#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/07/2011 23:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντρίκος: επιβεβαιώνει τη συμμετοχή στην Unigestion, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τα CDSΑπορρίπτει τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα εφημερίδας (Ελευθεροτυπία) με γραπτή του δήλωση, ο καθηγητής Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου, σύμφωνα με τους οποίους φέρεται να έχει σχέση με ελληνικά ή και άλλα CDS.

Ο Αντρ.Παπανδρέου θεωρεί "παραπλανητικό" τον τίτλο του δημοσιεύματος και το χαρακτηρίζει εντός εισαγωγικών αποκάλυψη, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Τονίζει επίσης ότι η συμμετοχή του σε μια Επιτροπή Στρατηγικής είναι γνωστή από τον Ιανουάριο του 2009 και ότι ο ρόλος του είναι αυστηρά προσδιορισμένος από την ακαδημαϊκή του ιδιότητα σε θέματα περιβαλλοντικής οικονομικής.

 Η δήλωση του κ. Παπανδρέου, έχει ως εξής:


"Η σημερινή "αποκάλυψη" της Ελευθεροτυπίας αναφέρεται στην συμμετοχή μου σε μια Επιτροπή Στρατηγικής ενός κεφαλαίου Αειφορίας της Unigestion το οποίο ονομάζεται Unigestion-Ethos Environmental Sustainability L.P..

Όπως είναι δημόσια γνωστό και από την συμμετοχή μου σε παρουσιάσεις καθώς και από το βιογραφικό μου, είμαι μέλος αυτής της επιτροπής από το Γενάρη του 2009. Συνεπώς δεν αποτελεί κάποια είδηση την οποία εσκεμμένα είχα αποκρύψει. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι διακεκριμένοι ειδικοί στο χώρο τους.

Ο ρόλος της επιτροπής που συνεδριάζει μόνο μια φορά το χρόνο είναι να παρέχει στρατηγική ενημέρωση για τις περιβαλλοντικές κατευθύνσεις στο χώρο των εναλλακτικών μορφών ενέργειας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Η συμμετοχή μου συνδέεται άμεσα με την ιδιότητα μου ως ακαδημαϊκού στα ζητήματα της περιβαλλοντικής οικονομικής.

Ο ρόλος αυτός είναι αυστηρά προσδιορισμένος και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, όπως παραπλανητικά υποδηλώνει ο τίτλος της εφημερίδας, με ελληνικά ή άλλα CDS.

Γενικότερα, όπως και στο παρελθόν έχω δηλώσει, δεν έχω ουδεμία σχέση με CDS.
Για όλα τα ανωτέρω επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σταύρος avatar
  Σταύρος 11/07/2011 23:40:23

  Θα μας επιτρέψετε κ. Αντρίκο Ανδρέα Παπανδρέου, να επιφυλασσόμαστε κι εμείς!

 2. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 11/07/2011 23:48:05

  Φοβερά ελληνικά και αυτός: "...δεν έχω ουδεμία σχέση"!!!

 3. Κώστας avatar
  Κώστας 11/07/2011 23:52:33

  "Για όλα τα ανωτέρω επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου".

  Κι εμείς το ίδιο. Γιατί αυτά που ξέρατε τελείωσαν.
  Να ξεκουραστεί και λίγο ο Πάγκαλος. Είναι και αδικία.
  Νικολάκης και Αντρίκος να πέρνουν σειρά...

 4. StarPowerNone avatar
  StarPowerNone 12/07/2011 00:15:05

  Μπορεί, όμως, να είναι και έτσι όπως τα λέει.
  Άλλο αυτός και εντελώς διαφορετικά όσα εγκληματικά έχει διαπράξει ο μεγάλος αδελφός, ο Πρωθυργεύων.
  Ας μείνουμε εστιασμένοι εκεί που πρέπει.

 5. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 12/07/2011 00:30:05

  Που ειναι τωρα ρε Ελληναρες το τιμιο και ηθικο οεο?

 6. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 12/07/2011 00:30:52

  νομιμο

 7. axis avatar
  axis 12/07/2011 11:00:28

  Σε κάθε περίπτωση τίθεται θέμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης σε πολιτικό επίπεδο. Όταν ζητάς θυσίες μέχρι εσχάτων από τον ελληνικό λαό πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με το καθετί.

 8. cas avatar
  cas 12/07/2011 17:52:18

  Θα μας εξηγήσει τότε πως δικαιολογεί και τον μισθό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αφού η ιδιότητά του που δηλώνει στη Unigestion ως βοηθού καθηγητή στο τμήμα οικονομικών, θα σημαίνει ασφαλώς ότι παραδίδει μαθήματα εκεί._

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 12/07/2011 22:33:07

  Αυτή η μισελληνική δυναστεία η οποία επί 10ετίες ποικιλότροπα εξαθλιώνει την Ελλάδα, χρειάζεται να ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ οριστικά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Και αυτό το ύφος του δήθεν χοντροεπιχειρηματία μεγατόνων αέρα-πατέρα/ μεγαλοστοχαστή, ΔΕΝ εντυπωσιάζει κανένα. Αντιθέτως, πυροδοτεί τις υποψίες σε βεβαιότητα.

  Και είναι πασίγνωστο ότι, σε καιρούς ένδειας οι ανεπάγγελτοι κρατικοδίαιτοι, προσφεύγουν στην πάλαι ποτέ χοντρή, αλλά όχι πλέον γι'αυτούς κερδοφόρα, μπίζνα των αγωγών. Ομως οι Πολίτες, δεν πτοτούνται πλέον. Και απαντούν στα ίσια και μετωπικά, διεκδικώντας έντοκα και με αναδρομική ισχύ, τα αναφαίρετα δίκαιά τους... Και τότε να δεις τρέμουλο, οι LARGE Αυγοζύγιδες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.