάσουμε στα διάφορα μνημόνια.
  Και λίγο ως πολύ χαρακτηριζόμουν από διάφορους αριστερούληδες ως φερέφωνο της αντιδραστικής, καταπιεστικής και εκμεταλλευτικής δεξιάς.
  Γιατί το σύνθημα "Λεφτά Υπάρχουν" μπορεί να το διατύπωσε ο Γεωργάκιος ο Μικρός το 2009' αλλά περνούσε σαν διαρκής υποσυνείδητη αντίληψη στον πληθυσμό της χώρας επί 5 χρόνια, από την αιωνίως ανεύθυνη πολιτικά και αιθεροβατούσα ιδεολογικά αριστερά.
  Και τώρα, έρχεται ο Ροζ Λαδοπόντικας να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την αγανάκτηση - που στην πραγματικότητα προκλήθηκε από τις επιδράσεις του δικού του χώρου στην οικονομία - με το ύφος του Παπανδρέου του Πρεσβύτερου και το λεξιλόγιο του Παπανδρέου του Νεώτερου.
  Επειδή όμως τα κόζα απαιτούν και κότσια που δεν φαίνεται να τα διαθέτει, γλήγορα - γλήγορα βγαίνει στην επιφάνεια ο λιγδιάρικος αφρός.

 12. Θανάσης Κ. avatar
  Θανάσης Κ. 11/05/2012 11:25:42

  Εξαιρετικό σχόλιο!!!
  Μεταξύ μας όμως, μόνο εάν ο Αλέξης και ο Πάνος αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες, θα τελειώσει το παραμύθι που μας πουλάνε. Φυσικά θα το πληρώσουμε λίγο ακριβά όλοι μας, αλλά μακροπρόθεσμα κερδισμένοι θα βγούμε...

 13. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 11/05/2012 11:34:44

  Φανή,ἐσύ πολύ ὡραῖα τά λές,ἒτσι εἶναι,ὃμως ἀπό ἀνθρώπους πού ἀπεχθάνονται τό Θεό καί τήν Ἐκκλησία τί περιμένεις Ὀρθόδοξες τοποθετήσεις; Κι ἂν κάποιος τό κάνει ἒτσι,μέσα ἀπό τά δόντια του,εἶναι ὑποκριτικό.Μόνο ὁ Σαμαρᾶς ἒκανε πολλές ἀναφορές στήν θρησκεία καί μένα μέ πεῖθει ὃτι τό ἒκανε ὂχι μόνο γιά νά ἀρπάξει λίγους περιστασιακούς ψήφους παραπάνω,ἀλλά γιατί τό πίστευε.
  Τό χειρότερο ὃμως εἶναι ὃτι κι ἐμεῖς ὁ ἀπλός λαός πού ψηφίζουμε,δέν θέλουμε τό Θεό στά πόδια μας,γι' αὐτό καί δέν μᾶς ἐνδιαφέρει τί πιστεύει ὁ καθένας πού ψηφίζουμε,ἒτσι,ἲσως βγαίνουν αὐτοί πού μᾶς ἀξίζουν...Ἒχουν πεῖ,πές μου ποιόν ψήφισες νά σοῦ πῶ ποιός εἶσαι,ἀλλά τό λένε κι ἒτσι,πές μου ποιός σέ κυβερνᾶ νά σοῦ πῶ ποιός εἶσαι...

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 11/05/2012 12:15:48

  Κι επειδή ξέρουμε τι λέμε, στη πολυτελή και μεγαλύτερη σουϊτα του ιδιωτικού πανάκριβου μαιευτηρίου Ιασώ των € 14,000 (Ευρώ δέκα τέσσερις χιλιάδες), γεννήθηκε ο πρώτος γιός του ευθυνόφοβου Αλέξη Τσίπρα, του αριστερού με τη δεξιά, φραγκάτη τσέπη.
  False Alexis in every way.

 15. Φρικιό avatar
  Φρικιό 11/05/2012 12:43:28

  Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε.

  Ευχή και κατάρα...

 16. m.s avatar
  m.s 11/05/2012 12:58:08

  καμιά βιασύνη. Σαν ΝΔ πρέπει να πούμε την αλήθεια να εξηγήσουμε ποιες είναι οι επιλογές . Τέρμα τα μισόλογα και ας πάρουμε 3%.
  η ελληνική κοινωνία για να ξυπνήσει θέλει ένα ισχυρό σοκ κάτι σαν αριστερή διακυβέρνηση.
  μετά τα λέμε, μόνο που τον λαϊκισμό θα τον κρεμάσουμε ψηλά.

 17. Φανη avatar
  Φανη 11/05/2012 13:20:28

  Κυθηριε, ειπες πολυ σωστα οτι δε θελουμε το Θεο μες τα ποδια μας και αυτο ειναι το προβλημα μας.Ο Θεος ερχεται μονο οταν Τον καλεσουμε αλλιως σεβεται το αυτεξουσιο που μας χαρισε οταν μας επλασε.Εκτιμω οτι θα χρειαστει να Τον καλεσουμε πολυ συντομα.Τα οικονομικα θεματα δεν ενωνουν, δημιουργουν μεγαλες διχονοιες [η καταρα μας] κι ετσι με τη βρωμικη γενικα πολιτικη και τον συνδικαλισμο ποιος Θεος να μας πλησιασει;Υπαρχει ομως ενα αλλο θεμα που ενωνει το λαο και δυστυχως οταν φτασουμε στο απροχωρητο,ο Θεος το χρησιμοποιει και αυτο. Ποιο ειναι; ο πολεμος....τοτε ξεχναμε και κομματα και ιδεολογιες και πεινα και μισθους και ολα γιατι πρεπει ολοι να προσευχηθουμε για τα παιδια μας, πλουσιοι, φτωχοι,δεξιοι, αριστεροι στο πολεμο δεν εχουν διακρισεις.Θυμηθειτε τι εγινε στον Αλβανικο και εν μεσω δικτατοριας.Υπαρχουν γενιες [και η δικη μου], που ο γεροντας Παισιος μας ελεγε "πορφυρογεννητες",γιατι εζησαν παντα σε ειρηνη ενω ελεγε σε καιρο πολεμου γεμιζει ο Παραδεισος. Γεμιζει απο ανθρωπους με αυτοθυσια, ανιδιοτελεια, πατριωτισμο, προσφορα, εννοιες που τις εξοβελισαν ακομα και απο τα σχολεια προκειμενου η Ρεπουση να διδαξει το "συνωστισμο της".
  Αυτα ολα τωρα φαινονται γραφικα, ομως συντομα θα τα θυμηθουμε και μακαρι η γενια αυτη των Ελληνων να θυμηθει το DNA της. Θα της χρειαστει.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Φανη 11/05/2012 13:56:50

   Φανή,πολύ χαίρομαι γι' αὐτά πού γράφεις,μακάρι οἱ Ἓλληνες νά σκεφτόμασταν ἒτσι,ὃπως ἐσύ,δέν θά εἲχαμε φτάσει ποτέ σ' αὐτήν τήν κατάντια σάν ἂνθρωποι καί σάν Ἒθνος...Τόν π.Παϊσιο,εἶχα τήν ἰδιαίτερη εὐλογία νά τόν γνωρίσω ἀπό κοντά καί νά πάρω τήν εὐχή του.Μάλιστα τό προχωράει ἀκόμη παραπέρα καί μιλᾶ γιά τό σφράγισμα καί παροτρύνει τούς ἀνθρώπους πού δέν θά θέλουν νά σφραγιστοῦν,νά μάθουν καί οἱ ἲδιοι καί τά παιδιά τους,νά ζοῦν ἀπλά καί λιτά-κάτι τελείως ἀντίθετο ἀπ' ὃ,τι κάναμε μέχρι τῶρα-γιά νά εἲμαστε προετειμασμένοι στά δύσκολα χρόνια πού θά ἒλθουν...,ὃμως,λέει ἐπίσης ὃ τι ὁ Θεός θά μικρύνει τόν καιρό γιά νά μήν ἀποκάμουν καί οἱ χριστιανοί πού θά διῶκονται...

 18. μαρτ avatar
  μαρτ 11/05/2012 15:10:19

  μαμα-γιαγιά αφροδίτη,τα παιδιά σου κ τα εγγόνια σου ψήφισαν χρυσή αυγή κ τσιπρα.
  μαμα γιαγιά αφροδίτη βγαλε επιτέλους το σκασμό και άκουσε τα που ουρλιάζουν.χρόνια τώρα σε ακούν να διοριζεσαι από την πίσω πόρτα στο όνομα τους,να παίρνεις δημόσια έργα με απευθείας αναθέσεις στο όνομα τους,σε βλέπουν να υπορκοστολογεις επιδοτήσεις στο όνομα τους,να πουλάς με εικονικά τιμολόγια κ να παίρνεις πίσω κρατικό φπα στο όνομα τους,να χτίζεις αυθαίρετα στο όνομα τους.για το καλό τους.και χωρίς να φέρεις καμία ευθύνη γι αυτό.πάντα οι άλλοι ήταν σαφώς χειρότεροι.εσυ το έκανες για τα παιδιά σου.
  και τώρα τα παιδιά δεν έχουν δουλειά.δεν έχουν μέλλον.καίνε το λίπος που τεκμαιρει την απόλυτη ενοχή τους.
  και εσυ ακόμα τα νουθετεις.ακόμα μόνο εσυ έχεις δίκιο.τα έκανες όλα για τα παιδιά σου.
  και δεν πήραν τίποτα από εσένα.βγήκαν .χαζα.και σου γύρισαν την πλάτη.
  κανε παρέα με τις ηλικιωμένες φίλες σου που τα χαζα παιδιά τους που δεν έμαθαν να ξεχωρίζουν το σωστό από το λάθος τους γύρισαν την πλάτη.
  τώρα που τους χαρισες με ξένες πλάτες λίπος και τους εστειλες το λογαριασμό ταισε τους ιστορία κ πατριωτισμό.να αυτοκτονήσουν με το κεφάλι ψηλά.
  τόσο δίκιο είχες τόσα χρόνια που ο λαϊκισμός των γραφομενων μου δεν είναι καθόλου γραφικός.μοιάζει πιο ρεαλιστικός κ από τους αριθμούς.

  • Εμμανουήλ Πρόιος avatar
   Εμμανουήλ Πρόιος @ μαρτ 11/05/2012 20:30:46

   Άψογος!

  • Aφροδίτη avatar
   Aφροδίτη @ μαρτ 14/05/2012 16:00:44

   Και μόνον που λέτε σε μια μαμά και γιαγιά να βγάλει το σκασμό, δείχνει την παιδεία σας! Άρα δικαιούμαι να υποψιαστώ πως για όλα αυτά τα υπέροχα που κατηγορείτε εμένα χωρίς να με ξέρετε, τα έχετε απολαύσει στην οικογένειά σας ή και στο σόι σας και το πιο θλιβερό είναι πως κάπως έτσι θα πρέπει να μιλάτε και στους γονείς σας. Θλίβομαι για την ποιότητά σας, ενός νέου ανθρώπου εικάζω και σας διαβεβαιώνω πως τα παιδιά μου δεν σας μοιάζουν σε τίποτα!

 19. Φανη avatar
  Φανη 12/05/2012 13:39:01

  Το μυστηριο του γαμου και η ευλογια απο την εκκλησια, σε συγκριση με το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης, ειναι σαν να συγκρινεις το σχολειο με τον κλασσικο δασκαλο, με εναν ομοφυλοφιλο δασκαλο που θα διδασκει σεξουαλικη αγωγη στα παιδια.....

 20. KA-BAR avatar
  KA-BAR 14/05/2012 16:28:21

  Μάλλον ειρωνικός ως προς τον εαυτό του και τους γύρω του ήταν ο άνθρωπος. Διέκρινα μια δόση αυτοκριτικής την οποία εσύ δε διέκρινες γιατί σε πήρε η μπάλα της ρητορείας του και του καυστικού του περιεχομένου. Φταίει και το ότι ξεκίνησε με απαράδεκτες εκφράσεις αλλά δε νομίζω να το έκανε για σένα. Μάλλον τους δικούς του έβριζε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.